אחד עם כיפה כתב:
ציטוט:
יכול להיות שאפשר היה למצוא, מה זה רלוונטי כרגע? אתה שוב לוקח את הדיון למאקרו, אם חושבים נכון או לא, והדיון הוא על סיטואציה ספציפית בה לא התכוונו להוציא עוד שקל ופתאום נפלה העסקה המשתלמת הזו והחליטו ללכת על זה.
(ובלי קשר, בשביל לשחרר את ברשצקי כן היינו צריכים עוד שחקן התקפה לסגל, זה לא שהחתמנו עכשיו עוד בלם).
אז כן, אם הדיון הוא על בניית הסגל גם אני הייתי מחתים את ראדי לפני חודשיים ואם לא אותו אז קשר אמצע אחר. אף אחד לא חולק עלייך שהיינו צריכים להביא שחקן אמצע, אבל זה לא הדיון כרגע.
ומה זה "נשים בצד", אתה חושב שאנחנו צריכים לשאול שחקנים ממכבי?
הדיון הוא: האם זה טוב שיבוא שחקן ללא קשר למחיר שלו וללא קשר לשאלה האם זה בא על חשבון שחקן אחר?
אם זה הדיון התשובה שלי היא גם כן.
אבל אם אנחנו יוצאים מתוך הנחה שגם בשבוע האחרון אפשר היה להביא שחקן בסכום הזה למרכז המגרש שהוא יותר טוב מלקס או מרוגר - אז זה צעד מאוד מטומטם שידפוק אותנו העונה. ובכלל מה זו ההנחה הזו ש"נפלה העסקה". הפועל לא צריכה שידפקו לה בדלת ויציעו לה שחקן שקבוצה אחרת לא רוצה בתפקיד לא רצוי, הפועל צריכה לחפש את השחקנים
שהיא רוצה.
אליאל פרץ רק הובא בתור דוגמא שלדעתי טוב מלקס (אפשר להתווכח) ועבר היום בפחות מ110 אלף יורו והוא בעמדה שאנחנו צריכים. כלומר, זה אפשרי.
זה בהחלט הדיון (כמעט), שמח שאנחנו מסכימים.
אני אומר כמעט כי אף אחד לא אמר שזה טוב שהוא יבוא ללא קשר למחיר שלו, אלא דווקא עם קשר למחיר שלו ולזה שהמחיר שלו זול.
ושוב, אם נכנסים לדיון כללי על אופן הניהול, ברור שהפועל לא צריכה שידפקו לה בדלת ושהפועל הייתה צריכה להביא קשר אמצע מזמן.
אבל זה דיון אחר, ולצערנו מסתבר שהפועל כן צריכה שידפקו לה בדלת ושאם זה לא היה קורה גם ה-110 אלף האלה היו נשארים בכיס של הניסנובים ולא הולכים לקשר אמצע אחר.