תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 11:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1023 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
שחם יקירי, אין לי מספיק זמן פנוי בשביל לאסוף את כל המהלכים הגרועים והמזיקים שלו כי יש יותר מדי כאלה.
כמו שאמרתי הנזק גדול מהתועלת במקרה של ספורי.

אגב,
המשחק מול חיפה השכיח את 2 הנק׳ שהוא לקח לנו במשחק מול אשדוד עם הבעיטות הרשלניות שלו במצבים לגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 11:47 
לירון האדום כתב:
רד פוקס- כל מילה !!!

רק שיעזוב כבר את הפועל
(לא יקרה)

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

הוווו...כבר שבוע וחצי בערך שלא היה פרסונה נון גראטנה חדש..
התגעגנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 11:58 
RedFox כתב:
שחם יקירי, אין לי מספיק זמן פנוי בשביל לאסוף את כל המהלכים הגרועים והמזיקים שלו כי יש יותר מדי כאלה.

אגב,
המשחק מול חיפה השכיח את 2 הנק׳ שהוא לקח לנו במשחק מול אשדוד עם הבעיטות הרשלניות שלו במצבים לגול.

השאלה אם יש לך זמן לאסוף את המהלכים הגרועים של כל השאר...
מאז כפיר אודי לא היה שעיר לעזאזל כמו ספורי. להפועל יש צרות הרבה יותר גדולות מספורי, תאמיו לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק. הוא לא עשה שום דבר חריג יותר מהשאר.
הוא נשפט נטו על בסיס דעה קדומה מהקדנציה הקודמת שלו. והיחס כלפיו לגמרי לא הוגן.
אני בהחלט יכול להבין את הביקורת המקצועית כלפיו. למרות שאני לא שותף לה, אבל הוא לא עשה שום דבר שמצדיק כזו שנאה.
אם כבר להפך, השנה הוא הגיע בגישה מאוד חיובית, ורק מקבל סטירות לחי מהקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
הנה נתון נחמד על האסון שנפל עלינו עם השחקן הנוראי הזה שאוהדים שורקים לו בוז, אבל בקטע מקצועי, חינוך ספרטני שכזה -
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
איזה יחס עוין קיבל ספורי מקהל עד למשחק מול חיפה?
האם הוא קיבל שריקות בוז לפני זה?
רמזי ספורי משחק באחת העמדות הקריטיות בקבוצה, זה שאמור לבשל שערים.
כל זה לא קורה.
לזה להוסיף את האיבודים הרבים שלו, את העובדה שהוא בועט כשצריך למסור וההפך.
את המסירות העאלק מתחכמות שלו.
אלוהים יודע איך אתם תופסים מרמזי שחקן.
הבן אדם יותר הורס מעוזר

כן, נגד אשדוד התחילו לשרוק לו בוז אחרי אחת ההחמצות ולדעתי גם בחילוף. נגד חדרה גם זכור לי משהו, אולי תוכלו לרענן את זכרוני. ומעבר לשריקות בוז הבחור זוכה למטר קללות ועצבים לא פרופרציונאלים מהיציע אחרי כל איבוד כדור שלו, משהו שאף שחקן אחר לא זוכה אליו ברמה הזאת.
על סמך מה אתה קובע שרמזי משחק בעמדה שהוא אמור לבשל שערים? מה זיקרי ועאבד אמורים לעשות?

נערך לאחרונה על ידי Shacham בתאריך 01 נובמבר 2018, 14:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
שום נתון סטטיסטי לא יכול לכפות על קבלת ההחלטות הנוראית שלו.
לא מצדיק שום בוז, ואני אף פעם לא שורק בוז לשחקן של הפועל,
אבל די לזבל במוח, הוא היה בינוני כשעלה מהנוער, המשיך להיות בינוני בסכנין ונתניה וממשיך להיות בינוני בהפועל.
דריבל יפה היה לו תמיד, זה לא מספיק בשביל לשחק במרכז השדה של הפועל ת"א.
אולי יכול להיות מגן עם כל הגליצ'ים המפגרים שהוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רמזי ספו
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
אין כמו סטטיסטיקות לא רלוונטיות בשביל להוכיח טענה או להגיד שאוהדים נגדו בגלל קדנציות קודמות או בגלל שלא ירד ללאומית.
מהאנשים שהביאו לכם את הסטטיסטיקות על ניר לקס.
מהאנשים שמוחאים כפיים לגוטליב כדי לעשות דווקא לאלה ששורקים בוז.

ושחם, ספורי לא מקבל יותר קללות וצעקות משחקנים אחרים שמשחקים גרוע, סתם דמגוגיה זולה.
אני וכל מי שמסביבי לאורך המשחק מול חיפה התעצבנו הרבה יותר על עאבד למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

אגב,

אין לך למה כי אף אחד לא אמר מעולם שספורי חף מטעויות. פשוט אמרת שהפעולה שלו שלו נגד חדרה הייתה הטובה היחידה. ועוד כמה דברים:
1.לפחות במשחק שהבאתי, אם תשים פה את כל הפעולות של ספורי ולא רק את מה ששמתי, עדיין תגלה שיש לו הרבה יותר פעולות מוצלחות מאיבודים מיותרים.
2.הנקודה היא, שלפחות על סמך העונה, ספורי מסוגל לעשות מהלכים חיוביים, מהסוג שאף אחד אחר בסגל שלנו לא יודע לעשות. לדעתי הוא יכול להעלות את אחוז המצבים החיוביים+להוריד את אחוז האיבודים המיותרים, הפוטנציאל בהחלט קיים שם. איך עושים את זה? הרבה עבודה אישית של השחקן וצבירת ניסיון, אבל בטח שלא יזיק אם הקהל קצת פחות יחפש אותו כל הזמן. יכול להיות שהקהל יהיה מושלם ועדיין ספורי יעשה שטויות, יכול להיות שגם עוד 15 שנה כשיפרוש הוא עדיין ייחשב כשחקן לא אחראי - אבל יכול להיות שאם ייצרו לו סביבה יותר רגועה הוא יוכל לממש את הפוטנציאל שלו. ועל סמך מה שאני רואה העונה אני בהחלט מאמין שיש לו פוטנציאל, בין אם יממש אותו בהפועל ובין אם בקבוצה אחרת.

נערך לאחרונה על ידי Shacham בתאריך 01 נובמבר 2018, 16:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
ושחם, ספורי לא מקבל יותר קללות וצעקות משחקנים אחרים שמשחקים גרוע, סתם דמגוגיה זולה.

יכול להיות שצעקו על עאבד יותר(עד למסירה של ספורי) כי עאבד באמת עשה הרבה יותר מהלכים מטומטים ואגואיסטיים מספורי.
אף אחד לא אמר שלא מקללים גם שחקנים אחרים, אלא שספורי צריך לפשל הרבה פחות כדי שיתחילו לקלל אותו ולהתעצבן אליו. מספיק שיעשה איבוד שטותי בדקה 5 ותתחיל לשמוע את זה. וחוץ מזה אף שחקן לא זכה לשריקות בוז העונה חוץ מספורי, גם לא גוטליב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
صفوري قلب قلب

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
מה ששחם,
ורדפוקס, הסטטיסטיקה רלוונטית לדעתי, כי היא מראה את מה שטענו פה קודם,
ספורי לא חף מטעויות (באנדרסטייטמנט) אבל יש לו גם יתרונות לא מעטים, ואחד הבולטים שבהם שהוא אחד הבודדים שיכול להעביר שחקן במרכז השדה ולשחרר אותך להתקפה,
שהוא אחד הבודדים שיכול להחזיק את הכדור בלי לאבד ולשחרר קצת לחץ כשאתה מתגונן מול קבוצה טובה ממך.
ושיש לו פוטנציאל שחבל לקלקל. בטח בקבוצה במצבינו, עם הבעלים שלנו שלא ינחיתו פה מחר את בוזגלו או מישהו בסגנון.
ואני לא איזה אוהד כורסה שאפשר למכור לו את הבלוף של "הוא לא מקבל יותר קללות משחקנים אחרים"
בוא, אני יושב כנראה לא רחוק ממך ביציע, יש קבוצת אוהדים לא קטנה שמתעבים אותו.
והבוז שהוא קיבל במשחק נגד חיפה, מעטים השחקנים שלנו שזכו לכבוד המפוקפק הזה.
וזה כן קשור לעובדה שהוא לא היה איתנו שנה שעברה.
פה, בפורום, אנחנו נאד ברוח, אבל בפייסבוק, איפה שיש עוד אהודים שכותבים, תקרא את הדיונים
תראה מה הולך אצל שאקו על הקיר. זה הטיעון המרכזי של שונאי ספורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:33 
אגב, דווקא במסירה הזו של ספורי לא היתה שום התחכמות. ניסה לתת פס רגיל בשמאל.
שחקן עם ביטחון נותן פאלש עם רגל ימין (החזקה שלו) או פשוט מתעכב עוד חצי שניה כדי להעביר לרגל ימין ולתת פס רגיל.
שילוב של חוסר ביטחון ולחץ כנראה גרמו לו למסור כמו שמסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:38 
RedFox כתב:
אין כמו סטטיסטיקות לא רלוונטיות בשביל להוכיח טענה או להגיד שאוהדים נגדו בגלל קדנציות קודמות או בגלל שלא ירד ללאומית.

האנשים שמוחאים כפיים לגוטליב לא עושים את זה בשביל לעשות דווקא לשורקי הבוז, הם עושים את זה לטובת הקבוצה בשביל שהשחקן יבין שהוא מקבל גם תמיכה מהקהל ולא רק בוז.
ומה שעושים לפחות בפורום הזה לספורי לא עשו לאף שחקן הרבה מאוד זמן ואני בוודאות אומר לך שהיו שחקנים גרועים ממנו. מעניין אם היו מאמשימים את דמארי בהפסד אם הוא היה מוסר את המסירה הזו (וכן, זה גם היה יכול לקרות לו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:40 
עד המ!!ת הפועל כתב:
אגב, דווקא במסירה הזו של ספורי לא היתה שום התחכמות. ניסה לתת פס רגיל בשמאל.
שחקן עם ביטחון נותן פאלש עם רגל ימין (החזקה שלו) או פשוט מתעכב עוד חצי שניה כדי להעביר לרגל ימין ולתת פס רגיל.
שילוב של חוסר ביטחון ולחץ כנראה גרמו לו למסור כמו שמסר.

מדויק לגמרי! ושלא יבינו לא נכון, זה עיצבן רצח, זו בדיוק הבעיה של הפועל העונה, קבלת החלטות וexecution בהתקפה, אבל מכאן ועד לשחיטה הזו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:42 
ספורי בעמדה סופר חשובה במיוחד אם משחקים עם לקס ואליאס
לא יודע אם הוא מתאים
לדעתי הוא יכול להשתלב במקום לקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 15:48 
redrony כתב:
לאפה בחינם כתב:
מבלי להכנס לעניין שריקות הבוז, למישהו יש ספק שהוא עלה לנו בניצחון במשחק הזה? ושההפסד הזה יחד עם העובדה שאנחנו בטרנר ביום ראשון יכול להפוך את העונה שלנו לסיוט הישרדותי נוסף?

איך הוא עלה לנו בנצחון, כי הוא פיספס פס כמו שרב השחקנים בהפועל עושים? כל מתפרצת שלא נגמרת טוב בצד אחד חייבת להגמר בגול בצד השני?
לא שאין לי ביקורת כלפיו, יש לי והרבה אבל מה שקורה איתו, במיוחד בפורום הזה זו בושה וחרפה. אשכרה, ספורי הוא האשם בכל הבעיות של המועדון הזה. אפשר לחשוב שאם לא ספורי בהפועל היה לנו עוד 10 נקודות. לא זוכר שהוא שיחק בהפועל שירדה ליגה ובעוד קבוצות של הפועל בשנים האחרונות שלא היו מסוגלות לתת שני פאסים

תכף תגיד שהתיקו מול אשדוד זה גם לא על הראש שלו עם ההחמצות הרשלניות

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 16:11 
JustZiv כתב:
redrony כתב:
לאפה בחינם כתב:
מבלי להכנס לעניין שריקות הבוז, למישהו יש ספק שהוא עלה לנו בניצחון במשחק הזה? ושההפסד הזה יחד עם העובדה שאנחנו בטרנר ביום ראשון יכול להפוך את העונה שלנו לסיוט הישרדותי נוסף?

איך הוא עלה לנו בנצחון, כי הוא פיספס פס כמו שרב השחקנים בהפועל עושים? כל מתפרצת שלא נגמרת טוב בצד אחד חייבת להגמר בגול בצד השני?
לא שאין לי ביקורת כלפיו, יש לי והרבה אבל מה שקורה איתו, במיוחד בפורום הזה זו בושה וחרפה. אשכרה, ספורי הוא האשם בכל הבעיות של המועדון הזה. אפשר לחשוב שאם לא ספורי בהפועל היה לנו עוד 10 נקודות. לא זוכר שהוא שיחק בהפועל שירדה ליגה ובעוד קבוצות של הפועל בשנים האחרונות שלא היו מסוגלות לתת שני פאסים

ברור שעל הראש שלו, גם הירידה לפני שנתיים על הראש שלו ולדעתי הוא גם הביא את כבירי להפועל. תגידו, אתם רואים כדורגל יומיים? הוא היחיד שמחמיץ?
שיחקו בשנים האחרונות בהפועל שחקנים פי 10 גרועים ממנו אף אחד לא חטף ככה. אפשר להעביר ביקורת על שחקנים, אפילו רצוי, גם אני עושה את זה וגם על ספורי אגב, אבל מה שקורה פה זה גועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 16:24 
שחר כתב:
לירון האדום כתב:
רד פוקס- כל מילה !!!

רק שיעזוב כבר את הפועל
(לא יקרה)

הוווו...כבר שבוע וחצי בערך שלא היה פרסונה נון גראטנה חדש..
התגעגנו...
שחר מה יהיה איתך?
מה עובר עלייך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
JustZiv כתב:
redrony כתב:
לאפה בחינם כתב:

ברור שעל הראש שלו, גם הירידה לפני שנתיים על הראש שלו ולדעתי הוא גם הביא את כבירי להפועל. תגידו, אתם רואים כדורגל יומיים? הוא היחיד שמחמיץ?
שיחקו בשנים האחרונות בהפועל שחקנים פי 10 גרועים ממנו אף אחד לא חטף ככה. אפשר להעביר ביקורת על שחקנים, אפילו רצוי, גם אני עושה את זה וגם על ספורי אגב, אבל מה שקורה פה זה גועל

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 19:27 
JustZiv כתב:
redrony כתב:
לאפה בחינם כתב:

הקבוצה בעטה 33 פעמים לשער של אשדוד, כולן היו של ספורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 22:30 
Asafas כתב:
JustZiv כתב:
redrony כתב:
לאפה בחינם כתב:

לא, אבל מתוך ה-33 (שרובן זה סתם בעיטות סרק) שלו היו ה-2 עם מצבי הכיבוש הכי טובים ואלה שבאחוזים הגבוהים יותר שהיו צריכים להסתיים בשער.

עכשיו לעצם העניין, אתם יכולים לשחק אותה שטחיים ולהביא טענות כאילו אנשים רואים פה כדורגל יומיים עם סיסמאות כמו ״זה רק רגע אחד מתוך 90 דקות״, אבל כולם יודעים שזה בולשיט, בכל ענף ספורט יש לעיתים את הרגע הזה שאחריו יש נקודת מפנה במשחק, איזו שבירה מנטלית של הקבוצה בגלל החלטה כזאת או אחרת של שחקן בקבוצה.
כמו ההחמצה ההיא של ליאור אסולין, כמו איזה ליי אפ פשוט שמוחמץ ברגע של מומנטום.

אז כן, ההפסד הזה עליו גם אם הוא לא קשור למחדלים שהיו בהגנה בגולים.
כי ב2-0 לנו זה היה יכול להיגמר גם ב4 עם איך שחיפה קרסו מנטלית והפקירו את ההגנה מתחילת החצי השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט שטות מוחלטת. חוכמה בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 00:17 
JustZiv כתב:
Asafas כתב:
JustZiv כתב:
redrony כתב:
לאפה בחינם כתב:

לא, אבל מתוך ה-33 (שרובן זה סתם בעיטות סרק) שלו היו ה-2 עם מצבי הכיבוש הכי טובים ואלה שבאחוזים הגבוהים יותר שהיו צריכים להסתיים בשער.

עכשיו לעצם העניין, אתם יכולים לשחק אותה שטחיים ולהביא טענות כאילו אנשים רואים פה כדורגל יומיים עם סיסמאות כמו ״זה רק רגע אחד מתוך 90 דקות״, אבל כולם יודעים שזה בולשיט, בכל ענף ספורט יש לעיתים את הרגע הזה שאחריו יש נקודת מפנה במשחק, איזו שבירה מנטלית של הקבוצה בגלל החלטה כזאת או אחרת של שחקן בקבוצה.
כמו ההחמצה ההיא של ליאור אסולין, כמו איזה ליי אפ פשוט שמוחמץ ברגע של מומנטום.

אז כן, ההפסד הזה עליו גם אם הוא לא קשור למחדלים שהיו בהגנה בגולים.
כי ב2-0 לנו זה היה יכול להיגמר גם ב4 עם איך שחיפה קרסו מנטלית והפקירו את ההגנה מתחילת החצי השני.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
אף מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 15:07 
שמע זיו, אתה כותב דברים ומתייחס אליהם כאל עובדות ובאמת, כמות כזו של שטויות, סלח לי. זה נכון שיש רגעים במשחקים שיכולים להכריע אותו לפה או לפה, אבל הרגעים האלה שייכים לכל הקבוצה, לא לשחקן אחד, בטח במקרה הזה. מישהו מבטיח לך שאם הכדור היה עובר טוב זה היה נגמר בגול?
גם אם ספורי היה טועה בלי שהיינו חוטפים גול בצד השני אז יכול להיות שהיינו משלמים על זה בהמשך. חלוצים מחמיצים, בלמים טועים, שוערים עושים שטויות. אם זה לא היה ספורי לא היו עושים מזה כזה סיפור. דגני נתן לחיפה גול במתנה, לא אף אחד לא יורד עליו ככה?

כמו שכתבתי, השנאה פה כלפיו באמת יצאה מכל פרופורציה. אבל תכלס, אנחנו כבר מזמן לא הקהל שפעם היינו ובטח לא מה שאנחנו עושים מעצמנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 15:09 
redrony כתב:
שמע זיו, אתה כותב דברים ומתייחס אליהם כאל עובדות ובאמת, כמות כזו של שטויות, סלח לי. זה נכון שיש רגעים במשחקים שיכולים להכריע אותו לפה או לפה, אבל הרגעים האלה שייכים לכל הקבוצה, לא לשחקן אחד, בטח במקרה הזה. מישהו מבטיח לך שאם הכדור היה עובר טוב זה היה נגמר בגול?
גם אם ספורי היה טועה בלי שהיינו חוטפים גול בצד השני אז יכול להיות שהיינו משלמים על זה בהמשך. חלוצים מחמיצים, בלמים טועים, שוערים עושים שטויות. אם זה לא היה ספורי לא היו עושים מזה כזה סיפור. דגני נתן לחיפה גול במתנה, לא אף אחד לא יורד עליו ככה?

כמו שכתבתי, השנאה פה כלפיו באמת יצאה מכל פרופורציה. אבל תכלס, אנחנו כבר מזמן לא הקהל שפעם היינו ובטח לא מה שאנחנו עושים מעצמנו

את ביברס הקהל הרג על הרבה פחות. מספיק עם השקר הזה של "לא הקהל שפעם היינו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

חשבת אולי שמוחאים כפיים לגוטליב כי יש אנשים שחושבים שמגיעות לו מחיאות כפיים ולא הולכים כמו עדר אחרי האולטראס וכל גחמותיו?
אולי יש אוהדים שרוצים לתת כבוד לשחקנים של הפועל כדי שיקבלו תמיכה מהקהל במקום לרסק אותם שבוע אחרי שבוע?
אני ממש לא מוחא כפיים לגוטליב או ספורי בגלל שאתם שורקים להם בוז, אני מרגיש צורך לעשות את זה כדי שכשחקן כזה יורד מהמגרש אחרי חילוף/הפסד הוא ידע שמעריכים אותו על ההשקעה והמאמץ. עכשיו תגידו שספורי זורק זין ולא מתאמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
אז אני הולך לעודד את ספורי בכל דקה שלו בהפועל, וגם שלחתי לו אחרי המשחק הודעה באינסטגרם. בעיניי האינטרס העליון הוא שכל עוד שחקן נמצא אצלנו בהרכב, יהיו לו התנאים האופטימליים להצליח, ואני חושב שאף אחד לא חושב ששריקות הבוז האלה תורמות במשהו לרמזי.

אני גם חושב שהוא שחקן חשוב בסגל הנוכחי אבל על זה אפשר להתווכח. אני עדין לא הבנתי איך אנשים מצדיקים את הבוז בהינתן והוא משחק בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
בעיניי האינטרס העליון הוא שכל עוד שחקן נמצא אצלנו בהרכב, יהיו לו התנאים האופטימליים להצליח

:ROSE:
שורקי הבוז יכולים להפוך את זה איך שהם רוצים, אבל המציאות היא שמבחינתם יותר חשוב להרגיש אחלה גברים ולשחרר את היצרים שלהם מאשר שהפועל תצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1023 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: