KID A כתב:
מי בדיוק טוען שהם שונים מאלה עם תעודת זהות כחולה? אלה פלסטינים ואלה פלסטינים.
ואגב, כמו שפעם הם נקראו סתם "ערבים", גם סבא וסבתא שלך נקראו פעם סתם "יהודים",
וכשסבא וסבתא שלך גרו באירופה או בארצות ערב או באפריקה, הערבים האלה גרו פה בפלשתינה.
מי בדיוק טוען? אז מה זה המושג המטומטם הזה "ערבים ישראלים"? אלה אותם ערבים שגרים בשטחים ובעזה, רק שלאלה עם הת"ז הכחולה היה יותר מזל.
כשיגיע "יום הדין" (כשמוסלמי העולם יתאחדו ויגידו לעצמם "הגיעו מים עד נפש - לא נפסיק עד שכל היהודים ימותו, יהיה המחיר אשר יהיה"), אלה עם הת"ז הכחולה יקומו עלינו כמו שסרטן תוקף את גוף האדם. ואז לך תתמודד גם בגבולות שלך וגם מבפנים.
כשסבא וסבתא שלי גרו ברומניה והונגריה - הם נקראו רומנים והונגרים, עד שקם לו היטלר ושם עליהם טלאי.
כל האנשים שגרו בפלשתינה (ארץ ישראל) נקראו פלשתינאים, בין אם יהודים ובין אם ערבים. פשוט כי ככה קראו לשטח הזה. אין לזה שום קשר למושג "פלסטין/פלסטינים" (שוב, שם גאוני שעשוי לסדר להם מדינה על כלום ושום דבר) שאנחנו מכירים היום. הם לא קיבלו את חלוקת הארץ ופתחו במלחמה (כמו כל ערבי טוב שמשהו לא מסתדר לו), אז שייקחו אחריות על ההפסד ויפסיקו ליילל לכל העולם.
roygordana כתב:
הברברים צמאי הדם זה אתה והחברים הגזענים שלך.
איזה קטע, רק לפני שבוע ציינו 71 שנה להחלטה היסטורית של האו"ם לחלק את שטחי המנדט הבריטי בין היישוב היהודי לבין "סתם ערבים" שהיו פה במקרה.
כן, איזה ברברי צמא דם אני. כל היום אני חושב ומתכנן איך לרצוח ערבים במרחב.
תתחיל להתחבר למציאות (אני יודע שזה מקרה אבוד כי אתה בטח מהממומנים ע"י איזה קרן-שקר-כלשהו) ולראות מי פה ברברי צמא דם שמטרתו היחידה היא לפגוע באזרחים תמימים.
ואיזה קטע שהחברים הערבים שלך (שלא היו כאן במקרה!) לא קיבלו את החלטת האו"ם המדוברת ויצאו (שוב) להרוג יהודים. למזלנו (או במקרה הזה, למזלי) לא הלך להם, והיום הם אכולי קנאה על מה שהיהודים הקימו פה.
JR12 כתב:
אתה צוחק??
מדינה זה אחראיות.לגבות מיסים,לנקות את הזבל,לדאוג לעבודה..צריך לתת תשובות לשאלות.
יותר כיף כשיש את מי להאשים..
אם הם היו באמת ובתמים מעוניינים במדינה היא היתה קמה מזמן.
לפני איזה 4 חודשים סיימתי תעסוקה במילואים ליד בית"ר עלית.
בוא נגיד ככה,אם היתה לי את הברירה לבחור בין לגור במדינה שמנוהלת ע"י אבו מאזן ולהקת הגנגסטרים וונביז שלו או ע"י הכובש הציוני האכזר-התשובה קלה מאד..
נו, כולנו יודעים את זה. ברור שלברברים האלה הכי טוב במדינות מערביות ולא ערביות. ככה הם אוכלים את העוגה ומשאירים אותה שלמה. גם רוצחים וגם נהנים מהתנאים.
האדום הצורר כתב:
אתה יודע, גם את הפועל המציאו לפני 100 שנה בערך. זה אומר שהיא לא קיימת? או שהאוהדים שלה לא יכולים לקרוא לעצמם אוהדי הפועל? יא ליצן.
איך מגיבים לטמטום כזה?
מישהו אמר שלא היו כאן ערבים? היו. אבל מה זה "פלסטינים"? האם זה לא ניסיון לעוות את ההסטוריה בגלל שקראו לארץ ישראל "פלשתינה" ופשוט "לרכוב על הגל"? זה כן.
היו כאן ערבים, לא קיבלו את החלטת האו"ם, הפסידו ליהודים, יאללה ביי.
עד כאן להיום. ניפגש בפעם הבאה שקצת ישעמם לי