הוקיץ' כתב:
לירון האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
לירון האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
אף אחד לא בנה את הקבוצה מסביב לספורי. גם לקס לא יוצא מההרכב וכל התקפה עוברת דרכו, זה אומר שבנו סביבו את הקבוצה?
יש משהו כמו 5-6 שחקנים בקבוצה הזאת שמרוויחים יותר מספורי ועליהם בנו שיובילו את הקבוצה הזאת. למעט דגני, כל אלה לא מספקים את הסחורה וזו הסיבה העיקרית למצב הקבוצה.
מי שמרוויח יותר אומר ששווה יותר?
כמה מרוויח ירדן שועה?
לקס לא מגיע הרבה לאזורים המסוכנים, ספורי כן.
גם אתמול, הוא בעט במקום למסור ובזבז התקפה ובנוסף הצליח לחרב עוד כמה התקפות עם מסירות לא טובות.
חלק מהמסירות שלו הם אחורה מידי כאשר השחקן רץ קדימה, חלק לא לכתובת.
זה מה יש וזה מה שהוא שווה.
אני יכול להסכים שלקבוצת תחתית שהמטרה שלה להישאר בליגה הוא מתאים
מה? מה הקשר בין מה שאתה כתבת למה שאני כתבתי?
דיברנו סביב מי בנו את הקבוצה וכן, בונים קבוצה סביב השחקנים היקרים שלך. בני יהודה, אם יש לך ספק, לא בנו את הקבוצה סביב ירדן שועה. מה שקורה איתו זו הפתעה משמחת בדיוק כמו אליאס ושלמה אצלנו (או שאתה חושב שגם סביבם בנו את הקבוצה).
מה הקשר לזה שלקס לא מגיע קרוב לשער? אני בסך הכל עניתי להודעה הדמיונית שלך שבנו את הקבוצה סביב ספורי.
בנו את הקבוצה סביב ספורי, עובדה שכל התקפה עוברת דרכו, עובדה שהוא השחקן שמוציא את המתפרצות קדימה ואחראי על המסירה האחרונה לשים חלוץ מול השוער.
ספורי ודמארי היו אמורים להיות המוציאים לפועל שלך העונה.
דרך אגב ספורי עצמו העיד שהוא רוצה לקחת את הקבוצה על הכתפיים שלו העונה -
https://sports.walla.co.il/item/3181743 זה שתכתוב את זה מיליון פעם, לא יהפוך את זה לנכון.
זה שרוב הכדורים עוברים דרכו זו לא בדיוק הוכחה, הוא קשר אתה יודע. רוב הכדורים גם עוברים דרך לקס ואליאס ואני לא שומע טענות שהקבוצה נבנתה סביבם.
גם לא הבנתי את האמירה שהוא "אחראי על המסירה האחרונה". הוא לא אחראי על המסירה האחרונה. פשוט שאר השחקנים שהבאנו (עאבד,עגייב, קאיו. זיקרי עוד עושה את זה פה ושם) לא מסוגלים להכניס כדור נורמלי לרחבה. זו פאשלה, לא חלק מהבנייה.
ומה הכתבה הזו מוכיחה רק אתה יודע.
אנסה להסביר לך שוב, מעניין לבדוק את זה סטטיסטית.
כל התקפה שלנו עוברת דרך ספורי, לדעתי הוא נוגע בכדור יותר מכל השחקנים כאשר הכדור נמצא בחלק המגרש של היריב (בניגוד לאליאס ולקס שמתחילים את ההתקפה מאחורה).
ספורי הוא זה שאמור לנתב את הכדורים לפינות או לאמצע לדמארי או מידי פעם לבעוט לשער.
הכל עובר דרכו, הבעיה הגדולה היא שאין לו מחליף, לעגייב יש, עבאד יש, זיקרי יש, דמארי יש, למי אין? לרמזי שלנו..
זאת הבעיה.
ושוב אגיד זאת, ספורי מתאים לקבוצת תחתית שכל רצונה להישאר בליגה (כמו ששיחק באשקלון).
אם זאת המטרה שלנו, אז ספורי בהחלט מתאים, אבל אם המטרה שלנו פלייאוף עליון ספורי לא השחקן המתאים.