תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 19:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האנשים עם הכיסאות משרלרואה
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לה פמיליה המקוריים לפחות לא מתהדרים באידאולוגיות מתנשאות

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
כמו ההבדל בין וואן לערוץ הספורט, שניהם זבל צהוב ושטחי אבל לפחות וואן לא מתיימרים להיות משהו שהם לא.
ככה גם אצלנו, לפחות לה פמליה לא מתיימרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
ה login האחרון שלי לשדים היה באפריל 2015...מנוי סבא, אבא, ילד. שער שתים ימין על הפרספקס שורה ראשונה (2מטר מרמי). במכות נגד ירושלים בדיוק חזרתי עם הילד מהשרותים. ההיתי צריך לשמור עליו בגופי. אחכ נסענו לגן נר, אחרי זה ישבנו בשתים שמאל כי שער אחד נדד לשלוש. ואז הדרבי, אחכ ערוץ חמש. אני לא קהל קונצרטים. לא יושב שניה, חוזר תמיד צרוד וחופשי יוצא לי קצף מהפה. אבל השנה לא חידשנו...

------------------------------------
6448666

סדרות:
מחיר תעריף כסא שורה אזור אולם סדרה

1,105.00 מבוגר 42 4 יציע 2 היכל קבוצת שלמה, תל אביב הפועל תל אביב כדורסל 2017/18
1,105.00 מבוגר 41 4 יציע 2 היכל קבוצת שלמה, תל אביב הפועל תל אביב כדורסל 2017/18
885.00 נוער/חייל/אישה/סטודנט 40 4 יציע 2 היכל קבוצת שלמה, תל אביב הפועל תל אביב כדורסל 2017/18

---------------------------------------------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
כשאבא ואמא בני דודים
תמונה
https://www.facebook.com/28219487198098 ... =3&theater

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
כשאבא ואמא בני דודים
תמונה
https://www.facebook.com/28219487198098 ... =3&theater

ענק :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 21:32 
העליהום הזה מוגזם.
שום דבר שדומה ללה פאמיליה
האוהדים שלנו לא מונעים מאדאולוגיות גזעניות.
לא צריך להזעזע עד אימה מכל כסא שנתלש.
ונדליזם זה מכוער מספיק, לא צריך להפוך את האוהדים האלה לאיזה מאפיה רצחנית. תנשמו עמוק.
כל אחד בא למרק פה את עצמו עם גינוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 21:37 
קומוניסים כתב:
תנשמו עמוק.

נשמתי , עמוק הפעם, ומה עכשיו? זהו? זה נגמר? לא יקרה יותר?

אי אפשר להמשיך לעבור בשתיקה על האירועים האלה , לא אכפת לי כן "לה פאמיליה" לא "לה פאמיליה" וגם לא אכפת לי איזה אידיאולגיה כן או לא עומדת מאחורי זה, לא רוצה לראות את זה יותר במשחקים של הפועל.
ולהגיד לי לא לבוא אז לא אראה , זאת לא התשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
העליהום הזה מוגזם.
ונדליזם זה מכוער מספיק, לא צריך להפוך את האוהדים האלה לאיזה מאפיה רצחנית. תנשמו עמוק.

OMG

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 22:24 
קומוניסים כתב:
העליהום הזה מוגזם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 22:30 
אגב, בניגוד לכל אוהדי 'מנוי קבוע מגיל 7 חוץ מה40 שנה האחרונות והכל בגלל הקהל', אני יכול לספר שרוב האוהדים שאני מכיר אשר חוששים להגיע למשחקים, חוששים בגלל אלימות משטרית, לגבי המקרה הספציפי בבלגיה כנראה שאין מה לעשות, לגבי קלות הדעת בה מאבטחים ושוטרים מרשים לעצמם להשתמש בנשק במקומות סגורים צריך לעבוד רבות, בשום פנים ואופן אסור להשתמש באולם סגור בגז מדמיע, לשוטרים בשום פנים ואופן אסור לשלוף אקדחים ולאיים על אוהדים, מעולם לא זרקתי כסא או מקל לעבר אף אדם, אבל כן קיבלתי אגרופים דריכות וגז מדמיע משוטרים.
זאת תופעה שחייבים לטפל בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:
אגב, בניגוד לכל אוהדי 'מנוי קבוע מגיל 7 חוץ מה40 שנה האחרונות והכל בגלל הקהל', אני יכול לספר שרוב האוהדים שאני מכיר אשר חוששים להגיע למשחקים, חוששים בגלל אלימות משטרית, לגבי המקרה הספציפי בבלגיה כנראה שאין מה לעשות, לגבי קלות הדעת בה מאבטחים ושוטרים מרשים לעצמם להשתמש בנשק במקומות סגורים צריך לעבוד רבות, בשום פנים ואופן אסור להשתמש באולם סגור בגז מדמיע, לשוטרים בשום פנים ואופן אסור לשלוף אקדחים ולאיים על אוהדים, מעולם לא זרקתי כסא או מקל לעבר אף אדם, אבל כן קיבלתי אגרופים דריכות וגז מדמיע משוטרים.
אז לך תפתח אשכול 'האנשים עם האלות משרלרואה' ואל תסיט את הדיון.

וקומוניסים, התגובה האחרונה שלך זאת הפגנת המודעות העצמית הכי גבוהה שנתקלתי בה בחיים! אתה האליל שלי מהיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האנשים עם הכיסאות משרלרואה
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 22:50 
שוב אתה מסיט את הדיון לעבר השוטרים/מאבטחים?
לא מעניין אותי אם הם צדיקים לפחות ברמת האפיפיור או שהם התגלמות השטן, זה לא הנושא כאן בכלל.
הנושא כאן זה האנשים האלה שמרשים לעצמם לתת תירוץ לאותם מאבטחים להשתמש באלימות שאתה מדבר עליה.

יש תיעוד די חד משמעי למה שהלך שם , ואין לזה שום הצדקה.
ואני מדבר נטו על התנהגות האוהדים שלנו ולא על אף אחד אחר, אחרי שנטפל בבעיות שיש לנו מבית נוכל להתייחס לבעיות שיש לנו מבחוץ.

ועוד דבר, הזילזול שלך באנשים שכותבים פה שבגלל אירועים כאלה הם לא באים למשחקים ו/או מחדשים מנויים זאת פשוט חוצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 23:05 
מעניין אם בגלל השוטרים עף חזיז לראש של יו"ר הפועל תל אביב במשחק הרשמי האחרון של העונה שעברה.
מעניין אם בגלל השוטרים עפו כיסאות על הראש של יו"ר הפועל תל אביב במשחק הרשמי השני של העונה הנוכחית.

נכון, השוטרים והמאבטחים לא עושים את העבודה שלהם כמו שצריך. כי אם הם היו עושים אותה כמו שצריך אז כמה עשרות אנשים שמגיעים למשחקי הפועל תל אביב לא היו יכולים לעשות את זה כבר מזמן.

המציאות כרגע היא שאנחנו מתחילים את הליגה עם ארבעה משחקי בית בהם 4 השורות הראשונות של האולם יהיו סגורות, והסיפור שלנו באירופה נגמר להרבה זמן. הדברים האלה, שגורמים נזק עצום להפועל תל אביב, קרו בגלל האנשים האלה עם הכיסאות משרלרואה.

האנשים האלה עם הכיסאות משרלרואה הם נכון להיום סרטן שהשתלט על חלק מהפועל תל אביב כדורסל. ונכון, עדיף תמיד לנסות לטפל בסרטן בלי לכרות את החלק מהגוף שהוא השתלט עליו, אבל לפעמים אין ברירה.

כל מחאה שלא תהיה ברוח מה שהציע מילפורד היא מבורכת.

נערך לאחרונה על ידי red pepper בתאריך 26 ספטמבר 2018, 23:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 23:05 
איזה ארגון אנטיפה ערכי, נגד פאשיזם, נגד גזענות אבל לפוצץ אנשים בכיסאות לזרוק כל מה שבא ליד זה אתי ותואם את ערכי מועדון הפועל תל אביב.
נשבר מהעניין הזה כי זה חוזר על עצמו בתדירות גבוה מידי, ואם זה לא יטופל אז במשחק הבא מול מכבי/חולון/ירושלים נקבל עוד מיצג כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האנשים עם הכיסאות משרלרואה
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 00:14 
red pepper כתב:

כל מחאה שלא תהיה ברוח מה שהציע מילפורד היא מבורכת.

אומר שוב, מוכן להשקיע מאמץ (וכסף במידה סבירה) לגרום למה שהצעתי לקרות , חסר לי בעיקר את יחסי הציבור הדרושים למהלך כזה , מי שרוצה לסייע לגרום לזה לקרות מוזמן לפנות אלי גם בפרטי...
אחרת, אפשר להמשיך להתבכיין כאן שאף אחד לא עושה כלום וששום דבר לא קורה (עוד פעם) ואכן שום דבר לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 06:13 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:

https://youtu.be/FcOxWR79zC0
ממליץ לראות בערך מדקה 12:30.
זה בערך התגובה שלך אחרי כל אירוע אלימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
opheaaa כתב:
אז לך תפתח אשכול 'האנשים עם האלות משרלרואה' ואל תסיט את הדיון.

וקומוניסים, התגובה האחרונה שלך זאת הפגנת המודעות העצמית הכי גבוהה שנתקלתי בה בחיים! אתה האליל שלי מהיום

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 15:18 
לפי ערוץ 5, אוהד אחד הורחק ממשחקי הפועל ל-8 חודשים. עדיין עונש בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:
אגב, בניגוד לכל אוהדי 'מנוי קבוע מגיל 7 חוץ מה40 שנה האחרונות והכל בגלל הקהל', אני יכול לספר שרוב האוהדים שאני מכיר אשר חוששים להגיע למשחקים, חוששים בגלל אלימות משטרית.

אמנם אני לא סקר מייצג, אבל אני לא חושב שאני מכיר אנשים שלא באים בגלל אלימות משטרתית, אבל מכיר לא מעט שלא באים בגלל הקהל (או כי חוששים, או כי פשוט נמאס להם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 17:01 
ניפגש באותו אשכול אחרי הדרבי כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין, אם עשיתם כבר מסדר זיהוי כאן
וכל התמונות גם ככה לא מצונזרות
לכו דברו איתם
זה לא שאנחנו דורטמונד עם יציע 20000 אוהדים
כולה למצוא לפני המשחק או במהלכו
זאת ועוד, אני בטוח שחלק מהכותבים פה מכירים את חלקם אישית
פשוט דברו
ומי יודע אולי תצליחו לשכנע אותם שלזרוק כיסאות זה לא טוב
ואולי תקבלו פרספקטיבה אחרת

אבל להתלונן פה בפורום ולבטל מנויים וחברות בעמותה זה הכי פתאט שיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
לכו דברו איתם
פשוט דברו

חחחחח
ברור, כל מה שהיה חסר זה פשוט חבר טוב שיאמר להם שלזרוק כיסאות זה פויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
זה לא קרטל קוק בקולומביה הכל בסדר אפשר לדבר
וכאילו, אם המועדון היה כל כך חשוב לכם לא הייתם מבטלים מנוי וחברות בעמותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2018, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
לכו דברו איתם
פשוט דברו

יש יותר סיכוי שתקבל כסא בראש מאשר שזה יזיז להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2018, 08:33 
עובדיה כתב:
זה לא קרטל קוק בקולומביה הכל בסדר אפשר לדבר
וכאילו, אם המועדון היה כל כך חשוב לכם לא הייתם מבטלים מנוי וחברות בעמותה

א. אם המועדון היה חשוב להם, הם לא היו זורקים כסאות, מציתים, בקבוקים וכו'
ב. כל מה שעושים זה לדבר איתם, לא עוזר
ג. בן אדם שצריך להסביר לו למה לזרוק כסא זה לא בסדר, אין ממש על מה לדבר איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2018, 10:20 
לדבר איתם כבר ניסו כמה פעמים. ובשנים האחרונות תמיד התגובה של ההנהלה היתה אנחנו יודעים מי האנשים ומנסים
ל"דבר" איתם בשפה שלנו.

הגיע הזמן לשנות פזה - מי שעושה בלאגן ולא יכול לשלוט בעצמו צריך לקחת לו את המנוי, לסמן אותו במשחקי חוץ (כדי שגם לשם לא יגיע)
ואם הוא ימשיך להתפרע כן גם להעביר את שמו למשטרה לפני המשחקים (זה כבר לא הלשנה, אלה שמירה על המועדון שנרמס בידי אותם אנשים).

אני בן אדם רגוע מטבעי, כשאני מגיע למגרשים אני מרשה לעצמי להשתחרר קצת ולקלל, אבל שם זה נעצר. מי שלא מצליח להבין
את ההבדל בין קצת קללות או קריאות גנאי (שלדעתי הן לגיטמיות בגבול הטעם הטוב) ליריבים ולשופטים,
אותם אנשים שתמיד "מחפשים" מכות ובאלגן, את הקהל הזה אני לא רוצה אצלי בקבוצה.

כאוהד שפעם ישב בשער 5 היו ימים יפים לקהל הזה גם לפני שהתחילו כל החוליגנים להגיע. כל הילדים שאוהבים את עצמם ובשם "האולטרס"
מבצעים נזק למועדון.

הגיע הזמן לשינוי, אני חושב שלרוב הקהל נמאס ממכם. אל תפחידו אותנו שלא יהיה עידוד, תאמינו לי שיש מספיק אנשים שיעודדו גם בלעדיכם. :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2018, 14:21 
purvis short כתב:
ממליץ לכם להנות משולר, אמינו והולמס, כי עוד עונה-שתיים המועדון הזה יחדל מלהתקיים, בקצב הזה.
כן כן, תצחקו, תזלזלו, אבל זו האמת. הספונסרים שעוד נשארו יעזבו, כי מי רוצה להיות מזוהה עם החרא הזה ועם מועדון שלא עושה כלום נגד החרא הזה.
ואז, 95 אחוז מהקהל שאוהב כדורסל יהיה עצוב, וחבורת החוליגנים עם החיוכים הדביליים יגידו ש"על הזין שלי כדורסל" וימשיכו הלאה, להרוס את מועדון הכדורגל.
וסליחה, תגובת המועדון היא לא טובה ולא בטיח. את מי מעניין שדחפו את הולמס? גם אם אוהד בלגי היה מרביץ לו עם מקל האוהדים של הפועל היו צריכים לסתום את הפה ולשבת בשקט ביציע.
וסליחה, אלה לא אוהדים, סתם חבורה של חוליגנים שהתעלקה על המועדון הזה, והגבירה את ההתעלקות והאלימות כי הבינה שלא עושים נגדם כלום.
אבל תסמכו על המועדון שגם עכשיו לא ירחיקו אותם ולא ישללו מנויים ולא יגישו תביעות אישיות.
אז מי שעוצם עיניים שלא יתפלא שכשהוא יפקח אותן לא יישאר פה מועדון כדורסל.
ביזיון שנמשך יותר מדיי שנים. כל כך הרבה הזדמנויות היו לסמן גבולות - להעיף את אותם אנשים, לתבוע אותם אישית, לרושש אותם - וכלום לא נעשה. מעדיפים אותם על פני הקהל הנאמן והחיובי. שלא יתםלאו שישארו ללא מועדון.

לא חשבתי שזה אפשרי אבל אתה יותר גנב דעת מאוריאל דסקל.
איזה ערימה של שטויות.
מההיכרות איתך- יקרה בול הפוך ממה שאתה אומר, כי בערך מ-2010 איבדת קשר עם המציאות.

ד"ש מחוגג, טביב, גאיידמק, ידידיה, אגייאר, מצרפלס, אלדן, ניו דרייב ועוד עשרות חברות ואנשים שנוגעים בקבוצות שעונות למה שאתה מתאר (וזה למרות שבבית"ר המצב גרוע פי 1000)

*המקורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2018, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
לדבר איתם כבר ניסו כמה פעמים. ובשנים האחרונות תמיד התגובה של ההנהלה היתה אנחנו יודעים מי האנשים ומנסים
ל"דבר" איתם בשפה שלנו.

הגיע הזמן לשנות פזה - מי שעושה בלאגן ולא יכול לשלוט בעצמו צריך לקחת לו את המנוי, לסמן אותו במשחקי חוץ (כדי שגם לשם לא יגיע)
ואם הוא ימשיך להתפרע כן גם להעביר את שמו למשטרה לפני המשחקים (זה כבר לא הלשנה, אלה שמירה על המועדון שנרמס בידי אותם אנשים).

אני בן אדם רגוע מטבעי, כשאני מגיע למגרשים אני מרשה לעצמי להשתחרר קצת ולקלל, אבל שם זה נעצר. מי שלא מצליח להבין
את ההבדל בין קצת קללות או קריאות גנאי (שלדעתי הן לגיטמיות בגבול הטעם הטוב) ליריבים ולשופטים,
אותם אנשים שתמיד "מחפשים" מכות ובאלגן, את הקהל הזה אני לא רוצה אצלי בקבוצה.

כאוהד שפעם ישב בשער 5 היו ימים יפים לקהל הזה גם לפני שהתחילו כל החוליגנים להגיע. כל הילדים שאוהבים את עצמם ובשם "האולטרס"
מבצעים נזק למועדון.

הגיע הזמן לשינוי, אני חושב שלרוב הקהל נמאס ממכם. אל תפחידו אותנו שלא יהיה עידוד, תאמינו לי שיש מספיק אנשים שיעודדו גם בלעדיכם. :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
purvis short כתב:
ממליץ לכם להנות משולר, אמינו והולמס, כי עוד עונה-שתיים המועדון הזה יחדל מלהתקיים, בקצב הזה.
כן כן, תצחקו, תזלזלו, אבל זו האמת. הספונסרים שעוד נשארו יעזבו, כי מי רוצה להיות מזוהה עם החרא הזה ועם מועדון שלא עושה כלום נגד החרא הזה.
ואז, 95 אחוז מהקהל שאוהב כדורסל יהיה עצוב, וחבורת החוליגנים עם החיוכים הדביליים יגידו ש"על הזין שלי כדורסל" וימשיכו הלאה, להרוס את מועדון הכדורגל.
וסליחה, תגובת המועדון היא לא טובה ולא בטיח. את מי מעניין שדחפו את הולמס? גם אם אוהד בלגי היה מרביץ לו עם מקל האוהדים של הפועל היו צריכים לסתום את הפה ולשבת בשקט ביציע.
וסליחה, אלה לא אוהדים, סתם חבורה של חוליגנים שהתעלקה על המועדון הזה, והגבירה את ההתעלקות והאלימות כי הבינה שלא עושים נגדם כלום.
אבל תסמכו על המועדון שגם עכשיו לא ירחיקו אותם ולא ישללו מנויים ולא יגישו תביעות אישיות.
אז מי שעוצם עיניים שלא יתפלא שכשהוא יפקח אותן לא יישאר פה מועדון כדורסל.
ביזיון שנמשך יותר מדיי שנים. כל כך הרבה הזדמנויות היו לסמן גבולות - להעיף את אותם אנשים, לתבוע אותם אישית, לרושש אותם - וכלום לא נעשה. מעדיפים אותם על פני הקהל הנאמן והחיובי. שלא יתםלאו שישארו ללא מועדון.

מי ירצה לקנות קבוצה שהקהל שלה ישרוף את המועדון אם יגיע אליו שחקן ערבי, שכמעט רצח אוהד של קבוצה יריבה על ידי נעיצת פטיש בראשו ושבכל פעם שהוא יוצא לאירופה מתחוללת שערורייה אחרת?
לקח שלושה ימים בערך ורכשו את בית"ר
אתה כהרגלך נוטה להיסטריה ולראיית שחורות אבל הלוגיקה שלך, מה לעשות, לא עומדת במבחן המציאות
אני מקווה שזה יוכח פעם נוספת

הפועל זה לא ביטר מבחינת הרצון של גורמים מסביב לעזור ובכלל , פוטנציאל יהודים עשירים יותר גדול להימשך למועדון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
https://sports.walla.co.il/item/3190407

ציטוט:
מנויי כבוד וספונסרים מאיימים לעצור את תמיכתם בהפועל תל אביב

קצת יותר משבוע עבר מאז אירועי משחק ההגנה של הפועל תל אביב מאירופה בבלגיה, במהלכו התפרעו האוהדים האדומים והוצאו מהעולם וההשפעות של האירוע רחוקות מלהסתיים. לוואלה! ספורט נודע כי בימים האחרונים התאגדו כ-30 מנויי כבוד של הקבוצה וכן מספר מצומצם של ספונסרים, ודרשו מהנהלת הקבוצה בראשות רמי כהן לפעול כפי שהתחייבה לאחר המשחק כנגד אותם מתפרעים, אחרת יחזירו את המנויים שלהם או יפסיקו את תמיכתם. התמיכה של אותם אוהדים מוערכת בכמה מאות אלפי שקלים.

עוד נודע לוואלה! ספורט כי הנהלת האדומים תתכנס מחר (שלישי) בערב כדי לדון בצעדים שינקטו בשל תכיפות האירועים, ובסיום הישיבה צפויה לצאת הודעה נוספת מטעם המועדון. הישיבה עצמה נקבעה עוד לפני הדרישה, לאחר שראשי המועדון מאסו ההתרחשויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 17:36 
כתוב גם שעובד המועדון הוא האוהד שהורחק לכמה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: