לירון האדום כתב:
או שאתה לא קורא את ההודעות שלי או שאתה פשוט בוחר להתעלם להם.
הפועל תל אביב, מקום אחרון בליגה, כבשה 7 שערים ב 14 משחקים.
בתור אחד שרואה את רוב המשחקים מהיציע, זה נראה שיש לנו בעיה גדולה מאד בהתקפה.
עגייב, זיקרי ועאבד התחרו על 2 עמדות ונעשו שם שינויים בהרכבים.
יתקנו אותי החברים, אבל לדעתי ספורי פתח בכל המשחקים בהרכב למעט במשחקים בהם היה מורחק (דרך אגב בניצחון היחיד שלנו הוא לא שיחק).
גם דמארי פתח כמעט בכל משחק בהרכב, עכשיו דמארי גמר את העונה ככה שברור שיגיע לו מחליף.
אולי הגיע הזמן שגם ספורי לא יפתח בהרכב? אולי להביא שחקן אחר במקומו שיצליח יותר ממנו בחלק ההתקפי?
יש פה באמת מישהו שחושב שצריך להמשיך עם ספורי בהרכב בתור באנקר ולא להביא לו בינואר מחליף??
תאמין לי שאני קורא כל מה שאתה כותב.
נראה לי שאנחנו מנהלים דיאלוג בשתי רמות שונות. אתה ממשיך לזרוק כל מיני נתונים שהקשר בין סיבה ותוצאה בינהם לא קיים. אני חושב שספורי שחקן בינוני, שמתאים לקבוצה ברמת התקציב שלנו. לא מביאים מחליף לספורי, או לזיקרי או לדמארי. מביאים שחקנים לסגל, שגם אם מיועדים לפתוח בהרכב, יכולים למצוא את עצמם מחוצה לו, או לא בהכרח לבוא במקום שחקן זה או אחר.
אתה בוחר להתעסק עם ספורי. רק עם ספורי. בדיוק כמו חלק בלתי מבוטל של הקהל של הפועל שמקלל אותו על כל פעולה שהוא עושה ושהוא מוחלף ועל כך הטענות שלי. זיקרי פתח ברב המשחקים שהיה בסגל, דמארי, לקס. כולם בינוניים בדיוק כמו ספורי וכמו 90% מהשחקנים בקבוצה.
משחק התקפה זה לא רק ארבעת שחקני החלק הקדמי, זה תוצר של 8 שחקנים מההרכב (למעט השוער והבלמים). קשרים אחוריים ומגינים אמורים לתרום למשחק ההתקפה גם כן. הפועל ת"א קבוצה בינונית שלא מבקיעה גולים. לעובדה שלא מבקיעים גולים יש הרבה סיבות. חוסר יכולת לסיים, קבלת החלטות, שחקני קישור אחורי שלא יודעים לשחק לעומק, מגינים שלא תורמים. אתה מתעסק
רק בספורי וחושב שאם יביאו לו מחליף כולם יהיו יותר טובים. זו טענה הזויה במקרה הטוב.