קוף על תוף כתב:
דובר ההתאחדות יצר איתי קשר, הוא טוען שבני יהודה ככל הנראה תעמוד לדין על העניין עם המבצע הזה שהם עשו.
בקשר לכרטיסי הנוער אומר שקונספט 50 השקלים מחיר אחיד נפל בגלל הממונה על ההגבלים העסקיים. שאלתי מדוע אין תקנה המחייבת מתן כרטיס נוער לכל דורש( במידה והוא אכן נוער/חייל- בהצגת תעודה)? הסביר שהאינטרס הכלכלי של הקבוצות אינו מאפשר את זה ושאם ימכרו 30 אלף כרטיסי נוער במשחק קרי שהקבוצה לא תעמוד בתשלומים למשטרה סדרנים וכ'ו, אמרתי לו שזה דבר שלא קורה ואפשר להבחין בהתפלגות ברורה בין נוער לבוגר במשחקי ליגת העל ויתר על כן,מדוע חושבים על האינטרס הכלכלי של הקבוצות ולא של האוהדים? בנוסף שאלתי " אם לא מקצים כרטיס מוזל לכל נער מדוע לא מפקחים לכל הפחות על מכירת הכרטיסים ומתנים רכישת כרטיס נוער בהצגת תעודה"?(ההעדפה היא בכניסה על ידי הסדרנים מאשר בקופות כי כל אחד יכול לשלוח מישהו במקומו שיקנה לו כרטיס נוער או בכלל להיכנס עם כרטיס נוער למשחק בלי ביקורת ובידוק של תעודה מזהה למרות שהוא מבוגר). ניסיתי להמחיש את האנטיגוניזם של חלק גדול מהאוהדים כלפי לאן ולטנף עליהם, הוא הסכים אבל לא קיבלתי בשיחה הזו משהו קונקרטי לא בנושא לאן ולא בככלל.
בנוגע לתקנון- אמר לי שתקנון האליפות אינו מתייחס לליגת העל והפנה אותי לתקנון היסוד.
ניכר שהם מחפשים דרך למצוא קונספט חדש להוזלת המחירים ולעיגון בתקנון אחרי ש50 שח מחיר אחיד נפל. גם בוואן יש ראיון עם דובר ההתאחדות שמתייחס לנושא- " יש איזושהי יוזמה או כוונה להוזיל את מחירי הכרטיסים למשחקי הליגה?
“בזמנו הייתה יוזמה במנהלת הליגה לקבוע מחיר אחיד של 50 שקלים לכרטיס לכל המשחקים בליגת העל, אך התברר שזה לא חוקי שהקבוצות יתאמו מחיר קבוע מראש, ואז עיינו בתקנון והבנו שיש חוק שאומר בכל פעם שאתה רוצה למכור כרטיס שעולה על 50 שקלים, אתה צריך שחצי מהכרטיסים שאתה מוכר יהיו כרטיסים של חיילים ונוער, אז בעייתי ליישם את זה”. , אבל אני לא חושב שיש מה לצפות.
האבסורד הכי גדול הוא הגבלת הקצאת כרטיסי הנוער,אבל עד שהנושא לא ידחף בגדול לכל צינורי הלילה והרפי רשפים שום דבר לא ישתנה.
תודה על העדכון המפורט. אכן מעניין וגם מדאיג.