לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
לירון,
אתה צריך לראות את עאבד בועט בעיטה חופשית כדי לדעת מה טכניקת הבעיטה שלו? רואים אותה בכל משחק.
לא חושב שצריך לבזבז את המצבים הנייחים, פשוט לא לצפות לגול מהם כל משחק ואפילו לא כל 5. ועכשיו אתה מאשים את רמזי שאין תרגילים(יש, אגב)? הוא אחראי גם על אימון הקבוצה?
מתי מתחילת העונה הייתה לנו בעיטה מטווח סביר לגול(נגיד כמו של בוזגלו נגד חיפה)? אני לא זוכר אחת, בטח שלא היו הרבה. ושבוע שעבר רמזי נתן בעיטה שסיכנה את הרוש ממקום שקשה מאוד לכבוש ממנו.
החלק ההתקפי לא נבנה על רמזי אלא על דמארי, עאבד, מוליץ', זיקרי ושאר הווינגרים והחלוצים. רמזי מתחילת העונה משחק במרכז הקישור, ועד כמה שאני מבין מהפורום ומהתקשורת החלק הזה די מתפקד בקבוצה, ולרמזי חלק משמעותי בכך.
ברור לי למה מישהו שמצפה מרמזי להוביל את החלק ההתקפי מתאכזב ממנו. זה שווה ערך ללהגיד שבתור בלם הוא לא קיים.
עד כמה שאתה מבין מהפורום והתקשורת?
אתה בעצמך לא רואה משחקים של הפועל?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אני חושב שהקבוצה, לרוב, משחקת טוב, והסיבה העיקרית למחסור בשערים הוא החלק הקדמי ולא הקישור. אתה חושב שהפועל משחקת רע?
לא הבנתי עדיין מה הקשר לתקשורת.
התפקיד של ספורי הוא להיות זה שכובש ומבשל, כמעט כל התקפה עוברת דרכו.
העובדה שאנחנו לא כובשים היא גם אבל לא רק באשמתו של ספורי.
יותר מזה ספורי פשוט לא משחק טוב ויותר מזיק ומועיל
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אתה יכול לכתוב עוד 100 פעם שהתפקיד של ספורי הוא לכבוש ולבשל, זה לא יעשה את זה נכון. רוב מוחלט של הדקות שלו העונה הוא שיחק כקשר במרכז המגרש כשמלפניו שלישייה קדמית. הוא השחקן שאמור להניע את הכדור קדימה. ברור שבמסגרת התפקיד הוא צפוי גם לכבוש ולבשל, אבל זה לא "התפקיד" שלו ולא בזה הוא נמדד. דמארי נגיד, נמדד בכמות השערים שהוא כובש. עבאד וזיקרי נמדדים בכמות השערים שהקבוצה כובשת. ספורי? פחות. לדעתי האחריות היחידה שלו למאזן הכיבושים שלנו היא בכמה החמצות שהיו לו, ואם כבר הוא אחת הסיבות שאנחנו משחקים טוב לפרקים.
מה הקשר לתקשורת? סתם מנסה להדגיש שהדעה שהפועל משחקת יחסית בסדר, דעה שמסתבר שאתה לא מסכים איתה, היא די רווחת. לא מבין למה נתפסת על זה מכל ההודעה שלי(האמת שאני כן מבין).
לא מבין גם מה אתה תורם לדיון חוץ מלכתוב מיליון פעם ש"ספורי לא משחק טוב" בלי לתת נימוק אחד נורמלי ובלי להתמודד עם טענות שמפנים אליך.