el dudernio כתב:
Shacham כתב:
el dudernio כתב:
אחד עם כיפה כתב:
משחק מאוד לא טוב שלנו.
פשוט ההגנה שלהם גרועה מספיק כדי שנכבוש.
לא בדיוק.
סוף סוף קאיו קיבל כדורים קרוב לשער היריבה. מבחינת כדורגל הוא השחקן הכי טוב שלנו.
מהכרותי הקצרה עם אופיר חיים, כבר ביום רביעי קאיו יעלה בהרכב ונגלה אם ניצחנו היום בזכותו או בזכות היריבה.
הלוואי שאתה צודק, אבל לדעתי אתה טועה.
זה מאוד תלוי איך נשתמש בו.
גם היום הוא לא ממש תופקד כחלוץ שני אלא יותר כקשר מאחורי החלוץ. הוא םחות אפקטיבי כשהוא מקבל כדור רחוק מהשער. הוא כבד מידי ולא מהיר מספיק כדי לייצר מהעמדה שם. הפועל צריכה לשחק איתו כחלוץ ולעבוד כדי לתת לו כדורים 16 מטר מהשער. אם אפשר לזקוף לרעת קטמון זה שהם איפשרו לנו לדחוף קדימה ככה שקאיו יכל מהעמדה הרחוקה שלו לקבל כדורים יחסית קרוב לרחבת היריב. אני לא חושב שחדרה יאפשרו לנו את זה, לכן נקטדת הפתיחה שלו אמורה להיות קידמית יותר
אני מבין מאיפה הרעיון בא, ובאמת יש לו כמה אלמנטים לא רעים ,כמו הבעיטה, שמתאימים לתפקיד שאתה מתאר פה. אבל הוא שחקן כל כך לא במצב גופני מתאים(מבחינת כושר משחק) כדי באמת להצליח בתפקיד הזה או באיזשהו תפקיד. הוא לא מסוגל ללחוץ בצורה מינימלית מה שמספיק כדי להרוס כל משחק לחץ של הקבוצה ובדרך כלל אין לו אוויר אז הוא גם לא מצליח לחשוב מהר ומאבד כדורים או בועט רע. וכן, גם מפריע לי שכשהקבוצה בפיגור הוא ידדה להוציא כדור נייח, שהחשיבות של זה היא לא השניות שמתבזבזות אלא שזה מחסל את האנרגיה של הקבוצה והקהל במקום ליצור התלהבות של כדור קרן. או ירשה לעצמו להיפצע אחרי 5 דקות מול בית"ר. אלה דברים קטנים שיכולים להיות קריטיים במיוחד לקבוצה כל כך שבירה כמונו.
למרות שאני חושב שזה לא ילך, המצב עד ינואר כל כך גרוע שלא יהרוג אותי אם ינסו את זה משחק אחד ויבדקו אם נראה טוב. אבל, ממש לא צריך להתאבד עליו ולתת לו רצף משחקים למרות יכולת גרועה.