תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 21:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האנשים עם הכיסאות משרלרואה
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
ועל מנת להיות בהיר ככל שניתן:
קיימים המון חלקים בשלם שהוא הישיגי מועודון הפועל תל אביב בכדורסל
אודה לכל חברי העמותה לאורך השנים על חלק לא מבוטל
אודה לכל המנויים
לספונסרים אחי ורעי
אבל לצעוק כמו פקאצות שעכשיו שאפשר בלי אנשים שליוו את הקבוצה לכל ליטרלי חור במדינה הזו זה רפש
הם לא היו בובות ביציע, הפעילו לחץ אקטיבי על שחקנים יריבים ושופטים ובכל דרך אפשרית חתרו על מנת לקדם נצחון
חלקם של אקטים מסוג זה שווה לא פחות מחברות בעמותה או רכישת מנוי או תמיכה כספית

ואין אמת אחרת, ראיתי אותה ביבנה, ב1/8 גמר מול חולון, בנס ציונה, בבאר יעקב, באולם בראשון

אתם כפויי טובה ובוחן המציאות שלכם זוועה

אתה כותב כאילו אתה לא יודע מי אלה אנשי "הפלייליסט הוא מעל לכל".
איזה לחץ אקטיבי הם הפעילו אי פעם על שחקני יריב או על שופטים חוץ מלקלל את פניני ורגב פנאן (לא בדיוק שחקן אבל עדיין) במחצית ולפני משחק, ולזרוק חפצים על יערי רייניש אם אני לא טועה (דבר שהביא בעיקר לזה שהוא יכריע את המשחק נגדנו אם זה לא היה משחק שכבר הוכרע נגדנו ולסגירת 3 שורות ראשונות ביציעים 1 ו5 באותה עונה)?
חתרו בעיקר לקדם את הפלייליסט ואת יכולת השחץ אל מול ה"אחים" מליאז', סנקט פאולי וניקוסיה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 04:28 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:

אבל הכי חשוב
שכל שבוע קרנבל

:COMMY:

במילים אחרות אחרות מה זה חשוב מה קורה על המגרש הכי חשוב זה מה שקורה ביציע.
כלומר האוהדים חשובים יותר מהקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 05:20 
סמל אישי של המשתמש
אשכול ששובר שיאים חדשים של התנשאות, חשיבות עצמית וחוסר מודעות בשדים. ואלוהים יודע שהיו כבר לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 06:26 
איזה מזל שהאנשים האלה היו בעונת 1992/3, בלעדיהם בחיים לא היינו זוכים בגביע. או מגיעים לגמר הפלייאוף. או מסיימים במקום הראשון בליגה הסדירה.
אה, הם לא היו אז? ולא התנהגו ככה אז? מוזר. כי אני זוכר את אוסישקין של אז האולם הכי ביתי בארץ.
ההשפעה המרכזית של אותם חוליגנים על המועדון היא שהם אחראים לכך שבמקום 15 מיליון שקל תקציב, יש בקושי 10 וגם ממנו יורדים כל עונה מאות אלפי שקלים בגלל החוליגניות שלהם. והם אחראים לכך שספונסרים רוצים לברוח מהמועדון.
מבחינתי חבר הנהלה שמתנגד לפעולות נגד האלימות לא ראוי לכהן בתפקידו וצריך להתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
איזה ליצנים
אני הצגתי דעה אופוזיציונית לשלכם
הלכתי לישון שנצ
ותראו אתכם
כמו תנים על על זברה באתם
יש לי מילים לכל אחד

לאיתי היקר שחושב שאני תיבת תלונות של אולטראס הפועל אבל אני בסך הכל הצגתי כאן דעה שונה ומנומקת על החיוביות שבנוכחות רדיקלית ביציע. לפי דעתי המדד היחיד הוא לשאול שחקנים יריבים וממה שזכור לי הרזומה של הדר יוסף בפליאוף היה גיהנום.

לדובראש החביב שדיון ענייני איתו מייאש

למשתמש הפועל שאני מקווה שהלך לישון טוב יעשה שאכטה מחר בבוקר, יעבור על האשכול ויגיד לי כשהוא לא בקריז מי המתנשא

ולפרוביס שורט הפנומן והגאון שבעצם מציג לנו קשר סיבתי בין נוכחותו של ארגון אולטראס הפועל ליכולת הדלה של קבוצת הכדורסל ואפשר להגיד שגם הכדורגל מכיוון ששניהם הצליחו להביא הביתה רק צלחת אחת מאז נוסד הארגון (להוציא את האליפות 99/00). אולי תוכל בבקשה להביא הוכחות אמפיריות לקשיי התקציב והקנסות שאתה מדבר עליהם? כן הם גם אחראיים שספונסרים רוצים לברוח? כן חבר הנהלה מגבה אלימות?
אתה מגבה את עצמך בעובדות? או שבאת לבלבל במוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האנשים עם הכיסאות משרלרואה
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 07:57 
רדיקלי שמדיקלי, מי שמרים כסא על מאבטח, מי שזורק בקבוק בירה על מאבטחת בפנים, מי שמשחרר כיסאות מהיציע העליון על יושבים מתחת, מי שמעיף מצתים לפרקט, מי שדורס ילדים קטנים רק כדי לשמור שהשלט האהוב שלו לא יתקמט חס וחלילה ועוד ועוד (הכל קרה באמת) שקודם כל לא יהיה במגרשי הספורט (כלא שזה מקום יותר הולם לאנשים האלה).

בקצב שזה הולך, זה עוד ייגמר באסון (ואני מדבר על פציעות קשות בגוף ובנפש) , ואתה מצפה שנשב בשקט ונקבל את זה?

אבל ״בגדול״? אתה צודק וזהו. אז סליחה שאני מפריע, לך מזרחה כדי שהשמש תוכל לזרוח לך מהתחת בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד! מניינים
נשמע שאתה חרד וטרוד,
ובעיקר מלא בתובנות מוסריות על נחיצותו של בקבוק בירה בפנים של מאבטחת
אני לא מוטרד, זה לא שונה באף מקום בארץ בו אנשים פרטיים זורקים בקבוקי בירה על אנשים אחרים ואז יושבים בכלא.
גם אותם האנשים הפרטיים שלכאורה, מכיוון שלא מכיר את המקרה, זרקו את הכיסאות מיציע ליציע- מקומם בזינזנה
אבל אני עדיין זוכר איפה גדלתי, מי האנשים שסבבו אותי וכמה חרא יש לחברה הישראלית להציע.
חומר אנושי כמו בשער חמש ביציע המקביל בדרייב אין- לא תמצא ביציעים אחרים בארץ,
מקרים דומים תמצא, ובתדירות גבוהה יותר ביציעים של קבוצות גדולות אחרות במדינה.
אתה לא חי בשוויץ ולא באיטליה וגם לא באנגליה. אה......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 08:48 
מה? זה הטיעון? האחרים עושים את זה אז גם אצלינו זה בסדר? קשה בסביבה שלנו אז נאפשר את זה?

אז לא! לא מקובל , ומה שאנחנו רוצים לראות זה את ההנהלה (הנבחרת שלנו יש לציין) מתחילה לפעול למיגור התופעות האלה מהמגרשים.
לכלא אנחנו כנראה נתקשה להכניס אותם אם המשטרה לא עושה את שלה.
אבל לדאוג שהאנשים האלה יבינו שאין להם תמיכה , לא מההנלה ולא מרוב הקהל של הפועל ולאסור את כניסתם למשחקים , זה בהחלט כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
יאללה כפרה אז בוא תאכוף את החוק ביציע
בוא תהיה גבר
תציל את הקבוצה במקום לזיין פה את המח
אבל בבקשה
אל תביא שוטרים טוב?
כי אז אנשים באמת ימותו
לא כמו בדמיון שלך

איבדתם את זה לגמרי
שכחתם איפה אתם חיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
אתה נשמע כמו אליטה אשכנזית פר אקסלנס
אין לך מושג מכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 09:23 
לא מתיימר להעיד על מה יש לי מושג ומה אין לי מושג.

לשתוק על זה שבגלל כמה טמבלים אני צריך לחשוב פעמיים לפני שאני מביא את הילד שלי למשחק כדורסל אני לא מוכן.
אשכנזי. מזרחי, אליטה או לא , לא מעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 09:43 
עובדיה, בכוונה לא ציינתי את השם "אולטראס" בהודעות שלי. אני לא מתנגד לארגוני אוהדים. ואני לא מתנגד עקרונית לאולטראס. ואני לא מתנגד לכך שביציעים יש קבוצות קיצוניות יותר. זה בסדר גמור. אני כותב על חוליגנים. ולתפיסתי, ארגון אוהדים צריך להיות הראשון שיתמוך בהרחקת חוליגנים מהיציע ובכך שההנהלה תגיש נגדם תביעות אישיות. ארגון אוהדים יכול להיות בוטה ולעתים גם קיצוני ובמקביל להתנגד לאלימות של אוהדים. מה זה "יכול" - זו חובתו. כל הקשקושים האלה של סולידריות עם חוליגנים זו התנהלות שמתאימה לצערי למקומות אחרים, שמחוץ לספורט.
אני מניח שאתה נגד אלימות. אני מניח שאתה לעולם לא היית משליך כסא על מאבטח ולא היית זורק מצת ולא היית עושה סימני תלייה לרגב פנאן. אז מה בדיוק הבעיה שלך לתמוך בהרחקת אותם אנשים מהאולם? למה הסולידריות שלך היא עם כמה חוליגנים ולא עם 95 אחוז מהקהל של הפועל? למה הסולידריות שלך אינה עם המועדון שאתה אוהד? מה הבעיה בכך שאנשים שגורמים נזק כלכלי ותדמיתי עצום למועדון ייתבעו וישלמו על הנזק שגרמו? בדיוק כמו שאם היו שוברים חלון ראווה בחנות - הם היו נתבעים ומשלמים. האנשים האלה (שוב - חוליגנים) הורסים את המועדון ומאיימים על קיומו. אני אומר לך שאנשים מתוך המועדון שבחיים לא חשבתי שידברו בצורה הזאת אומרים שהיום זו הזדמנות אחרונה של המועדון להציל את עצמו ואם לא תהיה פעולה - אז המועדון יעלם בעתיד הקרוב.
פעולות נגד חוליגנים יחזקו את המועדון ויחזקו גם את האולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
בואו לא נשלה את עצמנו, חלק גדול מאוד מעוצמת הקהל שלנו נובעת מהאולטראס, וזה משהו שגם מביא עניין בתקשורת וכיוצא בזאת - גם מצד ספונסרים.
אולי פעם לא היה צריך את האולטראס בשביל זה, אבל הקהל היום היה הרבה פחות מרשים אם לא האולטראס, וזה בסדר וצריך להגיד את זה.

אבל - זה לא נותן להם אישור חופשי לעשות מה שבא להם. כשמישהו פוגע בקבוצה או בשאר האוהדים, צריך להלחם במי שעשה את זה, בלי שום קשר להאם הוא מהאולטראס או לא, ובלי להתחשב ב'אבל הוא ליווה את הקבוצה מליגה נמוכה והולך לכל משחק!'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 11:09 
האולטראס אחראי להרבה תצוגות עידוד ותפאורות מדהימות, אבל ויש אבל גדול לא יכול להיות שזה יעניק להם לגיטמציה לאלימות ואנרכיסטיות.
מעניין מאוד שכל העימותים עם כוחות האבטחה בדרייב אין היו ביציע של האולטראס ולא באחרים.
אלה אותם אנשים ששרים מוות לבלאט, בזמן שהבן שלו משחק אצלנו, אותם אוהדים ששרים שירי שואה, מביאים עציץ במקום מני לוי וחושבים שהם מגניבים.
בצעירותי, ישבתי בשער 5 לא מעט שנים, ואני זוכר קהל הרבה יותר מתון, כך היה גם באוסישקין.
להגיד שרק רדיקליות של הקהל תביא את הקבוצה למקום טוב זו פשוט בדיחה עצובה.
הייתי שמח לדעת איזה אבא היה רוצה שהבן שלו יישב ביציע אלים כזה.
מבחינתי, אם הבחירה היא בין האולטראס לשפיות (אני יודע שיש לא מעט אנשים מדהימים שם), אני בוחר בשפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 16:31 
ההרחקה צריכה להיות של מי שמבצע את הפעולות הדוחות האלה.
אם ארגון האולטרס יחליט שהוא מפסיק לתמוך בקבוצה, עושה חרם, מתחיל מלחמה עם ההנהלה או פעולות דומות זה כמובן יהיה עצוב בעיני אבל אם זה מונח על כף המאזניים אני (וכנראה שרוב האוהדים שכותבים פה) מעדיפים את זה על פני האלימות המגעילה והגואה אצלנו ביציעים.

המלחמה היא לא הנהלה+רוב האוהדים נגד האולטרס, אלא נגד אותם אוהדים שביצעו את המעשים האלו.

אני מצפה מההנהלה לעשות כל מה שהיא יכולה, כולל שיתוף פעולה עם המשטרה (אוי ואבוי, זאת לא המשטרה שכל היציע נגדה??) כדי קודם כל להפסיק את הפעולות המגעילות האלה שמתרחשות כמה פעמים בעונה ולטווח הארוך נרוויח כלכלית ותדמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 17:02 
דבר אחד שאני מסכים עם עובדיה וזה ששוטרים ביציע עושים לרוב יותר נזק מתועלת , באם משתפים פעולה עם המשטרה (וצריך לשתף פעולה עם המשטרה) צריך לודא שהכיוון הוא מניעת הכניסה של האוהדים האלה ולא הכנסת שוטרים ליציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 18:26 
הכוונה בעירוב המשטרה היא בפעולות של אחרי ולא הכנסתם ליציע.
למועדון יש שני צדעים שהוא יכול לעשות בנידון:
1. שלילת מנויים
2. מסירת שמות
המועדון לא יכול להעמיד סלקטור ולמנוע כניסת אוהדים שרכשו כרטיס או שמשתמשים במנוי של מישהו אחר. כמובן שיכולת השליטה על כניסת הקהל עוד יורדת במשחקי חוץ.
במקום הזה אני מעוניין שהמשטרה תיכנס לתמונה.

שאלה נוספת בהקשר הזה היא האם בית משפט יכול להרחיק אוהדים שהתפרעו, מהמגרשים בזמן יחסית מיידי או שזו סחבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
דבר אחד שאני מסכים עם עובדיה וזה ששוטרים ביציע עושים לרוב יותר נזק מתועלת , באם משתפים פעולה עם המשטרה (וצריך לשתף פעולה עם המשטרה) צריך לודא שהכיוון הוא מניעת הכניסה של האוהדים האלה ולא הכנסת שוטרים ליציע.

אכן לא להכניס שוטרים ליציע זה צעד חכם.
אבל זה אומר שצריך להעביר למשטרה את כל האינפורמציה כדי שינקטו פעולות נגד אנשים אלימים לאחר המשחק(לאו דווקא בסיומו).
עובדיה כתב:

יש לי מילים לכל אחד

לדובראש החביב שדיון ענייני איתו מייאש

אבל אין לך מילים ענייניות להגיד.רק עם הטיעונים שנוח להתמודד איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 18:47 
Asafas כתב:
האולטראס אחראי להרבה תצוגות עידוד ותפאורות מדהימות, אבל ויש אבל גדול לא יכול להיות שזה יעניק להם לגיטמציה לאלימות ואנרכיסטיות.
מעניין מאוד שכל העימותים עם כוחות האבטחה בדרייב אין היו ביציע של האולטראס ולא באחרים.
אלה אותם אנשים ששרים מוות לבלאט, בזמן שהבן שלו משחק אצלנו, אותם אוהדים ששרים שירי שואה, מביאים עציץ במקום מני לוי וחושבים שהם מגניבים.
בצעירותי, ישבתי בשער 5 לא מעט שנים, ואני זוכר קהל הרבה יותר מתון, כך היה גם באוסישקין.
להגיד שרק רדיקליות של הקהל תביא את הקבוצה למקום טוב זו פשוט בדיחה עצובה.
הייתי שמח לדעת איזה אבא היה רוצה שהבן שלו יישב ביציע אלים כזה.
מבחינתי, אם הבחירה היא בין האולטראס לשפיות (אני יודע שיש לא מעט אנשים מדהימים שם), אני בוחר בשפיות.

אתה יודע מה זה אנרכיסטיות שאתה כורך אותה באלימות?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 07:47 
עובדיה כתב:
יאללה כפרה אז בוא תאכוף את החוק ביציע
בוא תהיה גבר
תציל את הקבוצה במקום לזיין פה את המח
אבל בבקשה
אל תביא שוטרים טוב?
כי אז אנשים באמת ימותו
לא כמו בדמיון שלך

איבדתם את זה לגמרי
שכחתם איפה אתם חיים

אני חי במקום שאני מאמין שהחוק הוא ערך עליון.
אלימות=ענישה
אני חי במקום שבו אני בעד הספורט ורוצה להנות מהקבוצה שלי
ולא לסבול מסגירת יציעים, סגירת שורות, עונשי רדיוסים ושם של אוהד אלים

אתה שכחת איפה אתה חי ולמה מגיעים ליציע
כדי לעודד ולתמוך ולא לחפש אלימות ועם מי לריב

וכן אני אשכנזי פר אקסלנס, יש לך בעיה עם זה יא אדם קטן וגזען ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 09:08 
כמה אתרים מפרסמים עכשיו את ההחלטות שהתקבלו אתמול בישיבת ההנהלה - למשל YNET -
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 50,00.html

"ההנהלה מבקשת להבהיר כי לא תקבל בשום אופן מעשים אלימים והפרות סדר במשחקי הקבוצה, ולא תשלים עם כל פעולה שפוגעת בחוסנו של המועדון. ההנהלה תפעל בכל האמצעים על מנת לשים סוף להתנהגות שמזיקה להפועל שלנו, אותה כולנו אוהבים".
"אי לכך, הוחלט ברוב של ארבעה נגד אחד, כי אוהד שייתפס במהלך העונה מפר סדר, או ינקוט באלימות כלפי מי מהנוכחים במגרש - ובכלל זה שחקנים, שופטים ואוהדים, יורחק ממשחקי הקבוצה ובמקרה של גרימת נזק כספי, תישקל בנוסף הגשת תביעה בגין הנזק שגרם לקבוצה על פי חומרת המעשה".

לטעמי תגובה לא מספקת... אולי במקום לאיים ו-'לשקול בעתיד תביעות' תתחילו בהודעה על הרחקת האוהדים שהתפרעו בבלגיה, תוך ציון שמם בתקשורת, ותוך הגשת תביעה נגדם ?
די עם הדיבורים וההבטחות העתידיות שאח"כ אפשר למסמס. תעברו למעשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 09:17 
אני גם רוצה לדעת מי זה האחד הזה, שנדע לא להצביע לו יותר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
אני גם רוצה לדעת מי זה האחד הזה, שנדע לא להצביע לו יותר!

המאבק באלימות מחריף.
אתם בדרך הנכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 09:57 
הבעיה שלי עם הודעת ההנהלה היא שכתוב "אוהד שייתפס". צריך לעשות הכל על מנת לתפוס אותם ולא במקרה אם מישהו ייתפס.
צריך להתקין מצלמות ולתפוס אותם.

אוהד שבגלל התנהגותו הקבוצה קיבלה קנס, לא צריך לשקול לתבוע אותו אלא פשוט לתבוע אותו. לא הגיוני שכמות נכבדת של כספים שנכנסו לעמותה מאנשים פרטיים (מכוונות טובות) תלך על תשלום קנסות. כל אדם שביצע מעשה שיהיה מספיק אחראי כדי לקחת אחריות על מעשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
LFC כתב:
1. שלילת מנויים
2. מסירת שמות
המועדון לא יכול להעמיד סלקטור ולמנוע כניסת אוהדים שרכשו כרטיס או שמשתמשים במנוי של מישהו אחר. כמובן שיכולת השליטה על כניסת הקהל עוד יורדת במשחקי חוץ.

שאלה נוספת בהקשר הזה היא האם בית משפט יכול להרחיק אוהדים שהתפרעו, מהמגרשים בזמן יחסית מיידי או שזו סחבת?

מסירת שמות? מה אנחנו בגן שולה?
תגיד אתה אוכל אסיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 12:10 
כן , חד משמעית, באם יש צילומי אבטחה/טלוויזיה/whatever שמראים בבירור אוהד הפועל נוהג באלימות (ואני מדגיש פיזית כדי לא להיכנס לשאלה איזה שיר מותר ואיזה אסור) והמשטרה לא יודעת לבד מי הוא (בעיה אחרת , אבל זה מה יש) ובהפועל כן יודעים מי אותו בנאדם הנראה בתמונה, צריך למסור למשטרה את השם.

הייתי מעדיף שהמשטרה תעשה את עבודתה בלי עזרה מאיתנו , אבל הרבה בכלל החשש שזה יגרום להם להכניס שוטרים ליציע כי ככה הם יודעים וככה הם חושבים לנכון, אז במצב הזה הרע במיעוטו זה שאנחנו נעזור להם בעבודתם ונמסור להם את השמות הרלוונטיים כדי שיוכלו לעצור אותם בניחותא ללא חשש פגיעה באוהדים חפים מפשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 13:16 
עובדיה כתב:
LFC כתב:
1. שלילת מנויים
2. מסירת שמות

תגיד אתה אוכל אסיד?

קודם כל אני מודה לך על התגובה העניינית והבוגרת.
אם האפשרויות העומדות ברשותנו הן מסירת שמות או שמירה על אותם אוהדים (שלא נהיה מלשינים חס וחלילה) ובגלל זה להמשיך לקבל את אותם קנסות, אז למרות שאני מכונה מלשין, אני מעדיף למסור שמות.
מעבר לכך, כל הקטע הזה של עשיית מעשים שברורים שהם מזיקים, הסתתרות, אי לקיחת אחריות וכינוי כ"מלשין" לכל מי שהעז למסור שמות, אלו אותן פעולות שנשמעות לי לא בוגרות ומתאימות ל"גן שולה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
LFC כתב:
1. שלילת מנויים
2. מסירת שמות

תגיד אתה אוכל אסיד?

נכון אנחנו לא בגן שולה אנחנו בתרבות עבריינית שבה אסור להלשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
LFC כתב:
1. שלילת מנויים
2. מסירת שמות

תגיד אתה אוכל אסיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: