NARKOTIKA כתב:
Shacham כתב:
ביחס למי התנועה שלו לא טובה? הוא בלי ספק השחקן שעושה הכי הרבה ריצות קדימה בהרכב שלנו. לדעתי לא תמיד שמים לב לתנועה שלו כי הכדורגל של שאר הקבוצה לא שוטף והרבה פעמים בכלל לא מנסים למסור לו , אבל מהיציע מאוד בולט לי שגם כשהוא לא מקבל כדורים הוא לא מפסיק לנסות.
זה לא חוכמה לעשות הכי הרבה ריצות קדימה כשאתה מגן. מי אתה רוצה שיעשה את זה? ניר לקס?
וגם אז, ברוב המשחקים פירסמן עושה את זה טוב ממנו.
יחסית למגן התנועה שלו ממש ממש לא טובה. כמה פעמים הוא כבר עשה עקיפה על הקו לקשר שהובילה למצב? פעמיים בשנה?
הוא מצליח לייצר קצת מצבים כי הוא מגביה סבבה. זהו.
אולי יחסית לורטה התנועה שלו טובה.
האמת שכן, מאוד הייתי רוצה שניר לקס יעשה תנועה לעומק, אולי היינו נראים קצת יותר טוב.
מסכים איתך שלמגנים, במיוחד ברמה הירודה בארץ, יותר קל להתבלט בתחום הזה. למרות שאפילו שחקני התקפה כמו עאבד וזיקרי לא חייבים להיתקע בעמדות שלהם למעלה כשאנחנו עם הכדור, אלא להיות קצת יותר ניידים, לנוע למעלה ולמטה ולא רק ימינה ושמאלה. איזה אחד שאנחנו ממש ממש שונאים עשה על זה קריירה, מעמדה שהיא לא מגן. כמובן שאני לא ממש יכול להאשים אותם, זה הסטנדרט שאפשר לצפות מכדורגלנים ברמת הליגה הישראלית.
אבל, אני כן יכול להשוות את עידן כהן לפירסמן, ואין לי מושג למה אתה מתכוון בכך שהוא עושה יותר תנועה., מתחילת העונה הוא בעיקר אימץ את הגישה של לבצע מינימום טעויות והוא בקושי זז מהעמדה שלו.
ובנוסף, אני יכול להשוות את עידן כהן גם להמון מגנים שעברו אצלנו בשנים האחרונות ולא ממש הצטיינו בתמיכה בהתקפה, בלשון המעטה.