תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 12:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 509 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אופיר חיים
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 10:25 
dino כתב:
טכנית לארז כתב:
dino כתב:
טכנית לארז כתב:
האמת שהטענה היחידה שלי אליו זה שהוא לא פותח עם גנדה בהרכב.
איך אתה לא רואה שהוא היחיד שיכול ליצור משהו לעומת הזבל של עגייב, זיקרי ועאבד?

אני לא רואה הבדל גדול במשחק של הפועל ב-3 המשחקים של אופיר חיים לבין המשחקים אצל קובי רפואה.

במשחקים גדולים מפסידים ובמשחקים "קטנים" עושים תיקו ומרגישים מקופחים שלא ניצחנו.
אותו סיפור בגדול.

ממש רואים הבדל. תתחיל מכמות המצבים, הקצב.

כמות המצבים שלנו נגד נתניה ומכבי פ"ת הייתה זהה למה שעשינו אצל רפואה.
אתמול לא הגענו למצבים, אני מסכים.

כי עוד היתה השפעת רפואה. ככה זה בכל פעם שבא מאמן חלש להחליף מאמן דומיננטי. מעכשיו נגיע ל2 מצבים וקצב של ליגה לאומית

נשאר לך רק לקוות שיסתדר לך ותוכל להגיד צדקתי,
ההשפעה היחידה שיש מרפואה זה מצב כיבוש השערים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא מקווה. טעית בבנאדם. כמו שטעית כשרצית להחליף את רפואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 10:37 
dino כתב:

רפואה לא האישיו,
כל מאמן שהיה מביא אחוז הצלחה כזה הייתי רוצה שיעזוב.
מה שאתה לא מבין זה שיש תהליכים בקבוצת כדורגל,
זה שאולי שיחקנו טוב לפני חודשיים במשחק או שניים לא מבטיח כלום לגבי העתיד
וזה הוכח אגב שכביכול נראינו טוב(ממש לא!) אבל זה לא הביא אותנו לשום מקום טוב להיפך
זה הביא אותנו לתחתית לאזור הקו האדום,מכאן אם היה מדובר באדם חזק וסמכותי עם יכולות מנטליות
מעבר לומר בראיונות:״אני יודע מי אני ומה אני וזו הפועל תא ורק אני יודע מה צריך לעשות ואני גם אעשה...״
אז אולי אםשר היה לדבר ולשקול המשכיות אבל זה לא המצב וכולם היו מעורערים גם ההנהלה וגם רפואה
ולכן הפרידה המוסכמת על שני הצדדים.
יש פה סגידה הזויה למאמן שכשל ואף הודה בכך ככה שאין לי מושג על אתה אתם נשענים בעניין הזה,
ובוא זה לא שהרקורד שלו איזה משהו בשמיים עונה שתיים בליגת העל אחת מהן מוצלחת מאד אצל לוזון ובשנייה התפטר.
בכל אופן לצעוק עכשיו רפואה רפואה לא יעזור צריך להסתכל קדימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 10:57 
אני מאוד מקווה שההחלפה של רפואה לא תעלה לנו בירידת ליגה. וזה לא קשור לאופיר חיים, זה קשור בחוסר הזמן ומרווח הנשימה שיש לקבוצה הזו להתעשת. כתבתי כבר אז, יותר קל לתקן דברים נקודתיים ולהביא 2-3 שחקנים מאשר להביא מאמן חדש עם פילוספיית משחק חדשה.
לא שרפואה מאוד מנוסה, אבל הוא בטח יותר מנוסה מאופיר חיים והוא בודאי דמות הרבה יותר חזקה ממנו בסיטואציה של לחץ של מאבקי ירידה.
נקווה לטוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 11:02 
bruno conti כתב:
dino כתב:

רפואה לא האישיו,
וזה הוכח אגב שכביכול נראינו טוב(ממש לא!) אבל זה לא הביא אותנו לשום מקום טוב להיפך
זה הביא אותנו לתחתית לאזור הקו האדום,מכאן אם היה מדובר באדם חזק וסמכותי עם יכולות מנטליות
מעבר לומר בראיונות:״אני יודע מי אני ומה אני וזו הפועל תא ורק אני יודע מה צריך לעשות ואני גם אעשה...״
אז אולי אםשר היה לדבר ולשקול המשכיות אבל זה לא המצב וכולם היו מעורערים גם ההנהלה וגם רפואה
יש פה סגידה הזויה למאמן שכשל ואף הודה בכך ככה שאין לי מושג על אתה אתם נשענים בעניין הזה,
ובוא זה לא שהרקורד שלו איזה משהו בשמיים עונה שתיים בליגת העל אחת מהן מוצלחת מאד אצל לוזון ובשנייה התפטר.

מה שאתה לא מבין זה שאין פה סגידה, יש הבנה בכדורגל. אתה כותב שכל מאמן שהיה מביא אחוז הצלחה כזה היית רוצה שיעזוב. אז כנראה שלהפועל לא יכול להיות מאמן, כח אני מניח שעם רב המאמנים האחוז היה אותו אחוז. עוד קראתי את השטויות שכתבת אחרי מכבי פ"ת שבזכות ההשפעה של אופיר חיים הגענו ליותר מצבים בשני המשחקים לפני בית"ר (כן, הוא 4 ימים בקבוצה והצליח לשפר את כמות המצבים, ממש קוסם).
כדורגל הוא לא משחק של סטטיסטיקות. זה נכון שהתוצאות היו לא טובות וכמות השערים היה זוועתית, אבל שאל את עצמך מה האחריות האמיתית של המאמן במצב הזה, מה הוא יכול לשפר והכי חשוב, איזה מאמן יחליף אותו ומה הוא יוכל לעשות. אתה חושב לפי אקסיומות. אם A אז B. הביא ככה וככה נקודות, צריך ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אופיר חיים
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 11:21 
רפואה רצה ללכת והבעלים רצו שיילך,
מי ירצה להישאר עם בעלים כזה, אלא אם אתה
בובה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 11:41 
redrony כתב:
bruno conti כתב:
dino כתב:

רפואה לא האישיו,

מה שאתה לא מבין זה שאין פה סגידה, יש הבנה בכדורגל. אתה כותב שכל מאמן שהיה מביא אחוז הצלחה כזה היית רוצה שיעזוב. אז כנראה שלהפועל לא יכול להיות מאמן, כח אני מניח שעם רב המאמנים האחוז היה אותו אחוז. עוד קראתי את השטויות שכתבת אחרי מכבי פ"ת שבזכות ההשפעה של אופיר חיים הגענו ליותר מצבים בשני המשחקים לפני בית"ר (כן, הוא 4 ימים בקבוצה והצליח לשפר את כמות המצבים, ממש קוסם).
כדורגל הוא לא משחק של סטטיסטיקות. זה נכון שהתוצאות היו לא טובות וכמות השערים היה זוועתית, אבל שאל את עצמך מה האחריות האמיתית של המאמן במצב הזה, מה הוא יכול לשפר והכי חשוב, איזה מאמן יחליף אותו ומה הוא יוכל לעשות. אתה חושב לפי אקסיומות. אם A אז B. הביא ככה וככה נקודות, צריך ללכת.

לא כתבתי שהמצבים מול פת היו בהשפעת חיים אלא ציינתי עובדה שזה היה המשחק שבו הגענו להכי הרבה מצבים ממשיים בנוסף לעוד משחק תחת רפואה.
זה ברור לגמרי שלמאמן חדש בטח כמו חיים אין השפעה מיידית על הקבוצה וספק אם תהיה בכלל.
כל זה לא מתנגש עם זה שתחת רפואה נכשלנו והגענו לאן שהגענו.
כתבתי כבר ואכתוב שוב שניהם לא מתאימים ל הפועל תא,נקודה.
ואם אתה מצדד במאמן שתחתיו הקבוצה כבשה 4 שערים בעשרה משחקים אין כאן שום הבנה של כדורגל ידידי,מצטער.
וכן זה מעבר לנקודות וסטטיסטיקות השטח בער בעקבות התוצאות השחקנים והמאמן איבדו בטחון עם הזמן
וזה הגיע לנקודה שגם רפואה הבין שאין לו יכולת לשנות את הדברים.
ועל כך אגב מגיע לו שאפו לא כל מאמן היה פועל כך,הוא לפחות היה כנה ואמיתי זה גם משהו בימינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 13:04 
bruno conti כתב:

לא כתבתי שהמצבים מול פת היו בהשפעת חיים אלא ציינתי עובדה שזה היה המשחק שבו הגענו להכי הרבה מצבים ממשיים בנוסף לעוד משחק תחת רפואה.
זה ברור לגמרי שלמאמן חדש בטח כמו חיים אין השפעה מיידית על הקבוצה וספק אם תהיה בכלל.
ואם אתה מצדד במאמן שתחתיו הקבוצה כבשה 4 שערים בעשרה משחקים אין כאן שום הבנה של כדורגל ידידי,מצטער.
וכן זה מעבר לנקודות וסטטיסטיקות השטח בער בעקבות התוצאות השחקנים והמאמן איבדו בטחון עם הזמן
ועל כך אגב מגיע לו שאפו לא כל מאמן היה פועל כך,הוא לפחות היה כנה ואמיתי זה גם משהו בימינו

די נו, אל תעליב את האינטליגנציה שלי, הקונטקסט של מה שכתבת היה ברור. מי מתאים להפועל ת"א? כמה מאמנים בשוק יש היום ש"מתאימים" להפועל ת"א? איזה מאמן ש"מתאים" להפועל ת"א אימן אותנו בשנים האחרונות?
ושאתה כותב, תדייק בעובדות ואל תעשה דמגוגיה, הפועל כבשה 6 שערים, כי שערים עצמיים נחשבים ובהרבה מקרים הם נובעים מכדורגל נכון (כמו השער העצמי בב"ש).
שום מאמן לא יחזיר את הבטחון לשחקנים האלה, רק נצחונות, והסיכוי בעיניי שזה היה קורה עם רפואה הוא גדול מזה שזה יקרה עם כל מאמן אחר. מקווה שאתבדה, אבל ההתחלה של אופיר חיים לא מבשרת טובות.
אז אתה חולם על רוני לוי, יופי. הוא בטוח ילמד את זיקרי להרים את הראש מהדשא ויראה לדמארי איך לשים גול מ-7 מטר.
אני לא שמעתי את רפואה אומר שאין ביכולתו לשנות דברים, עוד משפט שאתה כותב כעובדה בלי שום בסיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 13:35 
המאמנים הפעילים שמתאימים היום להפועל הם רוני לוי, אלישע לוי והרבה אחריהם אולי אולי גם ניר קלינגר
הסיבה לכך היא פשוטה, כל אלו עבדו, הצליחו (לפחות בחלק מהזמן) ובעיקר לא קרסו במועדונים בסדר גודל כמו של הפועל

כל השאר לא מתאימים להפועל וזה לא משנה אם אצל חלק נשחק טוב ולא נבקיע ואצל חלק נשחק חרא ולא נבקיע
עם כל השאר נהיה עמוק בבוץ וזו חזקה עד שיבוא מאמן צעיר, מגניב ומודרני שישבור את הכלל הזה ויוכיח אחרת (לפחות ב30 השנה האחרונות המאמן הזה לא הגיע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 13:39 
מה עם השריף? כבר אבד עליו הכלח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 14:10 
redrony כתב:
bruno conti כתב:

די נו, אל תעליב את האינטליגנציה שלי, הקונטקסט של מה שכתבת היה ברור. מי מתאים להפועל ת"א? כמה מאמנים בשוק יש היום ש"מתאימים" להפועל ת"א? איזה מאמן ש"מתאים" להפועל ת"א אימן אותנו בשנים האחרונות?
ושאתה כותב, תדייק בעובדות ואל תעשה דמגוגיה, הפועל כבשה 6 שערים, כי שערים עצמיים נחשבים ובהרבה מקרים הם נובעים מכדורגל נכון (כמו השער העצמי בב"ש).
שום מאמן לא יחזיר את הבטחון לשחקנים האלה, רק נצחונות, והסיכוי בעיניי שזה היה קורה עם רפואה הוא גדול מזה שזה יקרה עם כל מאמן אחר. מקווה שאתבדה, אבל ההתחלה של אופיר חיים לא מבשרת טובות.
אז אתה חולם על רוני לוי, יופי. הוא בטוח ילמד את זיקרי להרים את הראש מהדשא ויראה לדמארי איך לשים גול מ-7 מטר.
אני לא שמעתי את רפואה אומר שאין ביכולתו לשנות דברים, עוד משפט שאתה כותב כעובדה בלי שום בסיס

אז נהיית פרשן עכשיו?
אל תפרש את. דברים שלי הם כתובים מספיק ברור.
זה שאתה חושב שהיה סיכוי גדול יותר להשיג נצחונות עם רפואה זה נחמד אבל אין בזה שום דבר ממשי על סמך
התוצאות שהשיג בפועל.
רפואה אמר בפירוש שהאחריות שלו למצב גדולה ושאם היה רוצה היה ממשיך תסיק מזה מה שבא לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 14:11 
pogi כתב:
המאמנים הפעילים שמתאימים היום להפועל הם רוני לוי, אלישע לוי והרבה אחריהם אולי אולי גם ניר קלינגר
הסיבה לכך היא פשוטה, כל אלו עבדו, הצליחו (לפחות בחלק מהזמן) ובעיקר לא קרסו במועדונים בסדר גודל כמו של הפועל

כל השאר לא מתאימים להפועל וזה לא משנה אם אצל חלק נשחק טוב ולא נבקיע ואצל חלק נשחק חרא ולא נבקיע
עם כל השאר נהיה עמוק בבוץ וזו חזקה עד שיבוא מאמן צעיר, מגניב ומודרני שישבור את הכלל הזה ויוכיח אחרת (לפחות ב30 השנה האחרונות המאמן הזה לא הגיע)

מדוייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 14:17 
אני חושב שלא הוגן לשפוט את אופיר חיים על סמך שבועיים בקבוצה, וכל הזלזול הזה מיותר לגמרי. הייתה טעות גדולה בעיתוי חילופי המאמנים, וזו בטח לא אשמתו.

יכול להיות שהוא יתגלל כפלופ, אבל לא הוגן לקטול אותו בצורה כזו בזמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 14:29 
bruno conti כתב:
redrony כתב:
bruno conti כתב:

אז נהיית פרשן עכשיו?
אל תפרש את. דברים שלי הם כתובים מספיק ברור.
זה שאתה חושב שהיה סיכוי גדול יותר להשיג נצחונות עם רפואה זה נחמד אבל אין בזה שום דבר ממשי על סמך
התוצאות שהשיג בפועל.
רפואה אמר בפירוש שהאחריות שלו למצב גדולה ושאם היה רוצה היה ממשיך תסיק מזה מה שבא לך

כמו שאמרת, אין מה לפרש, הם היו מאוד ברורים.
אני לא טענתי שלרפואה אין אחריות על המצב, אני טענתי ועדיין טוען שהפועל השנה קבוצה שמשחקת כדורגל, בניגוד להרבה מאוד שנים אחרות שלא שיחקו ולהגיד על סיכוי שאין בזה שום דבר ממשי, זה תמיד נכון.
גם אמרתי שאם רפואה הולך צריכה להיות אלטרנטיבה ראויה. לפי אנשים פה זה היה רק רוני לוי (אלישע וקלינגר היו תפוסים). ומעניין אגב איך אלישע נהיה אלטרנטיבה ראויה למכבי חיפה בה לקח 2 אליפויות, הרי הוא לא היה מוכח עם קבלות. כל המאמנים המוכחים שהצליחו בהפועל גם כשלו בה בסיבוב השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אני חושב שלא הוגן לשפוט את אופיר חיים על סמך שבועיים בקבוצה, וכל הזלזול הזה מיותר לגמרי. הייתה טעות גדולה בעיתוי חילופי המאמנים, וזו בטח לא אשמתו.

ואכן הטענות הן למי שהביא אותו.
לא מביאים מאמן שלא אימן משחק בליגת העל לקבוצה שעומדת לרדת ליגה.
רצו בובה שתגיד שהיא מרוצה מהסגל, קשקושים על פלייאוף עליון, לא תצעק על השחקנים שלא יעלבו.
ככה זה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 14:36 
אני לא הייתי ממהר לזלזל בחיים, ואני די בטוח שמבחינתו הוא לא בא על תקן של "בובה". בניגוד לניסנובים, לחיים מגיעה הזדמנות הוגנת להוכיח את עצמו לפני שמתחילים לקרוא לו פה "בובה", "מאמן של ליגה לאומית" וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 14:51 
נועם שחם כתב:
אני לא הייתי ממהר לזלזל בחיים, ואני די בטוח שמבחינתו הוא לא בא על תקן של "בובה". בניגוד לניסנובים, לחיים מגיעה הזדמנות הוגנת להוכיח את עצמו לפני שמתחילים לקרוא לו פה "בובה", "מאמן של ליגה לאומית" וכו'.

יש מאמן שלא מגיעה לו הזדמנות הוגנת להוכיח את עצמו? (הכוונה לאחד כזה שלא נכשל בעבר נגיד באופן סיסטמתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 15:27 
RedFox כתב:
נועם שחם כתב:

ואכן הטענות הן למי שהביא אותו.
לא מביאים מאמן שלא אימן משחק בליגת העל לקבוצה שעומדת לרדת ליגה.
רצו בובה שתגיד שהיא מרוצה מהסגל, קשקושים על פלייאוף עליון, לא תצעק על השחקנים שלא יעלבו.
ככה זה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 23:34 
bruno conti כתב:
pogi כתב:

מדוייק

יכול להיות שאני טועה אבל אתה לא שטענת תחת כל אשכול רענן שזה בכלל לא משנה מי פנוי בשוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 00:29 
ניר קלינגר :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 02:45 
נועם שחם כתב:

הוא בטח לא אשם, אבל עוד כמה הפסדים וגם הראש שלו יהיה מתחת לגיליוטינה. לא מאמין שהוא יישאר פה עד סוף הסיבוב השני.
ירידת הליגה הזו תהיה רשומה אך ורק על ההנהלה שלא פתחה מספיק את הכיס, והעזה לפטר את רפואה על כלום (ועוד באיזה טיימינג מטומטם). לזה אפשר להוסיף את מחירי המנויים והחמדנות שלהם, ולהבין שפשוט אין להם מושג בניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 04:01 
סמל אישי של המשתמש
בתור אוהד הפועל לא חשבתי בחיים שאני אגיד את זה אבל אני לא מתכוון להגיע יותר למשחקים של הקבוצה עד שאני לא אראה שינוי בניהול.
תגידו שאני אוהד פחות טוב, שלא ככה אוהדי הפועל מתנהגים, אבל אני חושב שאם אני אחכה עד שההנהלה תשנה משהו מעצמה כנראה שזה יהיה מאוחר מדי.

אין לי יותר מדי טענות לשחקנים, חוסר מזל זה לא משהו שאפשר להתלונן עליו וכשבועטים בדלי כל כך הרבה פעמים והמצבים לא באים לידי ביטוי בשערים, בסוף הדברים מתחילים לחלחל לכל שחקן בפני עצמו.
אל תשכחו שההתקפה שלנו בנויה על שחקנים בלי קבלות בליגת העל כמו ספורי, עאבד, עגייב וזיקרי שכל אחד מהם רוצה להוכיח, וכשאין את המבוגר האחראי בקישור שילכד ושירים אותם גם כשלא הולך אז זה כמעט בלתי אפשרי כי כל אחד מושך לכיוון שלו.
יש לנו את עומר שהוא היחיד עם קבלות אבל הוא לא בשיאו וגם ככה רוב הלחץ עליו.
ועדיין, רוב הטענות שלי לא מופנות אליהם כי עם חומר השחקנים הזה כן הצלחנו לראות כדורגל טוב.

מועדון בסדר גודל כמו הפועל לא יכול לחזור לגדולתו ביום אחד, אם ההנהלה לא מכניסה את היד עמוק לכיס בשביל לרוץ לאליפות אז זה לא יכול לקרות.
לכן, לדעתי יציבות מקצועית על הקווים ושיטת משחק שרצים איתה זה הפתרון, נכון שזה פתרון שלוקח זמן אבל אני מאמין שאני לא היחיד שהיה מוכן לוותר על העונה הזאת בשביל שבעוד שנה וגם אפילו בעוד שנתיים נוכל לתת פייט לכל קבוצה. כבר הסיבוב הזה עשינו את זה ונראינו טוב אבל היה צריך לתת יותר זמן לדברים להתחבר בשביל שנצא גם עם ניצחונות ולא רק מחמאות. הרי אין ויכוח על כמות המצבים שאנחנו מגיעים אליהם, אלא על חוסר היכולת מול השער.
ינואר בפתח והיה אפשר לעשות תיקונים, תוסיפו לזה עוד זמן והדברים היו מתחילים לעבוד ולהתחבר.
אולי אני אופטימי מדי אבל אני לא חושב שקיים פתרון קסם כי אין לנו את התקציב ובלומפילד לצערי לא לצידנו ולעומת זאת עבודה ממושכת כן מניבה פירות.

עם רפואה הייתה לנו מה שנקרא 'טביעת אצבע של מאמן', באמת שראיתי דרך, שזה דבר נדיר בכדורגל הישראלי של השנים האחרונות.
עם כל ההתעקשות והחזרה על מנטרות כמו 'ניהול שפוי' ו'שיקום המועדון מחדש', אני חושב שהפיטורים של רפואה ( יש שיגידו "ההתפטרות של רפואה" ) זאת הטעות הכי גדולה של ההנהלה.
לזרוק את הכל לפח עם הפיטורים האלה ולהמר על מאמן ליגות נמוכות שאין לו אחוזי הצלחה בשום מועדון שהוא היה בו, אין פה שום 'ניהול שפוי' ושום סלוגן אחר שמנסים למכור לנו.
אין בעיה להמר על אופיר חיים כמאמן אבל לא במצב הנקודות הנוכחי שלנו, ההימור הזה אם ניפול איתו ויש סיכוי לא רע בכלל שזה יקרה יכול להוביל לכך שנרד שוב ליגה.
זה לא ניהול שפוי זה ניהול חובבני אם לא אימפולסיבי ואגרני. אנחנו זוכרים להם חסד על כך שהם הצילו את המועדון מפירוק אבל צריך גם לדעת להוביל ולא רק לנפנף בכסף.

בעל המאה הוא בעל הדעה, אבל בשביל זה אנחנו פה כי בעלים ושחקנים מתחלפים אבל בסופו של דבר אנחנו האוהדים הם אלה שנשארים.
אפשר גם לנקוט צעדים, גם אם זה אומר לא להגיע ולעודד את הקבוצה אם זה מה שיעזור לשנות את ההתנהלות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 09:23 
chimpfive כתב:
bruno conti כתב:
pogi כתב:

מדוייק

יכול להיות שאני טועה אבל אתה לא שטענת תחת כל אשכול רענן שזה בכלל לא משנה מי פנוי בשוק?

אם התכוונת אליי, אז לא
אני כבר שנים טוען את אותה הטענה- הפועל צריכה מאמן עם ניסיון והצלחה מוכחת במועדונים דומים, עם השאר זה לא עובד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 09:38 
pogi כתב:
chimpfive כתב:
bruno conti כתב:
pogi כתב:

מדוייק

אם התכוונת אליי, אז לא
אני כבר שנים טוען את אותה הטענה- הפועל צריכה מאמן עם ניסיון והצלחה מוכחת במועדונים דומים, עם השאר זה לא עובד

גוטמן, קשטן, רב"ש ואלי כהן השריף.
כולם אימנו אותנו בשנים האחרונות והגיעו עם ניסיון וכו', זה עדיין לא עבד, כל עוד הניהול מסביב היה פח אשפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 09:50 
שחר כתב:

כולם אימנו אותנו בשנים האחרונות והגיעו עם ניסיון וכו', זה עדיין לא עבד, כל עוד הניהול מסביב היה פח אשפה.

את רב"ש אני מוציא מהקבוצה הזו, כשהוא יוכיח את עצמו במועדון גדול עם לחץ נדבר (זה שגנב אליפות עם ק"ש פחות רלוונטי)
קשטן לדעתי פוטר כשהיינו במקום השני, גוטמן ברח ואלי כהן אני לא רוצה להזכיר לך באיזו סיטואציה הוא הגיע אלינו בקדנציה האחרונה ואיזה סגל היה לו.

אבל זה לא העניין
מן הסתם אם הניהול הוא שערורייתי והסגל חלש באופן קיצוני יהיה קשה לכל מאמן להצליח, אבל הסיכויים של המאמנים האלה אצלנו, סטטיסטית, גבוהים יותר.
בשורה התחתונה לא תמיד הצלחנו עם המאמנים הוותיקים, אבל הצלחנו רק איתם, עם אחרים נכשלנו, איבדנו שליטה, הגענו למאבקי תחתית.
זה סיבה מספיק טובה בפני עצמה כדי להפסיק לנסות להמציא מאמנים ולהביא מאמנים מוכחים, גם אם זה על חשבון שחקנים יקרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 10:23 
pogi כתב:
שחר כתב:

את רב"ש אני מוציא מהקבוצה הזו, כשהוא יוכיח את עצמו במועדון גדול עם לחץ נדבר (זה שגנב אליפות עם ק"ש פחות רלוונטי)
קשטן לדעתי פוטר כשהיינו במקום השני, גוטמן ברח ואלי כהן אני לא רוצה להזכיר לך באיזו סיטואציה הוא הגיע אלינו בקדנציה האחרונה ואיזה סגל היה לו.

אבל זה לא העניין
מן הסתם אם הניהול הוא שערורייתי והסגל חלש באופן קיצוני יהיה קשה לכל מאמן להצליח, אבל הסיכויים של המאמנים האלה אצלנו, סטטיסטית, גבוהים יותר.
בשורה התחתונה לא תמיד הצלחנו עם המאמנים הוותיקים, אבל הצלחנו רק איתם, עם אחרים נכשלנו, איבדנו שליטה, הגענו למאבקי תחתית.
זה סיבה מספיק טובה בפני עצמה כדי להפסיק לנסות להמציא מאמנים ולהביא מאמנים מוכחים, גם אם זה על חשבון שחקנים יקרים

ואו, קשטן פוטר שהיינו במקום השני... יש לך את זה ביותר דמגוגי?
העונה הזו היא אחת הכשלונות היותר גדולים של מאמנים בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 13:05 
pogi כתב:
שחר כתב:

אבל זה לא העניין

אז אם מוציאים את רוני לוי מהמשוואה, אין לנו כסף עבורו, איזה מאמן "מוכח" אפשר להביא להפועל היום שנמצא בשוק?
יחק שום? גיורא שפיגל? שלמה שרף? צביקה רוזן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אופיר חיים
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
פעם גם הייתה לנו את החכמה והיכולת להביא ישראלים 'בכירים' שהיוו עוגן לבניית הקבוצה.
גילי ורמוט, שלום תקווה, יוסי אבוקסיס...
איזה שחקן בקאליבר שלהם אתה יכול להביא היום להפועל?
וזה לא תמיד היה בכלל כסף גדול, כשהיה לנו קשטן, זה היה כוח, כי אפשר היה לשכנע פוטנציאל צעיר כמו ורמוט שכדאי לו להגיע אלינו כי הוא יתפתח תחת קשטן.
איך תשכנע אוחנה או אצילי או שועה לבוא אליך? כדי לשחק תחת אופיר חיים?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 15:02 
chimpfive כתב:
bruno conti כתב:
pogi כתב:

מדוייק

1.אתה טועה
2.לצורך העניין אם מאמן מגיע להסכמה על עזיבה כלומר שיש לו גם חלק בעזיבה אז זה לא רלוונטי מי פנוי
או לא פנוי בשוק מכיוון שהוא מודה בעצם שאין לו את היכולת לשפר את הדברים.
3.תמיד צידדתי במאמנים הוותיקים יותר ולא בצעירים או לפחות רובם.
אני מניח שאתה מכיר את ההיסטוריה של המועדון ואיזה דמויות הצליחו בו,זה לא סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 15:07 
שחר כתב:

אז אם מוציאים את רוני לוי מהמשוואה, אין לנו כסף עבורו, איזה מאמן "מוכח" אפשר להביא להפועל היום שנמצא בשוק?
יחק שום? גיורא שפיגל? שלמה שרף? צביקה רוזן?

אין לנו כסף עבורו אז נמשיך לאכול חרא, מה אפשר לעשות?

דרך אגב ובהמשך לנקודה שציינת- בכל הבלגן הזה צריך גם להיות קצת הוגנים ומעבר לטענות כלפי הניסנובים להבין שקורה כאן משהו יותר גדול והענף מרוסק

אין לך מאמנים מצליחים ומוכחים ובקושי יש לך שחקנים שאתה יכול להביא (חוץ מלגרד איזה חנן ממן או להביא את בניון/ ערן לוי, אין את מי להביא)
לא זכור לי כאן מצב כזה מאז שאני רואה כאן כדורגל
הכדורגל הישראלי בדעיכה וצריך להתחיל להפנים שגם זה משפיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 509 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: