תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 13:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רפואה פוטר
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2018, 23:45 
למנות את לוזון זה לעשות דווקא

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רפואה פוטר
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 00:22 
הרבה זמן לא ראיתי החלטה של כך מטומטמת כמו זאת.

מפטרים מאמן כאשר הקבוצה לא משחקת טוב או מלחץ גדול של אוהדים.
פה אפילו סיבה אחת לא הייתה נכונה,כן כולנו היינו מתוסכלים מהתוצאות ומההחמצות אבל מתחילת העונה חוץ מהדרבי והמשחק נגד ב"ש (שגם שם היינו חייבים להוציא משהו) , אף קבוצה באמת לא שיחקה יותר טוב מאיתנו ושלטה במגרש.
קובי פשוט היה חייב להמשיך עד סוף הסיבוב ואז רואים לאן דברים הולכים.

נניח והחלטת לפטר אותו,למה עכשיו? למה שבועיים אחריי הפגרה? למה לא לפטר אותו ישר אחריי רעננה כדיי למאמן החדש יותר זמן עם השחקנים? אני פשוט לא מבין את הטמטום הזה.

עכשיו מדברים על משה סיני מנהל מקצועי ואופיר חיים כמאמן,2 אנשיי מקצוע ללא ניסיון והצלחה בשום מקום.

אני התייאשתי מההנהלה השערורייתית הזאת במהלך העונה,אני באמת ובתמים חושב שאנחנו בקלות יכולים לרדת שוב ללאומית,וגם אם לא אנחנו נישאר בשיניים.

הנהלה זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
סיני דווקא יש לו ניסיון רב מאוד באיך לא להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 06:58 
להחזיר את פרדי דוד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 07:33 
אם כבר לעשות דווקא אז סיני ולוזון זה שילוב
מצוין להברחת הקהל וירידת ליגה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
כל הקטע של ניסנוב שהוא רוצה להיות סוג של מנהל מקצועי, לא?
לא נראה לי שיש כוונה למנות דמות של מנהל מקצועי.

כמו כן, קשה לי מאוד להאמין שמישהו חושב ברצינות למנות את לוזון.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 07:51 
הדגל האדום כתב:
מבאס.
מאוד

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 08:02 
עמוס לוזון שותף עם הניסנובים בחברת נדלן בשם קנכל ( להלן קונספירצית האצטדיון בבת ים ההזויה! ). גיא לוזון הוא מינוי טבעי במובן הזה, רק שהוא לא בובה כמו שאופיר חיים יהיה, והוא גם במצב כזה בקריירה שעוד כשלון אחד וגם הדודים יתקשו למצוא לו מקום לאמן. וכאילו זה משנה מי יגיע, כשהחיזק המסתמן בפגרה הם שחקני נוער.

קונספירציה בלה בלה בלה, עוד פעם התאוריות האלה, היחידים שרצו, הצילו את הפועל. נוכלים זה נוכלים, ומי שלא יודע לזהות כאלה מהרגע הראשון הוא ההזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 08:05 
גם על גוטמן אמרו (והוא העיד על עצמו) שהפועל היא ההזדמנות האחרונה שלו. אל דאגה, גם אחרי שלוזון ייכשל אצלנו (הלוואי ולא) הוא יחכה קצת בחוץ ויחזור לאמן.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 08:54 
joshsoos כתב:
עמוס לוזון שותף עם הניסנובים בחברת נדלן בשם קנכל ( להלן קונספירצית האצטדיון בבת ים ההזויה! ). גיא לוזון הוא מינוי טבעי במובן הזה, רק שהוא לא בובה כמו שאופיר חיים יהיה, והוא גם במצב כזה בקריירה שעוד כשלון אחד וגם הדודים יתקשו למצוא לו מקום לאמן. וכאילו זה משנה מי יגיע, כשהחיזק המסתמן בפגרה הם שחקני נוער.

קונספירציה בלה בלה בלה, עוד פעם התאוריות האלה, היחידים שרצו, הצילו את הפועל. נוכלים זה נוכלים, ומי שלא יודע לזהות כאלה מהרגע הראשון הוא ההזוי.

רצוי שתדייק בפרטים, החברה הוקמה לצורך רכישה משותפת של תחנת דלק בפ״ת.
מפה ועד לעסקאות נדל״ן מפוצצות המרחק רב

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 08:58 
jonati כתב:
להחזיר את פרדי דוד!

בתור מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
פשוט הזיה מוחלטת. שכונה חובבנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 10:33 
מסתמן שהאיציק ניסנובים אסון טבע שיחריב את המועדון הזה סופית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 11:03 
Charlie כתב:
הפועל שיחקה לא רע בכלל תחת הדרכתו של רפואה. אבל חסר הגרוש ללירה ובמקום לפרק את אשדוד סיימנו בתיקו ובמקום להוציא לפחות נקודה ממכבי חיפה - הפסדנו. כנראה שהשילוב של המקום בטבלה עם יחס שערים עלוב והתוצאה נגד רעננה עשו את שלהם. העימות של גוטליב ומלכה היוו רק קטליזטור.

בסופו של יום, רפואה לא סיפק את הסחורה.

אני רק חושש שהשמות של רוני לוי וגיא לוזון לא נזרקו לאוויר כדי להכשיר את אופיר חיים - הקהל לא יקבל (ובצדק) את לוזון, רוני לוי ידרוש סכומים גבוהים ולכן בלית ברירה ההנהלה תסגור עם אופיר חיים שאולי יהיה זה שיסגור את האור במתחם חודורוב במאי, בדרך לעוד עונה בלאומית......

Sent from my H8324 using Tapatalk

לא סיפק את הסחורה אחרי 10 משחקים ומבחינת תוצאות. הקבוצה שיחקה בסדר. תמיד צריכים להבין מה האלטרנטיבה. רב המאמנים בארץ הם גרועים. משחקים כדורגל רע, לא יודעים על מה לשים את הדגש באימונים, לא יודעים מה לעשות לחץ, לשחק נכון לעומק. רב הסיכויים שהמאמן הבא יהיה כזה, הלוואי שאתבדה. אני לא מסיר את האחריות של רפואה מהמצב, אבל יותר קל לתקן נקודתית מלהביא מאמן חדש שהוא כנראה פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
להחזיר את לוזון ואת בלאדברודר יחד.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 11:13 
chimpfive כתב:

לא נמאס מהדרמות?
נוצר פה בפורום מצג שווא לגבי דוקטור רפואה שאין לי מושג על מה הוא מסתמך
שכן מדובר במאמן חסר נסיון בתחילת דרכו עם הצלחה רגעית בלוזוניה וזהו.
אישית כבר מהראיונות הראשונים איתו קלטתי שהוא לא מתאים למועדון וזה גדול עליו בכמה מידות
ברגע שיהיה קצת לחץ ומומנטום שלילי הקבוצה תשקע ולא תהיה לו היכולת המנטלית להרים אותה.
אנשים כאן בחרו צד כביכול שפוי (להלן המאמן) מול ההנהלה הזונה שמחפשת רק לעשות רע למועדון
והוא קובי יצילנו מידם...
אנשים אתם חיים בסרט הזוי,רפואה היה בובה כמו כל מאמן שיבוא אחריו ככל הנראה,אין בו שום דבר מעבר
לדור המאמנים הנוכחי שהתרומה שלהם לענף מסתכמת בכלום אחד גדול.
אני להבדיל לא תופס צדדים ובניגוד אולי למשתמע או למה שאנשים ירצו להבין ולא מצדד בהנהלה ויש לי עליהם לא מעט ביקורת
אבל במקרה הזה הם פעלו נכון יכול להיות ששני מחזורים מאוחר מדי.
לא מעניין איך הקבוצה נראתה על המגרש(ואני לא מסכים שנראתה טוב) והפמפום הזה אין לו שום תכלית
מספיק להסתכל על הטבלה בשביל להבין זאת.
רפואה נכשל,והכשלון הגדול שלו הוא דווקא בצד המנטלי כאשר לא הצליח להוציא את הקבוצה מהמומנטום השלילי שנקלעה אליו אלא להיפך בהתנהלות שלו ובהוויה שלו גרם לה לשקוע יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
בואו ניקח את הדברים בפרופורציות.

א. אני נגד פיטורי מאמנים ולא מהיום.
ב. מבחינה מקצועית רםטאה עד עכשיו הוא כישלון, אני לא מאשים אותו בזה שאנחנו לא כובשים. אבל מאמן נבחן קודם כל בקצב צבירת הנקודות מול הצפיות שהיו מהסגל ואין ספק שמהבחינה הזאת הוא לא הצלחה.
ג. רפואה בנוסף לכל לא מאמן עילוי, וכנראה שגם לא מצליח לשמור על המשמעת בחדר ההלבשה.

לכן בשורה התחתונה הפיטורים שלא הן טעות אבל לא הרת גורל וממש לא כזאת שגמרה לנו את העונה. המאמן החדש לא יהיה טוב יותר משמעותית אבל גם לא רע משמעותית, אלא עטד מאמן אחד בין כל המאמנים שלא הצליחו עם קבוצת מרכז טבלה מבחינת סגל ותקציב ועם צפיות של צמרת בקרב האוהדים.

שוב כמו שאמרתי בתחילת השנה היעד הוא פליאוף עליון, המטרה להישאר בליגה להוריד עוד קצת את החובות לאופ"א.

אני די בטוח שכל מאמן יעמוד במטרה וגם אם יפספס את היעד זה לא יהיה כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 11:21 
בוואן יש ציטוט ש"אם רפואה ידבר תהיה רעידת אדמה בכדורגל הישראלי".

אני בעד שידבר אם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 11:21 
bruno conti כתב:
chimpfive כתב:

לא נמאס מהדרמות?
אישית כבר מהראיונות הראשונים איתו קלטתי שהוא לא מתאים למועדון וזה גדול עליו בכמה מידות
ברגע שיהיה קצת לחץ ומומנטום שלילי הקבוצה תשקע ולא תהיה לו היכולת המנטלית להרים אותה.
אנשים כאן בחרו צד כביכול שפוי (להלן המאמן) מול ההנהלה הזונה שמחפשת רק לעשות רע למועדון
והוא קובי יצילנו מידם...
אנשים אתם חיים בסרט הזוי,רפואה היה בובה כמו כל מאמן שיבוא אחריו ככל הנראה,אין בו שום דבר מעבר
אני להבדיל לא תופס צדדים ובניגוד אולי למשתמע או למה שאנשים ירצו להבין ולא מצדד בהנהלה ויש לי עליהם לא מעט ביקורת
לא מעניין איך הקבוצה נראתה על המגרש(ואני לא מסכים שנראתה טוב) והפמפום הזה אין לו שום תכלית
רפואה נכשל,והכשלון הגדול שלו הוא דווקא בצד המנטלי כאשר לא הצליח להוציא את הקבוצה מהמומנטום השלילי שנקלעה אליו אלא להיפך בהתנהלות שלו ובהוויה שלו גרם לה לשקוע יותר.

לא נכנס כרגע להנהלה זונה או לא. בגלל שלא מעניין איך הקבוצה נראתה על המגרש המועדון הזה נראה ככה. בגלל שהזכרון פה של אנשים קצר, הם לא זוכרים מה הם ראו בשש עונות האחרונות מהפועל עם כל מיני מאמנים קיקיונים או גוטמן כזה אוברייטד שהוא גנב דעת.
לא חושב שרפואה הוא הצלחה גדולה עד עכשיו, אבל היו חייבים לתת לו לסיים את העונה בהפועל. חייבים. כל עונה עוברים פה 2-3 מאמנים, אין דרך אין כלום, הכל שרירותי וקפריזי. זה לא שיש פה שחקנים שיודעים לשחק בלי מאמן ולהרים את עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 11:29 
redrony כתב:
bruno conti כתב:
chimpfive כתב:

לא נמאס מהדרמות?
והוא קובי יצילנו מידם...

לא נכנס כרגע להנהלה זונה או לא. בגלל שלא מעניין איך הקבוצה נראתה על המגרש המועדון הזה נראה ככה. בגלל שהזכרון פה של אנשים קצר, הם לא זוכרים מה הם ראו בשש עונות האחרונות מהפועל עם כל מיני מאמנים קיקיונים או גוטמן כזה אוברייטד שהוא גנב דעת.
לא חושב שרפואה הוא הצלחה גדולה עד עכשיו, אבל היו חייבים לתת לו לסיים את העונה בהפועל. חייבים. כל עונה עוברים פה 2-3 מאמנים, אין דרך אין כלום, הכל שרירותי וקפריזי. זה לא שיש פה שחקנים שיודעים לשחק בלי מאמן ולהרים את עצמם.

מה זה חייבים לתת לו לסיים את העונה?
בלי קשר לתוצאות? מה אתה חי בבועה?
לגבי הלא מעניין איך נראינו... אני חושב שמדובר בגניבת דעת לא קטנה בקשר לנראות.
קבוצה שלא כובשת שערים ולא מנצחת משחקים היא קבוצה לא טובה בלשון המעטה פה זה נגמר.
כתבתי כאן כבר אחרי כמה מחזורים שאם לא ננצח ונתחיל לאסוף נק המומנטום השלילי והלחץ יעשה את שלו וכך קרה(לא צריך להיות גאון).
זה ״שנראינו טוב״ בכמה משחקים לא נותן לך שום יתרון לגבי העתיד,בטחון של קבוצה נבנה מנקודות נצחונות וממצב בטבלה ולא אם היא נראית טוב או לא טוב.
לא מתאים לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:

אני בעד שידבר אם ככה.

מת על הציטוטים האלו. ומת שמישהו כבר ידבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 11:50 
bruno conti כתב:

מה זה חייבים לתת לו לסיים את העונה?
בלי קשר לתוצאות? מה אתה חי בבועה?
לגבי הלא מעניין איך נראינו... אני חושב שמדובר בגניבת דעת לא קטנה בקשר לנראות.
קבוצה שלא כובשת שערים ולא מנצחת משחקים היא קבוצה לא טובה בלשון המעטה פה זה נגמר.
כתבתי כאן כבר אחרי כמה מחזורים שאם לא ננצח ונתחיל לאסוף נק המומנטום השלילי והלחץ יעשה את שלו וכך קרה(לא צריך להיות גאון).
זה ״שנראינו טוב״ בכמה משחקים לא נותן לך שום יתרון לגבי העתיד,בטחון של קבוצה נבנה מנקודות נצחונות וממצב בטבלה ולא אם היא נראית טוב או לא טוב.
לא מתאים לך.

בטחון? איזה בטחון, מה כן נותן בטחון, אופיר חיים? לוזון? רוני לוי?
בסוף צריך לעשות בעד ונגד על כל החלטה. במה הפיטורים של רפואה יעזרו, כי בפיטורים שלו המטרה היא לשפר את המצב של הקבוצה (גם לטווח הארוך אגב, אבל בוא נעזוב את זה כרגע).
בכדורגל יש ואריאנס שאין בענפי ספורט אחרים וזה הקטע המציק הזה של הבקעת שערים. הפועל העונה נופלים בעיקר שם. הגנתית הקבוצה עומדת טוב, מניעה כדור נכון לעומק, אפילו עושה לחץ. נגד שתי הקבוצות החזקות בליגה במשחקי חוץ, הקבוצה שיחקה בסדר גמור ולא התבטלה.
ונכון, אי אפשר להתעלם שמבחינת תוצאות, ב-10 משחקים הראשונים, הקבוצה הזו היא כשלון חרוץ. לא מבקיעים גולים וצריך להבין למה.
סיבה אחת היא שהשחקנים שהובאו לחלק ההתקפי, שלפחות 3 מהם הם שחקנים שאמורים להיות מעל הממוצע בליגה שלנו (זיקרי, דמארי ועאבד) פשוט לא מספקים את הסחורה. מבחינה אישית.
סיבה שניה, הקבוצה משחקת לא נכון בהתקפה. פה החלק של רפואה הוא גדול אין ספק, אבל לשחק נכון בהתקפה זה לפעמים גם עניין של זמן ובעיקר של בטחון במיוחד שיש בהפועל המון שחקני קישור צעירים שלא יכולים לסחוב עליהם את הקבוצה. להפועל אין תקציב להביא שחקני אמצע ברמה גבוהה ובגלל זה אנחנו כרגע עם לקס ושי אליאס (שהוא הפתעה חיובית אבל לא מספיק כרגע) שלא תורמים בהתקפה כמו שחקני אמצע בכירים.

בעונת 11/12 עם יוסי אבוקסיס הפועל היו במקום הראשון אחרי 12!!! משחקים (אחרי הנצחון באשדוד) ושיחקו כדורגל פח. כל מי שהבין קצת ידע בשניה שיתחיל לאל ללכת הקבוצה תתרסק וזה מה שקרה (התרסקות ביחס לציפיות שהיו מהקבוצה כמובן). להבדיל אלף אלפי הבדלות, הקבוצה המצוינת של עונת השרוכים כמעט לא הבקיעה גולים בסיבוב הראשון וככל שהתקדמה הליגה היא השתחחרה, קיבלה בטחון ושיחקה הרבה יותר והבקיעה יותר ונכון, שם היה קל כי ניצחו.
מה שאני מנסה להגיד זה שלהפועל בעיניי יש בסיס טוב של כדורגל שצריך שיפורים נקודתיים בשחקנים ובקבלת החלטות בהתקפה. הפיטורים של רפואה יביאו מאמן חדש, סטטיסטית כנראה לא מספיק טוב שיצטרך להביא שיטת משחק חדשה משלו בזמן שלקבוצה אין גרם בטחון. כמה פעמים זה הצליח אצלנו?
זהו. סליחה על החפירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
להחזיר את לוזון ואת בלאדברודר יחד.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 12:23 
bruno conti כתב:
chimpfive כתב:

לא נמאס מהדרמות?
והוא קובי יצילנו מידם...

אני לא חושב שרפואה נכשל.
אין לך סגל לפלייאוף עליון, זה לא סוד שרפואה רצה שחקנים כמו ראדי וההנהלה סרבה.
אין לך זרים (חוץ מפירסמן), לדעתי את כל הזרים דיי הנחיתו לקובי על הראש.
מתחילת השנה יש רק כתבות נגד רפואה וכך שהזמן שלו שאול (מעניין מי הוציא את הכתבות האלו).
במצבת השחקנים הנוכחית, הפועל דווקא הראתה כדורגל, לא התבזתה בשום משחק, בדרבי הצליחו לעמוד כמו שצריך ודיי להעלים את מכבי.
בשנה שעברה הוא לקח אותנו אחרי רגע שפל ועלה ליגה בהליכה כמו שצריך.
ההתקדמות של אליאס ושלמה למשל היא לזכותו.
למעט "התוצאות" לא היתה כל סיבה לפטר את רפואה.
הגיעו איתו להסכמה שהעתיד ייקבע לפי שלושת המשחקים הקרובים, קרי כמעט סיבוב שלם, מספיק הוגן.
לפטר אותו עכשיו, גם אחרי הפגרה וגם לפני משחק האימון היום זה לזרוק זין על המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 12:35 
טכנית לארז כתב:

אני בעד שידבר אם ככה.

איך אני מת על הכותרות האלה.
אז אנשים ישמעו שלהפועל יש הנהלה שכונה. ביג פאקינג דיל. אנחנו כבר לא רלוונטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 12:39 
משהו שאני לא זוכר שעלה פה -
גרינברג מדבר בצורה מאוד נחרצת ותקיפה על הפיטורים של רפואה:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 01,00.html

הזוי מה שקורה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
זאת לא הפעם הראשונה ולא השניה או השלישית אפילו, שהוא חולק על הניסנובס בראיון האמצעי התקשורת.
בנוגע לעניין רפואה והסגל הוא לגמרי צודק.
מציע לבעלים שיתעסקו בעיקר בלמצוא רומן אברמוביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
גרינברג צודק
רפואה לא האשם היחיד במצב
יכלו לתת לו לסיים את הסיבוב כתנאי לנקודות במשחקים שנותרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 13:19 
להבנתי, הניסנובים רצו לפטר את רפואה עוד טרם הפגישה בין הצדדים שנקבעה על ידי ההנהלה אחרי התקרית באימון.
ההנהלה רצתה לפטר את קובי ופנתה כבר למאמנים אחרים (נבחן שילוב של סיני + אופיר חיים).
קובי רפואה די טרף את הקלפים כשהציע בעצמו להתפטר ולוותר על הפיצויים לאחר שלושת המחזורים הקרובים אם התוצאות לא יהיו משביעות רצון.
הצעת רפואה סינוורה את עיני הניסנובים שכן הוא הציב אותם בסיטואציה בה הם מרוויחים או תוצאות טובות או כסף שהם מאוד אוהבים.

הפגישה הודלפה במלואה כולל הצעתו של רפואה שסביר להניח לא שיער לעצמו שתצא לתקשורת. בנוסף, קובי הבין שהניסנובים אכן רצו לפטר אותו טרם הפגישה ופנו למאמנים אחרים.

משם הדרך לסיום דרכו היתה סלולה.

היידה ניסנוב! אתם תותחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2018, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים בתקשורת יש סיפורים על אותו ״מנהל הקבוצה״ מר דדון (שסולק ע״י כבירי, בין הפעולות החיוביות הבודדות שלו, אך הוחזר ע״י הניסנובים) שבחש בקלחת והיה לו חלק בפיטורים של רפואה.
אותו אדם שלכאורה בתקופת ברקוביץ׳ השכיר רכוש של המועדון תמורת בצע כסף לכאורה ויש גם דיבור שהוא מדליפן לא קטן לכאורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: