NARKOTIKA כתב:
א. שימוש בציוד/ניצול נכסים לא שקול לתשלום. אני לא מכיר את היקף המפעלות והפעילות שלהם אבל לצורך העניין הפועל יכולה להעביר ציוד ממחלקת הנוער שלה לנוער של המפעלות. בין אם זה ציוד קיים או ציוד עודף. אם זה ציוד חדש, ראה ב'.
ב. אם הציוד נקנה אבל לא הועבר כסף בפועל אז זה מאוד מקשה על התיאוריה שזה שימש צינור להעברת כספים. אני לא אומר לשנייה אחת שזה בסדר או שזה לא דפק אותנו בכלל, אבל האינטרסים שאתם מתארים פה מאוד מתערערים על רקע כזה. אם הפועל שילמה על ציוד עם קבלות שהועבר אחר כך למפעלות, איפה הלבנת הכספים שצועקים פה כל הזמן?
מילא אם יציגו חשבוניות פיקטיביות או ציוד שנרכש מחברות בבעלות של אותם אנשים, אז אני אסכים שיש התקדמות. גם אז - אני מתקשה לראות איך זה הופך למשהו עצום ששווה מיליונים בשנה. מעצבן כן, מפיל מועדון - לא.
בוא נתעקב גם רגע על המספרים. ב2015 הפועל שילמה 8 מיליון שקל על ציוד ספורטיבי? כלומר כסף שווה לרבע מתקציב של כל הקבוצה הבוגרת, שכולל שכר שחקנים, אצטדיון, מתחם אימונים, אבטחה, רופאים, רכש. 8 מיליון שקל יצא מהקופה של המועדון כדי לקנות ציוד למפעלות החינוך?
בוא, לשניה הייתי חושד בך שאתה לא משתמש תמים, מילא ביבלת במוח שדרשת הוכחות לפני שאפשר היה לפרסם משהו, עכשיו אתה בספינים איו סופיים, איך שלא תהפוך את זה, המפעל מושחת מהיסוד.