תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1565 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2018/2019
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהליגה הולכת ונחלשת עם השנים.
השנה הגענו למצב שלמכבי יש סגל מעל לליגה (כי להם יש עוד את המעט הישראלים טובים שנותרו פה) וכל השאר ברמה די שווה.
כל קבוצות הפלייאוף העליון משנה שעברה נחלשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 10:20 
בגלל המצב של הפועל נהייתי יותר אדיש פחות אמוציונלי ופתאום שאני מסתכל על הליגה בצורה יותר אובייקטיבית אני מבין מה אנשים אומרים
הרמה פה ביזיון, אם המשחק רץ 40 דק' מתוך כל ה90 אז היה קצב גבוה
ישראלים מהווים את החלק הגדול של שחקני הליגה הזאת ולכן הרמה כ"כ נמוכה
או שיאפשרו יותר זרים או שיתחילו לחייב קבוצות בליגת העל לתקציבי נוער גבוהים בהרבה
הכי קל לראות את זה בחלון ההעברות ששחקנים כמו בן בסט, שיימן, חן עזרא אלירן עטר או אפילו שכטר מוצאים מקום בקבוצות העשירות והם ה"סחורה החמה"
פשוט אין פה שחקני כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אמת. הכדורגל פה נורא חלש. אני ממש מתקשה לראות פה משחקים לפעמים, זה לא היה ככה לפני 6 או 12 שנה.

לפני 6 שנים היה ממש ממש ממש ממש נורא. כן, עכשיו טיפה יותר, אבל עדיין.
וגם לפני 12 שנה לא בדיוק היה מזהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2018/2019
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 11:54 
די נו, תנסו לראות משחק אפילו מתחילת שנות האלפיים (משחק רגיל, לא איזה דרבי). אותו חרא בערך, פחות כושר וריצות.
לתחושתי הכדורגל העולמי נסק בטירוף ומשחקים באירופה באמת נראים כמו משחק אחר, רק פה בערך דורכים במקום. מכאן האשליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 12:03 
kruvi1 כתב:
אין ספק שהליגה הולכת ונחלשת עם השנים.
השנה הגענו למצב שלמכבי יש סגל מעל לליגה (כי להם יש עוד את המעט הישראלים טובים שנותרו פה) וכל השאר ברמה די שווה.
כל קבוצות הפלייאוף העליון משנה שעברה נחלשו.

הליגה חלשה מאוד, ועדיין הסגל של ב״ש על הנייר הרבה יותר טוב ועמוק מזה של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
די נו, תנסו לראות משחק אפילו מתחילת שנות האלפיים (משחק רגיל, לא איזה דרבי). אותו חרא בערך, פחות כושר וריצות.
לתחושתי הכדורגל העולמי נסק בטירוף ומשחקים באירופה באמת נראים כמו משחק אחר, רק פה בערך דורכים במקום. מכאן האשליה.

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 12:56 
יובל כתב:
בר קולמוסא כתב:

בדיוק.

ההבדל הוא שפעם בישראל היו משלמים הרבה פחות עבור אותה תפוקה אם לא יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 13:19 
יובל כתב:
בר קולמוסא כתב:

בדיוק.

לא יודע, לא מסכים.
היו פה בשנות ה2000 כוכבים בליגה שאשכרה היו שחקנים כדורגל עם יכולות גבוהות.
תסתכלו על השחקנים הגדולים בליגה שהיו פה לפני 15 שנה - באדיר, אבוקסיס, קטן, זנדברג, גרשון, בנאדו, אלברמן. כולם נתנו תפוקה שנה אחרי שנה.
קחו עמדה נידחת כמו מגן שמאלי- יגאל אנטבי בתקופה הטובה שלו היה אדיר, קייסי היה מנייה בטוחה, דדי בן דיין ואפילו דוד אמסלם היה שחקן טוב. אני מנסה לנטרל השפעה חיצונית ולהשוות אותם למגן הבולט היום- מי זה, שמואל שיימן? בחיאת, הוא 5 רמות מתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 13:27 
אם קצת מתאמצים אפשר למצוא בכל עמדה בליגה שחקנים באותה רמה או טובים יותר מאלו שציינת, פשוט בלי ארומת הנוסטלגיה האופפת את המביטים לאחור.

סתם מהראש ומהשער עד להתקפה: שטקוס, הרוש, טהא, אוגו, עידן ורד, סולומון, האסלבנק, סבע, שכטר.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד מאלו שציינת לא מגיע לטופ 5 בעמדה שלו בכדורגל של תחילת שנות ה-2000, אולי שטקוס והרוש אבל גם זה בשנים ספציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
השינוי המובהק ביותר, וזה שהוא גם בר השוואה בצורה הכי טובה, היא איכות הזרים. בשנות ה-90 עד תחילת שנות האלפיים, היה אפשר להביא לכאן שחקנים מאירופה, כולל המון שחקני נבחרות. אנחנו הבאנו את קפטן נבחרת הונגריה דאז, שחקנים בכירים מאוקראינה.
היום? מכבי שפכה ערימות לא הגיוניות של כסף שהביאו לה את החלוץ השלישי של נבחרת איסלנד ואת השוער השני של סרביה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 14:49 
ערן כתב:
השינוי המובהק ביותר, וזה שהוא גם בר השוואה בצורה הכי טובה, היא איכות הזרים. בשנות ה-90 עד תחילת שנות האלפיים, היה אפשר להביא לכאן שחקנים מאירופה, כולל המון שחקני נבחרות. אנחנו הבאנו את קפטן נבחרת הונגריה דאז, שחקנים בכירים מאוקראינה.
היום? מכבי שפכה ערימות לא הגיוניות של כסף שהביאו לה את החלוץ השלישי של נבחרת איסלנד ואת השוער השני של סרביה.

וואקמה, שקרע פה את הליגה 3 שנים ובמשחק הפתיחה שלו באחת מהקבוצות הטובות בטורקיה כבש 2 שערים, ואוגו, שחקן נבחרת ניגריה, הם ממש פחי אשפה. כנ"ל מנדז'ק עם שנים בליגה הצרפתית והגרמנית, ואפילו קאיו עם רקורד של יותר מ-10 שערים בעונה בליגה השוויצרית לפני שנתיים. מעבר אליהם, באופן קבוע מגיעים לכאן שחקנים מהליגה ההולנדית, הפורטוגלית והשוויצרית.

בכל מקרה, לא הבאנו מעולם שחקנים בכירים מאוקראינה. דניס אונישנקו היה בסגל ה-2 של דינמו קייב. מיכאלנקו? הוא היה חצי עונה בהפועל ולא היה שחקן בכיר במיוחד בשנותיו בארצו.

הסו קולד שחקני נבחרות בתחילת שנות ה-2000 שאני יכול לחשוב עליהם היו בז'צ'ק, ז'אוטאוטאס, רוסו, יעקובו הולמאי ואוסטרץ' (ואולי עוד כמה פחים ממזרח אירופה כמו הורבאט ופורחננקובס שלא ראוי להזכירם). ז'אוטאוטאס היה שחקן נבחרת ליטא, שכולנו ראינו מה המשמעות של זה עם גרדביניס לא מזמן. רוסו ויעקובו צמחו לתוך הנבחרות לאור הביצועים שלהם בליגה הישראלית. בז'צ'ק עזב אחרי חצי עונה. הולמאי ואוסטרץ' הם שני שחקנים נפלאים אבל אחד מהם היה מתחת לכל ביקורת בליגה בזמן שפרח באירופה ובנבחרת והשני לא יותר טוב מאוגו במבט רחב.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 26 ספטמבר 2018, 16:16, נערך 6 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
אני מדבר על שחקנים אירופאיים, לא על שחקנים מליגות באירופה. יש סיבה שמתחילת-אמצע שנות האלפיים הפסיקו להגיע לכאן המון הונגרים-קרואטים-פולנים-ושות', ועל חשבונים גדלה כמות האפריקאים והברזילאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 14:54 
ערן כתב:
אני מדבר על שחקנים אירופאיים, לא על שחקנים מליגות באירופה. יש סיבה שמתחילת-אמצע שנות האלפיים הפסיקו להגיע לכאן המון הונגרים-קרואטים-פולנים-ושות', ועל חשבונים גדלה כמות האפריקאים והברזילאים.

רוב המזרח אירופים שהגיעו הנה גם אז היו גרועים, אבל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 15:00 
דווקא אני חושב שהרמה של הישראלים היא שגרמה לירידה של הכדורגל הישראלי אל מול הכדורגל האירופאי
ברקוביץ רביבו בניון
אפילו אבוקסיס בנאדו גרשון קייסי קטן עטר
אני לא יודע אם הרמה של כולם בהרבה יותר גובה מהרמה הנוכחית אבל מה שכן כמות השחקנים האיכותיים הייתה הרבה יותר גדולה
רוב קבוצות ליגת העל החזיקו בישראלים איכותיים מה שהיום זה מתנקז ל2 וחצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 15:04 
מוחמד קמארה ששנה שעברה שיחק בהפועל רעננה פתח לפני שבוע בצ'מפיונס נגד יונייטד במדי יאנג בויז ובתחילת השבוע כבש את אחד מ-7 השערים של יאנג בויז נגד באזל.

לא חושב שהזרים שיש פה היום פחות טובים משמעותית מאלה שהיו פה פעם.

אפשר לחשוב שפעם באופן קבוע היו לפולין וקרואטיה 3 נציגים מליגת העל הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 15:10 
zapta כתב:
דווקא אני חושב שהרמה של הישראלים היא שגרמה לירידה של הכדורגל הישראלי אל מול הכדורגל האירופאי
ברקוביץ רביבו בניון
אני לא יודע אם הרמה של כולם בהרבה יותר גובה מהרמה הנוכחית אבל מה שכן כמות השחקנים האיכותיים הייתה הרבה יותר גדולה

נבחרת ישראל האדירה של מוקדמות יורו 2004 (תחילת שנות ה-2000) השיגה 9 נקודות בבית עם מלטה, סלובניה וקפריסין. כולל ברקוביץ וכו' (למען ההגינות ייאמר ששיחקה מחוץ לביתה). אפילו הנבחרת הבאמת מיוחדת של סוף שנות ה-90 השיגה בסך הכל 13 מ-24 ו-12 מ-24 בבתים בהם אוסטריה הייתה הנבחרת מהדרג ה-2. וזה עוד בתקופה בה רוב הישראלים הטובים שיחקו מחוץ לישראל, כשעכשיו יותר שחקנים נשארים בארץ בעקבות המשכורות של ברקת ומכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 15:53 
האדום הצורר כתב:
ערן כתב:

רוב המזרח אירופים שהגיעו הנה גם אז היו גרועים, אבל בסדר.
רוב זה מדד לכלום.
היו הרבה מאוד שחקנים אירופאים טובים מאוד. היום אין כמעט

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 16:02 
ציינתי פה את שמות השחקנים האירופים שיכולים להיחשב לטובים מאוד. היו בערך 6 או 7 כאלה בשנים שבין סוף שנות ה-90 לאמצע שנות האלפיים.

מהראש, כרגע בליגה:

קונטה, סאבו, סילבסטר, וארן, הסלבנק, ויטור, (הכנס פה עוד שחקנים של מכבי), רוקאביצה (נולד באוקראינה), תאמאש, סיוסטד, הויבך, וכו' וכו'. כולם שחקנים סבירים ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 16:36 
האדום הצורר כתב:
ציינתי פה את שמות השחקנים האירופים שיכולים להיחשב לטובים מאוד. היו בערך 6 או 7 כאלה בשנים שבין סוף שנות ה-90 לאמצע שנות האלפיים.

מהראש, כרגע בליגה:

קונטה, סאבו, סילבסטר, וארן, הסלבנק, ויטור, (הכנס פה עוד שחקנים של מכבי), רוקאביצה (נולד באוקראינה), תאמאש, סיוסטד, הויבך, וכו' וכו'. כולם שחקנים סבירים ומעלה.
בכלל לא באותה ליגה.
ושכחת המון. סתם מהראש - קנדאורוב, פראליה, שאלוי, קלשנקו, אונישנקו, מארין, אובארוב, קוביקה, טרטיאק, צ'אנוב, רומן פץ. כולם שחקני על במונחים של ליגה ישראלית. ואם אתה יורד לרמה לשחקנים שאתה רשמת יש עוד 20 לפחות (בקליבר של שאנדור, מיכאלנקו, האמר וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 17:06 
האדום הצורר כתב:
אם קצת מתאמצים אפשר למצוא בכל עמדה בליגה שחקנים באותה רמה או טובים יותר מאלו שציינת, פשוט בלי ארומת הנוסטלגיה האופפת את המביטים לאחור.

סתם מהראש ומהשער עד להתקפה: שטקוס, הרוש, טהא, אוגו, עידן ורד, סולומון, האסלבנק, סבע, שכטר.

ראית שהתמקדתי הישראלים, מה החוכמה להוסיף לפה זרים?

בנוגע ליתר, זה רשימה מאוד בעייתית. טהא מול בנאדו וגרשון? ברצינות?
סבע וסולומון זה שנה אחת. אי אפשר להגיד כלום עדיין.
שכטר לא קרוב, ורד שאני מאוד תופס ממנו שחקן טוב אבל הוא לא ברמה של הטופ משנות ה2000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 17:07 
אוגוסטוס היל כתב:
האדום הצורר כתב:

מהראש, כרגע בליגה:

בכלל לא באותה ליגה.
ושכחת המון. סתם מהראש - קנדאורוב, פראליה, שאלוי, קלשנקו, אונישנקו, מארין, אובארוב, קוביקה, טרטיאק, צ'אנוב, רומן פץ. כולם שחקני על במונחים של ליגה ישראלית. ואם אתה יורד לרמה לשחקנים שאתה רשמת יש עוד 20 לפחות (בקליבר של שאנדור, מיכאלנקו, האמר וכו')

מבין השחקנים שרשמת רק קלשנקו, פראליה, מארין וקוביקה שיחקו פה בתחילת שנות ה-2000, והם לגמרי בקליבר של השחקנים שאני רשמתי (גם אף אחד מהם לא שחקן נבחרת ברמה סבירה - אולי חוץ ממארין אבל הוא בכלל מקוסטה ריקה ודיברנו על שחקנים מאירופה). אובארוב שלדעתי כבר לא שיחק ב-2001 הוא השוער האוברייטד בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 26 ספטמבר 2018, 17:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 17:17 
zapta כתב:
ברקוביץ רביבו בניון

מסכים. בדיוק הנקודה שלי.
קחו שחקנים שהיו סתם טובים פלוס - כמו טועמה, בן לוז, עידן טל , בליגה של היום היו הופכים למגה סטארים. אין פה קשרים עם טכניקה כזאת כמעט. השחקנים הכי טובים פה הם מליקסון וורד, והם כבר בני 30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 17:37 
האדום הצורר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
האדום הצורר כתב:

מהראש, כרגע בליגה:

בכלל לא באותה ליגה.

מבין השחקנים שרשמת רק קלשנקו, פראליה, מארין וקוביקה שיחקו פה בתחילת שנות ה-2000, והם לגמרי בקליבר של השחקנים שאני רשמתי (גם אף אחד מהם לא שחקן נבחרת ברמה סבירה - אולי חוץ ממארין אבל הוא בכלל מקוסטה ריקה ודיברנו על שחקנים מאירופה). אובארוב שלדעתי כבר לא שיחק ב-2001 הוא השוער האוברייטד בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.
באמת אין לי כל להתווכח על כלום. אתה טועה בעובדת היבשות ולדעתי בעיקר טועה מאוד בהשוואה של הרמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 19:28 
ב-2010 היו פה שחקנים זרים לא פחות טובים מאשר שנת 2000. רק בהפועל היו אניימה, דאגלס, וויצ'יצ'ביץ למשל.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 20:12 
לערוך ל״שאר הליגה 2000/2019״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2018, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל אין ספק שהפער מאירופה התעצם. ברמות הגבוהות - היו כאן ארבע נציגות ישראליות ראויות בצ'מפיונס (חיפה ואנחנו בקמפיינים טובים, מכבי בתוצאות טובות בבית בלתי אפשרי וחיפה שלמרות כל הבדיחות נראתה מצויין ברוב המוחלט של קמפיין ה 0-0-0).
מאז: 7 שנים של העפלה אחת שבה היו לנציגה יותר שחקנים בשם טל בן חיים מאשר שערים, ומאשר משחקים מרשימים במפעל.

אגב, ולא בהכרח קשור, חשבתי על זה שהקבוצות הבאמת גדולות שהיו כאן בתקופה הזו היו מורכבות משחקנים שרצו יחד מגיל צעיר יחסית (חיפה בניינטיז כולל הקמפיין המחזיקות, אנחנו בתחילת העשור הקודם כולל הקמפיין באופא, אנחנו בתחילת העשור הנוכחי כולל ילדי הבית האדום, מכבי של אמצע העשור שכללה כמעט בכל עמדה שחקנים שרצו לפני כן ביחד בהפועל לתקופה ארוכה - כולל זרים כמו נוסא ואניימה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 00:04 
NARKOTIKA כתב:
zapta כתב:
ברקוביץ רביבו בניון

מסכים. בדיוק הנקודה שלי.
קחו שחקנים שהיו סתם טובים פלוס - כמו טועמה, בן לוז, עידן טל , בליגה של היום היו הופכים למגה סטארים. אין פה קשרים עם טכניקה כזאת כמעט. השחקנים הכי טובים פה הם מליקסון וורד, והם כבר בני 30.

זהו כשמסתכלים על הדור הצעיר של הישראלים בכלל אללה יסתור.
וגם לדעתי עיקר הפער בין אז להיום הוא בישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 00:20 
רועי כתב:
קודם כל אין ספק שהפער מאירופה התעצם. ברמות הגבוהות - היו כאן ארבע נציגות ישראליות ראויות בצ'מפיונס (חיפה ואנחנו בקמפיינים טובים, מכבי בתוצאות טובות בבית בלתי אפשרי וחיפה שלמרות כל הבדיחות נראתה מצויין ברוב המוחלט של קמפיין ה 0-0-0).
מאז: 7 שנים של העפלה אחת שבה היו לנציגה יותר שחקנים בשם טל בן חיים מאשר שערים, ומאשר משחקים מרשימים במפעל.

אגב, ולא בהכרח קשור, חשבתי על זה שהקבוצות הבאמת גדולות שהיו כאן בתקופה הזו היו מורכבות משחקנים שרצו יחד מגיל צעיר יחסית (חיפה בניינטיז כולל הקמפיין המחזיקות, אנחנו בתחילת העשור הקודם כולל הקמפיין באופא, אנחנו בתחילת העשור הנוכחי כולל ילדי הבית האדום, מכבי של אמצע העשור שכללה כמעט בכל עמדה שחקנים שרצו לפני כן ביחד בהפועל לתקופה ארוכה - כולל זרים כמו נוסא ואניימה)

אם אתה סופר את מספר ההעפלות לליגה האירופית אתה מקבל מספרים דומים אם לא גבוהים יותר מהשנים האחרונות מצד הישראליות.

והפסקה השנייה שלך לא מדויקת בעליל - 09/10 רק זהבי ונאתכו רצו ביחד מהבית האדום, כשנאתכו עוזב במרץ. 10/11 בן שהר הצטרף אבל הוא עזב את הפועל בגיל 16, ונאתכו כבר לא היה בקבוצה. נוסא ואניימה לא שיחקו יחד בהפועל. בחיפה של 98/99 (קמפיין המחזיקות) לא היו כמעט שחקנים שגדלו יחד. שני הפקטורים המרכזיים בקמפיין שלהם - בניון וקטן, לא שיחקו מעולם יחד לפני אותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1565 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: