תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 14:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 3 הפועל ת״א-גלבוע/גליל, יום א׳  21/10, 19:30
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 22:14 
לא צריך לפטר את פרנקו
שיאכל את הדייסה שבישל
ממילא הליגה הזאת לא מעניינת עד מרץ

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 22:28 
מתפלא על עצמי על הסרט שאכלתי אחרי מחזור הפתיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 22:50 
Red or Dead כתב:
לא צריך לפטר את פרנקו
שיאכל את הדייסה שבישל
הליגה לא תהיה מעניינת בשבילנו גם אחרי מרץ. אם אתה חושב שאתה יכול לשנות משהו במרץ והכל יסתדר אז אתה הוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
נכון להיום אנחנו נראים כמו אסופה של שחקנים שנפגשו אתמול בפעם הראשונה.
וגם הפגישה הזאת מקרית לחלוטין, אף שחקן לא משלים את השני. קבוצה לא מאוזנת עם חסרונות מפה עד אלוהים.

מה גלן רייס עושה בימים אלו? רק רמת כשרון כזאת תציל את הקבוצה האבודה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
זה קצת מוגזם. החסרונות והבעיות ברורים. אבל אפילו מהלך פשוט של החלפת מור בקומבו גארד נחמד (שיודע להעביר כדור מחצי אחד לשני) כבר יכול לשפר משמעותית את הקבוצה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 23:00 
אי אפשר לשחרר איזה שני זרים ולהביא בעלות שלהם את דאנטה סמית? שחקן שעשה לפרנקו את הקריירה. בלעדיו הוא כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 23:03 
Red or Dead כתב:
לא צריך לפטר את פרנקו
שיאכל את הדייסה שבישל

לא שזה כל כך קשור, אבל כל ליגה שיש בה פליאוף לא ממש מעניינת עד שהוא מתחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זה קצת מוגזם. החסרונות והבעיות ברורים. אבל אפילו מהלך פשוט של החלפת מור בקומבו גארד נחמד (שיודע להעביר כדור מחצי אחד לשני) כבר יכול לשפר משמעותית את הקבוצה לדעתי.

לפי דעתי לא.
כל הבניה עקומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 23:17 
ראינו פה מספיק קבוצות גרועות שהחלפה או שתיים עמוק במהלך העונה שינו אותן לחלוטין
חילופים יהיו והם בלתי נמנעים
אבל לדעתי לא קריטי לטווח הרחוק כמה מהירים הם יהיו

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

בעיניי אנחנו קטסטרופה.
מור כשחקן בפני עצמו הוא בסדר גמור, יש לו את הרגעים שלו. גם שולר, אמינו והולמס הם לא עב״מים.
כולם ביחד, בשילוב עם הישראלים בכושרם הנוכחי, זאת לא קבוצת כדורסל שיכולה לעשות משהו העונה.

החלפה של מור בגארד אחר צריכה להיות שיחוק ברמת הקרלון בראון כדי לשנות משהו בצורה דרסטית.
אחד כמו מקניל הוא אחלה והלוואי שיגיע אבל הוא לא זה שיעיף אותך למעלה לבד. אולי בשילוב עם החלפה של הולמס ב3-4 שיוכל להוריד את התלות במנקו ולרווח לנו את המשחק. ואז צריך איזה איידן לגיבוי מה שבעצם יוצר מצב של חצי קבוצה חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
הפועל כתב:

בעיניי אנחנו קטסטרופה.
מור כשחקן בפני עצמו הוא בסדר גמור, יש לו את הרגעים שלו. גם שולר, אמינו והולמס הם לא עב״מים.
כולם ביחד, בשילוב עם הישראלים בכושרם הנוכחי, זאת לא קבוצת כדורסל שיכולה לעשות משהו העונה.

החלפה של מור בגארד אחר צריכה להיות שיחוק ברמת הקרלון בראון כדי לשנות משהו בצורה דרסטית.
אחד כמו מקניל הוא אחלה והלוואי שיגיע אבל הוא לא זה שיעיף אותך למעלה לבד. אולי בשילוב עם החלפה של הולמס ב3-4 שיוכל להוריד את התלות במנקו ולרווח לנו את המשחק. ואז צריך איזה איידן לגיבוי מה שבעצם יוצר מצב של חצי קבוצה חדשה.

בדיוק.
זו קבוצה חלשה מאוד. בלי בסיס טוב. בלי שום דבר באמת איכותי שאפשר לבנות עליו, ולקוות שעם חילוף אחד נכון נהיה קבוצה חזקה.

וחוץ מזה - מתי אי פעם הצלחנו להתחזק במהלך העונה? תחשבו על זה. הפעם היחידה שהצלחנו להתחזק היא בעונה הראשונה שלנו, לפני 6 שנים, עם גודס ורנדל (היה את נייט, אבל גם הוא מתקזז עם השחרור הנפשע של אוואנס). ב-5 השנים שאחר כך סיימנו את העונה עם סגל יותר חלש ממה שהתחלנו את העונה, או במקרה הטוב עם אותו סגל או בערך באותה רמה. וזה ברור למה. כי בהפועל נותנים למי שגרם לבעיה (קרי: המאמן) גם להבין מה הבעיה ולפתור אותה. ומי שלא הבין מה הבעיה בקיץ, בדרך כלל גם לא מבין אותה אחר כך (בטח כשמוסיפים לעניין אלמנט של הודאה בטעות, ואגו, ועוד שיקולים לא מקצועיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
ועל המשחק שהיה היום:
אני לא מתייחס בדרך כלל ל"אינטליגנציית משחק", ובדרך כלל מדובר במיסקונספציה שבה מאשימים בטיפשות שחקנים שלא משחקים ממושמע או מתוכנת (דווקא הרבה פעמים שחקנים כאלה ניחנים באינסטינקטים נהדרים, כמו כריס אוואנס או ג'ף אלן). אבל ג'ונתן הולמס הוא אחד השחקנים הטיפשים שראיתי. כל פעם שהוא נדרש לקבל החלטה, אפשר להיות בטוחים שהוא יקבל את ההחלטה הנכונה. יעזור כשלא צריך, לא יעזור כשכן צריך, ישלח יד מיותרת, לא ימסור בזמן, לא יזוז למקום הנכון. לא פלא שבחצי מהמשחקים הוא נקלע לבעיית עבירות. אלה לא עבירות של האסל, סתם של טמטום. הייתה לו דקה בסוף המשחק שהפועל במינוס 7, חטפנו כדור, שלושה שחקנים רצים למתפרצת של 3 על 0, והוא לא היה מסוגל לשחרר את הכדור עד שרביב בא לקחת לו אותו מהיד. התקפה אחר כך (אולי אפילו באותה התקפה) הוא לקח ריבאונד בהתקפה, קפץ בלי סיבה ובלית ברירה זרק את הכדור לשום מקום. הגודל, הכישרון הסביר והרצון שלו מספיקים לו בשביל לעשות גם פעולות טובות, אבל הכבדות, החוסר באתלטיות והטמטום שלו הופכות אותו לאחד שאי אפשר לבנות עליו בתור שחקן משמעותי.

ומור. חבל על ההצגה שלו נגד אילת. כי מדובר בשחקן נוראי שהוא נזק עצום, בשני צידי המגרש אגב. בהגנה הוא אחד הגרועים בליגה. לא ייאמן שאריאל פאקינג נבון עובר אותו באחד על אחד ומוציא ממנו זריקות עונשין. בלי חסימה, בלי שמור היה צריך לרוץ אליו, בלי יתרון של צעד. פשוט אחד על אחד ואריאל נבון השאיר אותו מאחור. אז ברור שאם אריאל נבון עובר אותו, שחקן כמו קרופורד יעשה עלינו 25 נקודות (עוד שחקן נהדר שפרנקו לא רצה בקיץ).
גם בהתקפה הוא נוראי. חוץ מלשים את הכדור בתוך הסל, הוא לא יודע לעשות פשוט כלום, וכל התקפה שבה הוא לא קולע, הוא עושה נזק. יש גארדים אגואיסטים, שמעדיפים לקלוע מאשר למסור, וזה לא תמיד רע. אצל מור הבעיה הרבה יותר גדולה - הוא לא יודע איך למסור, מתי למסור, למי למסור ולאן. יש בהפועל שחקנים עם כישרון התקפי, אבל בשביל להביא אותו לידי ביטוי צריך גארד שיפעיל לחץ על ההגנה וימצא שחקנים במקומות הנכונים, לא שחקן שצריך 5 שניות רק בשביל לחשוב איך הוא מעביר את הכדור לשחקן אחר.
ואני לא מבין מה עבר בראש למי שהחתים אותו, כי בדיוק ככה זה נראה איתו בעונה שעברה באיטליה. גם שם היו לו ממוצעים יפים והוא היה סגן מלך הסלים, וגם שם הוא היה קונוס מוחלט בהגנה, לא תרם שום דבר להתקפה חוץ מה-17 נקודות שלו למשחק, וגם שם הקבוצה שלו שיחקה נורא.

שולר גם כן היה מחריד היום. בחולון כועסים על דקוואן ג'ונס שעושה 25 נקודות למשחק כי הוא לא לוקח את הכדור ברגעים המכריעים, ואצלנו זר בעמדה מספר 2 יכול לסיים את המשחק עם 2/8 מהשדה ואף אחד לא מעיד עפעף. המהלך הכי גרוע שלו היה בתחילת הרבע השלישי, שהוא הקפיץ את השומר שלו, היה פנוי לשלשלה הכי פנויה שאפשר, ואז מסר לדגלאס שהחטיא. אין שום דבר חיובי במהלך הזה. זה לא קבוצתי בשום צורה, נטו פחדנות ואפילו קצת אגואיזם. המהלך הכי טוב בשביל הקבוצה היה לזרוק לסל, לא למסור למישהו שבכלל לא מצפה למסירה, רק כי אתה על 0/2 ומפחד להחטיא, או שיחשבו שאתה קבוצתי.
להגנתו הוא לפחות היחיד שנראה בסדר בצד ההגנתי, והוא יכול להיות יותר טוב עם גארד מתאים לידו.

ואמינו, היחיד שהיה טוב היום בהפועל, אבל זה לא שווה אם אתה לא אחד מהפייבוריטים של אדון מאמן, אז אתה תשב בצד ב-6 הדקות המכריעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 06:53 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שעם מישהו כמו מקניל במקום מור אנחנו "נעוף למעלה" או משהו בסגנון. אבל מאמין שנהיה קבוצת מרכז טבלה סבירה עם סיכוי להפתיע אפילו. כרגיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
ועדיין, עם ובלי קשר לכל מה שנאמר פה, הפועל יכלה והייתה צריכה לנצח את המשחק הזה.
החדשות האלה בסוף של גלבוע שנכנסו בסוף היה משהו הזוי..

ושוב, בהתחשב בזה שמכבי לקחה שנה שעברה אליפות רק כשהם הביאו את פארגו, גם אני לא הייתי מהמר לבצע שום שינוי בקבוצה עד דצמבר לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 07:24 
1. הקבוצה הזאת, במתכונת הזאת, לא תעוף למעלה, אלא אם יהיה איזה פוקס. היא בכל עונה נופלת לאותם בורות. נכשלת באותן נקודות. והיא גם לא מפנימה שהפיינל פור אשתקד היה משמח, אבל הוא לא מוחק את כל הכשלים שהיו. כן, הפיינל פור לא עושה את ההדבקות להווארד לפחות מבישה ואת אי ההחלפה של מקי לפחות ביזיונית, ואת החוזה של מנקו למוצדק, ואת הספסול של בנקס לראוי. לא.
ואפרופו בנקס, לפרנקו מגיע קרדיט גדול על הפיינל פור. אבל לבנקס, שבמשך עונה שלמה כיפר על זרים כושלים, מגיע קרדיט גדול יותר. אנחנו רואים איך הקבוצה הזו נראית בלי השחקן שפרנקו העלה אחרי מנקו.
אני מסכים עם כל מה שיובל כותב. אבל רוצה לומר שגם עם הסגל הזה אפשר לשחק כדורסל יותר טוב. הפועל כרגע נראית הקבוצה הכי פחות מאומנת בליגה. אוסף אקלקטי של שחקנים שלא יודעים מה הם עושים על המגרש. כשהקבוצה לא רצה היא לא מסוגלת ליצר כמעט כלום. אין היררכיה. וגם הדברים הטובים שהיו נגד אילת (למשל, מור, שהוא שחקן שכונתי, אבל לפחות מוכשר ונגד אילת שיחק בחופשיות וזרק הרבה) נעלמו. אבל שוב, גם עם הסגל הבעייתי הזה אפשר לשחק כדורסל יחסית נורמלי. זה לא סגל ריק מכישרון.

2. פרנקו הוא כישלון. אין ויכוח. כישלון בבניית הקבוצה ובאימון של הקבוצה כרגע. אבל גם השחקנים לא פטורים. למשל, מיסטר כוכב על תומר גינת. הוא צריך להתבייש במה שנתנאל ארצי עשה לו אתמול. עשה לו בית ספר. גבר עליו בפיזיות, באתלטיות, קלע לו שלשות על הראש. כמה רופס אפשר להיות? איך אתה משחק ככה כשאתה לובש את המדים של הפועל? ומאיפה החוצפה הזו להעיף זריקה אחרי זריקה. עם הגב, משלוש. לא באופן אישי נמאס מאיך שהוא משחק. הוא ומנקו כמובן. אם זו התרומה של הישראלים המובילים והיקרים אז תביאו לי בקיץ את ווילי וורקמן וטראוויס ווריק. לפחות הם אגרסיביים ונלחמים. ולא רק גינת. גם אחרים. שחקנים משוטטים על המגרש, כאילו אנחנו במשחקי אימון.

3. אם רוצים להעיר את הקבוצה הזו צריך להחליף שני זרים. אם זה היה תלוי בי הייתי מחליף את כולם. אבל זה לא אפשרי. הקבוצה הזו צריכה רכז-סקורר אמיתי. שישחק פיק אנד רול ויתחיל להניע אותה. שיהיה מנהיג ו-ווינר. והיא צריכה עוד גארד שידליק אותה. זה יכול להיות מקניל וזה יכול להיות דוראנד סקוט, שיזריק לה אנרגיה ואגרסיביות. בסגל הזה, עם רמת האימון הזו, אני מתקשה לראות הרבה קבוצות גרועות מהפועל בליגה. וככל שימתינו כך הקבוצה תסתבך יותר. אילת משתדרגת, לאשדוד יש סגל חלש, אבל מאמן טוב (ושני זרים מוכחים כמו סטול ומילבורן) והרצליה עם סגל ישראלי שלא רואה ממטר את זה של הפועל (העיקר שוויתרו תמורת פחית קולה על אור לאומי) וזרים כמו דיקסון ואדריאן שהפועל יכולה לחלום עליהם. גלבוע, אגב, קבוצה חלשה. והיתה ביום חלש. ועדיין ניצחה די בקלות.

4. ומה היה קשה להביא בקיץ את קמרון לונג ולנדון מילבורן, שני זרים מוכחים שהיו פה. אם רישון ואשדוד לקחו אותם, גם הפועל יכולה. למה תמיד להקריץ שחקנים ממקומות אחרים? אתה מביא בקיץ את לונג ומילבורן וכבר יש לך עוגן. אתה יודע שיהיה בסדר. אבל הפועל תקריץ את שולר (אחרי עונה רעה בצרפת) ואת מור שלא שומר ואת הולמס. ותתפלא שהיא נכשלת. כל עונה אותו סיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 08:33 
אני לוקח כל זר של גלבוע עכשיו. בהגרלה אקראית.
איזה שחקן זה קרופורד. הזרים שלנו נראים כמו חובבנים מהספורטק לעומת הזרים של קבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 67,00.html
בנוגע לחילופי שחקנים, לא נראה שיהיו כאלה בזמן הקרוב. בקבוצה מחכים לראות מה העונש שיקבלו מפיב"א על התפרעות האוהדים בבלגיה במשחק נגד שרלרואה במוקדמות ליגת האלופות. אם הוא יהיה כבד מבחינה כלכלית, להפועל ת"א יהיה קשה לבצע את השינויים הנדרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 10:10 
ולגבי הזרים, שוב: למה לא לנסות בקיץ להביא שחקנים מוכחים: קמרון לונג, לנדון מילבורן, דארל וויליאמס, דוראנד סקוט.
אני לא מבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 10:21 
לא חושב שהזרים שהגיעו לא היו מוכחים, הם היו מוכחים רק לא בליגה הישראלית (חוץ מאמינו).

הלוואי שמקניל יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 10:28 
נושא בחירת זרים כושלת חוזר כמעט כל שנה ולא משנה עם איזה מאמן, קטש, פרנקו, אדלשטיין...
השאלה איך ניתן לשנות את המדיניות בבחירת הזרים ואני לא מדבר בהכרח על מנהל מקוצעי (ראינו שעם אפי לא היה שינוי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
KASPERED כתב:
נושא בחירת זרים כושלת חוזר כמעט כל שנה ולא משנה עם איזה מאמן, קטש, פרנקו, אדלשטיין...
השאלה איך ניתן לשנות את המדיניות בבחירת הזרים ואני לא מדבר בהכרח על מנהל מקוצעי (ראינו שעם אפי לא היה שינוי)

כושלת כושלת, אבל חוץ מעונה אחת כל העונות היו עפ הציפיות ואפילו למעלה מהן, כולל עונה אחת מקום 4 ועונה אחת פיינלפור.
אתה והחברים שלך בפורום נכנסים למרה שחורה מכל הפסד, רוצים להחליף זרים כבר אחרי 2 משחקים ומורידים אותנו ליגה כבר בסיבוב הראשון. בקבוצות אחרות עם יותר שקט מהקהל מצליחים להתרומם אחרי פתיחות חלשות.
אני סומך לחלוטין על פרנקו ועל ההנהלה שידעו לתת את השקט, ואין לי ספק שיחליפו זר אם זו תהיה ההחלטה הנכונה ולא עפ גחמות של כותבים בפורום שדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 10:47 
Keisar88 כתב:
KASPERED כתב:

כושלת כושלת, אבל חוץ מעונה אחת כל העונות היו עפ הציפיות ואפילו למעלה מהן, כולל עונה אחת מקום 4 ועונה אחת פיינלפור.
אתה והחברים שלך בפורום נכנסים למרה שחורה מכל הפסד, רוצים להחליף זרים כבר אחרי 2 משחקים ומורידים אותנו ליגה כבר בסיבוב הראשון. בקבוצות אחרות עם יותר שקט מהקהל מצליחים להתרומם אחרי פתיחות חלשות.
אני סומך לחלוטין על פרנקו ועל ההנהלה שידעו לתת את השקט, ואין לי ספק שיחליפו זר אם זו תהיה ההחלטה הנכונה ולא עפ גחמות של כותבים בפורום שדים

!! כל מילה
מנקו לא שיחק אז היה פחות את מי להאשים. אפילו ים וצוף לא ראו הרבה דקות אז גם אותם אי אפשר להאשים. אז עכשיו רוצים להחליף את הזרים ואת פרנקו לאלתר.
אני לגמרי מסכים שמשהו בקבוצה לא דופק, אבל באמת, עוד קצת סבלנות. העונה עוד ארוכה מאד וממילא באמת מה שקובע הוא הכושר לקראת הפלייאוף. הדרבי הקרוב הוא לא מדד. המשחק בחולון כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 10:50 
אהרל'ה כתב:
Keisar88 כתב:
KASPERED כתב:

!! כל מילה
מנקו לא שיחק אז היה פחות את מי להאשים. אפילו ים וצוף לא ראו הרבה דקות אז גם אותם אי אפשר להאשים. אז עכשיו רוצים להחליף את הזרים ואת פרנקו לאלתר.
אני לגמרי מסכים שמשהו בקבוצה לא דופק, אבל באמת, עוד קצת סבלנות. העונה עוד ארוכה מאד וממילא באמת מה שקובע הוא הכושר לקראת הפלייאוף. הדרבי הקרוב הוא לא מדד. המשחק בחולון כן.

לא רשמתי שצריך להחליף את כל הזרים ולא התייחסתי רק לעונה הנוכחית אלא לכמה עונות. נראה איך הפורום יגיב אחרי הפסד של 30 נק' בדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 3 הפועל ת״א-גלבוע/גליל, יום א׳  21/10, 19:30
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
תשקיעו כבר בזרים אפרו אמריקנים. לא בישראלים ולא בזרים שאינם כאלה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 11:17 
לא מבין כלום בכדורסל, אבל כל שנה אני רואה פה את אותן הודעות "בניה עקומה" וכו'. למה כל פעם מחדש לא מצליחים לבנות משהו טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 13:07 
לא ראיתי את המשחק אתמול, אבל אני חייב להגיד שהולמס בעיני זו בחירה מאד תמוהה. שחקן מאד כבד, בלי מימד אתלטי אמיתי. קליעה מבחוץ זה יופי אבל כשזה משלים סט של יכולות של שחקן פנים ולא כשזה הנשק כמעט היחידי שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
Red or Dead כתב:
לא צריך לפטר את פרנקו
שיאכל את הדייסה שבישל

נראה לי שבשביל שהפלייאוף יעניין צריך להגיע אליו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 13:11 
ItaiH6 כתב:
טכנית לארז כתב:
Red or Dead כתב:
לא צריך לפטר את פרנקו
שיאכל את הדייסה שבישל

נראה לי שבשביל שהפלייאוף יעניין צריך להגיע אליו.

וצריך להגיע אליו ממקום 6 ומעלה כי במקומות 7-8 אתה מקבל את מכבי/ירושלים ונגמרה לך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לא ראיתי את המשחק אתמול, אבל אני חייב להגיד שהולמס בעיני זו בחירה מאד תמוהה. שחקן מאד כבד, בלי מימד אתלטי אמיתי. קליעה מבחוץ זה יופי אבל כשזה משלים סט של יכולות של שחקן פנים ולא כשזה הנשק כמעט היחידי שלך.

החסרון הכי גדול שלו זה שהוא מטומטם ברמות מעבר לקלי בנדי.

בכלל לא ברור לי איך דני פרנקו, האיש שסוגד לאינטליגנציה ואלרגי לשחקנים מטומטמים, הצליח לכנס את חבורת הלא שחקנים המטומטמת בהיסטוריה של הענף ללא קבוצה אחת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 13:46 
הפועל כתב:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 67,00.html
בנוגע לחילופי שחקנים, לא נראה שיהיו כאלה בזמן הקרוב. בקבוצה מחכים לראות מה העונש שיקבלו מפיב"א על התפרעות האוהדים בבלגיה במשחק נגד שרלרואה במוקדמות ליגת האלופות. אם הוא יהיה כבד מבחינה כלכלית, להפועל ת"א יהיה קשה לבצע את השינויים הנדרשים.

10000 אירו. יצאו בזול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: