תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סכנין - הפועל שבת 19:45
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
למה לא החזירו את הכדור מהר לאמצע אחרי הגול ?!

הכדור חזר מספיק מהר כדי להגיע לעוד מצב מצוין שמוליץ פקשש עם מסירה נוראית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סכנין - הפועל שבת 19:45
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 10:16 
פאביו כתב:
RedFox כתב:
פאביו כתב:
OrCohen כתב:
תיקו בדוחא זה לא כזה נורא.
היכולת כן מדאיגה.

תיקו בדוחא לא מדאיג
היכולת נהדרת

היכולת נהדרת? אתה על אסיד.

הגענו למצבים היום כמו כל העונה של רבש.

קונה עכשיו 72 שערי זכות כמו בעונה של רב״ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 10:31 
אתמול ונגד הפועל חיפה הגענו ל3-4 מצבי הבקעה. חבל שמצליחים לתת רק גול אחד במשחק.

מרגיש שההתקפה שלנו שווה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שבכל משחק נייצר את כמות המצבים שייצרנו אתמול. בסוף זה יכנס באחוזים טובים יותר. גם נגד הפועל חיפה הגענו לכמות יפה של מצבים.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 11:06 
המצבים זה פיקציה, זה יותר חצאי ורבעי מצבים, הרב מקרי וכמובן שגם נופלים על זה שבהפועל כרגע אין שחקנים שנותנים מספרים ולא יודעים לסיים (היחיד שיש לו מספרים כרגע לא בכושר מספיק טוב).
"שיטת המתפרצות" (שהיא לא באמת שיטה) לא נותנת מענה שאתה צריך לתת גול וגורמת לכך שכשאתה כבר בהתקפה זה עם מעט שחקנים.
מתפרצות זה כלי מאוד חשוב בכדורגל שצריך לדעת להוציא לפועל, בדיוק כמו מצבים נייחים. אי אפשר לבסס על זה שיטת משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 11:13 
מצבים זה ממש לא פיקציה.
ברור שבסוף העניין הוא כדור ברשת, אבל גם אתמול וגם נגד הפועל חיפה הגענו לכמות מצבים ששווה שני גולים (כולל החמצות).

ואיזה מצב אתמול חוץ מזה של מוליץ' במצב של 1-0 (שבעט לרשת החיצונית) היה מקרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 11:30 
טכנית לארז כתב:
מצבים זה ממש לא פיקציה.
ברור שבסוף העניין הוא כדור ברשת, אבל גם אתמול וגם נגד הפועל חיפה הגענו לכמות מצבים ששווה שני גולים (כולל החמצות).

לא "מצבים", אלא המצבים שהפועל הגיעו אליהם אתמול. הם פיקציה כי הם לא באמת מצבים. תסתכל על המשחק אתמול, מה היית מגדיר כמצב?
אני הייתי את ההחמצה של דמארי בדקה הראשונה ואת הבעיטה של ברנרדו לקראת הסוף (יש מצב ששכחתי עוד). כל השאר כולל הגול היו רבעי מצבים. העניין הוא לא כדור ברשת אלא מצבים שהסבירות שהכדור יהיה ברשת היא גדולה יחסית.
נגד הפועל חיפה היו באמת 3-4 מצבים של גול, אבל גם שם הכל היה מריקושטים שהגיעו לאמצע ומצאו את החור הענקי בקישור וההגנה של הפועל חיפה.
ויש לזה גם הסבר נורא פשוט, קשה לייצר מצבים טובים שבהתקפות שלך משתתפים 2-3 שחקנים והמרחק בינהם לשאר הקבוצה הוא 40 מטר. קשה גם לייצר מצבים שלא נכנסים ל-16 עם הכדור (למרות שאתמול לפחות ניסו).
אגב, להפועל היו משחקים הרבה יותר גרועים מאשר אתמול. גם ב-10 דקות לפני הגול שחטפנו וגם אחריו לפחות ראית שהקבוצה מנסה ללחוץ (גם אם הביצוע היה כושל). אבל זה לא יעזור, דמארי, מוליץ, עגייב, כל עוד לא יהיה אמצע חזק ניתן גול במשחק שיהיה שווה 4 נקודות מ-9. במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 13:09 
לנשל המצב האחרון עם המסירה של מוליץ' זה מצב טוב.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 13:13 
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:
מצבים זה ממש לא פיקציה.

לא "מצבים", אלא המצבים שהפועל הגיעו אליהם אתמול. הם פיקציה כי הם לא באמת מצבים. תסתכל על המשחק אתמול, מה היית מגדיר כמצב?
אני הייתי את ההחמצה של דמארי בדקה הראשונה ואת הבעיטה של ברנרדו לקראת הסוף (יש מצב ששכחתי עוד). כל השאר כולל הגול היו רבעי מצבים. העניין הוא לא כדור ברשת אלא מצבים שהסבירות שהכדור יהיה ברשת היא גדולה יחסית.
נגד הפועל חיפה היו באמת 3-4 מצבים של גול, אבל גם שם הכל היה מריקושטים שהגיעו לאמצע ומצאו את החור הענקי בקישור וההגנה של הפועל חיפה.
ויש לזה גם הסבר נורא פשוט, קשה לייצר מצבים טובים שבהתקפות שלך משתתפים 2-3 שחקנים והמרחק בינהם לשאר הקבוצה הוא 40 מטר. קשה גם לייצר מצבים שלא נכנסים ל-16 עם הכדור (למרות שאתמול לפחות ניסו).
אגב, להפועל היו משחקים הרבה יותר גרועים מאשר אתמול. גם ב-10 דקות לפני הגול שחטפנו וגם אחריו לפחות ראית שהקבוצה מנסה ללחוץ (גם אם הביצוע היה כושל). אבל זה לא יעזור, דמארי, מוליץ, עגייב, כל עוד לא יהיה אמצע חזק ניתן גול במשחק שיהיה שווה 4 נקודות מ-9. במקרה הטוב.

זיקרי דקה 32 וזיקרי דקה 60 אלה שני מצבים לגול. לא מצבים של 100% אבל מצבים. אלה היו שני המצבים הכי ברורים שלנו במשחק. לדעתי משני מצבים כאלה אחד צריך להיגמר בגול.

חוץ מזה:
הרוחב של פירסמן מתוך הרחבה דקה 28
מוליץ' דקה 83
רוג'ר דקה 90
מוליץ' והרוחב הכושל דקה 94.

זה 6 מצבים או "חצאי מצבים" שחייב לצאת מהם לפחות גול אחד.
מבין ה-6 מצבים האלה רק המצב של מוליץ' היה באשמה ישירה של ההגנה של סכנין, היתר היו ממהלכים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 13:59 
טכנית לארז כתב:
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:
מצבים זה ממש לא פיקציה.

זיקרי דקה 32 וזיקרי דקה 60 אלה שני מצבים לגול. לא מצבים של 100% אבל מצבים. אלה היו שני המצבים הכי ברורים שלנו במשחק. לדעתי משני מצבים כאלה אחד צריך להיגמר בגול.

חוץ מזה:
מוליץ' דקה 83
רוג'ר דקה 90

מבין ה-6 מצבים האלה רק המצב של מוליץ' היה באשמה ישירה של ההגנה של סכנין, היתר היו ממהלכים של הפועל.

אז אנחנו מגדירים אחרת מצבים. דקה 94 של מוליץ זה לא מצב. זה בדיוק ההגדרה לרבע מצב, חסרה פעולה בשביל שזה יהיה מצב.
אין לי שום בעיה עם מצבים שהם אשמה של ההגנה. נהפוך הוא, שאתה לוחץ את היריב ונמצא ברחבה שלו הוא יעשה טעויות. יש לי בעיה שהפועל משחקים כדורגל רע והשורה שתחתונה שלי שגם המצבים שיצרו אתמול וגם אלה נגד הפועל חיפה לא מחפים על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 14:33 
גם אני לא הגדרתי את מוליץ' בסוף כ"מצב".
כתבתי שהיו לנו 2 מצבים ועוד ה4-5 דוגמאות שנתתי לך שהם נניח "חצי מצב" שמהם היינו צריכים לתת לפחות גול אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 14:42 
טכנית לארז כתב:
גם אני לא הגדרתי את מוליץ' בסוף כ"מצב".
כתבתי שהיו לנו 2 מצבים ועוד ה4-5 דוגמאות שנתתי לך שהם נניח "חצי מצב" שמהם היינו צריכים לתת לפחות גול אחד.

נתת :)
הספיק לך לתיקו בלחץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 20:50 
RedFox כתב:
פאביו כתב:
OrCohen כתב:
היכולת כן מדאיגה.

תיקו בדוחא לא מדאיג
היכולת נהדרת

1. בשביל קבוצה שרק השנה עלתה ליגה, עם חובות עבר והמון בעיות, כל תיקו חוץ (לא משנה באיזה מגרש) זו תוצאה טובה.

2. היכולת אתמול היתה הרבה מעבר לציפיות שלי. מי שציפה שאנחנו נרוץ בצמרת, לא מבין בכדורגל. אנחנו לא שם. אנחנו קבוצה שהמטרה שלה השנה צריכה להיות תחתית פלייאוף עליון במקרה הטוב, והישארות בליגה במקרה הפחות טוב.
היכולת אתמול, במיוחד במחצית השניה, היתה הרבה מעבר לציפיות שלי, ואם נמשיך ביכולת הזאת - יש לנו סיכוי טוב לסיים במקומות 5-6, שכאמור במצבנו זה מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2018, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
RedFox כתב:
פאביו כתב:
OrCohen כתב:
היכולת כן מדאיגה.

תיקו בדוחא לא מדאיג
היכולת נהדרת

1. בשביל קבוצה שרק השנה עלתה ליגה, עם חובות עבר והמון בעיות, כל תיקו חוץ (לא משנה באיזה מגרש) זו תוצאה טובה.

2. היכולת אתמול היתה הרבה מעבר לציפיות שלי. מי שציפה שאנחנו נרוץ בצמרת, לא מבין בכדורגל. אנחנו לא שם. אנחנו קבוצה שהמטרה שלה השנה צריכה להיות תחתית פלייאוף עליון במקרה הטוב, והישארות בליגה במקרה הפחות טוב.
היכולת אתמול, במיוחד במחצית השניה, היתה הרבה מעבר לציפיות שלי, ואם נמשיך ביכולת הזאת - יש לנו סיכוי טוב לסיים במקומות 5-6, שכאמור במצבנו זה מצוין.

חוץ מהקטע שמעבר לציפיות.

זה בדיוק מה שאני מצפה רק עם עוד כדור 1 ברשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
ההתקפה הזו שווה על הנייר יותר משער למשחק.
ההגנה הזו שווה על הנייר פחות משער למשחק.

מכאן האכזבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 08:48 
זה מדהים עד כמה הקבוצה הזו זועקת קשר אמצע. אני לא זוכר פערים כאלו בין התפקידים במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 08:51 
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:
מצבים זה ממש לא פיקציה.

חוץ מזה:
מוליץ' דקה 83
רוג'ר דקה 90

אז אנחנו מגדירים אחרת מצבים. דקה 94 של מוליץ זה לא מצב. זה בדיוק ההגדרה לרבע מצב, חסרה פעולה בשביל שזה יהיה מצב.
אין לי שום בעיה עם מצבים שהם אשמה של ההגנה. נהפוך הוא, שאתה לוחץ את היריב ונמצא ברחבה שלו הוא יעשה טעויות. יש לי בעיה שהפועל משחקים כדורגל רע והשורה שתחתונה שלי שגם המצבים שיצרו אתמול וגם אלה נגד הפועל חיפה לא מחפים על כך.

לא שאני חושב שהפועל שיחקה טוב, אבל נו באמת, רבע מצב? עאבד וזיקרי היו באחד על אחד מול השוער. זה ממש לא רבע מצב אלא מצב של גול. גם מוליץ שבעט החוצה והרוחב של פירסמן (שמישהו נבלם שם מחמישה מטרים) היו מצבים מצויינים. תוסיף לזה את ההחמצה של דמארי בדקה הראשונה וההחמצה המזעזעת של רוג'ר + השער בסוף, ומדובר ב7 מצבים מצויינים. זה ממש לא מעט ובטח לא רבעי מצבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 08:57 
Oleg Neduda כתב:

לא שאני חושב שהפועל שיחקה טוב, אבל נו באמת, רבע מצב? עאבד וזיקרי היו באחד על אחד מול השוער. זה ממש לא רבע מצב אלא מצב של גול. גם מוליץ שבעט החוצה והרוחב של פירסמן (שמישהו נבלם שם מחמישה מטרים) היו מצבים מצויינים. תוסיף לזה את ההחמצה של דמארי בדקה הראשונה וההחמצה המזעזעת של רוג'ר + השער בסוף, ומדובר ב7 מצבים מצויינים. זה ממש לא מעט ובטח לא רבעי מצבים

לא אמרתי רבע מצב, אמרתי שני מצבים לגול, כל השאר רבעי-חצאי מצבים (לא זוכר את האחד על אחד של זיקרי ועאבד\ אסתכל בתקציר יותר מאוחר). רוחב שלא מגיע זה לא מצב לגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 08:59 
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

לא אמרתי רבע מצב, אמרתי שני מצבים לגול, כל השאר רבעי-חצאי מצבים (לא זוכר את האחד על אחד של זיקרי ועאבד\ אסתכל בתקציר יותר מאוחר). רוחב שלא מגיע זה לא מצב לגול.

רוחב יחסית פשוט שאם הוא מגיע זה 90% גול - זה מצב לגול.
גם מתפרצת של 2 על 1 לצורך העניין היא מצב לגול, גם אם זה אפילו לא הופך בסוף לבעיטה לשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 09:06 
"אם הוא מגיע"? לא נראה לי שדברים כאלה נחשבים כמצבים בכדורגל, אחרת בכל משחק יכולת לומר שיש 50 מצבים לשער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 09:06 
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

גם בלי הרוחב של פירסמן היו הרבה יותר משני מצבים לגול. בתקציר לא מראים כמעט כלום, כולל ההחמצה הגדולה של רוג'ר (דווקא את האחד על אחד של זיקרי שאתה לא זוכר כן מראים). היה אחד על אחד של עאבד אחרי מסירה על 40 מטר של גוטליב (עצר טוב ובעט כמו ילדה). בכל מקרה, היו להפועל מספיק מצבים מצויינים לגול ועם קצת יותר ריכוז וחדות מול השער זה היה נגמר אחרת. היכולת הייתה רעה, אין ויכוח, אבל למצבים הגענו ועוד איך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 09:08 
אדום כתב:
"אם הוא מגיע"? לא נראה לי שדברים כאלה נחשבים כמצבים בכדורגל, אחרת בכל משחק יכולת לומר שיש 50 מצבים לשער

זה לא משנה, הפועל הגיעה בלי קשר לרוחב לדי הרבה מצבים, ולדעתי רק למסגרת בעטה איזה 6-7 פעמים. וזה כרגע הדבר הכי מנחם במשחק של הפועל - יש שלישייה קידמית שגם כשהיא לא טובה, למצבים היא תגיע. חבל שבנתיים אחוז הניצול גרוע מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 09:10 
אדום כתב:

יש במשחק 50 מצבים שמסירה יחסית פשוטה מעמידה שחקן 6 מטר ממרכז השער(ברמה שדמארי רק צריך לגעת וזה 90% גול)? טוב לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 09:17 
טכנית לארז כתב:
אדום כתב:

יש במשחק 50 מצבים שמסירה יחסית פשוטה מעמידה שחקן 6 מטר ממרכז השער(ברמה שדמארי רק צריך לגעת וזה 90% גול)? טוב לדעת.

קודם כל זה הצריך ממנו קצת יותר ממסירה פשוטה (כמו שהוא מסר). דבר שני, לסטטיסטיקה, במיוחד בכדורגל, אין "אם". שחקנים יכולים לשים שחקן מול השוער מכל פינה במגרש באופן תיאורטי, האם זה נכנס לסטטיסטיקה? כמו שתגיד שאם לקס מוסר עומק לדמארי ושם אותו באחד על אחד יכול להיחשב מצב, אבל זה לא קרה.
ובלי קשר; מסכים שהיו לא מעט מצבים והבעיה העיקרית במשחק שלנו הייתה לנצל אותם. הסיומת הייתה צריכה להיות הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אדום כתב:

זה לא משנה, הפועל הגיעה בלי קשר לרוחב לדי הרבה מצבים, ולדעתי רק למסגרת בעטה איזה 6-7 פעמים. וזה כרגע הדבר הכי מנחם במשחק של הפועל - יש שלישייה קידמית שגם כשהיא לא טובה, למצבים היא תגיע. חבל שבנתיים אחוז הניצול גרוע מאוד

זה מה שהפועל חיפה עשתה שנה שיברה אבל ניצול המתבים שלב היה של 50 אחוז
ניצול כדה לנו מול סכנין וזה משחק של 4:1 קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 09:23 
אדום כתב:
טכנית לארז כתב:
אדום כתב:

קודם כל זה הצריך ממנו קצת יותר ממסירה פשוטה (כמו שהוא מסר). דבר שני, לסטטיסטיקה, במיוחד בכדורגל, אין "אם". שחקנים יכולים לשים שחקן מול השוער מכל פינה במגרש באופן תיאורטי, האם זה נכנס לסטטיסטיקה? כמו שתגיד שאם לקס מוסר עומק לדמארי ושם אותו באחד על אחד יכול להיחשב מצב, אבל זה לא קרה.
ובלי קשר; מסכים שהיו לא מעט מצבים והבעיה העיקרית במשחק שלנו הייתה לנצל אותם. הסיומת הייתה צריכה להיות הרבה יותר טוב.

כן, רק שמסירת עומק של לקס שתעמיד את דמארי מול השוער היא פעולה הרבה יותר קשה והסיכוי שהיא תצליח נמוך בהרבה מהמסירת רוחב של מוליץ'.

לפי התיאוריה שלכם אם זה לא נגמר בבעיטה לשער זה לא מצב. אין בזה היגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 09:31 
טכנית לארז כתב:
אדום כתב:
טכנית לארז כתב:
אדום כתב:

כן, רק שמסירת עומק של לקס שתעמיד את דמארי מול השוער היא פעולה הרבה יותר קשה והסיכוי שהיא תצליח נמוך בהרבה מהמסירת רוחב של מוליץ'.

לפי התיאוריה שלכם אם זה לא נגמר בבעיטה לשער זה לא מצב. אין בזה היגיון.

בגלל זה למסירת רוחב של מוליץ, אני קורא חצי מצב :) . לא משנה. הפועל לא משחקים מספיק טוב. אני כן חושב שאיכות המצבים קשורה לרמת המשחק כי אז יש יותר אופציות מסירה והמצבים נוחים יותר אבל אני גם מסכים שכבר ראיתי משחקים הרבה יותר גרועים של הפועל.

אני אגב שוב אומר שבעיניי החצי שעה האחרונה היתה יחסית טובה (הפועל עשו לחץ אפילו שלא ידעו כל כך מה לעשות עם הכדור), אבל אם לא יפתרו את הבור המטורף באמצע לא יעזור כלום ולדעתי דווקא דילול האמצע ושני קשרים שעושים תנועה לעומק ונותנים עוד אופצית מסירה יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
משחק שמספר בדיוק מה היתרונות והחסרונות שלנו.
כל פעם שניסינו להניע כדור, כמו נגד חדרה, לא הצלחנו ליצר מצבי הבקעה.
זה בעיקר כי אין לנו קשר באמצע שיודע לתת פס ו/או לעשות דריבל כדי לפתוח את המשחק.
כל פעם שרצנו קדימה במעבר, היינו מסוכנים.

חבל מאוד שרפואה לא בא לשחק נסוג, ונתן לסכנין את המצב וחצי שהם היו צריכים כדי לגנוב גול.
סכנין בעיני קבוצה מאוד חלשה, שעם אמצע איטי של ראדי וקלאודמיר, יכולנו להביך אותם בקלות אם היינו משחקים יותר אחורה.

על הנייר, תיקו בדוחה, ניצחון מול הפועל חיפה בבית- זה לגמרי הרצוי.
אבל כשאתה מאבד 3 נק' מול חדרה, הניצחון בשבת היה קריטי כדי לייצר מומנטום חיובי.

בלטו בוחלשתם:
רוג'ר (משחק שלישי שהוא נראה זוועה) פירסמן (היה צריך לסגור יותר אחורה את מוגרבי) ולבקוביץ (היה צריך לקחת את הכדור)
בלטו לטובה:
זיקרי, דגני וקצת דמארי לפרקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 14:19 
האדס כתב:
משחק שמספר בדיוק מה היתרונות והחסרונות שלנו.
כל פעם שניסינו להניע כדור, כמו נגד חדרה, לא הצלחנו ליצר מצבי הבקעה.
זה בעיקר כי אין לנו קשר באמצע שיודע לתת פס ו/או לעשות דריבל כדי לפתוח את המשחק.
כל פעם שרצנו קדימה במעבר, היינו מסוכנים.

חבל מאוד שרפואה לא בא לשחק נסוג, ונתן לסכנין את המצב וחצי שהם היו צריכים כדי לגנוב גול.
סכנין בעיני קבוצה מאוד חלשה, שעם אמצע איטי של ראדי וקלאודמיר, יכולנו להביך אותם בקלות אם היינו משחקים יותר אחורה.

על הנייר, תיקו בדוחה, ניצחון מול הפועל חיפה בבית- זה לגמרי הרצוי.
אבל כשאתה מאבד 3 נק' מול חדרה, הניצחון בשבת היה קריטי כדי לייצר מומנטום חיובי.

בלטו בוחלשתם:
רוג'ר (משחק שלישי שהוא נראה זוועה) פירסמן (היה צריך לסגור יותר אחורה את מוגרבי) ולבקוביץ (היה צריך לקחת את הכדור)
בלטו לטובה:
זיקרי, דגני וקצת דמארי לפרקים.

אני חושב שפירסמן וגם כהן לא אשמים לגמרי בכל המחדלים על האגפים, הם לא מקבלים עזרה בכלל למעט זיקרי שבא לעשות הגנה
הפועל תל אביב לא יכולה להניע כדור כי אין מי שיעשה את זה
הצד החזק של הפועל הם שחקני הכנף לכן עם הגנה של 5 שחקנים שתאפשר הצטרפות של המגנים להתקפות מבלי להפקיר את האמאמא של ההגנה ללא ספק תוביל לעוד מצבים
אנחנו חייבים מישהו שידע לווסת את המשחק ולשחרר לחץ גבוה של היריבה עלינו, היחיד שעוד איכשהו הצליח וגם זה רק אחרי שהמשחק הפך לבלאגן לקראת הסיום הוא עגייב
ומעטים השוערים בליגה שהיו לוקחים את הגול שלבקוביץ קיבל לכן הטענות לא אליו, הטענות הן לקישור שזה לא פשוט לא הגיוני שדגני הגיע לעזור לפירסמן לפני שמישהו בכלל התעורר בקישור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2018, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
אתה מתאר פה סיטואציה שלא באמת הייתה בפועל,
אין לשחקני הקישור שום חלק בגול הזה.
זה 100% גול של הגנה חלשה.
הפועל איבדה כדור, ראדי קיבל את הכדור, עמד מול רוג'ר ובנגיעה שלח כדור על 50 מטר (הניסנובים לא אוהבים שחקנים כאלו) למוגרבי.
הבעיה היא שבלם אחד יצא לנבדל למרות שגם גאדיר וגם מוגרבי הוי מאחורי החצי בשלב המסירה (תודה גוטליב) בלם אחר סגר את גאדיר, ופירסמן לא שמר את מוגרבי מטר אחורה.
ברגע שהכדור ברגל של מוגרבי, זה 50% גול, ופאול פה זה אדום שגומר לך את המשחק עוד יותר.

לגבי השוער, יכל לקחת את זה. בעט לו לפינה שלו, ואפילו הצליח לגעת בזה, פשוט לא פתח מספיק את הכף יד. זה כדור שהולך בקלות לקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: