טכנית לארז כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
בשמחה;
אריאל הרוש, אלי דסה, איתן טיבי, לואי טאהא, דוידזאדה, דור פרץ, אייל גולסה, עומר אצילי, עידן ורד, מאור מליקסון, איתי שכטר. יש לי עוד. גם זרים.
אלה השחקנים שאני רוצה בהפועל. לפחות במחיר מנוי הכי יקר בליגה. לא אמיר עגייב. אבל כל אחד והשאיפות שלו.
כלומר אתה טוען שהפועל ת"א אמורה להתמודד תקציבית עם קבוצות של 100 מיליון שקל ומעלה?
הפועל ת"א צריכה להיות בשורה הראשונה של התקציבים בליגת העל. אם זה אומר 100 מיליון אז 100 מיליון.
בזמנים קשים אני יכול לחיות עם זה שיהיה לנו תקציב של 50 מיליון שקל.
אני ממש לא יכול לחיות עם זה שיש לנו תקציב של 20-25 מיליון שקל.
אני ממש לא יכול לחיות עם זה שהפועל אפילו לא מוזכרת בהקשר של שחקנים בכירים בליגה.
אני ממש לא יכול לחיות עם זה שהקישור שלנו מורכב מניר לקס, שי אליאס ורמזי ספורי.
אני ממש לא יכול לחיות עם זה שאנחנו מועמדים לירידה והבעלים לא מוכנים להכניס את היד לכיס בינואר (אחרי שאותה אוזלת יד כבר עלתה לנו ולהם בירידת ליגה).
אני ממש, אבל ממש לא יכול לחיות עם זה שלמרות כל האמור, אוהדי הפועל משלמים את המחיר הכי יקר בליגה למנוי.
אני מחרים את כל משחקי הבית של הפועל ולא קונה שום דבר מהמועדון. זו המחאה שלי. כל אחד יעשה מה שהוא חושב.
el dudernio כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
בשמחה;
אריאל הרוש, אלי דסה, איתן טיבי, לואי טאהא, דוידזאדה, דור פרץ, אייל גולסה, עומר אצילי, עידן ורד, מאור מליקסון, איתי שכטר. יש לי עוד. גם זרים.
אלה השחקנים שאני רוצה בהפועל. לפחות במחיר מנוי הכי יקר בליגה. לא אמיר עגייב. אבל כל אחד והשאיפות שלו.
אז בשביל להבין נכון...
השחקנים שרשמת הם שחקנים שברובם שייכים לבאר שבע ומכבי. אלו שחקנים של קבוצות עם תקציב של 100 מליון וצפונה.
צודק כמוך כמוני וכמו כל הפורום נשמח אם יהיה מי שיעמיד תקציב כזה בהפועל. עכשיו במציאות אין, וכנראה גם לא יהיה בזמן הקרוב. אתה מוכן לתת עכשיו שמות של שחקנים ריאלים או שתמשיך לחיות בחלום ולשחק בנדמה לי?
אדריאן רוצ'ט