Lion Den כתב:
אחת הבעיות הבולטות עם ה4-5-1 שלנו היא שהקישור באמצע מוגבל מאוד התקפית כשמשחקים עם לקס-אליאס-רז כהן (או ספורי).
במצב הנוכחי כדאי להוריד את לקס לספסל ולהעלות באמצע את אליאס, ספורי וקאיו לפניהם.
ספורי הוכיח שיש לו פיזיות ואגרסיביות (לעתים עודפת) להכנס למאבקים ולהרוויח כדורים, וגם סוג של יכולת להסתכל קדימה, לנסות למסור ולכדרר מתוך המאבקים האלה. זאת יכולה להיות עמדה טובה יותר עבורו.
יכול להיות שגם בשביל אליאס יעשה טוב לסגת לעמדה אחורית יותר, לקחת פחות סיכונים ולשחק בצורה יותר מדודה ואחראית.
אני יודע שזו דעה לא פופולרית כאן, אבל בעיניי לקס קשר אחורי טוב יותר מאליאס, שאמנם חזק פיזית ועם כוח פריצה מרשים, אבל מבחינה טכנית הוא לא משהו ונוטה למסירות שתוקעות את המשחק. הייתי מעדיף לשחק עם לקס וספורי באמצע, כשגנדה וזיקרי בצדדים וקאיו מתחת למוליץ', או עם רמזי וגנדה בצדדים ורז כהן ולקס באמצע.
ושוב, אני לא חושב ששני קשרי אמצע חושפים את ההגנה שלנו, כי התרגום של עוד שחקן למעלה הוא עוד לחץ על ההגנה ועוד פחות משחק מסודר של היריבה. אם היו לנו שלושה עילויים טכניים באמצע הדיון הזה היה רלוונטי, אבל כרגע המוגבלות הטכנית של כל שחקני האמצע שלנו חוץ מרמזי פשוט תוקעת לנו את המשחק כשמשחקים עם שלושה קשרים.