תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 14:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שחקני בית
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
RedFox כתב:
Shacham כתב:
האדס כתב:
לדעתי קנה את המקום בהרכב שלו.
מקווה שלקס יפנה את מקומו לרוג'ר ונקבל אמצע חזק.

כל כך מתבקש, ועדיין כל עוד לא יקרה משהו חריג, כלומר פציעה של לקס או הפסד שאחריו רפואה יבצע מהפכה בהרכב, לא נראה את זה.

כל עוד לקס יצליח לעשות שבסוף המשחק הסטטיסטיקה תראה שהוא רץ הכי הרבה אז קובי רפואה ימשיך להרכיב אותו.
זה לא משנה שבפועל אף אחד לא יודע לאן הוא רץ ופעם ב-20 דקות אתה רואה אותו ונזכר שהוא בכלל במשחק.

כן, לקס משחק כי הוא רץ הכי הרבה ולא כי רוג'ר הפסיד לנו במו רגליו את המשחק מול חדרה ונראה כמו גרוטאה ביתר המשחקים ששיחק. די נו. אני מסכים עם הביקורת שהקישור האחורי שלנו היה חייב עוד שחקן משמעותי ושללקס אין מקום בהרכב של קבוצה שרוצה צמרת. אבל בדרבי הציוות של לקס ואליאס הוא הציוות הכי סביר מבחינה מקצועית.

רוג'ר הפסיד לנו את המשחק נגד חדרה ולקס לא הפסיד לנו אף משחק, אז רוג'ר לא צריך לשחק ולקס כן? וואלה, נראה לי שעם קצת מאמץ גם אני יכול להיות שחקן הרכב בליגת העל, פשוט אדפוק ניר לקס ואברח מהכדור כל המשחק.
יכול להיות שרוג'ר נראה רע בגלל שהוא משחק ליד ניר לקס? ולא, העובדה שאליאס נראה טוב ליד לקס לא סותרת את הטענה הראשונה, כי יכול להיות שהתכונות של אליאס(נגיד, שהוא נייד ויחסית מהיר) מחפות יותר טוב על היותו של לקס נעדר. לרוג'ר אולי אין את התכונות כדי להחזיק אמצע בשביל 2 שחקנים, אבל אולי כשהוא לא יידרש לכך יצאו ממנו דברים יותר טובים. אולי גם לא, אבל במקרה שלו יש יותר תקווה מאשר עם לקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
אליאס באמת אחלה של שחקן. ראו את זה גם לפני שנתיים כשירדנו ליגה, גם כששיחק בעונה שעברה, וגם העונה. מצד אחד נייד ופיזי וזוכה בכדורים, מצד שני להבדיל מרוג'ר ולקס שהם נגרים מחרידים, יש לו שליטה לא רעה בגוף ובכדור שעוזרת לו להשתחרר מלחץ.
קצת התבאסתי שכמו נגד הפועל חיפה הוא התפגר אחרי 70 דקות, אבל לפי הנתונים הוא גמע קילמוטראז' מטורף בדקות שהוא שיחק - 9.1 קילומטר ב-75 דקות ברוטו, קצב של 11.7 קילמוטר למשחק מלא, הרבה יותר מכל השחקנים שפתחו במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 22:25 
לקס פשוט לא מורגש לי במשחק של הפועל,זה מה שכל כך מתסכל בו.
הוא רץ אתמול יותר מכל שחקניי מכבי וכמעט הגיע ל11 ק"מ,אבל אני לא מצליח לזכור מתי הוא עשה איזשהו תאקל חשוב,שיחרר מלחץ או נתן מסירה טובה.
אני ממש לא אנטי לקס או משהו כזה ואני הראשון שרוצה לראות שחקניי בית מצליחים,אבל ב20 דקות אליאס עשה (לפחות ככה זה נראה) יותר ממש שלקס עשה עד כה בעונה.

* חבל מאוד שהביאו כל מיני זרים מוזרים כבלם שלישי במקום רז שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שחקני בית
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהב את אליאס ושלמה, נראה שיש עם מה לעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
RedFox כתב:
Shacham כתב:
האדס כתב:

כל כך מתבקש, ועדיין כל עוד לא יקרה משהו חריג, כלומר פציעה של לקס או הפסד שאחריו רפואה יבצע מהפכה בהרכב, לא נראה את זה.

כל עוד לקס יצליח לעשות שבסוף המשחק הסטטיסטיקה תראה שהוא רץ הכי הרבה אז קובי רפואה ימשיך להרכיב אותו.
זה לא משנה שבפועל אף אחד לא יודע לאן הוא רץ ופעם ב-20 דקות אתה רואה אותו ונזכר שהוא בכלל במשחק.

כן, לקס משחק כי הוא רץ הכי הרבה ולא כי רוג'ר הפסיד לנו במו רגליו את המשחק מול חדרה ונראה כמו גרוטאה ביתר המשחקים ששיחק. די נו. אני מסכים עם הביקורת שהקישור האחורי שלנו היה חייב עוד שחקן משמעותי ושללקס אין מקום בהרכב של קבוצה שרוצה צמרת. אבל בדרבי הציוות של לקס ואליאס הוא הציוות הכי סביר מבחינה מקצועית.

לפי הלוגיקה הזאת אז אדי גוטליב לא צריך לראות דקה בהפועל.
אני בעד אגב, אוהב את רז שלמה.

ציטוט:
ברור שהוא רץ הכי הרבה. 90 דקות הוא בורח מהכדור.
ולמי שלא מבין את זה אז לפי אתר המנהלת לניר לקס יש 115 מסירות (לא כולל אתמול). לרוג'ר לצורך העניין יש 171.
עשה דריבל 1 (!!!), רוג'ר 10.
יש לו 23 תיקולים לעומת 19 של רוג'ר, אבל בתיקולים מוצלחים יש לו אחד פחות מרוג'ר, בחילוצי כדור יש לו 9 לעומת 27 (!!!) ו-7 איבודי כדור יותר (19-12).

10 שחקנים, כבר אמרנו? אבל רוג'ר רץ פחות אז בוא נזרוק אותו לספסל.

תודה לך על הנתונים הנהדרים האלה, מוכיח שלקס לא עושה כלום על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עיוורים.
עידן כהן מגן ליגה למקומות עבודה, אליאס ולקס שחקני ליגה לאומית (אליאס יכול להיות טוב יותר, כרגע הוא לא שווה יותר מלאומית).
מה שכן, רמזי היה נהדר.

אתה זכור לי מ"ערן זהבי בלוף כינור 6"

אוקיי ו..?
זה אומר שעידן כהן ולקס הם שחקני צ׳מפיונס ליג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 09:48 
RedFox כתב:
Oleg Neduda כתב:
RedFox כתב:
Shacham כתב:
האדס כתב:

לפי הלוגיקה הזאת אז אדי גוטליב לא צריך לראות דקה בהפועל.
אני בעד אגב, אוהב את רז שלמה.

ציטוט:
ברור שהוא רץ הכי הרבה. 90 דקות הוא בורח מהכדור.
ולמי שלא מבין את זה אז לפי אתר המנהלת לניר לקס יש 115 מסירות (לא כולל אתמול). לרוג'ר לצורך העניין יש 171.
עשה דריבל 1 (!!!), רוג'ר 10.
יש לו 23 תיקולים לעומת 19 של רוג'ר, אבל בתיקולים מוצלחים יש לו אחד פחות מרוג'ר, בחילוצי כדור יש לו 9 לעומת 27 (!!!) ו-7 איבודי כדור יותר (19-12).

10 שחקנים, כבר אמרנו? אבל רוג'ר רץ פחות אז בוא נזרוק אותו לספסל.

תודה לך על הנתונים הנהדרים האלה, מוכיח שלקס לא עושה כלום על המגרש.

נכון מאוד, לפי הלוגיקה הזאת שלמה צריך לשחק לפני אדי גוטליב. לא חושב מישהו ירים גבה אם גוטליב יסופסל ושלמה ישחק ליד דגני.

והסטטיסטיקה הזאת לא מספרת שום דבר שלא ידענו. רוג'ר נוגע בכדור הרבה יותר מלקס. הסיבה לכך היא שלקס מעדיף לא לעשות דברים שהוא לא יודע (זה שהוא לא יודע זו בעיה בפני עצמה. אני לא מתווכח שבעמדה הזאת אנחנו צריכים שחקן שכן יודע לקבל כדורים ולנהל את המשחק). הבעיה היא שחלק גדול מאוד מהמסירות וה"דריבלים" של רוג'ר נגמרים באיבודי כדור הרסניים. במשחק כמו דרבי אני מעדיף שחקן למלם מאשר שחקן שעושה נזק טהור. ומה לעשות, כרגע רוג'ר הוכיח שהוא עושה בעיקר נזק. אני כמוכם מקווה שבמשחק הבא שרוג'ר יקבל הרכב הוא יוכיח שהוא טוב מלקס וברור לי שבפוטנציה השילוב של רוג'ר ושל אליאס טוב מהשילוב של לקס ושל אליאס. אבל בדרבי רפואה בחר בציוות הכי טוב לאותו משחק, בהתחשב באיך שרוג'ר נראה מתחילת העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
דווקא רוג'ר כשעלה לשחק בדרבי היה די טוב. בלי טעויות וכמה חילוצים טובים. נאמר שרפואה ביקש ממנו לשחק יותר למטה מלקס אומנם, אך הבעיה היא איתו שבכל משחק הוא יותר מידי למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
דווקא רוג'ר כשעלה לשחק בדרבי היה די טוב. בלי טעויות וכמה חילוצים טובים. נאמר שרפואה ביקש ממנו לשחק יותר למטה מלקס אומנם, אך הבעיה היא איתו שבכל משחק הוא יותר מידי למטה.

מסכים לגבי היכולת שלו בדרבי, אבל אני לא מסכים לגבי ה"יותר מידי למטה".
הוא שיחק בדיוק איפה שהיה אמור לשחק. התפקיד שלו להיות זה שמקבל את הכדור המבלמים ומניע אותו קדימה. הוא לא אמור לשחק בחלק הקדמי של המגרש, וגם לא להיות זה שמצטרף.
סגנון המשחק שלו גם מאוד מתאם לתפקיד הזה, מכיוון שהוא לא ממש נייד, והוא מאוד אוהב לתת כדורי עומק. בהתחלה עשה את זה לא רע, ואז הגיע הדרבי טוטו ואחריו 4 משחקים רצופים בהם היה חלש להחריד.

לגבי השילוב האפשרי שלו עם אליאס במקום לקס, יש מצב שזה ייראה יותר טוב לא בגלל השילוב שלהם אלא בגלל שאליאס שחקן יותר מורגש מלקס, העניין הוא שנראה שגם אליאס הוא לא שחקן שעושה יותר מידי תנועה לעומק ומצטרף. אז אני לא יודע כמה זה ישדרג אותנו. אבל לאור היכולת של אליאס בדרבי בהחלט מגיע לו להמשיך להיות בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 13:47 
שבתאי יחבס כתב:
chimpfive כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עיוורים.
עידן כהן מגן ליגה למקומות עבודה, אליאס ולקס שחקני ליגה לאומית (אליאס יכול להיות טוב יותר, כרגע הוא לא שווה יותר מלאומית).
מה שכן, רמזי היה נהדר.

אוקיי ו..?

זה אומר שאין מה להתייחס לביקורת שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
שיעלו ככה בגלל החולצה שהם לובשים ולא בגלל החולצות של הפינגווין הצורר שהיו מולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
שבתאי יחבס כתב:
chimpfive כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עיוורים.
מה שכן, רמזי היה נהדר.

אוקיי ו..?

זה אומר שאין מה להתייחס לביקורת שלך

סגור. אז לא אגיב פה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2018, 04:04 
רז שלמה, שי אליאס ורמזי ספורי הם שחקנים שאפשר לבנות עליהם לשנים הבאות.
עידן כהן וניר לקס יכולים במקסימום להיות גיבוי מהספסל (במידה שהפועל שואפת למשהו בעתיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2018, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
רז שלמה זומן היום לנבחרת הצעירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2018, 21:33 
נקודת האור מהמשחק רז שלמה שי אליאס וניר לקס
במשחק מושלם שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שחקני בית
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2018, 21:12 
עוד משחק סבבה של החמישה.

עדיפים על השאר(אולי פרט לדגני)

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: