תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כושר
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:26 
נשים רגע בצד את המשחק היום, כל הכבוד על המלחמה ועל התיקו, יש מספיק אשכולות על זה.

כל פעם משגעת אותי העובדה שהחשקנים שלנו פשוט לא בכושר, זה פשוט מטריף אותי :bang:

כושר זה לא עניין של כישרון, זה נטו עבודה קשה ואימונים.

כושר טוב של שחקנים יכול לגרום לשיפור כל כך גדול במשחק שלנו (במיוחד בליגה כמו שלנו שהכושר ירוד) - יכולת לעשות לחץ, פחות טעויות שיכולות להוביל לגול בדקות אחרונות , וכמובן יותר רעננות בחלק הקדמי שיכולות להוביל לגול.

אין שום סיבה שהכושר של השחקנים לא יעלה - כמו שכל שחקן ישראלי שיוצא לחו"ל אומר כמה האימונים קשים ו"קורעים אותם" ככה צריך להיות גם פה...

אם מסתכלים על עלות מול תועלת - ההשקעה הכלכלית בכך היא נמוכה מאוד (אולי לעבות טיפה את הצוות המקצועי) בעוד התועלת יכולה להיות אדירה!

דווקא במשחק כמו היום זה היה בולט, במחצית הראשונה היינו לא רעים והגענו למצבים, במחצית השניה פשוט כלום בחלק ההתקפי כי השחקנים היו גמורים, עם קצת יותר חמצן במוח אפשר היה לעשות יותר מהמשחק (לא בקטע של חזירות, הייתי קונה תיקו לפני 3 שעות) - כושר גופני יכול כמובן לגשר על פערי רמות מול קבוצה עדיפה.

זה לא משהו חדש... פשוט מעצבן אותי כל פעם מחדש והייתי חייב לפרוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כושר
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
אומרים שכשקבוצה אחת רודפת בעיקר, אז היא תתעייף יותר מזאת ששולטת במשחק. ובכל זאת, זה נראה(ולא מאתמול שלשום רק) שעניין הכושר בקבוצה בעייתי ואשמח אם קובי, מאמן הכושר, המנהל המקצועי- איציק ניסנוב, או מי מטעמם, יעלה כאן לבמת הפורום הנכבדת ויביע דעתו על העניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 23:03 
אני מכיר את מה שאתה אומר אבל לקראת סוף המשחק הראו סטטיסטיקה של כמות קמ כללית שרצו שחקני הקבוצות והיה פער של כ- 1.5 לטובתינו (זאת אומרת רצנו 1.5 קמ יותר מהם, כל הקבוצה ביחד).

אם למישהו יש מידע מדויק יותר על שריקת הסיום זה יהיה נחמד...

בכל מקרה הפער במספרים לא היה גדול, לעומת איך שנראינו מבחינת כושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
מסכים איתך. בכל אופן, בלי קשר למשחק הזה, נראה שמחצית שניה שלנו בכל המשחקים, השחקנים נראים גמורים הרבה לפני הסוף.
היות ואנחנו מועדון קמצן מאוד, הייתי שמח לדעת אם זה עניין כספי שמשפיע, או שמאמן הכושר מקבל את כל מה שצריך והוא אינו מצטיין בתפקידו(כשבמצב כזה גם למאמן יש נגיעה בדבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
נורא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 23:29 
אני חלוק על זה. הדרבי הוא היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.
כפי שכבר ציינו פה, לבסוף נמצא שהשחקנים שלנו עשו יותר קילומטרז' ממכבי, עם כל צוות האימון המתקדם שלה ומערכות הכושר המשוכללות והשחקנים הביוניים בתקציב של למעלה מ-120 מיליון ש"ח. בקיצור היום הם השקיעו יותר מתמיד במהלך המשחק ואלו היו ההשלכות.
אם הם היו מה שנקרא מחלקים כוחות ונראים פחות גמורים בסוף, אז קרוב לוודאי שהם גם היו חוטפים. ולראייה במשחקים קודמים לא נראה שנפלו מהרגליים בסוף, וגם ידענו להבקיע בדקות אחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
כפי שכבר ציינו פה, לבסוף נמצא שהשחקנים שלנו עשו יותר קילומטרז' ממכבי, עם כל צוות האימון המתקדם שלה ומערכות הכושר המשוכללות והשחקנים הביוניים בתקציב של למעלה מ-120 מיליון ש"ח. בקיצור היום הם השקיעו יותר מתמיד במהלך המשחק ואלו היו ההשלכות.
אם הם היו מה שנקרא מחלקים כוחות ונראים פחות גמורים בסוף, אז קרוב לוודאי שהם גם היו חוטפים. ולראייה במשחקים קודמים לא נראה שנפלו מהרגליים בסוף, וגם ידענו להבקיע בדקות אחרונות.

הקבוצה שלא שולטת בכדור לרוב תרוץ יותר. השאלה מה עשית עם הריצה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
הנושאים האלה חוזרים מחדש בכל שנה, אבל האמת שעד כה העניין בולט בצורה חריגה אפילו ביחס לעונות קודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 00:10 
הכושר מתחת לכל ביקורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 00:11 
אבשה כתב:

העניין שלא רצנו יותר מהם (וגם אם כן זה היה הבדל מאוד קטן שבטוח לא משקף את ההבדל באיך שהשחקנים נראו).

יותר מזה, הייתי רוצה שהשחקנים שלנו יהיו בעל כושר גופני עודף על שחקני היריבה וככה יצליחו לעשות לחץ בצורה טובה יותר מה שיוביל להרבה גולים קלים וישחרר לנו משחקים.

לחץ טוב לאורך רוב שלבי המשחק בליגה כמו שלנו זה 80% ניצחון לדעתי כי מעטות הקבוצות בליגה שיודעות לצאת מלחץ בצורה טובה, אין פה שחקנים טכנים או כאלה שיודעים "לחשוב מהר" ובסופו של דבר כמעט כל קבוצה בליגה תאבד הרבה כדורים בחצי שלה אם יילחצו אותה בצורה טובה.

כמובן שללחוץ 90 דק זה לא ריאלי (אנחנו לא ברצלונה) אבל הכוונה להגדיל את כמות הדקות שאנחנו עושים את זה (ברגע שניתן גול המשחק לרוב "יפתח" כי היריבה תרצה לתת גול ולא בהכרח צריך להמשיך בלחץ).

משחק לחץ זה יותר מכושר גופני, צריך גם תיאום וזו כבר העבודה של קובי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
הנתון שרצנו פחות או יותר כמוהם מוציא אותנו די רע, מ2 סיבות:
1.הם החזיקו בכדור הרבה יותר מאיתנו, ולרוב הקבוצה שמחזיקה בכדור יותר רצה פחות.
2.בדקות הסיום שחקנים שלנו פשוט נפלו מהרגליים ושלהם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 00:47 
Shacham כתב:
הנתון שרצנו פחות או יותר כמוהם מוציא אותנו די רע, מ2 סיבות:
1.הם החזיקו בכדור הרבה יותר מאיתנו, ולרוב הקבוצה שמחזיקה בכדור יותר רצה פחות.
2.בדקות הסיום שחקנים שלנו פשוט נפלו מהרגליים ושלהם לא.

בדיוק מה שאני מתכוון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 04:40 
סמל אישי של המשתמש
אבל העניין הוא שכושר טוב זה לא עניין של נטו עבודה קשה. זה מביא אותך עד לרמה מסויימת, שזה איפה שהקבוצה נמצאת.
זה גם עניין של מכשור מעקב מספיק מתקדם, צוות מספיק גדול שיוכל לספק אימונים מותאמים אישית, צוות רפואי מספיק מצוייד שיוכל להמליץ עד איפה אפשר למתוח את השחקן ומתי זה כבר יזיק לו וכו׳. וכל הדברים האלו עולים המון כסף, שאין לנו ולמכבי יש.
עם כל הכבוד, להגיד שזה לא בסדר שהשחקנים שלנו גמורים בסיום המשחק ושלהם לא כשהשחקנים רצו בערך אותו דבר, זה קצת להיות עם ציפיות מנותקות מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 05:10 
אין לנו שחקן אחד בקבוצה ,שיש לו מסת שריר גבוהה
וזה קשור לכל המתיחות והפציעות שהקבוצה עוברת ,בכדורגל של היום עובדים חזק על עלייה במסת שריר
בארץ אין את זה כל כך,וזו אחת הסיבות שיש המון פציעות שטותיות ,כמו בשריר הירך .
חבל שלא שולחים את השחקנים באופן קבוע פעמיים ביום למכון כושר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 09:52 
זה לא בהכרח עניין של כושר. חלק מהנפילות על הרצפה והכאילו התכווצויות היו כדי למשוך זמן. עם אליאס למשל אני די בטוח שלא הייתה לו שום התכווצות. הוא עשה פאול כי הוא הבין שהוא יכול לקבל צהוב אז מייד נשכב על הרצפה. לדעתי החילוף שלו ברוגר ממש לא היה בגלל פציעה, אלא בגלל שרפואה הרגיש שעוד פאול ויפת מעניש אותו עם צהוב שני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 09:53 
מביך, זה והפציעות של שבועות שרק התחלנו את העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
זה לא בהכרח עניין של כושר. חלק מהנפילות על הרצפה והכאילו התכווצויות היו כדי למשוך זמן. עם אליאס למשל אני די בטוח שלא הייתה לו שום התכווצות. הוא עשה פאול כי הוא הבין שהוא יכול לקבל צהוב אז מייד נשכב על הרצפה. לדעתי החילוף שלו ברוגר ממש לא היה בגלל פציעה, אלא בגלל שרפואה הרגיש שעוד פאול ויפת מעניש אותו עם צהוב שני

אם היה כושר הם לא היו מפסיקים לשחק כדורגל מוקדם במחצית השנייה. והנפילות והתכווצויות זה עניין שקורה להם כמעט בכל משחק מדקה 60-70.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 10:40 
red in blood כתב:
אבל העניין הוא שכושר טוב זה לא עניין של נטו עבודה קשה. זה מביא אותך עד לרמה מסויימת, שזה איפה שהקבוצה נמצאת.
זה גם עניין של מכשור מעקב מספיק מתקדם, צוות מספיק גדול שיוכל לספק אימונים מותאמים אישית, צוות רפואי מספיק מצוייד שיוכל להמליץ עד איפה אפשר למתוח את השחקן ומתי זה כבר יזיק לו וכו׳. וכל הדברים האלו עולים המון כסף, שאין לנו ולמכבי יש.
עם כל הכבוד, להגיד שזה לא בסדר שהשחקנים שלנו גמורים בסיום המשחק ושלהם לא כשהשחקנים רצו בערך אותו דבר, זה קצת להיות עם ציפיות מנותקות מהמציאות.

אני חושב שעם השקעה יחסית מועטה זה משהו שאפשר לשפר אותו בצורה ניכרת, לא מצפה לרמה של ברצלונה אבל בליגה כמו שלנו בהחלט אפשר להיות רמה אחת או 2 מעל הליגה בנושא הזה, לא חושב שאלה ציפיות מוגזמות או מנותקות מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אתה צריך עוד אנשי צוות לאימונים אישיים מותאמים לפיזיולוגיה של כל שחקן,
מעקב יותר ברור אחר המצב הרפואי שלהם,
מתקנים יותר טובים ועוד.
דברים שעולים כסף שאין לנו. זה לא אישיו של להתאמן עוד קצת. הם הם ילכו פעמיים ביום לחדר כושר להתאמן כמו שהציעו כאן, הם פשוט יפצעו באימונים הללו. צריך להשקיע המון בדברים האלו, ואנחנו לא במצב לעשות את זה.

ואני לא מדבר על רמה כמו של ברצלונה, אלא אפילו על רמה כמו של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 10:49 
בהחלט מדאיג.
מול מכבי היינו הקבוצה הרודפת ודקה 60 כבר ראו חולשה.
מול ק"ש עשינו לחץ גבוה מחצית ראשונה - לא כבשנו ושוב ראו דקה סביבות הדקה 60 שאין להם אוויר.

בליגה פח הזאת זה מרגיש כמו בשכונה. הקבוצה שתרוץ יותר היא זו שתנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 23&lang=HE

הנה, אפילו גוטמן נותן את דעתו לגבי החוסר כושר של הפועל(הפיסקה האחרונה)

"חוץ מזה, בוולפסון צריכים להגביר את קצב האימונים, ככל שעברו דקות המשחק, כך שחקני הפועל נפלו קורבן לחוסר כושר גופני"

וזה ממאמן שמבין דבר או שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
מדאיג אותי שיש כאן איזה עניין של חיסכון ולא תלוי גורם אנושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
מבין דבר או שניים בהפקרה של הפועל.
שיזדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
מבין דבר או שניים בהפקרה של הפועל.
שיזדיין

בשורה התחתונה הוא צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
ממש גאון כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
הכי טוב שהוא מוציא את זה החוצה וזה לא נשאר שאלה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 11:17 
לא יודע למה אבל עדיין משעשע אותי אוהדים שפתחו חשבון עם גוטמן בגלל ... אה כן הליצן כבירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 11:19 
גוטמן עשה טעות אחת והיא שעזב לפני הדרבי.
אם הדרבי ההוא היה עובר בשלום כבר היינו שוכחים מהסאגה הזו.

גם גוטמן יודע שלא היה צריך ללכת באותה נקודת זמן והוא גם אמר את זה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 11:28 
red in blood כתב:
שוב, אתה צריך עוד אנשי צוות לאימונים אישיים מותאמים לפיזיולוגיה של כל שחקן,
מעקב יותר ברור אחר המצב הרפואי שלהם,
מתקנים יותר טובים ועוד.
דברים שעולים כסף שאין לנו. זה לא אישיו של להתאמן עוד קצת. הם הם ילכו פעמיים ביום לחדר כושר להתאמן כמו שהציעו כאן, הם פשוט יפצעו באימונים הללו. צריך להשקיע המון בדברים האלו, ואנחנו לא במצב לעשות את זה.

ואני לא מדבר על רמה כמו של ברצלונה, אלא אפילו על רמה כמו של מכבי.

צריך לבדוק את הדברים האלה יותר לעומק, בכל זאת כמו שכבר אמרתי אני כן חושב שאפשר לשפר את הכושר בצורה ניכרת בעלות נמוכה יחסית - לא חייב את כל מה שדיברת עליו, אפשר להסתפק בחלק, צריך לזכור שכבר עכשיו יש צוות מקצועי (לא מתחילים מ-0), אפשר אולי לדרוש מהם קצת יותר... להביא עוד איש מקצוע ואיזה טכנולוגיה שהוא ממליץ עליה...

אני חושב שהשקעה כזאת היא יותר נכונה מאשר להביא איזה שחקן "בראיה עתידית" ותעלה אפילו פחות מכך - זה ייתן כנראה תועלת יותר גבוהה (אפשר וחשוב להנחיל את השינויים לשחקני הנוער, ככה תייצר שחקנים טובים יותר מלכתחילה ואולי תחסוך כסף בעתיד...)

בסוף זה עניין של סדר עדיפויות ומבחינת עלות מול תועלת זו דרך מצוינת לשפר את היכולת של הקבוצה בכמה רמות בעלות נמוכה יחסית.

שוב זו רק דעתי כמובן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
גוטמן עשה טעות אחת והיא שעזב לפני הדרבי.
זו היתה טעות ניהולית, נקרא לה, אבל היא לא היחידה שלו בסיבוב הזה - הוא עשה רכש מאוד לא מוצלח, בלשון המעטה, באותו קיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: