תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 08:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 904 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 31  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער עונת 2018/19
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 12:27 
בדקה ה-69 הפועל מבצעת חילוף שני:
ירדן סידי (7) נכנס במקום עמית מאיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 12:33 
בדקה ה-72 הפועל מבצעת חילוף שלישי:
נסיר מג'דוב (17) נכנס במקום עלי אלעוברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 12:42 
בדקה ה-82 הפועל מבצעת חילוף רביעי:
ניל יוסף (27) נכנס במקום שביט מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 12:45 
⚽בדקה ה-84 מוחמד חלאיילה נוגח את סכנין ל-0:1, והפועל בפיגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 12:54 
בדקה ה-85 הפועל מבצעת חילוף חמישי ואחרון:
אילי טמם (18) נכנס במקום תומר גבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 12:55 
⚽בדקה ה-89 המחליף, נסיר מג'דוב, נוגח את השוויון מהרמת בישול עומק, ששלח לו מחליף נוסף, אילי טמם, שרק נכנס. 1:1❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 13:59 
קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, מסיימת בתיקו 1:1 את משחק החוץ שלה אצל בני סכנין.
כבש: נסיר מג'דוב (89', בישל: איליי טמם).
שיחקו: עידו שרון; אופק בלס, תומר גבר (85' - אילי טמם), טום אחי מרדכי, עלי אלעוברה (72' - נסיר מג'דוב⚽); עמית מאיר (69' - ירדן סידי), שי אייזן, אליהו אדמה; אופק עובדיה, שביט מזל (82' - ניל יוסף), דניאל קוניצקי (63' - איתמר אפרת).
שפט: אביעד יהב חי שילוח.
צפו: כ-60 באצטדיון דוחא, סכנין.
התיקו מותיר את הפועל בחלק התחתון של הטבלה, כשהיא עם 10 נקודות ומאזן שערים 12:10 בתום המחזור העשירי.
במחזור הבא, שיתקיים ב-1 בדצמבר לאחר הפגרה, תארח הקבוצה את הפ' חדרה למשחק תחתית ביתי, ששעתו תפורסם לקראתו.

במשחק נוסף, שהתקיים במקביל, הביסה קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, 2:5 בבית את הפ' ראשל"צ, משערים שכבשו עומר סניור (2), יואב ליברוס, יואב צור ויהונתן שניידר.
הנצחון מעלה את הקבוצה לצמרת הטבלה, כשהיא עם 17 נקודות ומאזן שערים 12:27 בתום תשעה משחקים, כשביום שבת הבא היא תתארח למשחק חוץ אצל הפ' חיפה, ששעתו תפורסם לקראתו.

במשחק שפתח את השבת, הביסה קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, 0:3 בבית את בני יהודה, משערים שכבשו סבסטיאן הרננדס, אופק סימקין ואיתי בן קימון.
הנצחון מעלה את הקבוצה ל-21 נקודות בצמרת הטבלה, כשמאזן שעריה 5:21 בתום עשרה משחקי ליגה, וביום שבת הבא היא תארח את עירוני נשר למשחק ביתי, ששעתו תפורסם בהמשך השבוע.

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 04 נובמבר 2018, 16:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 07:36 
אורביט כתב:

שפט: אביעד יהב חי שילוח.

כמה שופטים היו שם?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 11:33 
מישהו יכול לומר כמה מילים על יואב ליברוס? אני רואה שהשם שלו מוזכר חא מעט פעמים בטבלת הכובשים, ואתמול נתן גול מהסרטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 16:54 
נועם שחם כתב:
מישהו יכול לומר כמה מילים על יואב ליברוס? אני רואה שהשם שלו מוזכר חא מעט פעמים בטבלת הכובשים, ואתמול נתן גול מהסרטים.

כשרון ענק וסקורר בלתי-רגיל. מלך השערים של קבוצת נערים ב' בעונה שעברה, מלך השערים של קבוצת נערים ג' לפני שנתיים, מעל 50 שערים בילדים א' לפני שלוש שנים - המספרים מדברים בעד עצמם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2018, 17:56 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: הנוער בפגרה, הנערים בפעולה*

קבוצת הנוער תהנה מפגרת הנבחרת בשלוש השבתות הקרובות, כשכל יתר קבוצות המחלקה תשחקנה בשבת האחרונה לפני שזרוע החורף במתחם.

קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, תתארח אצל הפ' חיפה למשחק חוץ במסגרת המחזור העשירי בליגה, שיתקיים במגרש האתוס המזרחי בקריית חיים (רח' אברהם דנינו 6, חיפה), ויחל בשעה 11:00 ביום שבת הקרוב (10 בנובמבר).
החניכים של יוסי בילו יגיעו מהמקום השני בטבלה עם 17 נקודות ומאזן שערים 12:27 בתום תשעה משחקי ליגה, כשבאחרון מהם הביסו 2:5 את ראשל"צ, משערים שכבשו עומר סניור (2), יואב ליברוס, יואב צור ויהונתן שניידר.
המארחים יגיעו מהמקום השמיני בטבלת הליגה, כשהם עם 13 נקודות ומאזן שערים 19:18 בתום תשעה משחקים, כשבאחרון הביסו 1:4 את הפ' רעננה.

במקביל (השבת, 10:30 בבוקר) תארח קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, את עירוני נשר למשחק ביתי במסגרת המחזור ה-11 בליגה, שיתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו).
החניכים של דן רומן יגיעו אליו מהמקום הרביעי בטבלה עם 21 נקודות ומאזן שערים 5:21 בתום עשרה משחקי ליגה, כשבאחרון מהם הביסו 0:3 את בני יהודה, משערים שכבשו סבסטיאן הרננדס, אופק סימקין ואיתי בן קימון.
האורחים יגיעו מהמקום העשירי בטבלת הליגה, כשהם עם 11 נקודות ומאזן שערים 21:15 בתום עשרה משחקים, כשבאחרון הובסו 5:2 ע"י מכ' פ"ת.

במשחק שיפתח את השבת (08:30 בבוקר), תארח קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג, את בית"ר ירושלים למשחק ביתי במסגרת המחזור התשיעי בליגת מרכז, שיתקיים באותו מגרש מרכזי במתחם חודורוב.
החניכים של קובי ברו יגיעו אליו מהמקום השני בטבלת הליגה בתום שמונה משחקים, כשהם עם 21 נקודות ומאזן שערים 7:33, אחרי שהביסו אתמול (שני) 1:6 בחוץ את קרית גת, משערים שכבשו רוני בדלר (3), תום פאינרו, ירין סויסה ואילי צעירי.
האורחים יגיעו מהמקום השביעי בטבלת אותה ליגה, כשהם עם 15 נקודות ומאזן שערים 10:16 בתום שמונה משחקים, כשבאחרון מהם הביסו 1:5 את קטמון בדרבי.

במשחק שינעל את השבת (12:30 בצהריים), תארח קבוצת נערים ג' צפון את מוליכת טבלת ליגת שרון, עירוני נשר, למשחק ביתי במסגרת המחזור התשיעי, שיתקיים באותו מגרש מרכזי במתחם חודורוב.
החניכים של חן סול יגיעו אליו מהמקום העשירי בטבלת הליגה, כשהם עם 10 נקודות ומאזן שערים 16:18 בתום שמונה משחקים, כשבאחרון מהם הפסידו 1:0 לרעננה.
האורחים במקום הראשון בטבלת אותה ליגה עם 19 נקודות ומאזן שערים 7:28 בתום שמונה משחקים, כשאת האחרון מהם סיימו בתיקו 0:0 עם מכ' נתניה.

שבת שלום, ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 10:40 
השבת נפתחה בנצחון ביתי של קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג, 1:2 על בית"ר ירושלים, משערים שכבשו רוני בדלר וליאו בנבניסטי.
הנצחון מעלה את הקבוצה זמנית למקום הראשון בטבלת ליגת מרכז, כשהיא עם 24 נקודות ומאזן שערים 8:35 בתום תשעה משחקים.
לאחר פגרת השזרוע, בתאריך ה-1 בדצמבר, היא תתארח למשחק חוץ אצל הפ' באר-שבע, ותנסה להמשיך בקו הנצחונות.

כעת יצא לדרך בחודורוב משחקה הביתי של קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, מול עירוני נשר במסגרת המחזור ה-11 בליגה,
ובעוד כעשרים דקות יחל במגרש האתוס המזרחי בקרית חיים משחק החוץ של קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, מול הפ' חיפה במסגרת המחזור העשירי בליגה.

עדכונים יובאו כרגיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 11:19 
בוקר טוב ממגרש האתוס המזרחי בקרית חיים, כאן יצא לדרך משחק החוץ של קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת (באדום מלא), אצל הפ' חיפה (בלבן מלא) במסגרת המחזור העשירי בליגה.
החניכים של יוסי בילו, שבמקום השני בטבלה עם 17 נקודות ומאזן שערים 12:27 בתום תשעה משחקים, עולים עם עידו שרון (55, תלבושת כחולה) בשער, יהונתן שניידר (18), שגיב נחמיאס (3), עילי קריספי (8) ודורון ליידנר (16) בהגנה, יואב צור (7, קפטן), גיא סביליה (24) ודין סופר (19) בקישור, ועומר סניור (77), משה סבן (9) ויואב ליברוס (10) בחוד, ותוקפים דרומה לאחר נצחון יואב צור בהגרלה.
המארחים, שבמקום השמיני בטבלה עם 13 נקודות ומאזן שערים 19:18 בתום תשעה משחקים, מוציאים את המשחק לדרך לעיני כ-70 צופים.
⚽כבר בדקה החמישית החיפאים עולים ליתרון של 0:1 בנגיחה מתוך הרחבה, והאדומים בפיגור מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 11:50 
⚽בדקה ה-40 משה סבן משווה ל-1:1 בהקפצה מעל לשוער מתוך הרחבה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 11:58 
⏱המחצית הראשונה מסתיימת בתיקו 1:1 (משה סבן לזכות הפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 12:04 
⏰המחצית השניה נפתחה עם שני חילופים ראשונים באדום:
עמרי ינקלביץ' (2) נכנס במקום יהונתן שניידר,
ונתן שמסיאב (99) נכנס במקום גיא סביליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 12:13 
בדקה ה-53 הפועל מבצעת חילוף שלישי:
יזהר זנו (20) נכנס במקום יואב ליברוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 12:16 
⚽בדקה ה-55 דין סופר מבצע מהפך, לאחר שמקבל בישול רוחב קצר מכובש השער הראשון, משה סבן, שגילגל לו שטוח מימין, וזה הפציץ מקו ה-16 אל תוך הפינה הימנית.
1:2 אדום❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 12:22 
⚽בדקה ה-66 המקומיים משווים ל-2:2 בגלגול שטוח אל תוך פינת ימין לאחר התקפה מתפרצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 12:26 
⚽בדקה ה-71 מהפך נגדי, כשחיפה עולה ל-2:3, והאדומים שוב בפיגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 12:29 
בדקה ה-74 הפועל מבצעת חילוף רביעי:
יוסף כחל (17) נכנס במקום עומר סניור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 12:40 
בדקה ה-80 הפועל מבצעת חילוף חמישי ואחרון:
סער זהירה (14) נכנס במקום כובש השער השני, דין סופר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 12:42 
⁦5⃣⁩ דקות תוספת זמן לסיום המשחק,
הפועל עדיין בפיגור 3:2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
האתוס המזרחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 13:21 
בסיום המשחק קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, מפסידה 3:2 בחוץ להפ' חיפה למרות שערים של משה סבן ודין סופר, ותאבד את המקום השני, כשהיא נותרת עם 17 נקודות ומאזן שערים 15:29 בתום עשרה משחקים.
לאחר הפגרה בת השבועיים תארח הקבוצה את הפ' רעננה למשחק ביתי במטרה לחזור לנצח.

במשחק נוסף, שהתקיים במקביל, הפסידה גם קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, 2:1 בבית לעירוני נשר למרות שער של מיכאל בן עמי.
ההפסד מותיר את הקבוצה במרכז הטבלה עם 21 נקודות ומאזן שערים 9:23 בתום 11 משחקי ליגה, כשבמחזור הבא היא תתארח לדרבי חוץ אצל מכ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 13:23 
KingAlpaca כתב:
האתוס המזרחי?

כך זה נקרא באתר ההתאחדות וגם בלוגו הכניסה למתחם ("האתוס").
המשחק התקיים במגרש המזרחי מבין השלושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2018, 15:43 
גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2018, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2018, 01:36 
עברתי על האתר של ההתאחדות, ושמחתי לראות שיש לנו מלא שחקנים בנבחרות נוער ב', נערים (שהעפילו לאחרונה לשלב העילית על העליה לאליפות אירופה) ונערים ב', כמובן שמקווה לראות אותם מצליחים גם בבוגרים.
אבל לא מצאתי אף שחקן בנבחרת הנוער, ואילו בנבחרת הצעירה מצאתי רק את רז שלמה (ומבחינת המושאלים רק את ברשצקי, ללא רז נחמיאס ועדן הרשקוביץ).
עידן כהן ושי אליאס לא בנבחרות? ואיך זה שאין אף אחד בנוער א'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2018, 10:36 
אבשה כתב:
עברתי על האתר של ההתאחדות, ושמחתי לראות שיש לנו מלא שחקנים בנבחרות נוער ב', נערים (שהעפילו לאחרונה לשלב העילית על העליה לאליפות אירופה) ונערים ב', כמובן שמקווה לראות אותם מצליחים גם בבוגרים.
אבל לא מצאתי אף שחקן בנבחרת הנוער, ואילו בנבחרת הצעירה מצאתי רק את רז שלמה (ומבחינת המושאלים רק את ברשצקי, ללא רז נחמיאס ועדן הרשקוביץ).
עידן כהן ושי אליאס לא בנבחרות? ואיך זה שאין אף אחד בנוער א'?

הנבחרות בנוער זה הרבה פעמים זימונים של מאמנים. זכורה לי תקופה שבה אלון חזן לא זימן ולו שחקן אחד מקבוצת נערים שלנו בזמן שהיא שרפה את הליגה מהמקום הראשון.
ספציפית נבחרת נוער א' זה שנתון 2000 אצלנו שיחסית חלש ולמעט אליהו אדמה שנמצא בכושר שיא (בקבוצה חלשה עד כה), אף אחד לא ראוי לזימון. בנוסף המאמן הוא ניר לוין...
שי אליאס בגיל של של הנבחרת האולימפית וזה פשע שלא זומן. עידן כהן סיים השנה גיל לנבחרת האולימפית, לפני כן קיבל כמה זימונים ממרקו בלבול למשחקי ידידות אבל נופה מהסגל במשחקים רשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 904 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: