bruno conti כתב:
מה זה חייבים לתת לו לסיים את העונה?
בלי קשר לתוצאות? מה אתה חי בבועה?
לגבי הלא מעניין איך נראינו... אני חושב שמדובר בגניבת דעת לא קטנה בקשר לנראות.
קבוצה שלא כובשת שערים ולא מנצחת משחקים היא קבוצה לא טובה בלשון המעטה פה זה נגמר.
כתבתי כאן כבר אחרי כמה מחזורים שאם לא ננצח ונתחיל לאסוף נק המומנטום השלילי והלחץ יעשה את שלו וכך קרה(לא צריך להיות גאון).
זה ״שנראינו טוב״ בכמה משחקים לא נותן לך שום יתרון לגבי העתיד,בטחון של קבוצה נבנה מנקודות נצחונות וממצב בטבלה ולא אם היא נראית טוב או לא טוב.
לא מתאים לך.
בטחון? איזה בטחון, מה כן נותן בטחון, אופיר חיים? לוזון? רוני לוי?
בסוף צריך לעשות בעד ונגד על כל החלטה. במה הפיטורים של רפואה יעזרו, כי בפיטורים שלו המטרה היא לשפר את המצב של הקבוצה (גם לטווח הארוך אגב, אבל בוא נעזוב את זה כרגע).
בכדורגל יש ואריאנס שאין בענפי ספורט אחרים וזה הקטע המציק הזה של הבקעת שערים. הפועל העונה נופלים בעיקר שם. הגנתית הקבוצה עומדת טוב, מניעה כדור נכון לעומק, אפילו עושה לחץ. נגד שתי הקבוצות החזקות בליגה במשחקי חוץ, הקבוצה שיחקה בסדר גמור ולא התבטלה.
ונכון, אי אפשר להתעלם שמבחינת תוצאות, ב-10 משחקים הראשונים, הקבוצה הזו היא כשלון חרוץ. לא מבקיעים גולים וצריך להבין למה.
סיבה אחת היא שהשחקנים שהובאו לחלק ההתקפי, שלפחות 3 מהם הם שחקנים שאמורים להיות מעל הממוצע בליגה שלנו (זיקרי, דמארי ועאבד) פשוט לא מספקים את הסחורה. מבחינה אישית.
סיבה שניה, הקבוצה משחקת לא נכון בהתקפה. פה החלק של רפואה הוא גדול אין ספק, אבל לשחק נכון בהתקפה זה לפעמים גם עניין של זמן ובעיקר של בטחון במיוחד שיש בהפועל המון שחקני קישור צעירים שלא יכולים לסחוב עליהם את הקבוצה. להפועל אין תקציב להביא שחקני אמצע ברמה גבוהה ובגלל זה אנחנו כרגע עם לקס ושי אליאס (שהוא הפתעה חיובית אבל לא מספיק כרגע) שלא תורמים בהתקפה כמו שחקני אמצע בכירים.
בעונת 11/12 עם יוסי אבוקסיס הפועל היו במקום הראשון אחרי 12!!! משחקים (אחרי הנצחון באשדוד) ושיחקו כדורגל פח. כל מי שהבין קצת ידע בשניה שיתחיל לאל ללכת הקבוצה תתרסק וזה מה שקרה (התרסקות ביחס לציפיות שהיו מהקבוצה כמובן). להבדיל אלף אלפי הבדלות, הקבוצה המצוינת של עונת השרוכים כמעט לא הבקיעה גולים בסיבוב הראשון וככל שהתקדמה הליגה היא השתחחרה, קיבלה בטחון ושיחקה הרבה יותר והבקיעה יותר ונכון, שם היה קל כי ניצחו.
מה שאני מנסה להגיד זה שלהפועל בעיניי יש בסיס טוב של כדורגל שצריך שיפורים נקודתיים בשחקנים ובקבלת החלטות בהתקפה. הפיטורים של רפואה יביאו מאמן חדש, סטטיסטית כנראה לא מספיק טוב שיצטרך להביא שיטת משחק חדשה משלו בזמן שלקבוצה אין גרם בטחון. כמה פעמים זה הצליח אצלנו?
זהו. סליחה על החפירה
ובתשובה לשורה הראשונה שלך-כתבתי שמה שמביא בטחון לקבוצה זה נקודות ונצחונות ולא להיראות טוב.
כמובן ששילוב של שניהם זה אידיאלי אבל בכל מקרה אנחנו לא שם ככה שבתור קבוצה שרק עלתה ליגה אני מעדיף כרגע
נצחונות ונקודות שפחות מעניין אותי איך הם מגיעים כרגע מאשר להיראות טוב במרכאות מבלי לדעת אם זה מה שיביא לי אותם בעתיד.