zapta כתב:
Oleg Neduda כתב:
zapta כתב:
יש לי הסבר אחד הגיוני לאיפה הלך כל הכסף של ההצלחה באירופה ומכירת שחקנים - החובות עוד היו לפני ובעצם מה שעשה רמון עשה גם טביב, רק שטביב הצליח אז זה נגמר רק ב7 מיליון
כל השחקנים שרכש, רכש בכסף שלא היה למועדון באותה העת וכשנכנס כסף הוא השתמש בו וחוזר חלילה
הגדולה היא שהוא עוד קיבל כסף על הקבוצה שלא השקיע בה שקל
בכל אופן, כל בעלים שהיה פה הימר ומשכן את עתיד הפועל כדי לא להכניס את היד לכיס
אתה מודע לזה שאת עונת 2010-2011 הפועל סיימה עם עודף תפעולי של עשרות מליוני ש"ח, והוסיפה על זה בתחילת 2011-2012 עוד 20-30 מיליון ש"ח ממכירת שחקנים (שכטר, דה סילבה, זהבי, ורמוט), כן?
ו-12 חודשים אחר כך פתאום יש גירעון קטן של 7 מיליון ש"ח. נראה לך סביר?
הרווח התפעולי לא באמת היה קיים כי טביב לא הכניס שקל בעונה הזאת, לכן כל ה״עודף״ בכלל לא נוצר
ונכון מכרו שחקנים אך גם רכשו שחקנים בסכומים גבוהים
לא יודע כמה טביב באמת הוציא כספים מהקופה לכיס האישי שלו, אבל אני בטוח ב100 אחוז שהוא לא הכניס לקופה כספים משלו, בטח שלא 17 מיליון
לא הבנת אותי נכון. היה ועוד איך רווח תפעולי. ההכנסות היו באיזור ה-70-80 מיליון ש"ח. תוסיף לזה את המכירות של ביברס ויבואה באותה עונה ותקבל הכנסות בגובה של לפחות 80 מיליון ש"ח. באותה עונה התקציב של הפועל היה באזור ה-50-55מיליון ש"ח, כך שמתוך אותם 80 מיליון ש"ח שנכנסו מהאלופות, מיבואה ומביברס, בתרחיש הקיצוני 35 מיליון ש"ח מתוך ה-80 הללו הלך לתקציב השוטף. תוריד מזה עוד 10 מיליון ש"ח הוצאות על אבטחה, טיסות, בונוסי העפלה והשד יודע מה. זה משאיר את הפועל, בתרחיש הכי קיצוני, עם לפחות 35 מיליון ש"ח
רווח נקי בתחילת שנת 2011-2012. את "הזרמת הבעלים" של 2011-2012 טביב יכול היה לממן בקלות מהמכירות של דה סילבה, שכטר, ורמוט וזהבי. ובסוף אותה עונה הוא מכר את הקבוצה. מה שאומר שבקופה היו צריכים להישאר עשרות מליונים. אתה יודע מה? לא עשרות מליונים, אבל בטח לא גירעון של 7 מיליון שקל.