תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 15:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מפעלות - תאומים
הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 10:19 
שנים שאני מתווכח כאן עם כל מיני שוקיסטים על תפקידו של מר תאומים שעומד בראש הפרמידה של מפעלות ה"חינוך". משהו שעולה מדוח הפירוק ולצערי נדחק לשולי הכותרות, כי כנראה שמישהו לא רצה להתעסק יותר מדי עם הון שלטואמים, ובכל זאת פסקה שצריך לקרוא בין השורות:
ציטוט:

האשמה נוספת היא על שיקולים זרים בהסכם בין הפועל ת”א למפעלות חינוך וחברה, שנחתם משיקולים זרים ללא תהליך תאגידי וכאשר החברה פועלת בסביבת חדלות פירעון ברורה. ההסכם בין הצדדים, שנחתם ב-2013 לתקופה של חמש שנים פלוס אופציה לחמש נוספות, בוצע בצורה לא תקינה.

“כלל העדויות שנפרסו בפני המפרקים הראו כי הנימור לחתימת ההסכם היה ‘רמון החליט’. הקונוטציה שניתנה הייתה, כי הבעלים בעבר, קבוצת סגול-תאומים-אורנשטיין, השקיעו כספים רבים בהפועל ת”א ופעילות מפעלות היא מייסודם וחשובה להם והם מקורבים לרמון ולכן – פועל יוצא, ייחתם הסכם שיבטיח את זכויותיהם. כן ימנע ההסכם כאמור מצב בו יקום בעתיד בעלים אחר ויחליט החלטות אחרות לגי שת”פ זה, מעין ‘חישוק תאגידי’ לשנים הבאות”.

בטח חשובה להם, מאוד חשובה להם, מועדון של עסקן מושחת מביא עסקן עוד יותר מושחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מפעלות - תאומים
הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 10:23 
מה ההסכם אומר?
האמת לא הבנתי כלום מהציטוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 10:28 
לירון האדום כתב:
מה ההסכם אומר?

קוטלר יכול רק לרמוז כנראה לטיב ההסכם, כל בר דעת צריך לשאול את עצמו מדוע תאומים צריך את המפעלות האלה שהאיש יושב על הון עתק ויכול לעסוק בפעילות פילנטרופית גם ללא המפעלות, למשל יכל להקים את "תאומים אורנשטיין מפעלות למען הדו קיום והחירטוט" מכספו, מניח שניהול "הוצאות" שהיו נעשים כגוף פרטי קצת פחות נוח לצדיקים. מדוע הם כל כך חמים על קישור ישיר להפועל? יכול להיות שמדובר בעוד משהו ולא רק דאגתם הכה כנה לגורל השלום? לאאא אין מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 10:33 
לא ענית על השאלה שלי, מה ההסכם אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 13:24 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 13:37 
האם היה אינטרס לקידום שגיב יחזקאל, ולמכירתו למכבי ת"א?

אורנשטיין קיבל 25% משגיב יחזקאל כתמורה למשכורת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 13:44 
כמה שווה ההסכם עם מפעלות חינוך?
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 13:52 
Adom Bdam כתב:
תמונה
זה רק אני או שרשום שם 50 מליון ???

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 13:52 
סימרוטיץ כתב:
Adom Bdam כתב:
תמונה
זה רק אני או שרשום שם 50 מליון ???

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

כן כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 13:56 
וואו.
איך זה שככל שהשנים עברו הם קיבלו יותר שירותים?
וכמו כן, כשרשום אוטובוסים במיליון שח בשנה מסויימת - זה אומר שהקבוצה אשכרה שילמה מיליון שח באותה השנה על אוטובוסים למפעלות? או נגיד הקצתה מהמשאבים שלה לטובת מפעלות בהיקף שלו המפעלות היו נאלצים לשלם, זה היה עולה מיליון שח?

כי אם נגיד לקבוצה יש מגרש שעומד ריק רוב הזמן, ונותנים למפעלות את המגרש בחינם זה אמנם יכול לקומם, אבל זה לא ממש גורם לפשיטת רגל כמו אשכרה לשלם להם על מגרש

נערך לאחרונה על ידי בר קולמוסא בתאריך 01 ינואר 2019, 13:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 13:57 
...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 13:58 
בר קולמוסא כתב:
וואו.
איך זה שככל שהשנים עברו הם קיבלו יותר שירותים?
וכמו כן, כשרשום אוטובוסים במיליון שח בשנה מסויימת - זה אומר שהקבוצה אשכרה שילמה מיליון שח באותה השנה על אוטובוסים למפעלות? או נגיד הקצתה מהמשאבים שלה לטובת מפעלות בהיקף שלו הנפילות היו נאלצים לשלם, זה היה עולה מיליון שח?

כי אם נגיד לקבוצה יש מגרש שעומד ריק רוב הזמן, ונותנים למפעלות את המגרש בחינם זה אמנם יכול לקומם, אבל זה לא ממש גורם לפשיטת רגל כמו אשכרה לשלם להם על מגרש

הקצתה אוטובוסים לטובת מפעלות.
לאוטובוס אתה משלם על כל נסיעה ויש הוצאות?
חוץ מזה שאפילו הסכם כזה שבו הפועל נותנת הרבה תנאים למפעלות כהכרה בתמורה שהיא נותנת וכ'ו היה צריך להיות מגובה בתמורה כספית של המפעלות להפועל.

זה בלי לדבר על הצ'קים והחשבונות הפיקטיבים שהפועל העבירה למפעלות ולאורנטשיין כל הזמן.

עכשיו זה מתחבר לכל מה שאמרו כאן עליהם: איזה גוף יסתכן ברוכש חדש שאין לו קשר למפעלות ויכול לבטל להם את כל זה? למה להם בעצם להחליף בעלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 21:04 
אבל זה קונספירציה אנשים צעקו פה!!!!
"אין לכם בושה להטיל דופי בפרויקט הקסום הזה"

סוחרים בילדים במסווה של דו קיום בשביל לשלשל כספים לכיס מכל מיני תורמים שנופלים בפח של המיזם הדבילי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 21:17 
לירון האדום כתב:
מה ההסכם אומר?

הבנת עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 21:21 
זה מעניין. אבל עדיין לא מסתדר לי.
אוקי ברור שזה הזוי שהפועל הוציאה כל כך הרבה כסף (גם אם חלק מהסכומים הם יותר הטבה כמו מגרשים) על מפעלות, וברור שזה לא באינטרס ההישרדותי של המועדון.
אבל איפה התרמית?
כלומר כל ההוצאות פה זה ״מגרשים, אוטובוסים, הדרכות, ציוד...״, כלומר לפחות הרוב אשכרה מתבזבז, וחלק מגיע לאנשים, שרובם זה לא תאומים-אורנשטיין-וואטאבר.
נניח כשטביב משלם לקייטרינג שטביב שותף בו התרמית ברורה.
אבל פה - מכל האופרציה הזו, כמה כסף לכאורה משכו אנשי המפעלות?

זה ברור שאם היה מגיע בעלים שאינו מגווארדיית מפעלות, זה היה ממיט את המיזם הזה ולכן הם רצו להשאיר את הפועל בידיים הנכונות. אבל המפעל הזה - הוא נוכלות? הוא תרמית שמאחוריה יש איזו מעילה או משהו כזה?

אני אחדד, בעיני יש שתי אופציות: 1. התאומימים רצו לעסוק בפילנטרופיה אבל נוח היה להם שההוצאות באות על חשבון תקציב של קבוצת כדורגל, אז הם דאגו לשלוט בקבוצה כדי בין היתר לממן את הפילנטרופיה שלהם.
2. אותו דבר - רק שהפילנטרופיה היא תרמית, היא מסך פעילות שבעזרתו אפשר למשוך כספים לכיס. ואז משקיעים בקבוצה ומושכים דרך מפעלות.

מה מהשניים?

אגב - איך זה שטביב כן תמך במפעלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 21:54 
בר קולמוסא כתב:
אוקי ברור שזה הזוי שהפועל הוציאה כל כך הרבה כסף (גם אם חלק מהסכומים הם יותר הטבה כמו מגרשים) על מפעלות, וברור שזה לא באינטרס ההישרדותי של המועדון.
אבל איפה התרמית?
כלומר כל ההוצאות פה זה ״מגרשים, אוטובוסים, הדרכות, ציוד...״, כלומר לפחות הרוב אשכרה מתבזבז, וחלק מגיע לאנשים, שרובם זה לא תאומים-אורנשטיין-וואטאבר.

זה ברור שאם היה מגיע בעלים שאינו מגווארדיית מפעלות, זה היה ממיט את המיזם הזה ולכן הם רצו להשאיר את הפועל בידיים הנכונות. אבל המפעל הזה - הוא נוכלות? הוא תרמית שמאחוריה יש איזו מעילה או משהו כזה?

אני אחדד, בעיני יש שתי אופציות: 1. התאומימים רצו לעסוק בפילנטרופיה אבל נוח היה להם שההוצאות באות על חשבון תקציב של קבוצת כדורגל, אז הם דאגו לשלוט בקבוצה כדי בין היתר לממן את הפילנטרופיה שלהם.
2. אותו דבר - רק שהפילנטרופיה היא תרמית, היא מסך פעילות שבעזרתו אפשר למשוך כספים לכיס. ואז משקיעים בקבוצה ומושכים דרך מפעלות.

מה מהשניים?

היו קומבינות על חשבון מפעלות (העברות של כספים לכל מיני נהגי מוניות, כל מיני חברות שהוציאו חשבונות פיקטיביות וככה שולם משכורת לאורנשטיין)
הפועל פשוט נתנה למפעלות הרבה מאוד דברים בלי שום תמורה. כל מפעל המפעלות נועד על מנת להלל את כל החברים של רמון, כל דבר שהם לקחו הם יכלו לשלם עליו כסף במקום אחר לכן כל עוד הדבר הזה קיים היה להם אינטרס לשמור על האנשים הנכונים כבעלי הפועל.
בטח שבזמן שיש גרעון כל כך כבד, האינטרס הכלכלי הוא דווקא לנסות להוציא מכל נכס (מגרש) כמה שיותר, השעות האלה שניתנו למפעלות בחינם (ועל הדרך הוצאו הוצאות כמו תאורה, השקייה ועוד) יכלו ללכת להשכרה לגוף אחר, אותו דבר לגבי מקום על החולצות, ההדרכות, השימוש באוטובוסים (לא צריך לשלם דלק? לא צריך לשלם לנהג? קילומטראז' שהרכב נוסע?) שימוש בביטוח של הפועל תל אביב (??) ועוד הרבה דברים וכל זה בזמן שהמועדון בגרעון שהולך ומעמיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 22:05 
Adom Bdam כתב:
בר קולמוסא כתב:
אבל איפה התרמית?

מה מהשניים?

היו קומבינות על חשבון מפעלות (העברות של כספים לכל מיני נהגי מוניות, כל מיני חברות שהוציאו חשבונות פיקטיביות וככה שולם משכורת לאורנשטיין)
הפועל פשוט נתנה למפעלות הרבה מאוד דברים בלי שום תמורה. כל מפעל המפעלות נועד על מנת להלל את כל החברים של רמון, כל דבר שהם לקחו הם יכלו לשלם עליו כסף במקום אחר לכן כל עוד הדבר הזה קיים היה להם אינטרס לשמור על האנשים הנכונים כבעלי הפועל.
בטח שבזמן שיש גרעון כל כך כבד, האינטרס הכלכלי הוא דווקא לנסות להוציא מכל נכס (מגרש) כמה שיותר, השעות האלה שניתנו למפעלות בחינם (ועל הדרך הוצאו הוצאות כמו תאורה, השקייה ועוד) יכלו ללכת להשכרה לגוף אחר, אותו דבר לגבי מקום על החולצות, ההדרכות, השימוש באוטובוסים (לא צריך לשלם דלק? לא צריך לשלם לנהג? קילומטראז' שהרכב נוסע?) שימוש בביטוח של הפועל תל אביב (??) ועוד הרבה דברים וכל זה בזמן שהמועדון בגרעון שהולך ומעמיק.

רשום במפורש בדו"ח שעשו הערכה שכל הדברים שהפועל נתנו למפעלות בחינם מסתכם לשווי של 50 מיליון שקל!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, אם נוציא את החמישים מיליון הללו מהמשוואה, הפועל בחוב של 20 מיליון בערך. לא קטן, אבל לא משהו שאי אפשר למחוק תוך 3-4 עונות צנועות. בטח שלא פירוק.
מאשר שפותח האשכול כתב לי על כך הרבה ומזמן. הסכמתי איתו אז אבל עכשיו יש גם הוכחה כתובה לשחיתות, לעלותה ולמחיר שגבתה מהמועדון.

Sent from my H8324 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 23:09 
Charlie כתב:
בקיצור, אם נוציא את החמישים מיליון הללו מהמשוואה, הפועל בחוב של 20 מיליון בערך. לא קטן, אבל לא משהו שאי אפשר למחוק תוך 3-4 עונות צנועות. בטח שלא פירוק.
מאשר שפותח האשכול כתב לי על כך הרבה ומזמן. הסכמתי איתו אז אבל עכשיו יש גם הוכחה כתובה לשחיתות, לעלותה ולמחיר שגבתה מהמועדון.

לא נכון.
הפועל בחיים לא הייתה מקבלת 50 מיליון שקל על השירותים שהציעה בחינם למפעלות.
אבל כן-יכלה להגדיל הכנסות באמצעות הדברים שהעניקה למפעלות, או לקבל ממפעלות תמורה יותר טובה, או ממקום אחר מעט כסף.
זה לא 50 מיליון וכנראה שאפילו לא 20, אבל כנראה שלמפעלות זה משמעותי מאוד ולכן אנשיה דאגו לבחוש בהפועל.

בנוסף לזה שהפועל העבירה כספים למפעלות דרך כל מיני ספקים וחברות קש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 23:13 
Adom Bdam כתב:
Charlie כתב:

לא נכון.
הפועל בחיים לא הייתה מקבלת 50 מיליון שקל על השירותים שהציעה בחינם למפעלות.
אבל כן-יכלה להגדיל הכנסות באמצעות הדברים שהעניקה למפעלות, או לקבל ממפעלות תמורה יותר טובה, או ממקום אחר מעט כסף.
זה לא 50 מיליון וכנראה שאפילו לא 20, אבל כנראה שלמפעלות זה משמעותי מאוד ולכן אנשיה דאגו לבחוש בהפועל.

בנוסף לזה שהפועל העבירה כספים למפעלות דרך כל מיני ספקים וחברות קש.

וספונסרים, עד היום הרבה הרבה ספונסרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 23:14 
Charlie כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 00:37 
זה מעניין מאוד שסוף סוף יש קצת נתונים עובדות.
אני חייב להגיד שממה שצורף פה לא הבנתי את הקומבינה.
יש פה מספרים גדולים מצד אחד, שלא ברור מאיפה הגיעו (14 מיליון שקל בשנה על הדרכות? מה הם קיבלו הרצאות מצוקרברג?)
ומהצד השני לא ברור מה התועלת מזה, מלבד איזה עיסוק עם שם יפה. בדו"ח מפורטים עסקאות סיבוביות שחור על לבן עם תאריכים ומהלכים. פה עדיין חור שחור.
אני נשאר עם ההימור שלי שהיקף הנזק שזה גרם לנו הוא מינימאלי עד לא קיים. אם יש עוד פרטים זה יהיה נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
חומר מומלץ לקריאה.
נקווה שכל נושא המפעלות והקשר שלהם עם הפועל יעבור לפסי חקירה אחרים. מה שיש בדו"ח זה קצה הקרחון.
viewtopic.php?p=2249567#p2249567

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 01:06 
NARKOTIKA כתב:
יש פה מספרים גדולים מצד אחד, שלא ברור מאיפה הגיעו (14 מיליון שקל בשנה על הדרכות? מה הם קיבלו הרצאות מצוקרברג?)
ומהצד השני לא ברור מה התועלת מזה, מלבד איזה עיסוק עם שם יפה. בדו"ח מפורטים עסקאות סיבוביות שחור על לבן עם תאריכים ומהלכים. פה עדיין חור שחור.
אני נשאר עם ההימור שלי שהיקף הנזק שזה גרם לנו הוא מינימאלי עד לא קיים. אם יש עוד פרטים זה יהיה נחמד.

לפחות עברת ל"הימור" כי עד כה די לגלגת עלי ועל כל מי שאי פעם ניסה להעיר אותך, וואלה מינמלי? המשך שינה נעימה אתה לא בכיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 01:55 
סמל אישי של המשתמש
יותר מעניין אותי סכום אחר על כל הנתונים האלו - כמה הוצאנו על זה.
50 מיליון זה הסכום של כמה שמפעלות היו משלמים לנו אם הם היו משלמים על הדברים כמו כל גוף חיצוני אחר, אבל זה מספר קצת פיקטיבי כי אם הם היו צריכים לשלם זה בחיים לא היה מגיע אפילו קרוב לשבריר מזה.
אבל גם אם זה ניתן להם בחינם, אנחנו שילמנו על דברים שם. משכורות של אותם מדריכים וחובשים, חשמל, אוטובוסים וכו׳.

נערך לאחרונה על ידי red in blood בתאריך 02 ינואר 2019, 02:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 02:22 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין למה אתם מסתבכים באיתור ״הקומבינה״. זה פשוט לא פורט כפי שנעשה בעניין אליעזר, אבל נדמה שההוצאות בגין ״הדרכות״, ״רכז מקומי״, ״ביטוח״, ״אוטובוסים״, ״ציוד ספורטיבי״ ובקיצור כל מה שאינו שווי שימוש, היוו צינור להזרמת כספים למקורבים (אופטימי?). הרווח התדמיתי הוא רק בונוס, כנראה שבשביל להישאר למעלה צריך לדאוג לחברים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
אני לא הבנתי אם עדיין יש קשר כיום (אחרי הפירוק) בין מפעלות להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 08:29 
chimpfive כתב:
NARKOTIKA כתב:

לפחות עברת ל"הימור" כי עד כה די לגלגת עלי ועל כל מי שאי פעם ניסה להעיר אותך, וואלה מינמלי? המשך שינה נעימה אתה לא בכיוון.

מצטער לאכזב אותך אבל עדיין אין פה הוכחה אחרת.
אני באמת לגלגתי, ואם תהיה פה הוכחה אני אוריד ראש ואתנצל. הרבה דברים שצעקתם עדיין מאוד לא מתיישבים
(בין היתר היה גם - לעולם לא יתנו לנו ללכת לפירוק כי אז הם יאבדו את המפעלות שמזרימות להם כספים- הנה נתנו.)

גאג'בנד-
זה לא כזה ברור. הדוח הזה לא מראה העברת כספים, הוא מראה שווי שירותים. מתי הפועל הזרימה כסף ממשי למפעלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
מה האלטרנטיבה, שהפועל לא שילמו על הדברים הללו?
שווי שימוש באוטובוסים? בציוד ספורטיבי? בהדרכות?

מה זה משנה אם הכסף הועבר בפועל למפעלות או ששולם מהחשבון של הראל אחזקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2019, 09:29 
א. שימוש בציוד/ניצול נכסים לא שקול לתשלום. אני לא מכיר את היקף המפעלות והפעילות שלהם אבל לצורך העניין הפועל יכולה להעביר ציוד ממחלקת הנוער שלה לנוער של המפעלות. בין אם זה ציוד קיים או ציוד עודף. אם זה ציוד חדש, ראה ב'.

ב. אם הציוד נקנה אבל לא הועבר כסף בפועל אז זה מאוד מקשה על התיאוריה שזה שימש צינור להעברת כספים. אני לא אומר לשנייה אחת שזה בסדר או שזה לא דפק אותנו בכלל, אבל האינטרסים שאתם מתארים פה מאוד מתערערים על רקע כזה. אם הפועל שילמה על ציוד עם קבלות שהועבר אחר כך למפעלות, איפה הלבנת הכספים שצועקים פה כל הזמן?
מילא אם יציגו חשבוניות פיקטיביות או ציוד שנרכש מחברות בבעלות של אותם אנשים, אז אני אסכים שיש התקדמות. גם אז - אני מתקשה לראות איך זה הופך למשהו עצום ששווה מיליונים בשנה. מעצבן כן, מפיל מועדון - לא.

בוא נתעקב גם רגע על המספרים. ב2015 הפועל שילמה 8 מיליון שקל על ציוד ספורטיבי? כלומר כסף שווה לרבע מתקציב של כל הקבוצה הבוגרת, שכולל שכר שחקנים, אצטדיון, מתחם אימונים, אבטחה, רופאים, רכש. 8 מיליון שקל יצא מהקופה של המועדון כדי לקנות ציוד למפעלות החינוך?

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 02 ינואר 2019, 09:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: