zapta כתב:
לי זה נראה כמו כתב מתוסכל שלא נותנים לו חומרים אז הוא ממציא
גם הנהלת הפועל יודעת שאין אלטרנטיבות ובטח שהם לא רוצים להוציא עוד כסף
ומי מפטר מאמן אחרי מחזור 4?
בסהכ התוצאות אומנם לא מושלמות אבל זאת הרמה של הסגל פחות או יותר
תכלס זו יכולה להיות גם אופצייה.
אם אני לא טועה יש פה יותר ממשתמש אחד שמכיר את הכתב ולמרות שאני לא מחובביו בלשון המעטה, אני זוכר שהוא בדרך כלל אמין
בניגוד לכל שאר הכתבים דוגמת צנציפר וכו....
בכל מקרה אם אני מנסה לזהות את הניואנסים בכתבה זה נראה כמו כתבה שמנסה להפנות את האש מההנהלה לרפואה כי אחרי הדרבי תבוא הרבה אש מצד הקהל.
or_5 כתב:
כן רק זה מה שחסר לנו עכשיו שיפטרו את רפואה או שיתפטר כאילו יש תור של מאמנים ראויים להביא במקומו.
הדבר הכי גרוע זה שכולם פה בפאניקה כאילו אנחנו נקודה מירידת ליגה. כולה מחזור 4 עם מאזן סביר ביחס לשאר הליגה (יותר טוב מב״ש ולא רחוק מעונות שהיינו בצמרת.(תזכירו לי כמה נקודות היו לנו במחזור 4 בעונת הדאבל?)
יש עוד עונה ארוכה והתמודדות על מקום בפחיאוף העליון תהיה עד המשחק האחרון לסיום הסיבוב השני.
הדבר הכי גרוע זה שלא רק הקהל פה התחרפן ונכנס לפאניקה ועמוק הזוי אלא גם ההנהלה שמתחילה לאבד את זה ולהפוך את כל העסק למביך. תנו שקט לקובי רפואה לעבוד מאמן לא נמדד אחרי 4 מחזורים.
כל ההתנהלות של ההנהלה והקהל די מזכירים לי ימים בהם מכבי היו ממש טובים בהתנהלות מהסוג הזה שכלום לא טוב רק מתלוננים רק מזיינים את המוח ואם מחזור ראשון לא ניצחו 5-0 המאמן נפילה שחקנים בושה יאללה הביתה לבנות מחדש
1. אל תשווה בכלל עם הדאבל, כל בר דעת ראה את האיכות של הקבוצה ההיא מול המוגבלות של ימינו
2. אני לא אמרתי שזה טוב שיתפטר רק מה הייתי עושה במקומו אם הייתי יודע שזה מה שההנהלה שלי חושבת עלי
3. קהל הוא קהל לא תוכל לשנות אותו בטח לא ברגע אחד (והקהל של הפועל הוא אחד הסובלנים שיש) ההנהלה בפאניקה זה כבר ראינו מתחילת העונה