כפיר אדום כתב:
א.ב כתב:
בואו נתחיל מלהישאר בליגה.
אני מאמין שגם בלאומית נשחק בבלומפילד
אין סיבה שלא. חתמו חוזה ל-5 שנים (?) לפי הפרסומים.
לא חושב שיש התניה באיזו ליגה נהיה.
Asafas כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
Asafas כתב:
דווקא ההרחבה של בלומפילד יכולה לעשות טוב ולקדם אותנו מאוד, בעיקר מבחינת פוטנציאל ההכנסות שיכול להקפיץ אותנו קדימה.
לכל הפסימיים, צריך להיזכר בממוצע הקהל של מכבי חיפה בקריית אליעזר לעומת היום, וידוע שהקהל של הפועל הרבה יותר נאמן.
כל מה שצריך זה שהבעלים שלנו לא יהיו חזירים.
אם היינו העונה בבלומפילד, כמות המנויים היתה כפולה, גם עם המחירים שגבו מאיתנו.
למכבי חיפה יש הרבה יותר קהל מאיתנו. אולי אנחנו יותר נאמנים, אבל זה לא מתבטא במספר המנויים.
הבעלים ימשיכו להיות חזירים, ואני בטוח שהמנוי שלנו יעלה יותר משל מכבי.
לגבי המשפט האחרון - ממש לא נכון.
תיזכר בשלושת הגמרים בתחילת העשור, שם הבאנו מעל ל-20000 אוהדים לאיצטדיון פח כמו ר״ג.
באותן עונות, גם כמות המנויים שלנו היתה גדולה משמעותית משלהם.
הקהל של חיפה מגיע בהמוניו כי מדובר בבילוי משפחתי לכל דבר ועניין (גם כשמפסידים).
בוא נתחיל מזה ששיא המנויים אצלנו היה קצת פחות מ-10 אלף, וחיפה שיחקו בקרית-אליעזר, שזה לא ממש אצטדיון שהיה כיף להגיע אליו. אז סה"כ הגיוני שהיו אצלנו יותר מנויים.
מאז שהם עברו לסמי עופר, כל "תפיסת העולם" שלהם בנוגע למנויים השתנתה. כמו שאמרת, זה סוג של בילוי משפחתי/חברי וכיף להגיע לשם (עד שהם רואים את הקבוצה שלהם מחרבנת במכנסיים כמעט בכל משחק, אבל זה כבר נושא אחר). ככה זה צריך להיות בכל מקום, אגב.
להביא 20 אלף אוהדים (אני חושב שהיו אפילו 25 אלף) לגמר גביע, שזה משחק חד-פעמי על תואר, זה לגמרי שונה מאנשים שיעשו מנוי למשך עונה שלמה. גמר גביע זה סוג של יום חג עבור האוהדים, וכולם "מתגייסים" לבוא.
אני לא מאמין שאם הפועל תיקח אליפות/דאבל/טרבל, נצליח להגיע לכמות של 20 אלף מנויים. הכי אופטימי שלי זה 15 אלף, וזה אומר שחצי אצטדיון עדיין יהיה ריק, שזה מבאס לאללה.