קומוניסים כתב:
שחר כתב:
את הפועל קנו סגול וחבריו מההסתדרות בהרבה מאוד כסף, מוני הראל וציטרון רכשו את זכויות הניהול של הפועל, לאחר שג'קי בזן זקן והאוליגרך שלו מאוד רצו לרכוש אותה גם כן, את הפועל רכשו אברומביץ' ולבייב תמורת הרבה מאוד כסף וירדו מהעסקה ברגע האחרון רק בגלל רפי עגיב, אופירה ששלחה עיתונאים אל לבייב הביתה וגם כתבה מוזרה שהתפרסמה באיזה עיתון רוסי, את הפועל רכש טביב לאחר דו קרב משפטי עם מוני הראל ושניהם מאוד רצו להיות בעלי הבית בהפועל תל אביב.
כך שלמרות שאף אחד רציני לא רצה את המועדון לפני שנה וחצי במצבו הגרוע, אני בטוח שגם היום יש המון אנשים שיהיו שמחים להיות בעלי הבית של הפועל תל אביב ואני ממש לא קונה את המיתוס הזה של אף אחד לא רוצה לרכוש את הפועל תל אביב.
כתבתי כאן באשכול אחר.
פניתי אישית לניסנוב וביקשתי להפגיש אותם עם בעלי הון שעשויים לגלות עניין ברכישת הקבוצה. הם התעלמו. יש לי תיעוד של זה. אז ברור לי שהם לא נוקטים שום צעד אקטיבי לחיפוש רוכש הולם.
1. לא ראיתי שרשמת את זה איפשהו
2. אני זוכר את גרינברג ונראה לי שגם ניסנוב אומרים שאם יבוא מישהו אמיד יותר מהם ויוכל להחזיר את הפועל לצמרת הם יפנו את מקומם, אז השאלה היא האם בעלי ההון שהצעת להם אכן כאלו.
3. במידה וכן שווה להעביר את המידע לאחד הכתבים שמסקרים את הקבוצה , אני חושב שהם ידעו לשאול את השאלות המתבקשות.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk