תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  הבא

בבחירות הבאות אצביע למפלגת...
הסקר נגמר בתאריך 05 אפריל 2019, 02:35
הליכוד 0%  0%  [ 0 ]
כחול לבן 17%  17%  [ 4 ]
העבודה 26%  26%  [ 6 ]
מרצ 52%  52%  [ 12 ]
איחוד מפלגות הימין 4%  4%  [ 1 ]
הימין החדש - בנט ושקד 0%  0%  [ 0 ]
אחמד טיבי 0%  0%  [ 0 ]
בל"ד 0%  0%  [ 0 ]
זהות - פייגלין 0%  0%  [ 0 ]
אורלי לוי - גשר 0%  0%  [ 0 ]
כחלון 0%  0%  [ 0 ]
יהדות התורה 0%  0%  [ 0 ]
ש"ס 0%  0%  [ 0 ]
ליברמן 0%  0%  [ 0 ]
לאף אחד 0%  0%  [ 0 ]
לא החלטתי/לא יודע/לא אכפת 0%  0%  [ 0 ]
אחר 0%  0%  [ 0 ]
סך הכל הצבעות : 23
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2019 - הסקר הרשמי של פורום שדים
הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 18:38 
רעיון נכון וטוב אבל הביצוע היה מזעזע ולא נראה שיוסיף מנדטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
יוסיף?
זה רק הגביר את הדיבורים בתוך העבודה על לנסות להחליף אותו לפני הבחירות. בין אם זה יקרה או לא, עצם זה שמדברים על זה פוגע בהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
לדעתי רוב הציבור הבין בדיוק לאן הולכים, בין אם זה היה רשום בהסכמים או היה נרשם בהמשך בדפי ההיסטוריה. כפי שציינתי, לא סתם רצחו פה ראש ממשלה.

אם לא עראפת והחבורה שלו, מי הייתה ההנהגה החלופית הפלשתינאית של אותן שנים ?
כל מי שהקיף אותו, מתוניס ומהשטחים, נוצרים/מוסלמים/אתאיסטים, הנהגה מדינית או צבאית לא העמיד אלטרנטיבה, וכולם היו מאחוריו פה אחד.
זה לא שהייתה איזו אלטרנטיבה חלופית או שאני לא זוכר טוב ?

זכור לי חילוקי דעות בין ההנהגה הלא רשמית בשטחים, בעיקר יהודה ושומרון לבין ההנהגה בתוניס, אבל לא ברמה של הקמת אלטרנטיבה רשמית למגעים.

הסכם אוסלו א' - נחתם באוגוסט 1993
הסכם אוסלו ב' - נחתם בספטמבר 1995
רצח רבין - נובמבר 1995

בלי להיכנס לפרטים, לא ממש זכורים לי עיקובים ביישום חלק א' של ההסכם.
על חלק ב' מבחינות מובנות, אין ממש טעם לדבר. לאחר הרצח, המאורעות בארץ ותוצאות בחירות 1996, היה ברור שההסכמים הם בעיקר חומר לשיעורי היסטוריה.

מה בדיוק רציתם שייתרחש במציאות ?

הסכם בזק, שתוך כדי כמה חודשים ייבנו שלטון דמוקרטי בשטחים, יחברו בין עזה לגדה, יתחילו לפנות התנחלויות, יחלקו את ירושלים, ייפתרו את בעיות מערכות המיים/חשמל/גז הנפרדות, יקימו מנגנוני ממשל חדשים, והכל בשביל לסגור חורים, שאם מחר בבוקר ייתחלף שלטון, הם לא יוכלו לחזור בהם מההסכם. תמיד נשארת להם האלטרנטיבה הצבאית, כמוצא אחרון.

תפסיקו להיות נאיביים. ההסכם לנקודת הזמן שלו בהסטוריה היה טוב. גם אם לא מושלם, הוא היה צעד ראשון בהכרה של שני הצדדים באפשרות לפיתרון מדיני לסכסוך.

כל השאר היה אמור לבוא בהמשך, וכמו שרשמתי, זה כבר בכייה לדורות.

הבעיה הבסיסית באוסלו זה שהוא מבוסס על ההנחה שהפלשתינאים יהיו מוכנים לקבל הסכם שבו רוב ההתנחליות נשארות בשליטה ישראלית (אני מזכיר, אפילו הבנות ביילין אבו מאזן, שאין שום ראיה שאף יהודי בשיראל חוץ מיוסי ביילין היה מוכן אפילו לחשוב עליהן השאירו את רוב ההתנחלויות). אני אישית לא חשבתי אז ולא חושב היום שיש איזשהו סיכוי שהם יסכימו לזה, ואני מבין אותם לגמרי. והקטע, שגם כל האנשים שהיו מעורבים באוסלו ידעו את זה, בגלל זה עם מרחו אנשים עם דיבורים על פעימות ותהליכים כדי שלא ישאלו שאלות.
אנשים אכן אמרו משפטים כמו "בוני אמון" אבל אני אף פעם לא הבנתי איך זה אמור לעבוד, מה בדיוק אמור לגרום לפלשתניאים להיות יותר בסבבה עם התנחלויות? הפגנות של מתנחלים? טרור יהודי?
וזה אכן לא עבד.

עכשיו, אפשר להתווכח על מה היו הכוונות של המעורבים, אין לי שום ידע פנימי, אבל שווה לזכור שלהניח תום לב לחלק גדול מהמעורבים זה להניח צורת התנהגות שהם לא הפגינו לפני או אחרי. ומצד שני התוצאות דווקא מאד מאד קונסיסטניות עם כל מה שמישהו כמו שמעון פרס עשה כל הקריירה שלו, ככה שאני לא בטוח שמגיע כזה כרדיט לאנשים שם.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 01 ינואר 2019, 21:24, נערך 5 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:

צעד מבורך אפילו אם לא יוסיף מנדטים.
וברמה הטקטית, כל מה שמשפיל את ציפי לבני זה טוב.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 21:10 
למה צריך להשפיל?
לא שהיא איזו צדיקה צחורה, כן?
היא השפילה אחרים בעצמה.
ועדיין, ככה לא מתנהגים.
זה מכוער.
יצאתי להגנתו של גבאי כשהוא עצמו הושפל בפריימריז על ידי אראל מרגלית. זה מיותר. זה לא תכנית ריאלטי פה אז שיכבדו את עצמם. כמובן שאני בז לדרכה הפוליטית ומאחל לה להיכשל, זה לא קשור לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אדום כתב:

צעד מבורך אפילו אם לא יוסיף מנדטים.
וברמה הטקטית, כל מה שמשפיל את ציפי לבני זה טוב.

תמונה
למה זה רעיון טוב?
למה זה צעד מבורך?

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 23:39 
בלי קשר להשפיל פוליטיקאים זה praxis

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 00:01 
אני לא חושב שזו הסיבה של אמיר (לאור השורה הראשונה), אבל זה צעד מבורך כי הוא דוחף את אבי גבאי החלאה עוד קצת לכיוון אחוז החסימה.
מקווה בשביל לבני שתמצא מפלגה ציונית אחרת להשתלב בה, הרי כוח אלקטורלי היא כבר הראתה שיש לה. משום מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 00:36 
אתם קולטים שאם סקר שדים היה המציאות, השמאל היה יכול להרכיב ממשלה?
:LOL2:
ניצחנו בשדים זה הניצחנו בבליך החדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 00:43 
אם החדר שלי פה בדירה היה המציאות כרגע, הרשימה המשותפת הייתה המפלגה היחידה בכנסת. מדהים.
לא יודע מה היה קורה אם היינו מגדילים את הרזולוציה לדירה כולה, אבל באיזו שיחה פעם אחת השותפות שלי זרקה שהיא תומכת במצע החברתי של מרצ אז יכול להיות שיש גוש חוסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
למה זה רעיון טוב?
למה זה צעד מבורך?

כי ציפי ליבני פרט להיות כלום ושום דבר ברמה האישית היא אופורטוניסטית מסריחה שהראתה לאורך כל החיים שלה שלא מעניין אותה כלום חוץ מהקריירה שלה. לא יודע אפילו מה מפלגת העבודה מנסה להשיג עכשיו, אבל בכל מקרה, לבני, בנוהל, תמיד תקדם את לבני לפני הכל. כמה שיותר מהר תעוף מהחיים הפוליטיים יותר טוב לדעתי.
לא חשבתי שזה אשכרה הולך לחרבן את מפא"י ככה, אבל הם ימחקו (מה שקשה לי מאד מאד להאמין אגב) אז על אחת כמה וכמה זה מבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 07:02 
אמיר כתב:
אדום נחמד כתב:
למה זה רעיון טוב?
למה זה צעד מבורך?

כי ציפי ליבני פרט להיות כלום ושום דבר ברמה האישית היא אופורטוניסטית מסריחה שהראתה לאורך כל החיים שלה שלא מעניין אותה כלום חוץ מהקריירה שלה. לא יודע אפילו מה מפלגת העבודה מנסה להשיג עכשיו, אבל בכל מקרה, לבני, בנוהל, תמיד תקדם את לבני לפני הכל. כמה שיותר מהר תעוף מהחיים הפוליטיים יותר טוב לדעתי.
לא חשבתי שזה אשכרה הולך לחרבן את מפא"י ככה, אבל הם ימחקו (מה שקשה לי מאד מאד להאמין אגב) אז על אחת כמה וכמה זה מבורך.

אני לא מאד בקיא בקריירות פוליטיות ובפוליטיקה בכלל, אבל לפחות בשנתיים האחרונות, מה שאמרת על לבני נכון לגמרי לגבי גבאי ( חוץ מהמסריח, לא סגור על זה).
ושוב, לא שזה משנה משהו, הדברים די אבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2019 - הסקר הרשמי של פורום שדים
הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
כל פוליטיקאי הוא ברמה מסויימת אופורטוניסט, ודואג לעצמו. אין דרך להנהיג בלי להיות קצת אנוכי.
יש לי הרבה מה להגיד עליה, ואני ודאי חולק עליה לעתים, אבל אני מעריך אותה הרבה יותר מאת שאר מנהיגי המרכז-שמאל. מכחלון ועד גבאי.

אם כל זה לא מעניין אותך, אלא רק המתנה להעלמות העבודה (לא אבכה עליהם, בוא נאמר), אז סבבה. אבל זה לא קשור אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 12:37 
אדום נחמד כתב:
כל פוליטיקאי הוא ברמה מסויימת אופורטוניסט, ודואג לעצמו. אין דרך להנהיג בלי להיות קצת אנוכי.
יש לי הרבה מה להגיד עליה, ואני ודאי חולק עליה לעתים, אבל אני מעריך אותה הרבה יותר מאת שאר מנהיגי המרכז-שמאל. מכחלון ועד גבאי.

אם כל זה לא מעניין אותך, אלא רק המתנה להעלמות העבודה (לא אבכה עליהם, בוא נאמר), אז סבבה. אבל זה לא קשור אליה.

מסכים.
גם אני מעריך אותה יחסית לאחרים.
המדבקת זגזגנית שהדביקו עליה זה חתיכת קשקוש. גם איילת שקד כבר החליפה 4 מפלגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 12:41 
NARKOTIKA כתב:
אדום נחמד כתב:

מסכים.
גם אני מעריך אותה יחסית לאחרים.
המדבקת זגזגנית שהדביקו עליה זה חתיכת קשקוש. גם איילת שקד כבר החליפה 4 מפלגות.

איילת שקד החליפה מפלגות ממפלגת ימין למפלגת מרכז למפלגת שמאל?

צחוקים אם לבני תקים עכשיו מפלגה אנרכו-קומוניסטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 12:55 
היא מעולם לא הייתה במפלגת שמאל.
היא הייתה בליכוד, בצד המתון. כשהם התחילו לשבור חזק ימינה אז היא יצאה משם. הרי עד לפני 15 שנה הם היו מדקלמים 2 מדינות ל2 עמים בעצמם.

אגב1, אם אתה נשאר במקום והסטנדרט זז, האם זזת?
אגב2, גם לשנות טיפה את העמדות זה בסדר גמור. היא לא עברה מהבית היהודי לחד"ש.
כל הקרקס שעשו מזה זה זלזול באניטליגנציה. אתה באמת רואה כזה שינוי גדול באיך שהיא מציגה את תפיסת העולם שלה? (בוא נעזוב רגע אם אתה חושב שזה משחק או לא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק.
אני לא מזהה שום שינוי בעמדות שלה. להפך, היא עקבית מאוד. היא כן גמישה בנוגע למי לדעתה יכול לקדם את העמדות שלה, כשפעם היא סמכה על מחנה הימין והיום על מחנה השמאל, אבל בכל הנוגע למדיניות - היא פחות או יותר באותו מקום שתמיד היתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 13:24 
NARKOTIKA כתב:
היא הייתה בליכוד, בצד המתון. כשהם התחילו לשבור חזק ימינה אז היא יצאה משם. הרי עד לפני 15 שנה הם היו מדקלמים 2 מדינות ל2 עמים בעצמם.

כל הקרקס שעשו מזה זה זלזול באניטליגנציה. אתה באמת רואה כזה שינוי גדול באיך שהיא מציגה את תפיסת העולם שלה? (בוא נעזוב רגע אם אתה חושב שזה משחק או לא)

היא עכשיו במפלגת שמאל, מניח שהתכוונת למפלגת ימין

אבא שלה היה קצין המבצעים של האצ"ל וחבר כנסת מטעם הליכוד,

בנעוריה היא הייתה חברה בתנועת בית"ר,

בגיל 16 השתתפה בהפגנות נגד נסיגה ישראלית מרמת הגולן וסיני,

ליברמן היה זה שהביא אותה לפוליטיקה, ובמסגרת מנהלת רשות החברות הממשלתיות היא הביאה להפרטה של שורה של חברות ממשלתיות, כולל כי"ל ואוצרות הטבע בים המלח. היא הייתה שרת העלייה והקליטה ושרת המשפטים מטעם מפלגת הליכוד.

לאחר מכן עברה לקדימה (מפלגת מרכז), הקימה את "התנועה" (מפלגת מרכז) ואז עברה למחנ"צ (מפלגת שמאל).

אני לא יודע איך אתה יכול לטעון שהיא לא הייתה במפלגת ימין, אבל ברוב חייה ציפי לבני הייתה ימנית.

אם אתה רוצה לטעון שהפוליטיקה שלנו עברה כל כך ימינה ב20 שנה האחרונות,כך שהשמאל שלנו הוא פשוט פוליטיקאים "מתונים" מהימין, אז מי אשם במצב אם לא כל אנשי ה"מרכז-מתון-שקרכלשהו" כמו לבני שהתאמצו כל כך להפוך את השמאל לימין ואת הימין לימין קיצוני באמצעות הזזת הoverton window?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 13:57 
לא התבלבלתי. העבודה היום זה לא שמאל.
יש שם בין היתר כמה שמאלנים, יש הבדל.
והיא נשארה כל הזמן באותה מפלגה מאז שהיא הקימה אותה, פשוט רצה ברשימה משותפת וקראו לזה מחנצ. לפי הלוגיקה הזאת גם דב חנין עבר לבל"ד.
אני אתעלם ברשותך מהרזומה שלה בגיל 16. זה מרגיש לי דבילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

היא ממש לא היתה בצד המתון של הליכוד, היא נכנסה מהצד הימני שלו, ברצינות שניה, נראה לך ליברמן מביא מתונים לליכוד?
עכשיו בשלב מסויים היא התחברה לאולמרט, שגם הוא אדם שתמיד שם את הקריירה שלו לפני שטויות כמו עקרונות ואידיאולוגיה, אני לא יודע מה הלך שם בפרטים, אבל מה שאני כן יודע זה שחברת כנסת עם נסיון של שנתיים שבקושי נכנסה בבחירות נהיתה שרה בממשלה. אבל שמע, יש מצב שזה צירוף מקרים ויכול להיות שבדיוק באותו זמן גם השתנו הדעות הפוליטיות שלה מימנית קשוחה שיודעת להרוג ערובשים הכי טוב למרכז פרגמטי, ויכול להיות שאם ביבי היה מציע לה להיות שרת החוץ במששלת ליכוד היא היתה אומרת "לא! יש לי עקרונות".
אני בספק אגב.

בכל מקרה, איזו תועלת יצאה למישהו חוץ מציפי לבני מזה שהיא במחנ"צ?
רבאק, איזה תועלת יצאה לימשהו חוץ מציפי לבני והחברים המושחתים שלה מזה שהיא בפוליטיקה בכללי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 19:32 
יש לך איזה סימוכין או שאתה זורק את כל זה מהראש?
אז מה אם היא נכנסה מהצד של ליברמן. גם אורלי לוי-אבקסיס יצאה משם, היא כזאת ימנית קיצונית?
בכלל, ליברמן ממש לא מימין לליכוד היום.

אני לא כל כך מבין את השאלה עם התועלות. זאת הייתה החלטה משותפת שתרמה לעבודה ולתנועה בסקרים. עובדה שהם הביאו יחסית הרבה מנדטים. אתה מתכחש לזה שזאת המטרה של הפוליטיקה הזאת?
אני חיבבתי שב2009 היא הודיעה די מהר שהיא לא תוכל להרכיב ממשלה עם הדרישות של החרדים, וגם איך שהיא עמדה ב2013 כשרת משפטים מול הממשלה הקיצונית (למרות שלא סבלתי שהיא ולפיד בכלל נכנסו לשם, אבל מהאחרון יש לי צפיות אפילו נמוכות יותר). אין לי עניין לעבור שורה שורה על קורות החיים שלה, מאז שאני זוכר את עצמי העמדות שלה נשמעו פחות או יותר אותו דבר. מבחינתי היא בולטת לטובה יחסית, לא שזה קשה עם מה שיש היום בכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יש לך איזה סימוכין או שאתה זורק את כל זה מהראש?
אז מה אם היא נכנסה מהצד של ליברמן. גם אורלי לוי-אבקסיס יצאה משם, היא כזאת ימנית קיצונית?
בכלל, ליברמן ממש לא מימין לליכוד היום.
תסתכל מה היא עשתה ואמרה בתחילת הקריירה שלה, אתה זוכר על איזה טיקט היא רצה בפריימריז בליכוד?
ואגב, לך יש איזשהי הוכחה שהיא היתה מתונה לפני שהיא עזבה את הליכוד או שסימוכין זה משהו שרק אני צריך להביא?

NARKOTIKA כתב:
אני לא כל כך מבין את השאלה עם התועלות.

אני מצפה שפוליטקאית בכירה כמוה שנמצאת בעמדות השפעה כבר כמעט 20 שנה תוכל להצביע על משהו חיובי שהיא עשתה.
אני מתקשה לחשוב משהו, בטח ובטח בזמן חברותה במחנ"צ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 21:03 
ידעתי שתשאל את זה.
בגדול, העזיבה לקדימה היה צעד של המתונים. מה סימוכין יותר טוב מזה? חוץ מזה, היום נסכים שהיא מתונה. גם ב10 שנים האחרונות. נשמע לי לגיטימי שאתה תביא סימוכין לכך שהיא הייתה קיצונית, ועדיף שזה לא יהיה משהו מגיל 16 כמו שכבר כתבו פה.
ועם כבר יש איזו אמירה קיצונית, נשמע שהמסלול שלה מוכיח את ההפך מזגזגנית, כי היא לא קמה בוקר אחד בצד השני של המפה הפוליטית. שטייניץ שלפי הזכרון שלי היה בכלל ב'שלום עכשיו" אמור לקבל הרבה יותר על הראש, אתה לא חושב?

ולא, אני לא זוכר על איזה טיקט היא רצה בפריימריז. על איזה שנה מדובר?

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 02 ינואר 2019, 21:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 21:07 
ובנוגע לתועלת, בשבילי זה שאלה סופר מוזרה. אולי אני לא עוקב מספיק, אבל אני לא יכול לתת לך ח"כ אחד מהאופוזיציה שהביא תועלת מהותית לציבור ב5 שנים האחרונות, מה העניין להתמקד בלבני בקונטקסט הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ידעתי שתשאל את זה.
בגדול, העזיבה לקדימה היה צעד של המתונים. מה סימוכין יותר טוב מזה?

ולא, אני לא זוכר על איזה טיקט היא רצה בפריימריז. על איזה שנה מדובר?

אם אתה לא זוכר את תחילת הקריירה שלה, למה אתה אומר בכזה בטחון שהיא היתה תמיד מתונה?
ומה אני אגיד לך, אם ללכת לקדימה הופך אותך למתון מאז ומעולם אז זה תופס גם לאריק שרון, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ובנוגע לתועלת, בשבילי זה שאלה סופר מוזרה. אולי אני לא עוקב מספיק, אבל אני לא יכול לתת לך ח"כ אחד מהאופוזיציה שהביא תועלת מהותית לציבור ב5 שנים האחרונות, מה העניין להתמקד בלבני בקונטקסט הזה?

לבני היתה פאקינג שרת החוץ, היא היתה ראש האפוזוציה, אתה באמת משווה אותה לסתם ח"כ?
אבל בכל מקרה, דב חנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 21:15 
שיט אתה מהיר ערכתי כבר מאז. אם תואיל לקרוא.

שמע, אני עוקב מאז 2002 בערך, הרשיתי לעצמי להניח שהזגזגנות שכל הזמן תוקפים אותה תקפה ב16 שנה האחרונות, בטח שהפספוס שלי הוא כולה ה3 שנים הראשונות שלה.
יש סימוכין לימניות הקיצונית שלה בסוף?

ואריק שרון בשנתיים האחרונות שלו באמת היה יחסית מתון לשאר ליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שהיא ימנית קיצונית, אני חושב שהיא כלום, אני חושב שהדבר היחיד שמעניין אותה זה הקריירה וזה הדבר היחיד שבאמת קובע את ה"דעות" שלה.
ואתה עדיין רוצה "סימוכין"? אתה הבאת משהו חוץ מזה שהיא עברה לקדימה?
כי עוד פעם, לפי המדד הזה גם אריק שרון היה מתון כל החיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 21:26 
אחלה, הבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
אמיר, זה קצת מזכיר את הדיונים על איזה שחקן בינוני עדיף שיעלה בהרכב במשחק הקרוב.
יש ח"כ/שר שלא עושה את זה בתור קריירה? אחמד טיבי?
אתה יכול בכלל להצביע על ח"כ/שר שהוביל מהלך שאתה תומך בו או שאתה חושב שהוא חשוב? מבחינתי, לבני הספיקה כבר להוביל כמה מהלכים כאלו, כולל כמה שאני לא מסכים איתם בכלל אבל יש בהם מהות וערכים ונסיון כנה להשפיע לטובה.

היא מכירה את כל הנראטיבים המשפיעים פה באזור וכבר עמדה בראש צוות מו"מ מול הפלסטינים בכמה סבבים. היא עלולה להיות ראש הממשלה הטוב ביותר שהיה פה, כבר לא בטוח שהיא תקבל את ההזדמנות.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: