pogi כתב:
redrony כתב:
ואו, קשטן פוטר שהיינו במקום השני... יש לך את זה ביותר דמגוגי?
העונה הזו היא אחת הכשלונות היותר גדולים של מאמנים בהפועל
בסדר ידידי אז אני טועה ואתה צודק קשטן אלי כהן ורוני לוי מאמנים פח
אחרי ה"הצלחות" של סיני, לנדאו, לוזון, אבוקסיס, אלימלך, דומב, באדיר, רב"ש, גיא לוי, קורצקי, פרדי דוד, רפואה ואופיר חיים בוא נמשיך לתת את המפתחות למאמנים שלא הוכיחו את עצמם במועדונים גדולים לפני
אולי אחד מהם יצליח ותוכל להגיד לי "אמרתי לך"
אבל גם כל מי שכתבת נכשל...
וכן, רוב המאמנים הישראלים הם לא טובים וחבל שלא הוספת לרשימה את שייע, הוא גם עבר אצלנו.
נו באמת, אתה רוצה להחזיר את קשטן? שים את רוני לוי בצד, מי יכול לאמן את הפועל כרגע?
ברק בכר הוכיח את עצמו במועדון גדול? אלישע ורוני לוי הוכיחו את עצמם במועדונים גדולים לפני שלקחו אליפויות במכבי חיפה?
הפועל של העונה הזו משחקת כדורגל טוב יותר מאשר הפועל של השנים האחרונות עם כל מאמני הפח שהזכרת, נכון שמבחינת תוצאות הקבוצה כשלון חרוץ אבל זה הזמן לעשות איזושהיא הערכה מקצועית ולהבין האם אפשר להרים אותה מהמצב הזה עם המאמן הקיים (רפואה) או לנסות להביא מישהו שיהיה גיים צ'יינג'ר. אני לא רואה בשוק מאמן פנוי שהוא כזה. רוני לוי הוא אמנם נחשב, אני אישית לא אוהב אותו ובלי קשר, כנראה שאי אפשר היה להביא אותו כלכלית. ההחלטות האלה הן תמיד עלות מול תועלת. בפיטורים של רפואה בעיניי העלות היתה הרבה יותר גדולה, במיוחד בהתחשב באלטרנטיבה שהביאו או בזו שאפשר היה להביא