תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 14:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רפואה נשאר
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא שהתחתית כרגע היא סוג של תחתית מזויפת.
חיפה, בית"ר ונתניה קבוצות טובות מהפועל לדעתי ויטפסו מהר מאוד למעלה.
לעומת זאת, היריבות הראליות שלנו בתחתית/מאבק על פלייאוף עליון, בקצב צבירת נקודות זהה לשלנו, אם לא טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 10:19 
טכנית לארז כתב:
ברור שצריכים להתחיל לנצח, אבל אין באמת חשש למאבקי תחתית עם איך שהפועל נראית כרגע.
זה לא שאנחנו 3 נקודות מהקו האדום, 7 מחזורים לסיום ועושים רק תיקו ו"צריך להתחיל לנצח". כולה מחזור 7.
עם איך שהקבוצה נראית כרגע יבואו גם נצחונות.

אני לא פוסל אפשרות שברגע שגם ייכנס כדור אחד או שניים גם נתחיל לתת גולים באופן קבוע כל משחק.

לא הבנתי איך הגעת לזה שאין חשש למאבקי תחתית?
עם איך שהקבוצה נראית יש חשש גדול מאד למאבקי תחתית!
ועם הסגל חסר מנהיגות שיש לך זה יכול להיות הרסני מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 10:22 
bruno conti כתב:
טכנית לארז כתב:
ברור שצריכים להתחיל לנצח, אבל אין באמת חשש למאבקי תחתית עם איך שהפועל נראית כרגע.
זה לא שאנחנו 3 נקודות מהקו האדום, 7 מחזורים לסיום ועושים רק תיקו ו"צריך להתחיל לנצח". כולה מחזור 7.

אני לא פוסל אפשרות שברגע שגם ייכנס כדור אחד או שניים גם נתחיל לתת גולים באופן קבוע כל משחק.

איך הקבוצה נראית? פחות טוב מבני יהודה? מקרית שמונה? מהפועל חיפה? מסכנין?

תן לי 8-9 קבוצות בליגה שאנחנו נראים פחות טוב מהן כרגע ונדבר על מאבקי ירידה.
כולה מחזור 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 10:25 
טכנית לארז כתב:
bruno conti כתב:
טכנית לארז כתב:

איך הקבוצה נראית? פחות טוב מבני יהודה? מקרית שמונה? מהפועל חיפה? מסכנין?

תן לי 8-9 קבוצות בליגה שאנחנו נראים פחות טוב מהן כרגע ונדבר על מאבקי ירידה.
כולה מחזור 7.

קודם כל נראית רע מאד בפני עצמה ואני לא משווה אותנו לאחרות מכיוון שהיה ונגיע למאבקים כאלה מפלס הלחץ
יהיה עצום אצלנו לעומת הקבוצות שאתה מדבר עליהן והשחקנים שיש לך כרגע בסגל יתקשו מאד לעמוד בלחץ הזה.
כתבת שאין חשש למאבקי תחתית אני לא מסכים עם זה בכלל.
נדבר עוד שבועיים אחרי חיפה ובש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
יותר טובים מאיתנו:
מכבי
חדרה
באר שבע
מכבי פ"ת

ברמה שלנו:
בני יהודה
הפועל חיפה
קרית שמונה
סכנין

יהיו יותר טובים מאיתנו:
נתניה
ביתר
חיפה

פחות טובים מאיתנו:
מ.ס אשדוד
רעננה

בהנחה שחדרה הבטיחה את מקומה בליגת העל, יש לנו מאבק עם ארבע הקבוצות שרשמתי על "מי תצטרף למאבקי הירידה".
אני מקווה שנצליח לחבר 2-3 ניצחונות כדי שנשכח מהשיחה הזו, אבל כרגע הכל מרגיש קצת גבולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 10:32 
נתניה וביתר יהיו טובות מאיתנו? ממש לא בטוח.
חדרה בטוח טובה מאיתנו? גם ממש לא בטוח.

כנ"ל מכבי פתח תקווה.

אפשר בתסריט שחור להיקלע למאבקי תחתית, כן.
אני פשוט חושב שאין סיבה הגיונית להניח כרגע שזה עומד לקרות עם איך שהפועל נראית אחרי 7 מחזורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
kruvi1 כתב:
כי במצב שאנחנו נמצאים היה לו יותר מה להפסיד מאשר להרוויח אם היה מנסה להמר על התקפה.
אם עכשיו היינו אחרי ריצה של איזה 3 נצחונות רצופים, אז אולי באמת היה עדיף לנסות להמר על התקפה. אבל במצב שאנחנו נמצאים בו, להפסד יכולה להיות השפעה הרסנית על הקבוצה.
מעבר לזה, ששני חילופים בכלל היו מאולצים.

אני בכלל לא מודד אותו על ניהול משחק כזה או אחר או על חילוף כזה או אחר.
הוא העמיד קבוצה טובה, ומסודרת על המגרש, ועם טיפה יותר תיאום בין שחקני החלק הקדמי היינו היום עם עוד איזה 4-6 נקודות.

הכל נכון, אבל אתה יודע שעם נקודה למשחק לא נשארים בליגה, נכון? ואין פה ביקורת על רפואה, רק הבנה שהפועל צריכים להתחיל לנצח

אולי הייתי צריך לצטט, אבל כעיקון עניתי למה שכתב אבירמוס.
אם נמשיך ביכולת הנוכחית, אני מאמין שנצבור נקודות בקצב גבוה יותר מנקודה למשחק, וזו השורה התחתונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 12:49 
אני מאד אוהב את רפואה, אבל לא מבין למה עגייב מתייבש על הספסל כאשר יש כזו בצורת של שערים.
צריך לשחק יותר יצירתי, ואין לנו הרבה שחקנים כאלו שיכולים לפצח הגנות ולתת מסירות אמן. ברשצקי כבר לא פה, עגייב כן.
אז מקווה שרפואה יתעשת בקרוב, יראה לניר לקס קצת ספסל, וייתן לעגייב לשחק.
הייתי שמח לראות גם את פרחאת בהרכב, אם כבר מדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 13:25 
האדס כתב:
יותר טובים מאיתנו:
מכבי
חדרה
באר שבע
מכבי פ"ת

ברמה שלנו:
בני יהודה
הפועל חיפה
קרית שמונה
סכנין

יהיו יותר טובים מאיתנו:
נתניה
ביתר
חיפה

פחות טובים מאיתנו:
מ.ס אשדוד
רעננה

בהנחה שחדרה הבטיחה את מקומה בליגת העל, יש לנו מאבק עם ארבע הקבוצות שרשמתי על "מי תצטרף למאבקי הירידה".
אני מקווה שנצליח לחבר 2-3 ניצחונות כדי שנשכח מהשיחה הזו, אבל כרגע הכל מרגיש קצת גבולי.
חדרה הבטיחה הישארות אחרי 7 מחזורים??
בית"ר תהיה טובה מאיתנו? למה מי זאת ביתר?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 14:32 
יובל כתב:
בטח, רפואה אשם.
רפואה אשם שאף שחקן בהפועל לא מסוגל לשים גול ממצב נוח. שימו לב שאף אחד לא מדבר אפילו על לשים גול מחצאי מצבים, משהו ששחקני התקפה טובים אמורים לעשות.
רפואה אשם שדמארי שחקן גמור, ועאבד שבסך הכל היה כל הקריירה שחקן בינוני של 6-7 שערים בעונה לא מסוגל לתת פס או לעבור שחקן.
רפואה אשם שההנהלה מתעסקת בלהביא זרים בשקל (ליטרלי זרים שעולים שקל, שחקנים שאי אפשר להגיד בקול רם את המשכורת שלהם בדולרים) כמו גירדוואיניס, מלקה ובואטנג, או שחקן זקן שמשוחרר מקבוצת תחתית במחיר מבצע באמצע ספטמבר בלי כושר משחק, במקום להביא זרים שיכולים לשדרג את הקבוצה.
רפואה אשם שיש לו את חסוס, סטרלינג וסאנה על הספסל, והוא מעלה במקומם את רז כהן. רגע לא? הם יושבים על הספסל בסיטי?

מה שרפואה לא אחראי עליו, לעומת זאת, זה שספגנו 3 שערים ב-7 משחקים, עם הגנה שעלתה כולה מהלאומית (ושוער שהגיע גם כן מהלאומית). לזה אין לו שום קשר.

הנהלה טובה יושבת עם רפואה עכשיו, ומחליטה ביחד איתו אילו שחקנים אפשר להביא בינואר, אילו שחקנים אפשר להביא בקיץ, כדי לחזק את הקבוצה על הבסיס שיש כרגע (ויש בסיס עם גם לא מעט דברים טובים). שחקנים (ישראלים וזרים) שמתלבטים בקבוצות מרכז טבלה ותחתית, זרים עם רזומה נורמלי, שחקנים שעולים כסף אמיתי.
הנהלה זבל מפטרת את רפואה ומביאה מאמן בובה שיסתדר עם החיזוק בשקל ורבע, לא יעשה בעיות ולא יביא תוצאות.

בואו נראה איזו הנהלה יש לנו.

לדחוף את ההנהלה לכל דיון זה כיף ונחמד, אבל לא תמיד רלוונטי.
זה היה יכול להיות רלוונטי, אם היינו מתיימרים להתמודד נגד ב"ש ומכבי על האליפות, אבל זה לא המצב.
שאר הליגה הזו מורכבת מקבוצות שחלקן בכלל לא קבוצות כדורגל (כמו הקבוצה המצחיקה ששיחקנו מולה אתמול), וכדי להתמודד מולן הסגל שלנו בהחלט אמור להספיק. אם קבוצות כמו בני יהודה וחדרה הבקיעו עד כה פי שלוש מאיתנו, אז יש כאן בעיה רצינית ולמאמן יש חלק נכבד בה.

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 21 אוקטובר 2018, 14:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 14:44 
טכנית לארז כתב:

כנ"ל מכבי פתח תקווה.

אני פשוט חושב שאין סיבה הגיונית להניח כרגע שזה עומד לקרות עם איך שהפועל נראית אחרי 7 מחזורים.

קבוצות תחתית לרוב מתחלקות לשני סוגים:
1. קבוצות שמהתחלה יודעות שמגזר עליהן להיאבק בתחתית ונערכות בהתאם.
2. קבוצות שחיות בסרט כי הן "משחקות טוב" ו-"שולטות", רק מה? לא צוברות נקודות.

הסכנה עבור הקבוצות מהסוג השני הרבה הרבה יותר גדולה מהקבוצות מהסוג הראשון, מהסיבה הפשוטה שעד שהן מבינות שהן קבוצות תחתית זה יכול להיות מאוחר מידי (וכמו שכבר צייניתי, יש לך את עונת לנדאו, את עונת לוזון ואת עונת כבירי הראשונה כדוגמא למה שיכול לקרות בדיוק גם העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 14:49 
pogi כתב:
טכנית לארז כתב:

כנ"ל מכבי פתח תקווה.

הסכנה עבור הקבוצות מהסוג השני הרבה הרבה יותר גדולה מהקבוצות מהסוג הראשון, מהסיבה הפשוטה שעד שהן מבינות שהן קבוצות תחתית זה יכול להיות מאוחר מידי (וכמו שכבר צייניתי, יש לך את עונת לנדאו, את עונת לוזון ואת עונת כבירי הראשונה כדוגמא למה שיכול לקרות בדיוק גם העונה).

כשנהיה במחזור 20, וקצב צבירת הנקודות שלנו לא ישתנה/יהיה גרוע יותר ונדבר אותו דבר - תזהיר אותנו.
עד אז אני לא רואה סיבה להיכנס ללחץ.
אנחנו במחזור 7.

לפי התיאוריה הזו אגב, גם ביתר אמורה להיות עכשיו בפאניקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 14:54 
pogi כתב:
טכנית לארז כתב:

כנ"ל מכבי פתח תקווה.

בעונת לנדאו או לוזון מישהו חשב ששיחקנו טוב?
בעונת כבירי הראשונה עם שלוש(?) החלפות בעלים מישהו חשב מתישהו ששיחקנו טוב ושלטנו?

חוצמזה שגם ככה, הקבוצות שיורדות אלו קבוצות גרועות במיוחד או גרועות מספיק, כאלו שידעו מתחילת העונה שהן במאבקים (להוציא הפועל פירוק).
בשנים האחרונות היורדות היו:
אשקלון ועכו
אנחנו וכפ"ס
נתניה ועכו
הפועל פ"ת ואשדוד
רמה"ש ובני יהודה
רמת גן ונתניה

לא זוכר הרבה קודם, וגם את אלו לא מדהים, אבל לא זכור לי מקרה של קבוצה ששולטת במשחקים ופשוט לא מבקיעה שפתאום נקלעה לירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 14:56 
חוץ ממכבי ומב"ש אני לא חושב שיש קבוצה שהיא יותר טובה מאיתנו.
וזה עובד הפוך,אני לא חושב שאנחנו קבוצה יותר טובה מכל השאר.

הליגה פה ממש שיוויונית עם קבוצות דיי שוות ברמתם,החלק הקדמי שלנו על הנייר היה צריך לעשות את ההבדל.
למרבה ההפתעה בנתיים מה שמחזיק אותנו בחיים זאת ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
יובל כתב:
בטח, רפואה אשם.
רפואה אשם שאף שחקן בהפועל לא מסוגל לשים גול ממצב נוח. שימו לב שאף אחד לא מדבר אפילו על לשים גול מחצאי מצבים, משהו ששחקני התקפה טובים אמורים לעשות.
רפואה אשם שדמארי שחקן גמור, ועאבד שבסך הכל היה כל הקריירה שחקן בינוני של 6-7 שערים בעונה לא מסוגל לתת פס או לעבור שחקן.
רפואה אשם שההנהלה מתעסקת בלהביא זרים בשקל (ליטרלי זרים שעולים שקל, שחקנים שאי אפשר להגיד בקול רם את המשכורת שלהם בדולרים) כמו גירדוואיניס, מלקה ובואטנג, או שחקן זקן שמשוחרר מקבוצת תחתית במחיר מבצע באמצע ספטמבר בלי כושר משחק, במקום להביא זרים שיכולים לשדרג את הקבוצה.
רפואה אשם שיש לו את חסוס, סטרלינג וסאנה על הספסל, והוא מעלה במקומם את רז כהן. רגע לא? הם יושבים על הספסל בסיטי?

מה שרפואה לא אחראי עליו, לעומת זאת, זה שספגנו 3 שערים ב-7 משחקים, עם הגנה שעלתה כולה מהלאומית (ושוער שהגיע גם כן מהלאומית). לזה אין לו שום קשר.

הנהלה טובה יושבת עם רפואה עכשיו, ומחליטה ביחד איתו אילו שחקנים אפשר להביא בינואר, אילו שחקנים אפשר להביא בקיץ, כדי לחזק את הקבוצה על הבסיס שיש כרגע (ויש בסיס עם גם לא מעט דברים טובים). שחקנים (ישראלים וזרים) שמתלבטים בקבוצות מרכז טבלה ותחתית, זרים עם רזומה נורמלי, שחקנים שעולים כסף אמיתי.
הנהלה זבל מפטרת את רפואה ומביאה מאמן בובה שיסתדר עם החיזוק בשקל ורבע, לא יעשה בעיות ולא יביא תוצאות.

בואו נראה איזו הנהלה יש לנו.

לדחוף את ההנהלה לכל דיון זה כיף ונחמד, אבל לא תמיד רלוונטי.
זה היה יכול להיות רלוונטי, אם היינו מתיימרים להתמודד נגד ב"ש ומכבי על האליפות, אבל זה לא המצב.
שאר הליגה הזו מורכבת מקבוצות שחלקן בכלל לא קבוצות כדורגל (כמו הקבוצה המצחיקה ששיחקנו מולה אתמול), וכדי להתמודד מולן הסגל שלנו בהחלט אמור להספיק. אם קבוצות כמו בני יהודה וחדרה הבקיעו עד כה פי שלוש מאיתנו, אז יש כאן בעיה רצינית ולמאמן יש חלק נכבד בה.

לא, בכלל לא רלוונטי.
בכלל לא רלוונטי שאין לנו כישרון כשההנהלה מביאה זרים בשקל או מחפשת "מציאות" ביום האחרון של חלון ההעברות באמצע ספטמבר.

לקבוצה מצחיקה כמו בני יהודה יש את מאוויס צ'יבוטה ולנו יש את... מי בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 15:28 
לא צריך להיות בפאניקה. הפועל לא יירדו ליגה (לפחות לפי הנראה כרגע). אבל הפועל כן צריכה להיות קבוצה שצריכה לשאוף לנצח משחקים ולא להספתק בתיקו "בשביל הבטחון", בטח לא נגד בני יהודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שבחצי השני נראנו כמו קבוצה שמרוצה מתיקו.

אני לגמרה מקבל את האמירה שמספיק שבשני משחקים הכדורחים יכנסו ואז נוכל להתחיל רצף של ניצחונות. כי המציאות היא שמלבד חדרה כל משחק יכל להיית צריך לסיים עם עוד כדור או 2 ברשת של היריבה. הבעיה היא שזה גם יכול לקרות הפוך. אם אתמול השופט שורק לפנדל של דגני, אתה מםסיד גם לחיפה על ה 0 והנה אתה פתאום קבוצה שלא מצליחה להבקיע אבל גם סופגת 2 משחקים רצופים ולך תדע לאן זה יתדרדר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 16:58 
טכנית לארז כתב:

כשנהיה במחזור 20, וקצב צבירת הנקודות שלנו לא ישתנה/יהיה גרוע יותר ונדבר אותו דבר - תזהיר אותנו.
עד אז אני לא רואה סיבה להיכנס ללחץ.
אנחנו במחזור 7.

לפי התיאוריה הזו אגב, גם ביתר אמורה להיות עכשיו בפאניקה.

אתה קצת לא הבנת אז בוא אסביר לך שוב:
אם תגיע ככה למחזור ה20 אתה כבר תהיה עמוק בתוך הבוץ.
כדי להימנע מהמצב הזה אתה צריך להתעורר עכשיו.
ולא הבנתי את ההערה המצחיקה שלך לגבי בית"ר- הם משחקים כמו תחת ונמצאים במקום אחרון. ברור שהם צריכים להיות בפניקה. וכל עוד לוזון מאמן שם הם גם לא ייצאו מהמצב הזה.
לאף קבוצה שלא מבקיעה ולא מנצחת אין תעודת ביטוח מפני מאבקי תחתית וירידת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 17:06 
יובל כתב:

לא, בכלל לא רלוונטי.
בכלל לא רלוונטי שאין לנו כישרון כשההנהלה מביאה זרים בשקל או מחפשת "מציאות" ביום האחרון של חלון ההעברות באמצע ספטמבר.

"ההנהלה מביאה זרים בשקל". כי ההנהלות של בני יהודה חדרה ק"ש אשדוד ונתניה שפכו מליוני דולרים כדי להנחית כאן את תותחי היבשת...
וואיי וואיי מאוויס צ'יבוטה.. איזה כוכב...אתמול כל זינוק שלו בתוך הרחבה היה יותר מגוחך מהקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2018, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
לא צריך להיות בפאניקה. הפועל לא יירדו ליגה (לפחות לפי הנראה כרגע). אבל הפועל כן צריכה להיות קבוצה שצריכה לשאוף לנצח משחקים ולא להספתק בתיקו "בשביל הבטחון", בטח לא נגד בני יהודה
זה נכון אם לא מתחשבים במה שקדם למשחק ובמה יגיע במשחקים הקרובים. אבל לאור איך שהמשחק התפתח ברור שזה שיקול לגיטימי להסתפק בתיקו, מאשר להמר בדקה 75 על התקפה ואולי להפסיד משחק אחרי רצף משחקים ללא ניצחון, וכשבאופק שני משחקים קשים.
קל לבוא ולזרוק קלישאות מהצד, אבל כשאתה בעמדת מקבל ההחלטות אתה חושב פעמיים אם לקחת את ההימור הזה.
יחד עם זאת, אני בהחלט לא חושב שהפועל הסתפקה אתמול בתיקו בשום שלב במשחק.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
האדס כתב:
יותר טובים מאיתנו:
מכבי
חדרה
באר שבע
מכבי פ"ת

ברמה שלנו:
בני יהודה
הפועל חיפה
קרית שמונה
סכנין

יהיו יותר טובים מאיתנו:
נתניה
ביתר
חיפה

פחות טובים מאיתנו:
מ.ס אשדוד
רעננה

חדרה הבטיחה הישארות אחרי 7 מחזורים??
בית"ר תהיה טובה מאיתנו? למה מי זאת ביתר?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

לא אמרתי שחדרה הבטיחה הישארות, רק אמרתי שהם טובים מאיתנו, עם כמה שזה עצוב לומר.
בכל המשחקים שלהם הם באים לשחק כדורגל, והם ממש לא מתנהלים כמו קבוצת תחתית מסריחה (כמו אשדוד ורעננה למשל).

לגבי בית"ר, בעיני הבעיה שם היא 90% מאמן. יש שם סגל שכמעט לקח אליפות שנה שעברה, רואים שהקבוצה לא מאומנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
יובל כתב:

לא, בכלל לא רלוונטי.

"ההנהלה מביאה זרים בשקל". כי ההנהלות של בני יהודה חדרה ק"ש אשדוד ונתניה שפכו מליוני דולרים כדי להנחית כאן את תותחי היבשת...
וואיי וואיי מאוויס צ'יבוטה.. איזה כוכב...אתמול כל זינוק שלו בתוך הרחבה היה יותר מגוחך מהקודם.

אנחנו לא צריכים להיות או לשאוף להיות בסטנדרט של הקבוצות האלו.
גם אם המציאות היא שהבעלים הם לא עשירים. מבחינת האוהדים השאיפה והדרישה צריכה להיות דה בסט או בטח לא מדיניות הזרים שבהפועל אימצו. זרים של מקס סטוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 11:17 
dino כתב:

גם אם המציאות היא שהבעלים הם לא עשירים. מבחינת האוהדים השאיפה והדרישה צריכה להיות דה בסט או בטח לא מדיניות הזרים שבהפועל אימצו. זרים של מקס סטוק.

כרגיל אתה לא בדיון

אני טוען שרוב הקבוצות בליגה הזו הן מדרג B ו-C.
אני טוען שאנחנו קבוצה מדרג B שצריכה לנצח ולהבקיע יותר משלושה שערים נגד קבוצות מדרג B ומדרג C ואנחנו לא עושים את זה ולמאמן יש חלק נכבד.
אתה עונה לי מנגד שהאוהדים שואפים שהקבוצה תהיה בדרג A.

מה הקשר לטענה שלי???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 11:23 
הכל כבר מוכן לטרייד רפואה-לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 13:14 
pogi כתב:
dino כתב:

כרגיל אתה לא בדיון

אני טוען שאנחנו קבוצה מדרג B שצריכה לנצח ולהבקיע יותר משלושה שערים נגד קבוצות מדרג B ומדרג C ואנחנו לא עושים את זה ולמאמן יש חלק נכבד.

מה הקשר לטענה שלי???

הכל טוב, רק תנסה לצאת מהפריזמה של 7 משחקים (למרות שאין ספק ש-3 גולים זה לא כיף גדול) וקח בחשבון שעכשיו יש 2 משחקים קשים. כן תנסה לראות את הדברים החיוביים שיש בקבוצה שהם לזכותו של המאמן ושלא היו בעונות הקודמות ותשפוט את הקבוצה בסוף העונה. נכון, יכול להיות כדור שלג לא נעים שיגרום להסתבכות בתחתית, אבל גם שמסתכלים על האלטרנטיבות בשוק וגם שרואים מה קורה במגרש בעיניי אין ספק שרפואה צריך להמישך לקבל קרדיט לפחות עד סוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
dino כתב:

כרגיל אתה לא בדיון

מה הקשר לטענה שלי???

איפה החלק של המאמן ששחקן מ 5 מטר בועט מחוץ למסגרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 22:47 
עד המ!!ת הפועל כתב:
הכל כבר מוכן לטרייד רפואה-לוזון.
God no...

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2018, 22:58 
redrony כתב:

הכל טוב, רק תנסה לצאת מהפריזמה של 7 משחקים (למרות שאין ספק ש-3 גולים זה לא כיף גדול) וקח בחשבון שעכשיו יש 2 משחקים קשים. כן תנסה לראות את הדברים החיוביים שיש בקבוצה שהם לזכותו של המאמן ושלא היו בעונות הקודמות ותשפוט את הקבוצה בסוף העונה. נכון, יכול להיות כדור שלג לא נעים שיגרום להסתבכות בתחתית, אבל גם שמסתכלים על האלטרנטיבות בשוק וגם שרואים מה קורה במגרש בעיניי אין ספק שרפואה צריך להמישך לקבל קרדיט לפחות עד סוף העונה

הבעיה שלי היא בדיוק עם המשפט המודגש.
אנשים פה מתוסכלים מזה שאנחנו לא קבוצת צמרת שמתמודדת על עם ב"ש ומכבי על האליפות, ומוצאים את זה על ההנהלה. בצדק או לא בצדק זה כבר דיון אחר, אבל העניין הוא שנוצר מצב שבו "הכדורגל הטוב" שהקבוצה משחקת נזקף לזכות קובי רפואה, וכל הצרות, לרבות זה שאנחנו לא מצליחים לתת גול, זה בגלל ההנהלה.
באותה מידה אפשר לסובב את זה הפוך ולומר שעצם זה ש"הדברים החיוביים שלא היו פה בשנים האחרונות" כהגדרתך, הם בעיקר בזכות ההנהלה מפני שהדברים הטובים האלה קורים אצלה ולא קרו אצל ההנהלות הקודמות.
אפשר לומר גם שזה שאנחנו משחקים טוב זה בגלל שההנהלה העמידה סגל שעולה ברמתו על רוב הקבוצות. אפשר גם לנחש ששילוב שחקני הבית שנזקף כאן לזכות רפואה הוא לאו דווקא בזכותו אלא ביוזמת ההנהלה. כמובן שאלה טענות פחות פופולריות כאן כי נחמד יותר לרדת על ההנהלה ולהלל את רפואה שהוא הגיבור שבסך הכל נלחם על זה שיביאו עוד רכש...
אבל מה לעשות שהבנאדם לא נקי מטעויות ולא חסין מביקורת. את ברשצקי שהבקיע ובישל בנתניה הוא מחק, גם את מוליץ' וגם את עגייב הוא דחק לסוף הספסל. הוא בוחר לשחק עם אותם שחקני התקפה באותה שיטה כשברור שיש בעיה אמיתית בהבקעת שערים, וזה לא משנה אם היא פסיכולוגית או מקצועית. להגיד ש"מגיע לו קרדיט עד סוף העונה" מבלי להתחשב בתוצאות זה לא רציני. קבוצה נמדדת בסופו של דבר לפי תוצאות ואין סיבה שבסגל הזה ובהתחשב ברמה העלובה של הליגה לא נתחיל לצבור נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: