שחר כתב:
העולם לא כזה שחור ולבן, לשי אבוטבול היו עונות נוראיות בהפועל ולקח לא מעט זמן עד שהפועל ובעיקר אבוקסיס סידרו לו את הראש והכניסו לו בטחון. פסיכולוג זה לגמרי משהו שאפשר להשתמש בו ורוב המועדונים המקצוענים בעולם עובדים עם אנשי מקצוע כאל באופן קבוע.
ושוב אני חוזר לנאתכו, אם היית שואל לא מעט אוהדים של הפועל, הם היו מספרים לך שכבר לא יצא כלום מה"אתרוג" כפי שכינו אותו לפני שיצא לרוסיה וגם הוא חטף בוז מהקהל לא פעם כשהוחלף.
אני לא מת על ספורי, אבל בסוף יש שם בן אדם ושחקן שמאוד רוצה להצליח ולתת בראש.
שי אליאס הצליח במשחק הראשון ומסי כבר שולב בהרכב של ברצלונה בגיל 16, אבל למה צריך להיכנס להשוואות האלה? מדובר באנשים ובני אדם וכל אחד עשוי אחרת.
השריקות האלה מגעילות אותי.
אתה נוגע בנקודות חשובות
העניין הכי נכון לגביו זה מישהו שייתן לו בטחון יכוון אותו ויסדר לו את הראש מנטלית ומקצועית
על הדשא.
לא חושב שהוא זכה עדיין להתאמן תחת מישהו שיש לו את היכולות לעשות את זה דוגמת אבוקסיס ואבוטבול למשל
או גוטמן וביברס.
ולא שאני מחזיק ממנו יותר מדי אבל זה כן שחקן שרואים עליו שהוא מתפספס בגלל שאין מי שיסדר לו את הראש
מעטים היום המאמנים שיכולים לעשות את זה.
לסדר לו את הראש זה גם אומר להוריד אותו לספסל אחרי משחק פחות טוב ולא לתת לו להבין ש בינוניות תשאיר אותו בהרכב.
הקללות והשריקות זה תועבה ובמקרה שלו כאחד שיודע שהוא מסומן אמל הקהל לא מהיום זה גם הרסני