תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 18:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מערך הרכב ושיטה
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 19:40 
הפועל תל אביב לא משחקת כדורגל כרגע
מעיפים כדורים, אין הצטרפות, אין חילוף בסגירות, אין ירידה להגנה של ההתקפה ואין עליה להתקפה של ההגנה ועל הקישור אין מה לדבר כי הוא לא קיים
בקיצור אנחנו נראים כמו אוסף של שחקנים רנדומלים
רואים שרפואה מנסה דרך מסויימת, הוא לא סתם זורק הרכב לדשא אבל שום דבר לא דופק
גם שחקנים כמו דמארי או עאבד שהיו אמורים להיות עוגן לא מצליחים לתת התפוקה
השאלה שצריכה להישאל היא עד כמה אפשר לשפר את זה בהתחשב בסגל הנוכחי? האם יש פעולות שבאמת אפשר ליישם שנראה קצת יותר כמו קבוצת ליגת העל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מערך הרכב ושיטה
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
לעבור לשחק 3-5-2 עם 3 בלמים (גוטליב, דגני,שלמה/ברנרדו) , 2 בצדדים (עאבד ופירסמן), 3 באמצע (ברנרדו/לקס, רז כהן/ספורי וקאיו/עגייב) ו 2 חלוצים מתוך דמארי,זיקרי ומוליץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 19:58 
zapta כתב:
מעיפים כדורים, אין הצטרפות, אין חילוף בסגירות, אין ירידה להגנה של ההתקפה ואין עליה להתקפה של ההגנה ועל הקישור אין מה לדבר כי הוא לא קיים
השאלה שצריכה להישאל היא עד כמה אפשר לשפר את זה בהתחשב בסגל הנוכחי? האם יש פעולות שבאמת אפשר ליישם שנראה קצת יותר כמו קבוצת ליגת העל?

בוא לא נגזים. הפועל הייתה טובה במחצית הראשונה, במחצית השנייה ההוצאה של ספורי והפציעה של דגני החלישו אותנו מאוד. השיטה דווקא מוכיחה את עצמה ועם יותר מחץ בחלק ההתקפי (AKA מוליץ') נהיה בסדר גמור. בעיניי לפתוח עם מוליץ בצד ודמארי באמצע, כשעאבד על הספסל, לא יהיה נורא בכלל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 20:01 
האדום הצורר כתב:
zapta כתב:

בוא לא נגזים. הפועל הייתה טובה במחצית הראשונה, במחצית השנייה ההוצאה של ספורי והפציעה של דגני החלישו אותנו מאוד. השיטה דווקא מוכיחה את עצמה ועם יותר מחץ בחלק ההתקפי (AKA מוליץ') נהיה בסדר גמור. בעיניי לפתוח עם מוליץ בצד ודמארי באמצע, כשעאבד על הספסל, לא יהיה נורא בכלל.

אני חושב שזאת אשליה אופטית
לא היה לנו מצבים איכותיים ובמזל גדול לא ספגנו שערים היום
לא הנענו כדור, אחוז דיוק בפסים נוראי (ואם מסתכלים רק על פסים מאחורי קו החצי אז בכלל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 20:41 
4-4-2 עם מוליץ ודמארי ולקוות שמוליץ יסחוט עבירות ויהיו מצבים נייחים לספורי.

לא יעזור בדרבי לעשות רכבת בהגנה.. מעולם לא היינו טובים בזה וברגע שהראשון יכנס מהר מאוד יבואו גם הבאים.

לשחק עם כלים התקפיים ולקוות להרבה מזל

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
zapta כתב:

ההוצאה של ספורי?? מהחילוף הכפול של עבאד ודגני עד שספורי יצא הייתה קבוצה אחת על מגרש וזאת לא הפועל. ההוצאה של ספורי 10 דקות אחרי זה איזנה את המצב על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 21:17 
רז שלמה צריך לקבל הרכב

משום מה הוא מתעקש על 4-5-1
למרות שבפתח תקווה היה משחק עם 3 בלמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
השיטה והמערך הם ברורים מתחילת העונה.
4-5-1 בהגנה
3-6-1 בהתקפה

כמה בעיות עם המערך הזה:
1. אם אין לך קשר שיודע לנווט את הקבוצה (זה החלק שרוג׳ר היה אמור למלא לרפואה) , הכל תקוע (כמו ברוב חלקי המשחק היום)
2. שכבר מצליחים להזיז את הכדור, רוב המשחק מתנקז לפירסמן וכהן, שלא נהנים מאחוזי הצלחה גבוהים בפעולות האחרונות.
3. במקום לייצר יתרון מספרי באגף, בחלק גדול מהפעמים זיקרי ועבאד נכנסים לרחבה, ויוצרים מאין מצב של 3 חלוצים, אבל כמו שרשמתי בסעיף 2, מגנים לא מאוד טובים מאוד מתקשים להרים בכלל את הכדור ל-16, וכשהם עושים את זה...

כמו שאני מסתכל על הסגל היום, להפועל צריכים להיות 2 הרכבים,
אחד מול קבוצות גדולות: בש, חיפה, ביתר ומכבי.
והשני מול שאר הליגה שפחות או יותר מציגות קבוצות ברמה זהה.

מול הגדולות הייתי עולה ב4-3-3 עם אליאס, לקס ורוג׳ר ויוצר פקק באמצע, ומשחק קדימה עם ההרכב הכי זריז וטכני שיש (תלוי בכושר השחקנים)
מול הקטנות הייתי עולה ב-4-2-4 עם אליאס ורוג׳ר באמצע, ספורי/עבאד וזיקרי באגפים ודמארי ומוליץ׳ בשפיץ.

כמובן שהייתי שמח לראות שחקנים אחרים במקום לקס ורוג׳ר, אבל כרגע אין לנו קשרים אחוריים בסגל חוץ מהם ומאליאס, שזרקתי אותו להרכב הראשון בשתי האופציות, בעיקר כי מרגיש לי ששם אפשר להוציא משהו, או לפחות לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 22:38 
יש להפועל בעיקר בעיה בסיומת.

מבחינת יצירת מצבים (או "חצאי מצבים") ההספק שלנו בסדר גמור.
גם היום הגענו למספיק מצבים כדי לתת גול.

זה מרגיש "לא זה" כי רוב המצבים שלנו באים ממתפרצות. במשחק עומד קשה לקבוצה הזו לייצר מצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 22:57 
כל מילה,הכל מקרי בהפועל.

הכל מתחיל באמצע שלא קיים אצלנו,רפואה חייב לקחת הימור ולשחק עם ספורי כ50 50 במקום לקס/רוג'ר ולשחק עם עגייב מתחת לחלוץ.
ספורי זה השחקן היחיד שבא לקבל כדור ונותן פסים נורמליים באמצע,נכון שהוא שחקן לא עקבי ולפעמים יש לו שטויות,אבל כשהוא טוב כל הפועל טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 23:12 
עד היום חשבתי שה"אין לנו אמצע" הזה הגזמה קלה, אבל וואו אין לנו פאקינג אמצע.
היה אפשר לראות איך כל פעם ששחקן שלנו הרים את הראש לחפש למי למסור, לקס ורוג'ר פשוט לא אופציה וזה תוקע את כל המשחק.
לכן ספורי חייב לשחק, ואם היה אפשר להסב את עגייב או עאבד לשחק איתו לפני אחד הנגרים (או אולי אפילו דגני או רז שלמה) שישחק קשר אחורי זה היה לדעתי אופטימלי עם החומר הקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
היה אפשר לראות איך כל פעם ששחקן שלנו הרים את הראש לחפש למי למסור, לקס ורוג'ר פשוט לא אופציה וזה תוקע את כל המשחק.
לכן ספורי חייב לשחק, ואם היה אפשר להסב את עגייב או עאבד לשחק איתו לפני אחד הנגרים (או אולי אפילו דגני או רז שלמה) שישחק קשר אחורי זה היה לדעתי אופטימלי עם החומר הקיים.

רוגר משחק אחורה ייותר כי הוא מחםה על המגנים. מי שמורצלהיות האוםציה זה לקס וספורי. וסאת הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2018, 00:01 
kobster כתב:
לעבור לשחק 3-5-2 עם 3 בלמים (גוטליב, דגני,שלמה/ברנרדו) , 2 בצדדים (עאבד ופירסמן), 3 באמצע (ברנרדו/לקס, רז כהן/ספורי וקאיו/עגייב) ו 2 חלוצים מתוך דמארי,זיקרי ומוליץ'

3-5-2 זו לא שיטה פשוטה לאימון כמו שזה נראה על הלוח...
שלא לדבר על זה שאם נפצע לך בלם אז אין לך בלם מחליף מעבר לשלושה האלה.
לא יקרה ולא מציאותי בארצנו הקטנטונת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2018, 00:05 
עם איך ששיחקנו היום אני הייתי עולה לדרבי עם
לבקוביץ , עידן כהן, דגני, גוטליב, שלמה, פירסמן, פרחאת, לקס, רוג'ר, אליאס ומוליץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2018, 00:18 
לא מצליחים לחבר מסירות והמון ניסיונות של 30 מטר ומעלה זה לא באמת מצליח, כשהקישור מצטרף נוצרים מצבים כמו של זיקרי לספורי מהאיום היחיד שבאמת היה מהלך מתוכנן
הקישור חייב לחפות על המגן שמצטרף להתקפה ורוגר מקפיד על 15 מטר דיסטנס, מגיב מאוחר ובעיקר נראה אבוד
המגנים חייבים להצטרף יותר ולשחק עם שחקני האגף באגף, זיקרי וגם עאבד יודעים להכניס כדורים ולייצר לעצמם מצב לכן הניסיונות הבלתי נגמרים להעביר רוחב ככה על הפאדי של מה יהיה יהיה אולי היו טובים ללאומית
לדעתי הפיתרון הוא להוציא את רוג’ר ולנסות את דגני בעמדת הקשר האחורי בגלל המהירות והיכולת ההגנתית שלו, בנוסף הוא יודע לנוע עם כדור (בטוח יותר טוב מרוגר)
עוד בעיה היא שגם הקשר ההתקפי וגם ה50-50 לא מצטרפים להתקפה, משאירים את 3 החלוצים להתמודד עם כל שחקני הגנת היריבה ולכן רוב הפסים אליהם צפויים ובקושי עוברים
לגבי הקשר הקדמי יש לנו אופציות שלדעתי אחת לפחות צריכה להצליח אם זה קאיו, ספורי או עגייב ולדעתי עאבד יכול להיכנס שם נהדר ולשחק כחלוץ מדומה
קשר 50-50 זאת בעיה אמיתית אבל אם דגני באמת יתופקד כקשר אחורי אני חושב שזה ישחרר הרבה עבודת הגנה מהקשר המרכזי ולכן לקס או ספורי יכולים להתאים, זה לא אידאלי ואולי גם רך מידי אבל זה בהחלט שווה ניסיון כרגע
בעיה אחרונה שלדעתי צריך להתייחס אליה היא תפקיד החלוץ המרכזי, עם כל האהבה לדמארי מתחילת העונה הוא לא פוגע, המון החמצות לא אופייניות, ברור שחלוץ לא יכול לבד לנצח הגנות אבל אני מאמין שגם הוא יסכים שהוא יכל לעשות יותר. מבחינת דמארי אני בטוח שהוא רק ישתפר אך הוא עדיין תלוי בקבוצה.
לא הייתי מוציא את דמארי מההרכב אבל כן הייתי מסיט אותו לאגף ימין ומכניס את מוליץ כחלוץ חוד שיעזור לו בלקיחת שחקני הגנה אליו ויפתח לו שטחים ובהשתלטות על כדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2018, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
100%anti beitar כתב:

רוגר משחק אחורה ייותר כי הוא מחםה על המגנים. מי שמורצלהיות האוםציה זה לקס וספורי. וסאת הבעיה.

אם הוא היה מחפה על המגנים אולי זה היה הגיוני.

בכל מקרה, לדעתי הפועל משחקת סביר. אפשר להיות יותר מדויקים בפעולה האחרונה, אבל זה יותר תלוי איכות השחקנים משיטת המשחק.
נקודתית בדרבי הייתי עולה עם פרחאת/אליאס במקום עאבד (או כל שחקן שידבק למיכה לתחת כי הוא השחקן הכי מסוכן של מכבי). הייתי גם מנסה את מוליץ' במקום דמארי.
אולי גם אליאס במקום רוג'ר אבל זה טריידאוף בעייתי כי אפילו כשרוג'ר נראה כמו כלום, אליאס צעיר ויש סיכוי סביר שיעשה יותר שטויות, בטח בדרבי.

הנקודה העיקרית זה שצריך להבין שהעונה, תיקו מול ק"ש בבית זה תוצאה שהיא סבירה להפועל, קצת מאכזב כי זה משחק בית ושיחקנו יותר טוב, אבל בטח לא תוצאה שצריכה לזעזע את שיטת המשחק.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2018, 06:30 
צריך להמשיך עם אותה שיטה בלי לחץ עונות קודמות גם היינו מפסידים משחקים כאלו
הליגה מחולקת לשניים מכבי בש וכל השאר
ממקום שלוש עד הסוף כולן פלוס מינוס נראות אותו הדבר אולי למעט
מכבי פת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2018, 08:54 
רוגר זה עקב האכילס של הקבוצה.
איטי לא טוב בתקלים, ולא טוב במסירות.
אסור לתת לו לשחק כבלם כי זה אומר שיחגגו עליו.
מי יחליף אותו?
לדעתי, רפואה צריך להעלות את גוטליב לקישור, האחורי, כמו שעשה עם כס. ולתת לדגני ושלמה רז להיות במרכז ההגנה.
לפניו ישחקו לקס וספורי או עגייב.
כשקיו יכנס לכושר אפשר יהיה לראות מה לעשות.
לגבי הדרבי,
לעולת בהרכב עם צפיפות גדולה במרכז ולנסות לגמור את המשחק ללא ספיגה. בחוד חובה לשחק עם זיקרי ומוליץ\דמרי שיעשו לחץ על הבלמים ככל שניתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מערך הרכב ושיטה
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2018, 08:59 
לשחק עם לקס ורוג׳ר מול כל הקבוצות שהן לא מכבי וב״ש, זה פשוט לירות לעצמנו ברגל. אף אחד מהם לא מסוגל לקחת כדור מאחור ולהניע אותו קדימה ולהוציא את הקבוצה להתקפה. אנחנו סתם מאבדים שחקן בהתקפה כשעולים עם שני הגרזנים האלה באמצע.
אחד מהם מספיק בליגה החלשה השלנו, לא מבין את הפחדנות הזאת של רפואה לעלות עם שני חוטבי עצים מול ק״ש או סכנין

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2018, 09:40 
לא יודע אם הדרבי זה הזמן לניסוים, אבל הייתי שמח לנסות את המערך הזה:
-------------לבקוביץ---------
----שלמה---גוטליב----דגני---
--------לקס-----אליאס------
פירסמן------------------עאבד
----------ספורי\קאיו-------
------זיקרי----------------
-------------דמארי--------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2018, 17:11 
הדרבי הוא ממש לא זמן לניסויים, ובטח שלא מגיע לאליאס לקבל איזשהי ביקורת על ההשפלה שהולכת לבוא.
על קאיו פחות מזיז לי. גם בגלל שהוא שחקן עם ניסיון וגם בגלל שהדרבי הזה בטח על הזין שלו.
לעלות עם ההרכב הרגיל (עם/בלי קאיו, לא ממש משנה) ולהתפלל חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2018, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
עדיף לעלות עם דגני ושגוטליב לא יעשה פנדלים ברחבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 00:28 
לדעתי היום רפואה הצליח לתת מענה לאין קישור שלנו
אליאס תיפקד ממש טוב והוא שווה הרכב
לקס מצד אחד באמת מכסה המון שטחים אך לא מדויק
רוג’ר היה גם סבבה כשנכנס, לא יודע את מי הייתי בוחר מבין ה2
ספורי לדעתי לא צריך להיות קשר פותח
דגני זה כל ההגנה שלנו, ההסטה שלו לאגף הצילה אותנו מהפסד, בכל מקום הוא פשוט הכי טוב
עאבד זה החוליה החלשה שלנו בהתקפה, יש לו הרבה יותר תכונות של קשר מאשר של חלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 00:30 
ההפך,עבאד זה הרבה יותר חלוץ מאשר קשר.
הוא מהיר מאוד ועושה תנועה ללא כדור טובה,אבל מבחינת לקבל כדור ולמסור הוא קצת לוקה בחסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מערך הרכב ושי
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 02:01 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
הוא מהיר מאוד ועושה תנועה ללא כדור טובה,אבל מבחינת לקבל כדור ולמסור הוא קצת לוקה בחסר.

לוקה בחסר זה בעדינות.
שהוא בלי הכדור הוא רץ מהר ועושה תנועה טובה. שהכדור מגיע אליו הוא בעיקר מראה שאין לו מושג.
הוא אחד החלשים בהפועל כבר תקופה ואין שום סיכוי שהוא יכול או צריך לשחק באמצע הקישור ומספיק עם הקשקוש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 02:08 
אם קאיו עדיין שחקן כדורגל, אז ודאי שהוא במקום עאבד.
למשחק עם אשדוד הייתי מנסה לראשונה לפתוח עם מוליץ' ודמארי יחד.
על חשבון עאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מערך הרכב ושי
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Yalla Hapoel כתב:

לוקה בחסר זה בעדינות.
שהוא בלי הכדור הוא רץ מהר ועושה תנועה טובה. שהכדור מגיע אליו הוא בעיקר מראה שאין לו מושג.
הוא אחד החלשים בהפועל כבר תקופה ואין שום סיכוי שהוא יכול או צריך לשחק באמצע הקישור ומספיק עם הקשקוש הזה.

ואתמול הוא גם הראה שסגירות על הקו זה לא הקטע שלו. בהחלט מתאים הרבה יותר לשחק כחלוץ ולא כשחקן קו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
אם קאיו עדיין שחקן כדורגל, אז ודאי שהוא במקום עאבד.
למשחק עם אשדוד הייתי מנסה לראשונה לפתוח עם מוליץ' ודמארי יחד.
על חשבון עאבד.

קאיו בעיקר שחקן כנף שמאל, ועאבד ימין. זה אומר להעביר את זיקרי לימין ואז לך תדע מה תקבל ממנו שם.
מצד שני, רפואה אוהב שלישיה קדמית מהירה אז נראה לי שגם ככה הוא מיעד את קאיו על המשבצת של ספורי כקשר עושה משחק באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: