תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 13:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 262 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קובי רפואה
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 07:56 
IdanTheLittle כתב:
JustZiv כתב:
יובל כתב:
החלפה שלו תהיה צעד גדול בדרך לירידת ליגה.

כן הא, הכדורגל הגדול שהוא מציג זה רק עניין של מחזור שניים עד שהכל יתחבר ונעוף למעלה.
אמרו שרק צריך שהגול הראשון יכנס ואז הכל יפתח.
ראיתי בדיוק מה נפתח....

מאמן שלא מסוגל להמר קצת ולהעיף איזה קשר אחורי ולהכניס שחקן התקפה נגד רעננה, קבוצה שמסתגרת עם 10 שחקנים ותוסיף לזה רבע שעה שהם עם 10 שחקנים, אחרי כל זה הוא מכניס את רז כהן במקום להרים איזה חלוץ ילד שיש לך על הספסל, מול קהל ביתי.
מאמן כזה אסור שישאר דקה בהפועל.

אתה אפילו לא יודע איך קוראים לחלוץ שאתה רוצה שיעלה! ״חלוץ ילד״.
בדיחה.
התחרפנתם פה. משחק רע של רפואה, אבל המצב שלנו הוא נטו בגלל סגל חלש.

חרטא.
תסתכל על המשחק של הפועל ותבין שאין שם שום דרך/תבנית משחק.
בנויים בעיקר על כדורים ארוכים למעלה ולפעמים התקפות דרך המגנים (בעיקר עידכן כהן)
משחקים עם 3 קשרים באמצע שלא מורגשים בכלל במשחק ההתקפה
השחקני התקפה נדבקים לשחקי הגנה של הקבוצה היריבה
אף אחד לא בא לקבל כדור/עושה תנועה לשטחים

אל תבלבלו לי את המוח שהבעיה זה רק הסגל החלש (שאגב, אותו רפואה הוא זה שבנה אותו....)
אם היה הפסד כולם פה היו מדברים אחרת.

רפואה צריך ללכת הביתה ולעשות זעזוע במערכת לפני שיהיה מאוחר
כי כרגע אנחנו בצבירת נקודות של ירידת ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
חבל שהוא לא שילב את עמית מלכה אתמול במקום קאיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 09:28 
אתמול היה המשחק הכי גרוע של רפואה בהפועל, שם את עגייב זיקרי וגנדה כל אחד בעמדה הכי פחות טובה שלו, אתה רואה שזה לא עובד, כל האצטדיון רואה שזה נורא, תשים את גנדה חלוץ, את זיקרי בשמאל ואת עגייב בימין.
עגייב ששיחק בימין היה הרבה יותר טוב, זיקרי בצד שמאל יכול לעשות משהו.
לקס מסיים 90 דקות בכזה משחק? זה לא פחות משערורייה.
גם אם חייבים להשתיל ריאה חדשה לאליאס אין סיבה שהוא לא יהיה על המגרש ולקס כן.
דגני שולח את אותו כדור לכיוון פירסמן חמש עשרה פעמים רצוף וההגנה שלהם לוקחת עשרה מהם בקלות
אין שום רעיונות יצירתיים, אין שום דבר ממרכז קישור. ספורי במהלכים אישיים הוא היחיד שניסה. זה נראה רע מאוד אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
רפואה לא בנה על הקישור הזה. חוץ מרוג'ר, ביקש שחקן זר מאחורי החלוץ ולא קיבל. ביקש ראדי ליד רוג'ר - קיבל לקס. ביקש מגן ימני- לא קיבל.
לא רצה את מלקה- קיבל. לא רצה בואטנג- קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 10:21 
אסור להחליף את רפואה.

עם כל הבעיות בהתקפה, רפואה בנה קבוצה שעובדת מצויין הגנתית, שולטת במגרש ורוב המשחק נמצא בחצי של היריב. אנחנו לא מצליחים לתרגם את היתרון בשדה לשערים, זה נכון, אבל זה יבוא. אם נמשיך לייצר לחץ על היריבות, לחטוף כדורים (אולי קצת יותר גבוה), אז יחד עם חלוץ טבעי במרכז הרחבה נצליח גם לממש את היתרון בהמשך. אסור להשבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אסור להחליף את רפואה.

עם כל הבעיות בהתקפה, רפואה בנה קבוצה שעובדת מצויין הגנתית, שולטת במגרש ורוב המשחק נמצא בחצי של היריב. אנחנו לא מצליחים לתרגם את היתרון בשדה לשערים, זה נכון, אבל זה יבוא. אם נמשיך לייצר לחץ על היריבות, לחטוף כדורים (אולי קצת יותר גבוה), אז יחד עם חלוץ טבעי במרכז הרחבה נצליח גם לממש את היתרון בהמשך. אסור להשבר.

כל מילה.
התוצאות לא תואמות את היכולת (חוץ מאתמול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 10:33 
אנשים מסתכלים על התוצאות (הבאמת לא טובות) וישר רוצים את הראש של המאמן. לא ממש מנסים להבין מה הבעיה ואיפה צריך לשפר.
אז קודם כל רפואה לא חף מטעויות ובהחלט יש לו חלק בעובדה שקבלת ההחלטות של הפועל בחלק הקדמי היא לא פחות משערורייתית.
אם המטרה היא לחפש אשמים ולעשות שינוי בשביל לעשות שינוי, סבבה, תחליפו את המאמן. יבוא מאמן אחר, כנראה פחות טוב (לא יכול לחשוב על מאמן אחד בשוק שהייתי רוצה בהפועל כולל רוני לוי), יביא את האין שיטה שלו, ייקח חודש להתרגל אליה ובאמת אנחנו נרד ליגה.
אני לא חסכתי ממאמנים פה, במקרה של רפואה הפועל משחקים כדורגל. באים לב"ש משחקים. בדרבי נראים בסדר, עושים לחץ, עושים מצבים. נכון, יש בעיה קשה בחלק ההתקפי. על חלק ממנה רפואה אחראי, על חלק השחקנים שבנו עליהם ולא מספקים את הסחורה וחלק קשור לבטחון.
בעיניי יותר יעיל, קל ומהיר לשפר את הבעיות בחלק ההתקפי (כולל להביא שחקן או שניים בינואר) מאשר לפטר מאמן טוב ולהביא במקומו איזה פח.

וכל אלה שאומרים שהם לא מבינים את המשפט "כי אין אלטרנטיבה", אז אני לא מבין אנשים שהולכים ועושים פעולות בלי לבדוק את מה האלטרנטיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 10:58 
מענייין אותי אגב מי השחקנים שמצוטטים ב ynet (אם זו לא הנפצה של צנציפר), לגבי זה ש"רפואה חייב ללכת" ו "אנחנו הקבוצה הכי חלשה בליגה ואי אפשר להחליף את כולנו". שחקן שאמר דבר כזה, אם אני בעלים יום אחרי מתייבש ביציע עד סוף העונה. אפילו ללכת לקבוצה אחרת אני לא נותן לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 10:58 
אתמול היה לדעתי אחד משני המשחקים הכי גרועים שלנו העונה.
גם עוד 0-0 בלתי נסבל והפעם גם לא הגענו למצבים כמעט.

רק עגייב בדקה 5 ופירסמן עם הרוחב הגרוע בדקה 35. זהו בערך.

בכלל, לדעתי רוב מוחלט מהמצבים שאנחנו יוצרים זה כל מיני כדורים רוחב כאלה מתוך הרחבה של אחד המגינים או הקשרים (עגייב, אליאס, פירסן או עידן כהן).
מי שמשחק אצלינו חלוץ פשוט לא מגיע לצמבים, לא משנה אם זה דמארי, מוליץ' או זיקרי.
בקושי מצליחים להגיע למצבים אמיתיים של שחקן מול שוער.

לדעתי אפשר לעלות עם ספורי, אליאס ועאבד באמצע.
גנדה בצד אחד, זיקרי בצד שני ודמארי חלוץ (או אפילו גנדה חלות ודמארי בצד).
חייבים בקישור מישהו שידחוף את המשחק קדימה. מישהו כמו טועמה או חנן ממן, שמחפש להכניס כדורי עומק כשהוא מקבל כדור באמצע ולא מחפש למסור לדגני שיעיף כדור ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 11:19 
אל תשכח ששיחקת אתמול מול קבוצה שסגרה מולך את המשחק בבונקר רציני. 6-7 שחקני הגנה ברחבה בכל התקפה שלך.

קשה מאד לייצר מצבים מול קבוצות שסוגרות ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
מענייין אותי אגב מי השחקנים שמצוטטים ב ynet (אם זו לא הנפצה של צנציפר), לגבי זה ש"רפואה חייב ללכת" ו "אנחנו הקבוצה הכי חלשה בליגה ואי אפשר להחליף את כולנו". שחקן שאמר דבר כזה, אם אני בעלים יום אחרי מתייבש ביציע עד סוף העונה. אפילו ללכת לקבוצה אחרת אני לא נותן לו

תראה לי כתבה אחת חיובית העונה של צנציפר על הפועל ותבין את העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 11:26 
dino כתב:
redrony כתב:

כן, אבל יש הבדל אם הוא מביא ציטוטים בשם שחקנים. אם הוא ממציא, צריך אשכרה לתבוע אותו. אם יש שחקנים אומרים את הדברים האלה אנחנו בבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם יש דרך לדעת אם זו המצאה או לא. מה שבטוח יש לו היסטוריה של המצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
dino כתב:
redrony כתב:

כן, אבל יש הבדל אם הוא מביא ציטוטים בשם שחקנים. אם הוא ממציא, צריך אשכרה לתבוע אותו. אם יש שחקנים אומרים את הדברים האלה אנחנו בבעיה

יש מצב שהוא באמת דמיין את זה ולא המציא במודע. אבל לך תדע.
מה שבטוח זה שהוא מחפש את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אנשים מסתכלים על התוצאות (הבאמת לא טובות) וישר רוצים את הראש של המאמן. לא ממש מנסים להבין מה הבעיה ואיפה צריך לשפר.
אז קודם כל רפואה לא חף מטעויות ובהחלט יש לו חלק בעובדה שקבלת ההחלטות של הפועל בחלק הקדמי היא לא פחות משערורייתית.
אם המטרה היא לחפש אשמים ולעשות שינוי בשביל לעשות שינוי, סבבה, תחליפו את המאמן. יבוא מאמן אחר, כנראה פחות טוב (לא יכול לחשוב על מאמן אחד בשוק שהייתי רוצה בהפועל כולל רוני לוי), יביא את האין שיטה שלו, ייקח חודש להתרגל אליה ובאמת אנחנו נרד ליגה.
אני לא חסכתי ממאמנים פה, במקרה של רפואה הפועל משחקים כדורגל. באים לב"ש משחקים. בדרבי נראים בסדר, עושים לחץ, עושים מצבים. נכון, יש בעיה קשה בחלק ההתקפי. על חלק ממנה רפואה אחראי, על חלק השחקנים שבנו עליהם ולא מספקים את הסחורה וחלק קשור לבטחון.
בעיניי יותר יעיל, קל ומהיר לשפר את הבעיות בחלק ההתקפי (כולל להביא שחקן או שניים בינואר) מאשר לפטר מאמן טוב ולהביא במקומו איזה פח.

וכל אלה שאומרים שהם לא מבינים את המשפט "כי אין אלטרנטיבה", אז אני לא מבין אנשים שהולכים ועושים פעולות בלי לבדוק את מה האלטרנטיבה.

:ROSE:
כל מילה (חוץ מזה שבמקום "כולל רוני לוי" הייתי כותב "במיוחד לא רוני לוי")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 16:49 
צריך חיזוק נורמלי לקישור , כי שחקן כמו רז כהן לא צריך להיות על המגרש וכי קאיו זה פשוט לא זה. הבעיה העיקרית של רפואה זה שהוא לא מצליח להרגיע את המערכת
מבחינה הגנתית אנחנו משחקים מצויין חוץ מהמשחק מול חיפה בוא הם הגיעו להמון מצבים
בשאר המשחקים הקבוצות שהם ברמה שלנו פשוט לא מגיעות מולנו לשום מצב, אפילו מול מכבי ובאר שבע היינו סבירים הגנתית

להביא שחקן זר אחד נורמלי לקישור ולא להחליף מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
JustZiv כתב:
יובל כתב:

כן הא, הכדורגל הגדול שהוא מציג זה רק עניין של מחזור שניים עד שהכל יתחבר ונעוף למעלה.
אמרו שרק צריך שהגול הראשון יכנס ואז הכל יפתח.
ראיתי בדיוק מה נפתח....

מאמן שלא מסוגל להמר קצת ולהעיף איזה קשר אחורי ולהכניס שחקן התקפה נגד רעננה, קבוצה שמסתגרת עם 10 שחקנים ותוסיף לזה רבע שעה שהם עם 10 שחקנים, אחרי כל זה הוא מכניס את רז כהן במקום להרים איזה חלוץ ילד שיש לך על הספסל, מול קהל ביתי.
מאמן כזה אסור שישאר דקה בהפועל.

לא היה לו אף שחקן התקפה על הספסל. הכלים היחידים שהיו לו הם קאיו ורז כהן המביך, שנכנסו לפני האדום.
ילד מהנוער? איזה נוער? הם במצב יותר גרוע מהבוגרים.

חלוץ ילד זה הזרתותח החדש.
אלה תמיד השחקנים הכי טובים בהפועל שיצילו אותנו מכל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 23:21 
נועם שחם כתב:
אל תשכח ששיחקת אתמול מול קבוצה שסגרה מולך את המשחק בבונקר רציני. 6-7 שחקני הגנה ברחבה בכל התקפה שלך.

רוב המשחקים בליגה היה ככה.
גם נגד אשדוד וגם נגד הפועל חיפה וגם נגד בני יהודה שכולם מהללים אותה שנגדנו היא לא עברה את החצי.
הפועל שולטת ברוב דקות המשחק נגד היריבות שלו ועל זה מגיע לרפואה קרדיט,אבל אני מקווה שהוא לא מתחיל לאבד את זה כי נגד רעננה הוא הגיב בפאניקה מוחלטת ולא עשה שום שינוי נורמלי שיעזור לקבוצה,להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
נועם שחם כתב:

גם נגד אשדוד וגם נגד הפועל חיפה וגם נגד בני יהודה שכולם מהללים אותה שנגדנו היא לא עברה את החצי.
הפועל שולטת ברוב דקות המשחק נגד היריבות שלו ועל זה מגיע לרפואה קרדיט,אבל אני מקווה שהוא לא מתחיל לאבד את זה כי נגד רעננה הוא הגיב בפאניקה מוחלטת ולא עשה שום שינוי נורמלי שיעזור לקבוצה,להפך.

איזה שינויי רצית שיעשה כדאמרי עאבד ו מוליץ פצועים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 23:54 
el dudernio כתב:
Yalla Hapoel כתב:
נועם שחם כתב:

במהלך המשחק קובי איבד את זה לגמרי.
הוציא את גנדה במחצית במקום להוציא את לקס ולהכניס את קאיו.
ואחריי האדום שלהם לא הגיב,כן עדיף להכניס חלוץ מהנוער שיהיה ליד זיקרי ברחבה מאשר להשאיר את לקס באמצע שסתם עומד שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קובי רפואה
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 23:57 
רפואה לא חף מטעויות, אבל מי שחושב להחליף אותו כנראה שיכור,
מה שהפועל צריכה זה חיזוק,
כבר נאמר אנחנו לאומית מחוזקים

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2018, 01:03 
el dudernio כתב:
Yalla Hapoel כתב:
נועם שחם כתב:

שינוי יכול להיות גם טקטי ולא רק בחילופי שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2018, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
el dudernio כתב:
Yalla Hapoel כתב:
נועם שחם כתב:

בשביל לבצע שינוי טקטי צריך שחקנים.
אם למשל גנדה היה מסוגל לסיים את המשחק יכלת להזיז אותו ליד החלוץ ולשחק 4:4:2. יכלת להוציא את לקס ולשחק עם ספורי ואליאס מאחורה כשקאיו לפניהם.

אבל בסגל השחקנים שהיה היכולת לשינוי טקטי הייתה מאוד מוגבלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2018, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
el dudernio כתב:
Yalla Hapoel כתב:
נועם שחם כתב:

בשביל לבצע שינוי טקטי צריך שחקנים.
אם למשל גנדה היה מסוגל לסיים את המשחק יכלת להזיז אותו ליד החלוץ ולשחק 4:4:2. יכלת להוציא את לקס ולשחק עם ספורי ואליאס מאחורה כשקאיו לפניהם.

אבל בסגל השחקנים שהיה היכולת לשינוי טקטי הייתה מאוד מוגבלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2018, 10:57 
גנדה שחקן שחוזר אחרי שנה בחוץ בגלל פציעות. אוי ואבוי אם יעמיסו עליו יותר מדי מבחינה פיזית. 45 דקות במצבו זה המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2018, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2018, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
מגנים חלשים וטיפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2018, 12:56 
דווקא כהן ופירסמן לא כאלו מגביהים.
אני מניח שזה יותר קשור לחוסר הסדר שיש לנו באמצע והנטיה שלנו להגביה כדורים בדקות האחרונות במשחק של לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2018, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
ספורי זה שחקן שרק הוא מגביה כדורים מיותרים לרחבה 5-6 פעמים במשחק.
ברור שאנחנו נראים ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 262 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: