תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1565 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2018/2019
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 10:05 
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
הם צודקים לגמרי. מכבי חיפה מועדון רקוב שלא סתם לא מצליח והכל בגלל הדון והניהול המקצועי המזוויע שלו. זה שהוא שם כסף ( גם את זה כבר פחות ) לא שווה כלום אם הניהול זוועה והתוצאות בשטח. לא שאני מתלונן, הלוואי ויישאר, אבל הוא הבעיה היחידה שלהם.לא צריך לא אותו ולא ניסנובים אלא בעלים יציב ומשקיע שישים דמות מקצועית טובה במערכת

אם זו הגדרה שלך ושל האלפקה ל"בעיה" אז אני חולק על שניכם בכבוד רב.
אפשר לחשוב איזה מנהלי כדורגל דגולים שורצים כאן בעיירה שלנו.
יודע מה זורם איתך, לא משנה ההשקעה האדירה בשחקנים, מחלקת נוער, מחירי מנויים, ועוד כסף בינואר, משכורות עתק למאמנים וצוות, לשחקנים, יאללה יאללה וכל זה - נניח שהבעלים הבא יכניס יותר כסף משחר (וזה לא יקרה) מי נותן להם הבטחה שהוא יידע לנהל מועדון כדורגל? מה הוא כבר יעשה ששחר לא ניסה? אני יודע יביא צוות מאמנים זר ישלם להם מיליונים ויתן להם חופש מקצועי? יתן משכורות יותר גבוהות ממכבי לשחקנים ישראלים מובילים? יצליח לשכנע אותם לחתום בחיפה המקוללת והאוויר המסרטן במקום מועדון בריא של וולמארט? תן לי את הראייה האסטרטגית שלך במקום ססמאות ריקות מתוכן.

את אותו הכסף של שחר רק בהשקעה אחרת.
לתת לצעירים לבסס את עצמם בקבוצה - ראה מה קורה במכבי, אומנם בעל כורחם אבל עדיין.
לא לבצע מהפכה כל שנה בסגל.
לתת לצוות מקצועי לרוץ מספר שנים ולא להחליף כל עונה 2-3 מאמנים ומנהל מקצועי.
להפסיק להקשיב לעצות אחיתופל, להפסיק לשלם משכורות עתק לשחקנים כמו קהת ואח'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2018/2019
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 10:19 
תסתכל אתמול בהרכב שלהם ותגלה את עוואד, נטע לביא, סלליך, שון וייסמן וזנטי (מחליפים). זה לא מספיק?
דווקא השנה הוא לא השתגע עם הרכש והביא שני זרים נורמאלים.
מעדיף בעלים שמביא מנהל מקצועי מהולנד, מאשר בעלים שמביא ליצן ספרדי.

נערך לאחרונה על ידי Asafas בתאריך 18 דצמבר 2018, 10:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 10:19 
KingAlpaca כתב:
אני בספק גדול אם שחר משקיע כסף.

אני אשמח שתסביר איך עם תקציב של 70-80 מיליון ש״ח הוא לא משקיע כסף בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 10:20 
Asafas כתב:
תסתכל אתמול בהרכב שלהם ותגלה את עוואד, נטע לביא, סלליך, שון וייסמן וזנטי (מחליפים). זה לא מספיק?

הם גם פתחו את העונה?
שיחקו שם שנה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
KingAlpaca כתב:

אין לך מושג מה התקציב,
רק שחר יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 12:25 
אני לא יודע מה בעלים אחר יעשה וגם לא מעניין אותי, מה שברור הוא ששחר איבד כיוון כבר מזמן. כבר 7 שנים הקבוצה עם תקציבים בלתי מוגבלים וכשלון רודף כשלון, כבר בספטמבר אוקטובר הולכים שם לים, וכשזו תקופה כזו ברור שיש בעיה מערכתית ולא נקודתית ברמת אימון או סגל. שום מאמן לא מצליח שם, עשרות שחקנים נכשלים ( וחלקם הלא מבוטל הצליח לפני ומצליח אחרי התקופה בירוק ) מערכת לחוצה, רקובה, דורסת. אני יודע גם פרטים מבפנים אבל זה לא משנה, הדון איבד את הדרך ולא מסוגל כבר לשנות. הכי מגוחך לקרוא לזה סיסמאות כשזו המציאות, ואני לא מכיר אוהד מכבי חיפה אחד שלא חושב ככה. רק לשים הרבה כסף לא עוזר כשהניהול מחורבן, נראה לי שאמיר כבירי ולוני הרציקוביץ בין השאר הדגימו לנו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 12:37 
להזכיר לך מדובר בכדורגל, לא מדע טילים.
לעניין (שלא מעניין אותך אבל עדיין) שחר עשה את כל הפעולות שהיו נדרשות כדי להתחרות על תארים, כולל תיקונים שדרשו מימנו ועדיין לא הולך להם.

קצת מגוחך להעביר עליו ביקורת כשאפשר לראות בברור מה קורה מסביב בכדורגל שלנו. הרכש שלהם כושל, נכון, אבל איכשהו שחקנים כושלים שהיו בחיפה ועברו הצליחו, אז כנראה שזה לא עניין של ניהול נטו. כל עוד יש בעלים ששופך מאות מיליונים אף אוהד לא אמור לדרוש חילופים.

כמו בנושא המאמן, אוהדים מחפשים תשובה של שחור לבן, את רפואה דרשו לפטר ולא משנה מי פנוי בשוק. זה גם לא ממש עבד.

לוני, כבירי, חוגג דוגמאות טובות למה זמין בשוק, וכשזה מתחבר עם מועדון עם שאיפות צמרת, זה עוד יותר מושא לכישלון ידוע מראש. אנשאאלה יעביר את הניהול לליצנים כמוהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 12:55 
KingAlpaca כתב:
Asafas כתב:
KingAlpaca כתב:

אין לך מושג מה התקציב,
רק שחר יודע.

יש דו״חות שמוגשים גם לרשות לבקרה (ליצנים) וגם נחשפים לציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 13:04 
joshsoos כתב:
אני לא יודע מה בעלים אחר יעשה וגם לא מעניין אותי, מה שברור הוא ששחר איבד כיוון כבר מזמן. כבר 7 שנים הקבוצה עם תקציבים בלתי מוגבלים וכשלון רודף כשלון, כבר בספטמבר אוקטובר הולכים שם לים, וכשזו תקופה כזו ברור שיש בעיה מערכתית ולא נקודתית ברמת אימון או סגל. שום מאמן לא מצליח שם, עשרות שחקנים נכשלים ( וחלקם הלא מבוטל הצליח לפני ומצליח אחרי התקופה בירוק ) מערכת לחוצה, רקובה, דורסת. אני יודע גם פרטים מבפנים אבל זה לא משנה, הדון איבד את הדרך ולא מסוגל כבר לשנות. הכי מגוחך לקרוא לזה סיסמאות כשזו המציאות, ואני לא מכיר אוהד מכבי חיפה אחד שלא חושב ככה. רק לשים הרבה כסף לא עוזר כשהניהול מחורבן, נראה לי שאמיר כבירי ולוני הרציקוביץ בין השאר הדגימו לנו את זה.

שחר ממש לא איבד כיוון, אלא מדובר פה בספורט.
הוא נותן לקבוצה את התנאים הכי טובים שיש ומשתדל להביא שחקנים טובים. זה שלא מצליח לו, זו בעיה אחרת.
מוכן גם היום לבעלים כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 13:26 
כן, שבע שנים כל הרכש כושל וכל המאמנים כושלים ומגוחך להעביר ביקורת על הניהול. נותן את התנאים הכי טובים. עשה את כל מה שדרשו ממנו. אף אוהד לא אמור להעביר ביקורת. ואני זה שמדבר בססמאות ריקות מתוכן....
המזל של הדון הוא שרוב האוהדים חושבים כמוכם, בדיוק כמו שבהפועל השתחוו לניסנובים. אז אולי לרוב האנשים לוקח זמן להתעורר, אבל בסוף הרוב מבינים. אף אחד לא דרש כלום מהדון, הוא דיקטטור שמנהל ומדריך הכל, שבע שנים של בושות והכל מסתכם ב "לא הולך להם" :LOL2:
לוני הרציקוביץ שם מלא כסף, "לא הלך להם". בא גולדהאר שם כסף פתאום "כן הלך". ככה זה כדורגל, זה רק ספורט וכל מה שצריך זה לשים כסף ולהביא שחקנים. כן כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 13:29 
אתה קורע במיוחד שאתה חשוב שאתה מביא פנינים של ידע בלי תחתית, עדיין יורה ססמאות עם סמיילים מתגלגלים, ולא מסוגל לתת הסבר מפורט שיעשה קצת היגיון, תמשיך עם האובססיה שלך לשחרר וחיפה, מזל שיש אוהדים כמוך שמתעסקים בהם כל הזמן בפורום של הפועל

ואה כן... ההשוואה שלך של לוני מול מיץ' זה באמת דורש סמיילי מתגלגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 15:38 
כן, כי אתה שפכת פה טיעונים מכריעים, אבל נו זה כדורגל הדבר הפרימיטיבי הזה ולא מדע טילים. בתור המומחה של הפורום לניהול, נשאר רק להשתחוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 15:50 
הלוואי שהיה לנו בעלים כמו שחר שמעמיד כל שנה תקציבים של 50 60 מיליון אם לא יותר.
מצחיק לראות את אוהדי חיפה פותחים במחאה לגרש אותו,הם לא יודעים מה זה בעלים גרועים באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 16:12 
Yalla Hapoel כתב:
מצחיק לראות את אוהדי חיפה פותחים במחאה לגרש אותו,הם לא יודעים מה זה בעלים גרועים באמת

זה שיש גרועים יותר משחר לא הופך את שחר לבעלים טוב.
זה ששופכים כסף רב לא אומר שהבעלים הוא בעלים טוב.
השאלה היא לאן הולך הכסף... גם כבירי שפך הרבה כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 16:39 
אתה צודק- כמות תארים שאנחנו יכולים לחלום עליה בעשורים האחרונים, השתתפות בליגת האלופות 3 פעמים.
אפשרות להתמודד כלכלית על כל שחקן פנוי ומחלקת נוער שמייצרת שחקנים. באמת שאין מה להשוות לעומת הגן עדן שאצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 18:28 
מה הפלא שיש אנשים שרק לאחרונה קלטו מי זה הנוכלים, ויש כאלה שאפילו לא ( ושקידמו בזרועות פתוחות את רמון, והעמותה, וטביב... ).
להגיד שהוא נותן כסף, ושהביא להם מלא תארים ולכן הוא נכס, זה כמו לבקש את קשטן חזרה, גם לו יש רקורד של אליפויות. הזלזול בניהול מועדון כדורגל הוא מתנשא וילדותי, לשים כסף לבד לא נותן כלום כי אם כך אז הדון לא היה עם תואר אליפות בפעם האחרונה לפני 8 שנים, שזו גם הייתה הפעם האחרונה שהתמודד עליה. היום פוטר, בשעה טובה, מנג'ר מנצסטר יוניטד. מי שמנהל את המועדון הזה בשנים האחרונות הוא כלכלן ואיש שיווק רציני, ובהנהגתו המועדון צמח והיה המכניס ביותר בעולם בשנה שעברה וגם משלם את המשכורות הגבוהות בפרמייר ליג. אבל כדורגל הוא לא מבין ובגלל זה כל הכסף שווה לתחת, שזה איך שהקבוצה נראית בשנים האלה. כי כסף לבד לא מספיק מה לעשות. דון שחר ניצל שנים בהם היה הכח הכלכלי החזק בליגה ודור ישראלי מוצלח כדי לעשות כרצונו ולקחת הרבה תארים, אבל אז הגיע גיידמאק שפשוט נפנף אותו הצידה ואחרי דעיכתו הגיעו גולדהאר ואלונה. כל אלה היו כוחות כלכליים או ניהוליים טובים וחזקים, ואז התגלה שהוא לא מה שחשבו שהוא, הוא הלך והסתבך בתוך עצמו והראה שהוא לא מסוגל להתמודד. המהלכים הניהולייים שלו שבים ומראים על אובדן דרך וחוסר מושג מקצועי והוא זה שמנהל מא' ועד ת' והתוצאות לפנינו. ברקת לעומת זאת, עם תקציב נמוך יותר עשתה לו בית ספר, אחרי כמה שנים בהן עשתה סטאז'. בזמן שהוא קנה פלופים במיליונים על ימין ועל שמאל והנהיג אווירה עכורה, היא קנתה חכם ונכון והשרתה אווירה נוחה וזה עם נחיתות כספית ושיווקית ( מועדון קטן ממקום שלא רוצים להגיע אליו) מובנית. אפשר לזרוק כסף כמה שרוצים ( דש מרייכרט ) אבל אם לא יודעים מה עושים לא יהיו תוצאות. ניהול מקצועי של מועדון כדורגל דורש הבנה, ידע ונסיון. הרמן קרוייף הגיע לארץ והמחלה הפכה מהר מאוד את עורה יחד עם ניהול מקצועי של מנכל. זה מה שהפועל צריכה, בעלים שישים כסף אבל בעיקר שימנה אנשים נכונים לנהל ויתן להם את הקרדיט. ואז גם לא צריך 100 מיליון בשביל להתחרות מול המיצ'יה, מספיק חצי. בעולם שבו אנחנו עוברים לבלומפילד, זה גם אומר שלא צריך להביא הרבה כסף מהבית אם משווקים נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 19:45 
לירון האדום כתב:
Yalla Hapoel כתב:

לאן?
כל עונה חיפה מביאים שחקנים בהמון כסף,השאלה הגדולה אם שחר מכוון בנושא העברות את כל המאמנים או שהוא נותן יד חופשית למאמן להביא מי שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 20:40 
לירון האדום כתב:
Yalla Hapoel כתב:

רק שאצל חיפה אין חובות והכסף נכנס בזמן.
הוא טועה בבחירות שלו אבל הלוואי עלינו מישהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
KingAlpaca כתב:
Asafas כתב:
KingAlpaca כתב:

אין לך מושג מה התקציב,
רק שחר יודע.

יש דו״חות שמוגשים גם לרשות לבקרה (ליצנים) וגם נחשפים לציבור.

הא, יש דוחות (פחחחחחחחח), שמוגשים לבקרה (פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח).
יופי יופי.

על הדוחות האלה יש 0 ביקורת ופיקוח.
לפי הדוחות האלה טביב השקיע מלא כסף והוא אחלה בעלים.
לפי הדוחות האלה לכבירי יש אחלה ערבויות והפועל לא הלכה לפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 22:40 
joshsoos כתב:
מה הפלא שיש אנשים שרק לאחרונה קלטו מי זה הנוכלים, ויש כאלה שאפילו לא ( ושקידמו בזרועות פתוחות את רמון, והעמותה, וטביב... ).
להגיד שהוא נותן כסף, ושהביא להם מלא תארים ולכן הוא נכס, זה כמו לבקש את קשטן חזרה, גם לו יש רקורד של אליפויות. הזלזול בניהול מועדון כדורגל הוא מתנשא וילדותי, לשים כסף לבד לא נותן כלום כי אם כך אז הדון לא היה עם תואר אליפות בפעם האחרונה לפני 8 שנים, שזו גם הייתה הפעם האחרונה שהתמודד עליה. היום פוטר, בשעה טובה, מנג'ר מנצסטר יוניטד. מי שמנהל את המועדון הזה בשנים האחרונות הוא כלכלן ואיש שיווק רציני, ובהנהגתו המועדון צמח והיה המכניס ביותר בעולם בשנה שעברה וגם משלם את המשכורות הגבוהות בפרמייר ליג. אבל כדורגל הוא לא מבין ובגלל זה כל הכסף שווה לתחת, שזה איך שהקבוצה נראית בשנים האלה. כי כסף לבד לא מספיק מה לעשות. דון שחר ניצל שנים בהם היה הכח הכלכלי החזק בליגה ודור ישראלי מוצלח כדי לעשות כרצונו ולקחת הרבה תארים, אבל אז הגיע גיידמאק שפשוט נפנף אותו הצידה ואחרי דעיכתו הגיעו גולדהאר ואלונה. כל אלה היו כוחות כלכליים או ניהוליים טובים וחזקים, ואז התגלה שהוא לא מה שחשבו שהוא, הוא הלך והסתבך בתוך עצמו והראה שהוא לא מסוגל להתמודד. המהלכים הניהולייים שלו שבים ומראים על אובדן דרך וחוסר מושג מקצועי והוא זה שמנהל מא' ועד ת' והתוצאות לפנינו. ברקת לעומת זאת, עם תקציב נמוך יותר עשתה לו בית ספר, אחרי כמה שנים בהן עשתה סטאז'. בזמן שהוא קנה פלופים במיליונים על ימין ועל שמאל והנהיג אווירה עכורה, היא קנתה חכם ונכון והשרתה אווירה נוחה וזה עם נחיתות כספית ושיווקית ( מועדון קטן ממקום שלא רוצים להגיע אליו) מובנית. אפשר לזרוק כסף כמה שרוצים ( דש מרייכרט ) אבל אם לא יודעים מה עושים לא יהיו תוצאות. ניהול מקצועי של מועדון כדורגל דורש הבנה, ידע ונסיון. הרמן קרוייף הגיע לארץ והמחלה הפכה מהר מאוד את עורה יחד עם ניהול מקצועי של מנכל. זה מה שהפועל צריכה, בעלים שישים כסף אבל בעיקר שימנה אנשים נכונים לנהל ויתן להם את הקרדיט. ואז גם לא צריך 100 מיליון בשביל להתחרות מול המיצ'יה, מספיק חצי. בעולם שבו אנחנו עוברים לבלומפילד, זה גם אומר שלא צריך להביא הרבה כסף מהבית אם משווקים נכון.

על מה אתה מדבר? מיץ' כשל שנים עד שזהבי הגיע. הבנתי את האג'נדה שלך, זיהוי נוכלים, כל הכבוד לך, אפשר להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 22:46 
Yalla Hapoel כתב:
לירון האדום כתב:
Yalla Hapoel כתב:

לאן?
כל עונה חיפה מביאים שחקנים בהמון כסף,השאלה הגדולה אם שחר מכוון בנושא העברות את כל המאמנים או שהוא נותן יד חופשית למאמן להביא מי שהוא רוצה.
בדיוק ככה, שופכים את הכסף על רכש כושל.
אבל עזוב, הם לא מעניינים ששחר ישאר שם וידרדר אותם עוד יותר

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2018, 00:08 
לא מבין איך אפשר להתווכח על טיבו של בעלים כמו שחר. מוציא עשרות מיליוני שקלים כל שנה. אז כן, הוא נכשל בשנים האחרונות, אבל זה בטח עדיף על מה שהיה אצלנו מאז סוף העשור הקודם.
אם הוא היה הבעלים שלנו בתקופה הזוהרת עם גוטמן, מאמין שהיו לנו לפחות עוד חמש אליפויות מאז האליפות האחרונה והופעות קבועות בצ'מפיונס. אחד כמו שחר זה בדיוק ההבדל בין מה שאנחנו היום למפלצת שיכולנו להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2018, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד השורה התחתונה היא כשילון, מה זה משנה כמה הבעלים הוציא?
אותי בתור אוהד מעניין שהקבוצה תצליח. ולא אכפת לי באיזה תקציב עושים את זה.
כל מה שאפשר ללמוד מהמצב של חיפה, שהכסף הוא לא ערובה להצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2018, 08:32 
הוא לא תנאי מספיק אבל הוא תנאי הכרחי.
והוא גם התנאי עם ההשפעה הגדולה ביותר.

בוא נגיד שלמעט סטיות מאוד חריגות, בעלים שמביא כסף הוא בעלים טוב. זאת הדרך הכי טובה לשפוט אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2018, 08:43 
NARKOTIKA כתב:
הוא לא תנאי מספיק אבל הוא תנאי הכרחי.
והוא גם התנאי עם ההשפעה הגדולה ביותר.

בוא נגיד שלמעט סטיות מאוד חריגות, בעלים שמביא כסף הוא בעלים טוב. זאת הדרך הכי טובה לשפוט אותם.
נכון וכולנו הינו רוצים את שחר שלפני 10 שנים למרות שברור שבמצב שלנו עדיף גם את שחר של היום על חשבון ניסנובים

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2018, 09:05 
שחר של לפני עשר שנים לא שונה בהרבה מהיום, מה שהשתנה הוא הסביבה, שהפכה תחרותית ואז צריך להפגין גם כשרון ניהול, שאין לו. כסף לבד לא מספיק, דון שחר בהפועל היה כמו דון שחר בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2018, 09:18 
אני בגדול מסכים עם המשפט הזה, אבל גם צריך לזכור שכשהוא היה הכי עשיר פה, הוא לקח אליפויות בקצב טוב יותר ממה שמכבי עושה היום, ועם פער תקציבי קטן יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2018, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
אין לו כשרון ניהול?
איזה בלבול מוח.
אני ממש לא ממעריציו של יעקב שחר, לא סובל אותו ואת הסגנון שלו,
אבל הבן אדם לקח מועדון בינוני והפך אותו לאימפריה בכדורגל הישראלי, עם כמות תארים בלתי נתפסת ביחס לתקופת זמן שלו במועדון.

פרט לאליפויות רוני לוי, שבאמת נלקחו ב-0 תחרות, שאר האליפויות היו בתחרות ישירה מול מועמדת רצינית, גם מבחינת סגל שחקנים וגם מבחינת תקציב.
לצערי, ב-20 שנה האחרונות, הוא מוביל עלינו 4-2 בשנים שבהם נאבקנו איתם על התואר.

במוקדם או במאוחר, מכבי חיפה תעלה למעלה, לא רק בגלל התקציבים, המועדון והקהל, אלא בגלל שיש לה תשתית להצלחה. מה שאין אצלנו כבר עוד רגע עשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2018, 09:49 
אני אשמח לדעת מה הוא עושה לא טוב בניהול שלו שגורם לכם לסלוד ממנו.
מעמיד תקציב ראוי?
משתדל להביא שחקנים טובים ומוכחים?
ממנה מאמנים בכירים?
משקיע בנוער ובאקדמיה?
מעסיק אנשי מקצוע?
מה מבין אלה עושים הניסנובים?
גולדהאר וברקת הצליחו לעבור אותו בעיקר בזכות היכולת לפגוע בשחקני רכש שהפכו למשמעותיים, בניגוד לאלו שהגיעו לחיפה ונכשלו, למרות הרזומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2018, 09:54 
Asafas כתב:
אני אשמח לדעת מה הוא עושה לא טוב בניהול שלו שגורם לכם לסלוד ממנו.
מעמיד תקציב ראוי?
משתדל להביא שחקנים טובים ומוכחים?
ממנה מאמנים בכירים?
משקיע בנוער ובאקדמיה?
מעסיק אנשי מקצוע?
מה מבין אלה עושים הניסנובים?
גולדהאר וברקת הצליחו לעבור אותו בעיקר בזכות היכולת לפגוע בשחקני רכש שהפכו למשמעותיים, בניגוד לאלו שהגיעו לחיפה ונכשלו, למרות הרזומה.

ההשוואה לניסנוב היא לא נכונה.
ברור ששחר וניסנוב לא באותו לבל.
תקציב הוא לא ראות הכל, שחר שפך כספים על שחקנים ממש לא מוכחים, אלא כל מיני לגיונרים מגוחכים.
לא נתן לשחקנים שהצטיינו במחלקות הנוער לשחק ולבסס את מעמדם.
אנשי צוות שהתחלפו כל כמה מחזורים במקום לתת למנהל מקצועי אחד לנהל הכל במשך שנתיים לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1565 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: