תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מזל/השרוך של הנעל
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2018, 18:08 
הנהלה לא משהו.מאמן לא משהו.שחקנים גם לא משהו.
היו לנו הרבה עונות רעות.אבללל בכל השנים שאני אוהד הפועל,לא ראיתי עונה כל כך מנחוסית.
עונה שהקבוצה משחקת בכלל לא רע.מגיעה להרבה מצבים אבל הכדור פשוט לא רוצה להכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מזל/השרוך של הנעל
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2018, 18:09 
דיי עם זה.
זה היה רלוונטי למשחקים הראשונים,ברגע שזה 12 משחקים זה כבר עניין של יכולת.
כל החוליה הקדמית שלנו לוקה באופן קשה בסיומת,וברגע שהחלוץ המוביל שלך לא מפסיק להחמיץ ממצבים של 100% גול זה אומר הכל,שלא נדבר על ספורי וזיקרי הכוכבים שיש להם 0 אייקיו בקבלת החלטות.

כדיי להישאר בליגה אנחנו צריכים קשר מתחת לחלוץ וחלוץ שיודע לתת גולים,וכל משחק לשחק עם עגייב בשמאל וגנדה בימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2018, 18:15 
זה עניין של יכולת אבל אני שבוע אחרי שבוע (לא כל שבוע) רואה קבוצות מזוויעות בכל אספקט מוציאות מאיתנו נקודות. באמת חדרה במשהו עולה על הפועל? וזו קבוצה עם עונה מוצלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2018, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
איך שאני רואה את זה, אנחנו משחקים בסדר גמור, בטח ביחס לעונות שקדמו לעונת ירידה שהיו מזעזעות מבחינת כדורגל
מניעים כדור, עומדים יפה, מגיעים למצבים, מגנים צפוף, אבל לא מצליחים לנצח. לא יודע כמה מזה מנטלי וכמה מזה באמת חולשה שלנו, אבל אנחנו חייבים לשמור על הראש למעלה ולשחק את הכדורגל שלנו גם בבית וגם בחוץ ואני לא רואה איך העונה שלנו לא משתפרת. התגובות בפורום מוגזמות ביחס למצבנו על הדשא, לפי דעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2018, 18:19 
מחזור הבא הפועל חיפה נותנים לנו בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2018, 18:21 
הדגל האדום כתב:
איך שאני רואה את זה, אנחנו משחקים בסדר גמור, בטח ביחס לעונות שקדמו לעונת ירידה שהיו מזעזעות מבחינת כדורגל
מניעים כדור, עומדים יפה, מגיעים למצבים, מגנים צפוף, אבל לא מצליחים לנצח. לא יודע כמה מזה מנטלי וכמה מזה באמת חולשה שלנו, אבל אנחנו חייבים לשמור על הראש למעלה ולשחק את הכדורגל שלנו גם בבית וגם בחוץ ואני לא רואה איך העונה שלנו לא משתפרת. התגובות בפורום מוגזמות ביחס למצבנו על הדשא, לפי דעתי

לא ביחס למצבינו בטבלה, אנחנו באמת מועמדת חזקה מאד, אולי הכי חזקה לירידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2018, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
דיי עם זה.
זה היה רלוונטי למשחקים הראשונים,ברגע שזה 12 משחקים זה כבר עניין של יכולת.
כל החוליה הקדמית שלנו לוקה באופן קשה בסיומת,וברגע שהחלוץ המוביל שלך לא מפסיק להחמיץ ממצבים של 100% גול זה אומר הכל,שלא נדבר על ספורי וזיקרי הכוכבים שיש להם 0 אייקיו בקבלת החלטות.

כדיי להישאר בליגה אנחנו צריכים קשר מתחת לחלוץ וחלוץ שיודע לתת גולים,וכל משחק לשחק עם עגייב בשמאל וגנדה בימין.

אין פה שום סתירה, העובדה שיש לנו בעיה קשה בסיום של החלק הקדמי לא אומרת שאנחנו לא סובלים גם מחוסר מזל משווע. כל הקטע בכדורגל על פני ענפי ספורט אחרים זה האלמנט של המזל והרנדומליות.
ההבדל בין קורה לגול הוא לאו דווקא יכולת הסיום של החלוץ אלא הרבה פעמים מזל, סנטימטר לפה או לשם.
ההבדל בין ניצחון לתיקו יכול להיות החלטה של שופט לשרוק/לא לשרוק פנדל. או החלטה של שופט לתת שריקה שגויה לזכותך ולא לזכות היריבה.
ההבדל בין ניצחון לתיקו יכול להיות גולים כמו שספגת נגד חדרה, שלא נובעים מחוסר מחויבות בהגנה כמו שהם נובעים מצירוף מקרים שגם הבעיטות הדרדרלה של חדרה איכשהו מגיעות לראש של שחקן שלהם.

זה לא שהפועל הייתה אמורה להיות מקום 2 ובמקרה התגלגלה למקום האחרון, אבל בהחלט היינו יכולים להיות היום עם קצת יותר מזל איזה 6-7 מקומות למעלה.
אתם שוכחים שאת הפועל צריך להשוות לרמה הממוצעת של הליגה. זה לא שלרוב הקבוצות בליגה יש שחקנים עם סיומת משובחת או שהם יוצרים 5 מצבים של אחד על אחד בכל משחק. גול ממוצע בליגה מגיע ממצב הרבה פחות טוב מאשר המצבים שהפועל מחמיצה כמעט כל משחק בחודשים האחרונים, ע"ע ההחמצה של דמארי בדקה הראשונה נגד חדרה.

האם המסקנה של ההודעה הזאת היא שהכל בסדר ואין צורך לחזק את הקבוצה בינואר? ממש לא, כי כרגע המצב רע מאוד וצריך לצמצם את הסיכוי שנדרדר לירידה שניה ב3 שנים. אבל מה שכן, אין שום סיבה להכניס את המערכת לפאניקה, לשרוק בוז לשחקנים(לפחות ברוב המשחקים שבהם הבעיה היא ממש לא המאמץ), לעשות החלטות פזיזות וחסרות מחשבה(פיטורי רפואה) או מהפכות בסגל. שיביאו בינואר חלוץ טוב באמת, קשר התקפי נורמלי במקום חבורת החלשים "עאבד, זיקרי וחברים" ואם יש יכולת כלכלית אז גם קשר במקום לקס. אני כמעט משוכנע שזה יספיק להישארות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: