תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנהלה ניהול והתנהלות
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
מעניין להבין את מאזן ההוצאותעל שחקנים שהניסנובים הביאו מאז הגעתם להפועל, כמה כסף הושקע פה ?
שחקנים שבאו:
עמית ביטון
סער בנבנישת
טוטו תמוז
אור אוסטוינד
מוטי ברשצקי
ג'ון צ'יבויקה
שחר הירש
חסן אבו זייד
מייקל סיטון
אזקיאל אנדואסל
אייל משומר
אופיר טקיאר
אמיר עגייב
אריק ינקו
ברונו סוארס
גיא בדש
דור חוגי
דניאל גרץ
דנילו לופז
יונתן רודיונוב
ישראל ראש
טל בנש
מרווין פירסמן
עידו אקסברד
פדרו גלבאן
פייסל מוליץ'
שחר הירש
אדבינאס גירדבאיניס
אחמד עאבד
עמירן שקלים
קאיו אלבס
רובי לבקוביץ'
רוג'ר ברנרדו
עומר דמארי
עמנואל בואטנג
נמכרו :
שוינפלד - 800 אלף יורו

ראשית, לדעתי, את מה שקרה פה אחרי שהם לקחו את הקבוצה לא צריך להחשיב. הכל היה בלאגן, היו צריכים לבנות סגל כמעט מאפס. טבעי והגיוני שיהיו טעויות.
שנית, לגבי העונה של הלאומית, עשו טעויות בבניית הקבוצה בתחילת העונה, אבל די תיקנו אותם בינואר, והיו גם תוצאות לתיקונים הללו.
אז להתחיל לעבור שחקן שחקן ולראות מה קרה איתו זה די לא הוגן.

מעבר לזה, טעויות מקצעויות זה משהו שאני מוכן לקבל, אבל הייתי רוצה להיות למידה מהן ולא חזרה עליהן. ולצערי זה לא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 14:16 
kruvi1 כתב:
סימרוטיץ כתב:
מעניין להבין את מאזן ההוצאותעל שחקנים שהניסנובים הביאו מאז הגעתם להפועל, כמה כסף הושקע פה ?
שחקנים שבאו:
עמית ביטון
סער בנבנישת
טוטו תמוז
אור אוסטוינד
מוטי ברשצקי
ג'ון צ'יבויקה
שחר הירש
חסן אבו זייד
מייקל סיטון
אזקיאל אנדואסל
אייל משומר
אופיר טקיאר
אמיר עגייב
אריק ינקו
ברונו סוארס
גיא בדש
דור חוגי
דניאל גרץ
דנילו לופז
יונתן רודיונוב
ישראל ראש
טל בנש
מרווין פירסמן
עידו אקסברד
פדרו גלבאן
פייסל מוליץ'
שחר הירש
אדבינאס גירדבאיניס
אחמד עאבד
עמירן שקלים
קאיו אלבס
רובי לבקוביץ'
רוג'ר ברנרדו
עומר דמארי
עמנואל בואטנג
נמכרו :
שוינפלד - 800 אלף יורו

ראשית, לדעתי, את מה שקרה פה אחרי שהם לקחו את הקבוצה לא צריך להחשיב. הכל היה בלאגן, היו צריכים לבנות סגל כמעט מאפס. טבעי והגיוני שיהיו טעויות.
שנית, לגבי העונה של הלאומית, עשו טעויות בבניית הקבוצה בתחילת העונה, אבל די תיקנו אותם בינואר, והיו גם תוצאות לתיקונים הללו.
אז להתחיל לעבור שחקן שחקן ולראות מה קרה איתו זה די לא הוגן.

מעבר לזה, טעויות מקצעויות זה משהו שאני מוכן לקבל, אבל הייתי רוצה להיות למידה מהן ולא חזרה עליהן. ולצערי זה לא קורה.

זה בדיוק העניין זו לא טעות מקצועית, זו שיטה שחרצה את גורלנו מהרגע הראשון שהם נחתו פה, אני בטוח שהיינו יכולים להישאר ליגה אבל הם סיכלו את זה בקמצנותם
לאחר מכן אני ציפית שהעונה בלאומית תהיה עונת בנייה, אבל אז הביאו עוד מאותו הדבר.
אני יכול לתת לך עוד 20 פעולות "ניהוליות" הרסנוית על גבול הפושעות אבל זה העיקר לדעתי, כמה כסף שמו מול כמה קיבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
לא ממש ענית על מה שאני כתבתי אבל סבבה.
בכל מקרה, דווקא השאירו את השלד שסיים את העונה שעברה. אני חושב שצורת בניית הסגל בתחילת העונה הייתה בסדר, רק שנפלו עם השחקנים המרכזיים שהביאו כחיזוק. ועכשיו צריך לתקן.
נראה מה יהיה בינואר, ואיך יתקנו.
אני, בכל מקרה, מקווה שהתיקונים יהיו לטווח ארוך ולא השאלות ארעיות עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 12:38 
kruvi1 כתב:
בכל מקרה, דווקא השאירו את השלד שסיים את העונה שעברה. אני חושב שצורת בניית הסגל בתחילת העונה הייתה בסדר, רק שנפלו עם השחקנים המרכזיים שהביאו כחיזוק. ועכשיו צריך לתקן.

זה מעבר לבעיה מקצועית, להביא שחקן גמור שלוקח לך אחוז ניכר מהתקציב בגלל הרומנטיקה, ועוד להתווכח מקצועית ולנסות לפטר מאמן טוב, שכבר הרבה זמן שכחנו מה זה, מהסיבה שהוא דרש קשר איכותי , זה ניהול מבזה. שלא לדבר על מושיק יהלומים הסקאוט, הבן אלף דדון שחזר מהדלת האחורית, והניסיון להביא את המולטי טאלנא דגו, מחירי מנויים שוד ... המטרה ההזויה שהם סימנו פלייאוף עליון, די כבר, נתנו להם ימי חסד, הם חירבנו את הכל. על כל פעולה נורמלית הם מוסיפים 10 שכונה, זה טוב לחבר שלהם צנציפר, לנו קצת פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
דמארי לא שחקן גמור, הוא רכש מעולה, וכל הכבוד שהביאו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 14:16 
רכש מעולה של גול וחצי, אתה בכלל לא משוחד.
אני כנראה צריך לעדכן את עצמי לגבי מושגי עלות/תועלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
כן, כי לחרוץ דינו של שחקן אחרי סיבוב אחד זו אחלה התנהלות. אתה כנראה מנהל דגול.
אפשר לחשוב איזה חלוצים ישראלים בשוק עדיפים עליו.
וחוץ מזה, שאין שום בושה להיות רומנטי בכדורגל, זה חלק מהכיף וחלק ממה שמרגש אותי בכל הדבר הזה.
הלוואי והיו מחזירים לדמארי חצי מהאהבה שמגיעה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
ואפרופו הבעלים של ביתר שחלק מהמשתמשים פה מביאים אותו כדוגמא לרוכש החלומות שהגיע לביתר בכזו קלות קלילה
ציטוט:
משה חוגג: "מחיר הכרטיס זול יותר מהצגה בבימה"
אחרי שקבע כי מחיר כרטיס למשחק הגביע נגד מכבי ת"א יעמוד על 137 שקלים ועורר את זעמם של אוהדי בית"ר ירושלים, הבעלים פרסם בפייסבוק פוסט שנוי במחלוקת בנוגע לכרטיס חבר המועדון: "מי שאין לו בית"ריסט - לא שותף. זה במחיר של כוס קפה לחודש".

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 63,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 15:24 
kruvi1 כתב:
אתה לא יורד לסוף דעתי
אתה מסתכל על מיקרו ואני מדבר על המקרו
רק נשים בצד את זה שאני הייתי בעד הרכש של עבאד ודמארי .
בכל מקרה שיטת ההתנהלות שלהם גרועה במקרה הטוב ואולי מכוונת במקרה הרע גם אם יש החלטות טובות (כטיפות בים) הן בגדר תרנגול עיוור
פחות או יותר מהיום הראשון שבו הם הגדירו שירידת ליגה לא תהיה אסון, לי לפחות נפל האסימון שיש בעיה לא בגלל שאני אוהד ולא רוצה שנרד וכו' אלא זה שהם לא הפנימו שמבחינה כלכלית זה יהיה רע מאוד בראיה תקציבית ערך המותג וכל ההשלכות העתידיות שיגרמו רק להוצאת כספים גדולה יותר (מה שהם לא עושים)
בגדר מה שקונים בזול עולה ביוקר.
מקרה המבחן מבחינתי היה השארת לוזון (לא עילוי לא אוהב אותו אבל היינו נשארים) שלא קרתה ואז מינוי קורצקי שסתם את הגולל והראה את דרך הפעולה הנבחרת שלהם מאז ועד היום
והרי התוצאות לפניך עם כל ההחלטות ההזויות והנוראיות שקיבלו.
לכן המקרו זה מה שחשוב, "השיטה" ההתנהלות.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
"מקרה המבחן" שלך זו בעצם השערה שעם לוזון היינו נשארים?
אני חושב שהיינו יורדים מוקדם יותר אם הוא היה נשאר. יש דרך בכלל להתווכח על זה?

לא שאני חושב שהניסנובים הם ההנהלה האידאלית, או אפילו הנהלה טובה, ובאמת לא בא לי להיות זה שמגן עליהם. אבל אני באמת חושב שההתנהלות שלהם עונה שעברה וגם בתחילת העונה הזו הייתה סבירה לחלוטין.
הרבה יותר מפריע לי הניתוק מדעת הקהל (בכל הנוגע למחירי הכרטיסים), וההשפלה שחווינו בדמות גוש מעודד של אוהדי ביתר באמצע יציע אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 16:16 
kruvi1 כתב:
"מקרה המבחן" שלך זו בעצם השערה שעם לוזון היינו נשארים?
אני חושב שהיינו יורדים מוקדם יותר אם הוא היה נשאר. יש דרך בכלל להתווכח על זה?

לא שאני חושב שהניסנובים הם ההנהלה האידאלית, או אפילו הנהלה טובה, ובאמת לא בא לי להיות זה שמגן עליהם. אבל אני באמת חושב שההתנהלות שלהם עונה שעברה וגם בתחילת העונה הזו הייתה סבירה לחלוטין.
הרבה יותר מפריע לי הניתוק מדעת הקהל (בכל הנוגע למחירי הכרטיסים), וההשפלה שחווינו בדמות גוש מעודד של אוהדי ביתר באמצע יציע אוהדי הפועל.

מקרה הבוחן של לוזון מבחינתי הוא אבן בניין בשיטת ההתנהלות שהיא 0 הוצאת כספים שזה לדעתי שיטה שמובילה לכישלון גם מבחינתם האישית כי למעשה בשיטה הזו הם נדרשים להוציא יותר כספים ולפי איך שאני רואה את זה, ב PAY DAY הם לא יהיו כאן ויגלגלו את הגרעון אלינו.
בחזרה ללוזון ( שים לב שאני מנסה להסביר את הבעיה אל תתמקד בו)
אם המטרה היא להישאר ליגה, אז עושים הכל כדי להשאיר קודם כל את המאמן, בכלל כמה שפחות זעזוים, מה קרה בפועל ?
ההפך.
זה לא לעניין שאתה מנסה לרדד את התשובה שלי ל "לוזון".
מבחן התוצאה מראה שהם טועים ואין לנתק את נושא המנוים והכרטיסים ממנה, הכל זה מקשה אחת- שיטה אחת התנהלות אחת.
בגלל זה הירידה למיקרו לא רלוונטית.
"Follow the Money"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
לא מסכים איתך בעניין המאמן. במקרה הספציפי שלו, בעזיבה הגיעה בכלל מהכיוון שלו אם אני זוכר נכון.
בנוגע לכסף, הם אף פעם לא אמרו שהם הולכים להשקיע כספים בקבוצה. הם עושים בנושא הזה בדיוק את מה שאמרו כשלקחו את הקבוצה.

יש כמה וכמה פעולות שלהם שמפריעות לי, ההקשעה הכספית היא לא אחת מהן. אני רואה בזה מצב של זה מה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 17:23 
kruvi1 כתב:
וחוץ מזה, שאין שום בושה להיות רומנטי בכדורגל, זה חלק מהכיף וחלק ממה שמרגש אותי בכל הדבר הזה.

כל חלוץ ממוצע בליגה עדיף עליו כי מה לעשות כל לוסיו שני נותן מספרים, את זה כתבתי בזמן אמת. אין לך את הלוקסוס להמר על 250 אלף יורו שכר שהכסף שהבעלים מביא הביתה זה אפס אחד גדול, ואין לך בכלל זמן להקדיש ולחכות שהוא ישתקם עד שהוא יתחיל לתת גולים, בנתיים אתה מקום אחרון בזמן שהחלוץ השני שנותר לך זה גולם שהצליח רק כשדור חוגי היה איתו בקבוצה.

זה בסדר שאתה אוהד רומנטי, לא שולל, אתה תמיד יכול לפתח מועדון לבבות לעומר ולעלות סרטונים עם ביצועים שלו בעונת השיא שלו, ככה תוכל לשמור על הרומנטיות, וחוץ מזה אתה אוהד אז מותר לך, מהנהלה מקצועית אני מצפה להחלטות כלכליות מדויקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 18:33 
kruvi1 כתב:
לא מסכים איתך בעניין המאמן. במקרה הספציפי שלו, בעזיבה הגיעה בכלל מהכיוון שלו אם אני זוכר נכון.
בנוגע לכסף, הם אף פעם לא אמרו שהם הולכים להשקיע כספים בקבוצה. הם עושים בנושא הזה בדיוק את מה שאמרו כשלקחו את הקבוצה.

יש כמה וכמה פעולות שלהם שמפריעות לי, ההקשעה הכספית היא לא אחת מהן. אני רואה בזה מצב של זה מה יש.
תשמע אתה לא חייב להסכים איתי וזה בסדר שאנחנו חלוקים בדעותינו
אבל הגישה שלך, אם אני מבין נכון זה השלמה עם המצב והכלה שלו.
בנוגע ללוזון דשנו בזה מספיק היה שם סיפור שלם אבל זה לא באמת חשוב
השאלה שלי היא כזו
אם הם לא שמים כסף למה צריך אותם ?
הרי זה לא שאיציק ניסנוב הוא המנהל המקצועי הטוב ביבשת שיש סיבה שהם יהיו מנהלים, לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
kruvi1 כתב:

השאלה שלי היא כזו
הרי זה לא שאיציק ניסנוב הוא המנהל המקצועי הטוב ביבשת שיש סיבה שהם יהיו מנהלים, לא ?

בשביל לשים בטוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kruvi1 כתב:

כל חלוץ ממוצע בליגה עדיף עליו כי מה לעשות כל לוסיו שני נותן מספרים, את זה כתבתי בזמן אמת. אין לך את הלוקסוס להמר על 250 אלף יורו שכר שהכסף שהבעלים מביא הביתה זה אפס אחד גדול, ואין לך בכלל זמן להקדיש ולחכות שהוא ישתקם עד שהוא יתחיל לתת גולים, בנתיים אתה מקום אחרון בזמן שהחלוץ השני שנותר לך זה גולם שהצליח רק כשדור חוגי היה איתו בקבוצה.

זה בסדר שאתה אוהד רומנטי, לא שולל, אתה תמיד יכול לפתח מועדון לבבות לעומר ולעלות סרטונים עם ביצועים שלו בעונת השיא שלו, ככה תוכל לשמור על הרומנטיות, וחוץ מזה אתה אוהד אז מותר לך, מהנהלה מקצועית אני מצפה להחלטות כלכליות מדויקות.

הקטע של הרומנטיזציה נאמר מעבר לניתוח המקצועי. דמארי הוא אחד משחקני הכדורגל המוכשרים היחידים בקבוצה שחתום לעוד מספר עונות.
לקבל החלטה להעיף אותו עכשיו רק אחרי סיבוב, בגלל חוסר סבלנות ולחץ, מעבר לזה שזו החלטה מקצועית לא נכונה, זה גם לחזור בדיוק על טעויות עבר שהביאו אותנו לאיפה שאנחנו נמצאים היום.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי kruvi1 בתאריך 13 דצמבר 2018, 20:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
kruvi1 כתב:

השאלה שלי היא כזו

לא צריך אותם. אבל מה לעשות שהם היחידים שבאו לקחת את הקבוצה מבית המשפט?
מבחינתי שיבוא מישהו אחר מחר. העניין הוא, שגם אם זה יקרה, יבוא כנראה מישהו כמוהם. זה מה שמסתובב פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 20:22 
kruvi1 כתב:
chimpfive כתב:
kruvi1 כתב:

הקטע של הרומנטיזציה נאמר מעבר לניתוח המקצועי. דמארי הוא אחד משחקני הכדורגל המוכשרים היחידים בקבוצה שחתום לעוד מספר עונות.
לקבל החלטה להעיף אותו עכשיו רק אחרי סיבוב, בגלל חוסר סבלנות ולחץ, מעבר לזה שזו החלטה מקצועית לא נכונה, זה גם לחזור בדיוק על טעויות עבר שהביאו אותנו לאיפה שאנחנו נמצאים היום.

מי דיבר על החלטה להעיף אותו עכשיו? לא היו צריכים להביא אותו מלכתחילה בגלל שהסיכון גדול מדי לקבוצה עם אמצעים כלכליים מוגבלים, מה גם שהוא לא שיחק באופן רצוף כמה שנים טובות, זו החלטה שהנהלה מקצועית לא היתה צריכה לקחת בשום מצב, ודמארי הוא רק דוגמה קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הנהלה ניהול והתנהלות
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2018, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
אז אני חולק עליך, וחושב שזה בדיוק הרכש שהיה צריך לעשות.
נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2018, 09:48 
kruvi1 כתב:
סימרוטיץ כתב:
kruvi1 כתב:

השאלה שלי היא כזו

לא צריך אותם. אבל מה לעשות שהם היחידים שבאו לקחת את הקבוצה מבית המשפט?
מבחינתי שיבוא מישהו אחר מחר. העניין הוא, שגם אם זה יקרה, יבוא כנראה מישהו כמוהם. זה מה שמסתובב פה.

הקיצר השלמה והכלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2018, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
או ריאליות והסתמכות על ניסיון עבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2018, 14:06 
kruvi1 כתב:
או ריאליות והסתמכות על ניסיון עבר

אז אני מאוד ממליץ לך לשמוע את זה לפני שאתה מסיק מסקנות:
https://g.co/kgs/dEygZM

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2018, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
בני12 כתב:
שבתאי יחבס כתב:
הפועל ת״א ופירוק זה כמו מדינת ישראל ואיראן.
היה עדיף להתחיל מחדש מאשר לקבל בעלים כאלה.
אם מבחינתכם זה בסדר שהם בעלים שלא משקיעים שקל, דורשים מהאוהדים ״להתייצב״ לצד הקבוצה כי ״צריך אתכם״, גובים מחירים של מנצ׳סטר סיטי והכי גרוע - לא מחפשים רוכש, אז פה הבעיה.
לא הם, אלא אתם. הדרישה המינימלית הזאת של ״העיקר שתהיה קבוצה!!! שלא נלך שוב לפירוק ונסיים כמו הפועל פ״ת!!!״.
מדובר פה בהפועל ת״א, הקבוצה השנייה הכי מעוטרת במדינת ישראל.
עלוב.

בטח להתחיל מחדש.
אנשים כאן הוזים שכדורגל זה כמו כדורסל.
להזכירך, קטמון עוד לא הגיעו לליגת העל והם מנסים רק 12 שנים.
היית מגיע אולי עוד 8-10 שנים בחזרה לליגת העל ונמצא בדיוק באותו מצב כמו עכשיו

רק בלי כמה עשרות מיליונים של חובות בינלאומיים.

א. הנוכלים הורידו את החוב לאזור ה-10-12 מליון ש"ח
ב. רוכש שה-10 מליון ש"ח הללו מרתיעים אותו הוא לא הרוכש שאנחו רוצים

די עם השקר הזה של ׳מי שזה מרתיע אותו׳ וכו׳.
הסיפור שלנו באירופה הוא תביעות. תביעות אומר עמימות. חוסר וודאות לגבי גובה החובות.
אין רוכש, לא משנה כמה כסף יש לו, שירצה לקחת קבוצה שלא ברור מה מצבה הכלכלי. שלא ברור לו בכמה הוא קונה את הקבוצה.
אנשים עם כמות כסף כזו, בהנחה ולא ירשו את הסכום, הגיעו לזה כי הם יודעים לעשות עסקים, ועושים עסקאות מדוייקות ואחרי שיודעים את כל הפרטים. עסקה שמשהו בסיסי בה, כמו ״כמה הקבוצה עולה לי״, זה גורם נעלם ולא ידוע, זו עסקה שמרחיקה אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2018, 18:29 
red in blood כתב:
בני12 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
בני12 כתב:
שבתאי יחבס כתב:
הפועל ת״א ופירוק זה כמו מדינת ישראל ואיראן.
היה עדיף להתחיל מחדש מאשר לקבל בעלים כאלה.
אם מבחינתכם זה בסדר שהם בעלים שלא משקיעים שקל, דורשים מהאוהדים ״להתייצב״ לצד הקבוצה כי ״צריך אתכם״, גובים מחירים של מנצ׳סטר סיטי והכי גרוע - לא מחפשים רוכש, אז פה הבעיה.
לא הם, אלא אתם. הדרישה המינימלית הזאת של ״העיקר שתהיה קבוצה!!! שלא נלך שוב לפירוק ונסיים כמו הפועל פ״ת!!!״.
מדובר פה בהפועל ת״א, הקבוצה השנייה הכי מעוטרת במדינת ישראל.
עלוב.

בטח להתחיל מחדש.
אנשים כאן הוזים שכדורגל זה כמו כדורסל.
להזכירך, קטמון עוד לא הגיעו לליגת העל והם מנסים רק 12 שנים.
היית מגיע אולי עוד 8-10 שנים בחזרה לליגת העל ונמצא בדיוק באותו מצב כמו עכשיו

רק בלי כמה עשרות מיליונים של חובות בינלאומיים.

א. הנוכלים הורידו את החוב לאזור ה-10-12 מליון ש"ח
ב. רוכש שה-10 מליון ש"ח הללו מרתיעים אותו הוא לא הרוכש שאנחו רוצים

די עם השקר הזה של ׳מי שזה מרתיע אותו׳ וכו׳.
הסיפור שלנו באירופה הוא תביעות. תביעות אומר עמימות. חוסר וודאות לגבי גובה החובות.
אין רוכש, לא משנה כמה כסף יש לו, שירצה לקחת קבוצה שלא ברור מה מצבה הכלכלי. שלא ברור לו בכמה הוא קונה את הקבוצה.
אנשים עם כמות כסף כזו, בהנחה ולא ירשו את הסכום, הגיעו לזה כי הם יודעים לעשות עסקים, ועושים עסקאות מדוייקות ואחרי שיודעים את כל הפרטים. עסקה שמשהו בסיסי בה, כמו ״כמה הקבוצה עולה לי״, זה גורם נעלם ולא ידוע, זו עסקה שמרחיקה אנשים.

אתה טועה, אין חוסר ודאות, יש הערכת סיכונים ברורה, ידוע סכום המקסימום והמינימום של התביעות, לא מכיר איש עסקים שלא מבין פוטנציאל מול הערכת סיכונים.
השקר היחיד הוא שמחפשים קונה, אם היו מחפשים אחד כזה גם היו מוציאים במהלך השנה וחצי האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2018, 19:47 
וחוגג שקנה את ביתר תוך שבוע בדק את כל קופות השרצים שהשאירו לו?
מישהו רציני שרוצה לקנות את המועדון מבין שיש תביעות סדר גודל
של עשרה מיליון ועוד חשיפה כזו או אחרת מתמחר את השווי וגומר עניין

לקנות מועדון כדורגל זה עניין פשוט מאוד אנשי עסקים מהסוג שאנחנו
רוצים מבצעים רכישות מורכבות פי אלף מפאקינג מועדון כדורגל
ששווה היום במקרה הטוב שניים שלושה מיליון שח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2018, 20:22 
אין להם סיבה למכור את הקבוצה.
הם כמעט ולא משקיעים מכיסם בקבוצה, לעומת זאת הם מקבלים סיקור תקשורתי ופרסום ששוים הרבה כסף בחינם.
יוצרים קשרים עסקיים וחברויות והכל תחת "המצילים של הפועל" אלו שבאו מאהבה.

שילכו קיבינימט כבר

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2018, 20:27 
לירון האדום כתב:
אין להם סיבה למכור את הקבוצה.
הם כמעט ולא משקיעים מכיסם בקבוצה, לעומת זאת הם מקבלים סיקור תקשורתי ופרסום ששוים הרבה כסף בחינם.
יוצרים קשרים עסקיים וחברויות והכל תחת "המצילים של הפועל" אלו שבאו מאהבה.

שילכו קיבינימט כבר

צריך לכבד אותם ומה שעשו והזמן שהשקיעו גם שווה כסף
אבל הם צריכים לשים את הקבוצה על המדף ובאמת לכוון לשם
אין מצב שמועדון כזה שנמצא כרגע במצב פנטסטי מבחינת פוטנציאל
למכירה פשוטה וקלה אכן לא יימכר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2018, 21:00 
איל כתב:

דוגמה מצוינת, חוגג קנה שטביב הכריז מעל כל במה שהקבוצה למכירה ועשה את הפעולות הנדרשות כדי למצוא קונה (הפוזה תחזיקו אותי הידועה שלו שעשתה לו אקזיט משולבב של 38 מיליון שקל)
אם סטארטאפים היו מחכים שיפול עליהם משקיע מהשמיים כנראה שלא זה היה קורה.

הניסנובים מצאו פלטפורמה מעולה לקידום האינטרסים שלהם, ולכן גם אני לא רואה אותם מוכרים כל כך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2018, 22:13 
chimpfive כתב:
איל כתב:

דוגמה מצוינת, חוגג קנה שטביב הכריז מעל כל במה שהקבוצה למכירה ועשה את הפעולות הנדרשות כדי למצוא קונה (הפוזה תחזיקו אותי הידועה שלו שעשתה לו אקזיט משולבב של 38 מיליון שקל)

הניסנובים מצאו פלטפורמה מעולה לקידום האינטרסים שלהם, ולכן גם אני לא רואה אותם מוכרים כל כך מהר.

איזה אינטרסים יש לניסנובים בהחזקת הפועל פרט ל:
1. מחכים שיבוא איזה פראייר סטייל חוגג והם יעשו אקזיט
או
2. סתם התאהבות בקטע של ״יש לי קבוצת כדורגל״

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2018, 22:41 
JustZiv כתב:
chimpfive כתב:
איל כתב:

איזה אינטרסים יש לניסנובים בהחזקת הפועל פרט ל:
1. מחכים שיבוא איזה פראייר סטייל חוגג והם יעשו אקזיט
או
2. סתם התאהבות בקטע של ״יש לי קבוצת כדורגל״

Sent from my iPhone using Tapatalk
פרסום, אהדה בתשקורת, קשירת קשרי מסחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: