תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 14:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שערים, שערים, שערים
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2018, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
העונות עוברות, הסגלים עוברים מהפכה פעמיים בעונה, המאמנים מתחלפים גם כן, אפילו הליגה לא קבועה, אבל דבר אחד לא משתנה - במשחקים של הפועל אין גולים. סופגים מעט, מבקיעים עוד פחות, ובעיקר מוציאים לאוהדים את הנשמה. הפועל תל אביב - ההצגה הכי משעממת בעיר (ובליגה כולה) since 2014.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2018, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי על זה גם. אבל ההבדל היחידי הוא שבשנים הקודמות לא הגענו בכלל למצבים. הייתה קורולציה בין היכולת לכמות הכיבושים. העונה אנחנו מגיעים להרבה מצבים ופשוט לא מצליחים להבקיע.
אני באופן אישי די מעודד מכמות המצבים שאנחנו מגיעים אליהם, ובטוח שהסטטיסטיקה תתיישר בקטע הזה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שערים, שערים, שערים
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2018, 23:45 
6 משחקים זה לא מדד רציני. אתמול אם היית מבקיע בדקה 20 אז יכל להיגמר 3-0 והיית מכפיל את כמות הכיבושים במשחק אחד (משהו שלא יכול לקרות במחזור 30).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2018, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
חשבתי על זה גם. אבל ההבדל היחידי הוא שבשנים הקודמות לא הגענו בכלל למצבים. הייתה קורולציה בין היכולת לכמות הכיבושים. העונה אנחנו מגיעים להרבה מצבים ופשוט לא מצליחים להבקיע.
אני באופן אישי די מעודד מכמות המצבים שאנחנו מגיעים אליהם, ובטוח שהסטטיסטיקה תתיישר בקטע הזה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

מסכים לגבי המשפט הראשון. לגבי השני אני רק יכול לקוות.
מרגיש לי שאם דמארי לא יתן 15 גולים העונה מצבנו לא יהיה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2018, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
הסיבה העיקרית היא הגעה למצבי הבקעה (שלדעתי גם מהנמוכים בליגה חוץ מהעונה הנוכחית)
וכשמגיעים כבר למצבים, מי שאמור לסיים, לא ממש יודע.

14/15
שובל גוזלן
שגיב יחזקאל
דודו ביטון
אמידו בלדה
עדן שרם
פדידה

15/16
אלון תורג'מן
שוינפלד (ינואר)
אנאס מחמיד
דודו ביטון
ליביו אנטל
עמרי אלטמן
שגיב יחזקאל

16/17
שוינפלד
אנאס מחמיד
ג'ון צ'יבויקה
דודו ביטון (3 עונות, פתאום קלטתי את זה)
וויאם עמאשה
חן עזרא
שגיב יחזקאל
שחר הירש
עמרי אלטמן
טוטו תמוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2018, 08:41 
מאז עונת 14/15, רק ב-21 מתוך 105 משחקים בליגת העל הפועל הצליחה להבקיע יותר משער אחד במשחק.
כלומר ב-84 מתוך 105 משחקי הליגה האחרונים כבשנו 0 או 1 שערים.

העונה, ב6 משחקים שהיו עד כה, ובניגוד מוחלט לעונות קודמות, אנחנו כן מגיעים למצבים.
ב14/15 הפועל הייתה מסוגלת לא להגיע לחצי מצב אחד במשחק שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2018, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
מאז עונת 14/15, רק ב-21 מתוך 105 משחקים בליגת העל הפועל הצליחה להבקיע יותר משער אחד במשחק.

העונה, ב6 משחקים שהיו עד כה, ובניגוד מוחלט לעונות קודמות, אנחנו כן מגיעים למצבים.

איזה נתון מדכא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2018, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
טכנית לארז כתב:

איזה נתון מדכא

נשמע מדכא על פניו, אבל צריך לבחון אותו בהתאם לנוף הכללי בליגה שלנו. למישהו יש כוח לעשות בדיקה מקבילה עבור בני יהודה/מכבי חיפה לדוגמה?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2018, 20:27 
roygordana כתב:
הפועל כתב:
טכנית לארז כתב:

איזה נתון מדכא

נשמע מדכא על פניו, אבל צריך לבחון אותו בהתאם לנוף הכללי בליגה שלנו. למישהו יש כוח לעשות בדיקה מקבילה עבור בני יהודה/מכבי חיפה לדוגמה?

אצל מכבי חיפה מאז עונת 15/16 (לא כולל העונה) ב-34 מתוך 105 משחקים בליגת העל הם כבשו יותר משער אחד.
העונה הם עשו זאת פעם אחת מתוך 6 משחקים עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2018, 10:00 
אני חושב שבסגנון המשחק של הפועל הנוכחית, גם כאשר דברים יתחברו מבחינת כיבושים שלנו, לא נראה הרבה גולים במשחקים. רפואה משתית משחק מסודר בגדול, עם שני בלמים חזקים וקישור אחורי שלאט לאט עושה רושם של קישור חזק מבחינה הגנתית. נראה לי שאם יש סיכוי לאיזשהוא תהליך, זה ככה בתקווה שמתישהו על הבסיס הזה אפשר יהיה להוסיף כשרון בשנים הבאות.
אני מאוד פסימי בהשקפותיי, החצי הראשון בדרבי והמשחק נגד אשדוד הם מקור לאופטימיות. ובכלל, להפועל היו עונות הרבה יותר גרועות מבחינת כדורגל, אני חושב שהשנה, לא היה משחק ממש ממש רע של הפועל, כל משחק עשו מ3-4 מצבים וסה"כ מנסים לשחק נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2018, 22:13 
בשביל לבנות קבוצה טובה מתחילים לבנות אותה מההגנה וזה מה שרפואה עושה בעצם, לפחות ככה זה נראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2018, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אני חושב שבסגנון המשחק של הפועל הנוכחית, גם כאשר דברים יתחברו מבחינת כיבושים שלנו, לא נראה הרבה גולים במשחקים. רפואה משתית משחק מסודר בגדול, עם שני בלמים חזקים וקישור אחורי שלאט לאט עושה רושם של קישור חזק מבחינה הגנתית. נראה לי שאם יש סיכוי לאיזשהוא תהליך, זה ככה בתקווה שמתישהו על הבסיס הזה אפשר יהיה להוסיף כשרון בשנים הבאות.
אני מאוד פסימי בהשקפותיי, החצי הראשון בדרבי והמשחק נגד אשדוד הם מקור לאופטימיות. ובכלל, להפועל היו עונות הרבה יותר גרועות מבחינת כדורגל, אני חושב שהשנה, לא היה משחק ממש ממש רע של הפועל, כל משחק עשו מ3-4 מצבים וסה"כ מנסים לשחק נכון

כל מילה. למעט חדרה (גם שם כדורים טיילו ברחבה עד ההרחקה), את כל המשחקים הגרועים שלנו היינו צריכים לנצח. אם נזקק את זה לכדורגל טוב ורע - יש לנו מחצית ראשונה רעה נגד סכנין, חצי שני נגד קש ומכבי - בשאר הזמן הקבוצה הזו היא הרבה הרבה הרבה מעבר למה שציפיתי. שימשיכו ושיבקיעו ויהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2018, 00:07 
מסכים. עם כל האנטי-כדורגל שהורגלנו אליו בשנים האחרונות, אני בינתיים מרוצה מצורות המשחק שלנו מאז שרפואה הגיע. בכוונה צורות ברבים כדי להדגיש כמה רפואה, לעומת קודמיו, דינמי ומוכן לשנות כשמשהו לא עובד. הוא מתחיל מהבסיס (שחקנים בפאקינג עמדות שלהם) ומשנה ומתקן כשצריך.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 06:51 
לא יודע מה איתכם, אותי זה לא כזה מעניין. אותי מעניין רק המיקום שלנו בסוף העונה.
אני מוכן להיות בפלייאוף העליון ושכל העונה נעשה רק 0:0 ו-0:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 11:43 
ההצגה הכי משעממת בעיר ובליגה כולה Since 2014? אם כבר תנסה Since האייטיז.
כבר שכחנו את מורשת ה"נפרק אותם אחד אפס" של עלי מוהר? את ההשוואות בין הפועל ל-boring arsenal, ולא רק במדים?
שלא נתבלבל, הקבוצה של גוטמן בתחילת העשור היתה בגדר היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.
אגב, כתבתי בפוסט על אשדוד שעם קצת יותר מזל וריכוז שהיו הופכים את כל האפס אפסים האלו לאחד אפסים, אז היינו יכולים כבר לרוץ יפה למעלה כמו בפתיחת עונת השרוכים, עוד עונה בהיסטוריה שלנו שענתה באופן מדויק על מורשת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 15:22 
אבשה כתב:
ההצגה הכי משעממת בעיר ובליגה כולה Since 2014? אם כבר תנסה Since האייטיז.
כבר שכחנו את מורשת ה"נפרק אותם אחד אפס" של עלי מוהר? את ההשוואות בין הפועל ל-boring arsenal, ולא רק במדים?
שלא נתבלבל, הקבוצה של גוטמן בתחילת העשור היתה בגדר היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.
אגב, כתבתי בפוסט על אשדוד שעם קצת יותר מזל וריכוז שהיו הופכים את כל האפס אפסים האלו לאחד אפסים, אז היינו יכולים כבר לרוץ יפה למעלה כמו בפתיחת עונת השרוכים, עוד עונה בהיסטוריה שלנו שענתה באופן מדויק על מורשת הפועל.

בדיחה,מורשת של הפועל.
העונה ההיא הייתה העונה היחידה של 0-1.
וגם באותה עונה רוב ה 0-1 היו בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: