תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 14:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האנשים עם הכיסאות משרלרואה
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
כשהאלימות מגיעה מתוך ההנהלה אי אפשר יהיה לעצור אותה באמת.
חבר הנהלה שמצביע נגד מיגור האלימות. איפה נשמע דבר כזה.

מישהו פה זרק שעוד אחד מתוך המערכת היה שותף לזריקת הכיסאות והוא זה שהורחק לכמה חודשים מהאולמות.
בעונה שעברה איש משק מעיף כיסא על אוהדי חולון(לא אפול מהרגליים אם תגידו לי שזה אותו אחד שהורחק)

שלא יעבדו עליכם שמישהו מנסה לשנות משהו, ביום שרמי כהן יתחיל לבצע ולא רק לדבר הימים שלו בהפועל יהיו ספורים.
הוא רק בובה של מי שבאמת מחזיק את המועדון הזה בביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האנשים עם הכיסאות משרלרואה
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:

מישהו פה זרק שעוד אחד מתוך המערכת היה שותף לזריקת הכיסאות והוא זה שהורחק לכמה חודשים מהאולמות.
בעונה שעברה איש משק מעיף כיסא על אוהדי חולון(לא אפול מהרגליים אם תגידו לי שזה אותו אחד.

זה לא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 18:45 
ההחלטה של ההנהלה וההודעה מבורכת (והייתה צריכה כבר להגיע מזמן), אבל לדעתי חייב להיות צעד נוסף במשחק הקרוב עוד לפני מבחן המציאות באירוע האלים הבא.

על ההחלטה התקדימית שהתקבלה אתמול צריך להכריז גם הכרוז רגע לפני פתיחת המשחק הקרוב ביום שבת, כדי שרוב האוהדים שתומכים בהחלטה הזאת יוכלו גם להראות את זה. זה גם יראה תמיכה בהנהלה לקראת מבחן המציאות וכך יגרום לה להיות מחויבת יותר להחלטה, וגם יבהיר למיעוט בקהל שלא מסכים איתה שהוא אכן מיעוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
מה שרד פפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 18:52 
red pepper כתב:
ההחלטה של ההנהלה וההודעה מבורכת (והייתה צריכה כבר להגיע מזמן), אבל לדעתי חייב להיות צעד נוסף במשחק הקרוב עוד לפני מבחן המציאות באירוע האלים הבא.

על ההחלטה התקדימית שהתקבלה אתמול צריך להכריז גם הכרוז רגע לפני פתיחת המשחק הקרוב ביום שבת, כדי שרוב האוהדים שתומכים בהחלטה הזאת יוכלו גם להראות את זה. זה גם יראה תמיכה בהנהלה לקראת מבחן המציאות וכך יגרום לה להיות מחויבת יותר להחלטה, וגם יבהיר למיעוט בקהל שלא מסכים איתה שהוא אכן מיעוט.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
רעיון טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 20:10 
אהבתי , יש לך את האמצעים לגרום לזה לקרות, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 20:25 
האדום הצורר כתב:
Asafas כתב:
האולטראס אחראי להרבה תצוגות עידוד ותפאורות מדהימות, אבל ויש אבל גדול לא יכול להיות שזה יעניק להם לגיטמציה לאלימות ואנרכיסטיות.
מעניין מאוד שכל העימותים עם כוחות האבטחה בדרייב אין היו ביציע של האולטראס ולא באחרים.
אלה אותם אנשים ששרים מוות לבלאט, בזמן שהבן שלו משחק אצלנו, אותם אוהדים ששרים שירי שואה, מביאים עציץ במקום מני לוי וחושבים שהם מגניבים.
בצעירותי, ישבתי בשער 5 לא מעט שנים, ואני זוכר קהל הרבה יותר מתון, כך היה גם באוסישקין.
להגיד שרק רדיקליות של הקהל תביא את הקבוצה למקום טוב זו פשוט בדיחה עצובה.
הייתי שמח לדעת איזה אבא היה רוצה שהבן שלו יישב ביציע אלים כזה.
מבחינתי, אם הבחירה היא בין האולטראס לשפיות (אני יודע שיש לא מעט אנשים מדהימים שם), אני בוחר בשפיות.

אתה יודע מה זה אנרכיסטיות שאתה כורך אותה באלימות?

אני יודע. מעוניין בפירוש? אם אתה לא מבין את ההקשר שלה לחלק מהאוהדים אצלנו זה עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2018, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
עובדיה, בכוונה לא ציינתי את השם "אולטראס" בהודעות שלי. אני לא מתנגד לארגוני אוהדים. ואני לא מתנגד עקרונית לאולטראס. ואני לא מתנגד לכך שביציעים יש קבוצות קיצוניות יותר. זה בסדר גמור. אני כותב על חוליגנים. ולתפיסתי, ארגון אוהדים צריך להיות הראשון שיתמוך בהרחקת חוליגנים מהיציע ובכך שההנהלה תגיש נגדם תביעות אישיות. ארגון אוהדים יכול להיות בוטה ולעתים גם קיצוני ובמקביל להתנגד לאלימות של אוהדים. מה זה "יכול" - זו חובתו. כל הקשקושים האלה של סולידריות עם חוליגנים זו התנהלות שמתאימה לצערי למקומות אחרים, שמחוץ לספורט.
אני מניח שאתה נגד אלימות. אני מניח שאתה לעולם לא היית משליך כסא על מאבטח ולא היית זורק מצת ולא היית עושה סימני תלייה לרגב פנאן. אז מה בדיוק הבעיה שלך לתמוך בהרחקת אותם אנשים מהאולם? למה הסולידריות שלך היא עם כמה חוליגנים ולא עם 95 אחוז מהקהל של הפועל? למה הסולידריות שלך אינה עם המועדון שאתה אוהד? מה הבעיה בכך שאנשים שגורמים נזק כלכלי ותדמיתי עצום למועדון ייתבעו וישלמו על הנזק שגרמו? בדיוק כמו שאם היו שוברים חלון ראווה בחנות - הם היו נתבעים ומשלמים. האנשים האלה (שוב - חוליגנים) הורסים את המועדון ומאיימים על קיומו. אני אומר לך שאנשים מתוך המועדון שבחיים לא חשבתי שידברו בצורה הזאת אומרים שהיום זו הזדמנות אחרונה של המועדון להציל את עצמו ואם לא תהיה פעולה - אז המועדון יעלם בעתיד הקרוב.
פעולות נגד חוליגנים יחזקו את המועדון ויחזקו גם את האולטראס.

מה הכנסת פה תנועות תלייה לרגב פנאן?
מה רע בהן ומה חוליגניזם בהן?
עם כל הכבוד לרצון שלך לדחוף גם פיסת אג'נדה מתחסדת לדברים נכונים בכללותם נראה לי שפיטורי אברהמי או כל מה שהלך בתקופת רמי הדר הם נזק תדמיתי קצת יותר גדול מחייל שעושה תנועת עניבה לרגב או סטנדאפיסט שנכנס ליציע עם חולצה שכתוב עליה "שתהיה שואה למכבי", ואני לא רואה אותך מציע לתבוע את ידידיה רפפורט, דודו הולצמן ורמי הדר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2018, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
LFC כתב:
עובדיה כתב:
LFC כתב:
הכוונה בעירוב המשטרה היא בפעולות של אחרי ולא הכנסתם ליציע.
למועדון יש שני צדעים שהוא יכול לעשות בנידון:
1. שלילת מנויים
2. מסירת שמות
המועדון לא יכול להעמיד סלקטור ולמנוע כניסת אוהדים שרכשו כרטיס או שמשתמשים במנוי של מישהו אחר. כמובן שיכולת השליטה על כניסת הקהל עוד יורדת במשחקי חוץ.
במקום הזה אני מעוניין שהמשטרה תיכנס לתמונה.

שאלה נוספת בהקשר הזה היא האם בית משפט יכול להרחיק אוהדים שהתפרעו, מהמגרשים בזמן יחסית מיידי או שזו סחבת?

מסירת שמות? מה אנחנו בגן שולה?
תגיד אתה אוכל אסיד?

קודם כל אני מודה לך על התגובה העניינית והבוגרת.
אם האפשרויות העומדות ברשותנו הן מסירת שמות או שמירה על אותם אוהדים (שלא נהיה מלשינים חס וחלילה) ובגלל זה להמשיך לקבל את אותם קנסות, אז למרות שאני מכונה מלשין, אני מעדיף למסור שמות.
מעבר לכך, כל הקטע הזה של עשיית מעשים שברורים שהם מזיקים, הסתתרות, אי לקיחת אחריות וכינוי כ"מלשין" לכל מי שהעז למסור שמות, אלו אותן פעולות שנשמעות לי לא בוגרות ומתאימות ל"גן שולה".

אל תדאג.
אם אתה לא חלק מהמאפיה אתה בהגדרה לא יכול להיות מלשין גם אם אתה מוסר שמות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2018, 10:37 
למען "טוהר" האשכול הזה , אני מבקש להתייחס רק לנושא של אלימות/פגיעה פיזית , כל הנושא של שירים/תנועות כאלו ואחרות הוא נושא אחר לחלוטין, באופן אישי הייתי שמח אם גם זה היה נעלם אבל כאן אני לא חושב שיש מקום להרחיק/להעניש אוהדים או לכל הפחות , זה דורש דיון , אבל האשכול הזה מדבר נטו על פגיעה פיזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2018, 17:15 
Asafas כתב:
האדום הצורר כתב:
Asafas כתב:
האולטראס אחראי להרבה תצוגות עידוד ותפאורות מדהימות, אבל ויש אבל גדול לא יכול להיות שזה יעניק להם לגיטמציה לאלימות ואנרכיסטיות.
מעניין מאוד שכל העימותים עם כוחות האבטחה בדרייב אין היו ביציע של האולטראס ולא באחרים.
אלה אותם אנשים ששרים מוות לבלאט, בזמן שהבן שלו משחק אצלנו, אותם אוהדים ששרים שירי שואה, מביאים עציץ במקום מני לוי וחושבים שהם מגניבים.
בצעירותי, ישבתי בשער 5 לא מעט שנים, ואני זוכר קהל הרבה יותר מתון, כך היה גם באוסישקין.
להגיד שרק רדיקליות של הקהל תביא את הקבוצה למקום טוב זו פשוט בדיחה עצובה.
הייתי שמח לדעת איזה אבא היה רוצה שהבן שלו יישב ביציע אלים כזה.
מבחינתי, אם הבחירה היא בין האולטראס לשפיות (אני יודע שיש לא מעט אנשים מדהימים שם), אני בוחר בשפיות.

אתה יודע מה זה אנרכיסטיות שאתה כורך אותה באלימות?

אני יודע. מעוניין בפירוש? אם אתה לא מבין את ההקשר שלה לחלק מהאוהדים אצלנו זה עצוב.

אנרכיזם היא תורה פוליטית. בינה ובין אלימות לשם אלימות המרחק הוא גדול מאוד. הלוואי שכל אוהדי הפועל יאמינו בזכותו של אדם לקבוע את גורלו בעצמו ולסמוך מספיק על חבריו בשביל שיכבדו את החופש שלו ויהיו לצידו כשיצטרך אותם.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: