תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 368 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים ספטמבר
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2018, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אגב - אמרתי לכם. אמרתי לפני שנה כשהם גבו מחירים שערורייתיים בליגה הלאומית שזו תהיה שנה רגועה בגלל ההצלחה המקצועית הצפויה, ושבליגת העל אף אחד כבר לא יקנה את החרא הזה של הניהול השפוי. השנה זה כבר ליגת העל ואת הבלוף קשה להסתיר, ואכן הביקורת נגדם כבר מזמן לא שלי לבד וממש לא נחלת הפורום הזה בלבד. ההנהלה ידעה טוב מאוד למה היא מגבילה את חידוש המנויים ללפני סיום העונה הקודמת.

שאר השטויות שלך נסבלות, אבל מדהים אותי שאחד כמוך אומר "אמרתי לכם"
נכון, אנחנו הפכנו להיות בני יהודה, אנחנו גם נהיה בשנים הקרובות בני יהודה (במקרה הטוב, אלא אם כן החובות יכריעו אותנו קודם). בהתאם לזה, יש לנו הנהלה שעושה רושם מתאימה לבני יהודה (מחירי המנויים הם לא כמו של בני יהודה ובעניין הזה שכל אחד יעשה את השיקולים שלו).
אבל לבני יהודה הפכנו בגלל שני בעלי הבית הקודמים שאתה אישית הקפדת לסגוד להם פה בפורום תוך כדי שאתה בא בטענות לכל מי שמעז לתת עליהם ביקורת. עכשיו אתה בא ואומר לאנשים "אמרתי לכם" כמו איזה גאון. הרצון ל"ניהול שפוי" שאנשים מדברים עליו בא בעקבות זה שהלכנו לפאקינג פירוק בבית משפט בגלל החורבן שהבעלים הנערצים עליך עשו פה. מצחיק אותי שאני כותב את זה כבר בפעם ה400 מתחילת השנה, פשוט אנשים כמוך ייגרמו לאנשים לשכוח איך באמת הגענו למצב שאנחנו נמצאים בו עכשיו.
בני יהודה גובים את מחירי הכרטיסים והמנויים כמו הפועל? כי נראה לי שזאת הטרוניה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2018, 23:42 
סומך כתב:

בני יהודה גובים את מחירי הכרטיסים והמנויים כמו הפועל? כי נראה לי שזאת הטרוניה שלו.

כמו שרשמתי, מחירי המנויים זה שיקול פרטני של כל אוהד ואוהד. אם המוצר לא מספיק טוב אז הקהל לא יעשה מנויים והם יסיקו (או שלא יסיקו) את המסקנות אם להוזיל את המחירים/לחזק את הקבוצה/ למכור או להשאיר את המצב כמו שהוא. אבל הטענות כלפי האוהדים שעושים מנויים ורוצים "ניהול שפוי" כאילו הם אלו שמביאים להרס הפועל מצחיקות אותי במיוחד לנוכח הדברים שהיה אומר פה בתקופה שבאמת הובילו אותנו לאבדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2018, 23:46 
כרגיל אתה קשקשן, מאז ומתמיד דיברת בדיעבד או בפסימיות נטולת עובדות.
מנטרה קבועה של "כבר 4 שנים אנחנו הולכים לאבדון", "ניהול חובבני" ועוד כל מיני לקסיקונים.

וואלה, יש לי קצת זמן אז עברתי על דיונים מהעבר. אף אחד שם לא ניבא עתיד ורוד, אין ספור הסתייגויות, כל ניסיון לייצר דיון עובדתי נתקל אצלך ב"לאף אחד אין מושג מה הוא עושה", שזה הכל באוויר, בלי ת'כלס, בלי טענות שאפשר להעמיד למבחן או לדון בהם בצורה רצינית. כל הכבוד לך, הצד הפסימי יצא צודק. כשזה לא מגובה בשום דבר, זה טוב כמו ניחוש, אבל קח קרדיט, יצאת גאון.
איזה עולב, בחיי.

- אה, ועל הדרך, פרגנת יותר מפעם אחת לטביב, שהספיק מאז להסתסכך עם עוד מועדון בישראל. עשה לי עוד פעם זעזוע מוחי לקרוא את הודעות הגניבת דעת שלך איך אתה נותן לו קרדיט על הצמרת בשנים שבהם הוא קיבל קבוצה מוכנה.
לא יודע למה עניתי לך אז ואני לא יודע למה אני עונה לך עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים ספטמבר
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2018, 23:55 
לא רוצה שיחתימו פה את שום פיראס מוגרבי או ז׳ורז׳יניו, לא רוצה מחירי מנויים ב-500₪, לא רוצה זרתותח מכסף שאין להם.

מבקש מההנהלה הזאת דבר אחד:
תנקבו במחיר על המועדון וזהו!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
עזבו אותי הישגים, או פלייאוף עליון. כולי נרגש ומצפה לעונה כשאני יודע שהמטרה המרכזית היא להיות מועדון ללא חובות ושפוי.
עזבו אותי מז'אורז'יניו. אני רואה את הג'ינג'י הזה וישר עולה לי תמונה של פירוק וחובות. אם אפשר גם למכור את גוטליב, כי הוא מזכיר לי את השופט אורנשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים ספטמבר
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 00:11 
איזה הישגים אתה רוצה עם בעלי בית שלא מוכנים להוציא 400א׳ שקל בשביל קשר נורמלי?

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
לא רוצה הישגים. רק להיות מועדון שפוי וחמודון כזה. כזה שכתוב עליו ידיעה אחת לשבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
שישאילו את ברשצקי ויביאו את ז'אורז'יניו בשכר שיתפנה + ה-60 אלף יורו שתכננו למגן ימני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 07:58 
NARKOTIKA כתב:
כרגיל אתה קשקשן, מאז ומתמיד דיברת בדיעבד או בפסימיות נטולת עובדות.
מנטרה קבועה של "כבר 4 שנים אנחנו הולכים לאבדון", "ניהול חובבני" ועוד כל מיני לקסיקונים.

וואלה, יש לי קצת זמן אז עברתי על דיונים מהעבר. אף אחד שם לא ניבא עתיד ורוד, אין ספור הסתייגויות, כל ניסיון לייצר דיון עובדתי נתקל אצלך ב"לאף אחד אין מושג מה הוא עושה", שזה הכל באוויר, בלי ת'כלס, בלי טענות שאפשר להעמיד למבחן או לדון בהם בצורה רצינית. כל הכבוד לך, הצד הפסימי יצא צודק. כשזה לא מגובה בשום דבר, זה טוב כמו ניחוש, אבל קח קרדיט, יצאת גאון.
איזה עולב, בחיי.

- אה, ועל הדרך, פרגנת יותר מפעם אחת לטביב, שהספיק מאז להסתסכך עם עוד מועדון בישראל. עשה לי עוד פעם זעזוע מוחי לקרוא את הודעות הגניבת דעת שלך איך אתה נותן לו קרדיט על הצמרת בשנים שבהם הוא קיבל קבוצה מוכנה.
לא יודע למה עניתי לך אז ואני לא יודע למה אני עונה לך עכשיו.

מצחיק שאתה אומר שדיברתי באויר כשכל ההודעה שלך היא "באויר אחד גדול". 90% ממה שאני כותב בהקשר של הפועל מבוסס על עובדות שידועות לי. ניהלתי פה בזמן אמת ויכוחים על זה שכבירי ורמון הרסניים להפועל, איתך, עם ארוס ועם עוד כמה משתמשים שהסתנוורו יתר על המידה מכמות השחקנים שהגיעו לכאן בתקופתם. לגבי טביב, תמיד טענתי ואני עדיין טוען שלא בגללו הגענו למצב שהגענו ושבזכותו (או בגללו, איך שתבחר להסתכל על זה) הגענו עובדתית (אתה רוצה עובדות לא?) לצמרת (כי מה לעשות, לפני שמוני הראל שיתף אותו לא היה לנו כסף לקנות זוג נעליים, הבאתי פעם כתבה ששבוע לפני כניסת טביב הצלחנו לסגור עם פאביו ג'וניור האגדי על חוזה מקוצץ לעונה נוספת, עם זה כנראה לא היינו לוקחים אליפות). באותה נשימה אגב, טענתי שהוא לא צריך להיות בעלים של קבוצת כדורגל. שמחתי שרמון הוציא את הקבוצה ממנו אבל טענתי שהשלב הבא היה צריך להיות העמדת הקבוצה למכירה (אז כשהיינו בצמרת ורלוונטיים) ולא להביא אינספור שחקנים באמצעות הלוואות לקול תרועה של חלק ממשתמשי הפורום.
אבל עזוב, לא משנה מה אני אכתוב, אתה כבר תרשום גיבוב של שטויות חסרות בסיס כדי לנסות לסתור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
שישאילו את ברשצקי ויביאו את ז'אורז'יניו בשכר שיתפנה + ה-60 אלף יורו שתכננו למגן ימני.

הם מזמן רוצים להשאיל, אבל הקבוצה שמעוניינת(נתניה) רוצה סעיף אופציית מכירה לא גבוה, מה שתוקע את העסק.
בני יהודה רוצה שהפועל תשתתף בשכרו, גם זה תוקע.
לכן כנראה הפועל רוצה שמשה חוגג יקח עליו כמעט את כל השכר של הג'ינג'י.

עריכה: נכתב הבוקר בשני אתרים שברשצקי כבר סיכם עקרונית בנתניה על השאלתו לעונה, אך מה שמונע כרגע את העסקה היא דרישת הפועל לקבל עליו מיליון שקל במקרה ונתניה תרצה לרכוש אותו בסיום העונה.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 13 ספטמבר 2018, 08:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 08:25 
dino כתב:
עזבו אותי הישגים, או פלייאוף עליון. כולי נרגש ומצפה לעונה כשאני יודע שהמטרה המרכזית היא להיות מועדון ללא חובות ושפוי.
עזבו אותי מז'אורז'יניו. אני רואה את הג'ינג'י הזה וישר עולה לי תמונה של פירוק וחובות. אם אפשר גם למכור את גוטליב, כי הוא מזכיר לי את השופט אורנשטיין

איזה כיף זה עכשיו כשאנחנו רגועים בליגת העל, אפשר להתעסק בג'ינג', ולדבר בזלזול על "פירוק" "חובות" ואורנשטיין אה?
כאילו לא רק לפני שנה וחצי כל המדינה חיככה ידיים בהנאה כשמצאנו את עצמנו באולם בית המשפט מחכים להכרעה אם בכלל נמשיך להתקיים כמועדון כדורגל.
סתם בשביל הכיף, בוא נחזור קצת לאווירה..

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 97,00.html
https://www.inn.co.il/News/News.aspx/335013

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 08:45 
ב"ש מנסה להיפטר מהנגר סטו.

אולי אפשר לעשות איזו קומבינה איתם שהם משלמים לו נניח 60% מהשכר שלו ואת היתר אנחנו (בהנחה ש40% מהשכר שלו זה לא יותר מ620 שקל בחודש).
אין לנו מה להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:

אולי אפשר לעשות איזו קומבינה איתם שהם משלמים לו נניח 60% מהשכר שלו ואת היתר אנחנו (בהנחה ש40% מהשכר שלו זה לא יותר מ620 שקל בחודש).
אין לנו מה להפסיד.

אין לנו מספיק שחקנים פח?

נערך לאחרונה על ידי יהלום אדום בתאריך 13 ספטמבר 2018, 08:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 08:50 
אולי זה לא פופולרי, אבל אני מעדיף אנשים כמו ניסנובים שלא לוקחים הימור עם כסף שאין להם.
הם מודעים למגבלות הפיננסיות שלהם ולפי זה תקום ותהיה הקבוצה.
אין מה לעשות, צריך לזכור שהתאוששנו ממכה קשה של פירוק וירידת ליגה, צריך לאט לאט לחזור ולבנות את הפועל מחדש.
אני חושב שהדבר הכי חשוב זה לתת שקט ובטחון לקבוצה כולה.
אם נוכל להגיע למקום 7 בסוף העונה (ולהתחמק מעוד 2 דרבים) אז זה יהיה בהחלט הישג.
העיקר לא מלחמות תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 09:04 
יהלום אדום כתב:
טכנית לארז כתב:

אין לנו מה להפסיד.

אין לנו מספיק שחקנים פח?

הוא "כלבויניק". יכול לשחק בלם, מגן ימני. אולי הוא גם בסדר באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אולי זה לא פופולרי, אבל אני מעדיף אנשים כמו ניסנובים שלא לוקחים הימור עם כסף שאין להם.
אין מה לעשות, צריך לזכור שהתאוששנו ממכה קשה של פירוק וירידת ליגה, צריך לאט לאט לחזור ולבנות את הפועל מחדש.
העיקר לא מלחמות תחתית.

אתם לא רוצים לשים כסף? לגיטימי לגמרי. אבל למה לבקש את המחירים הכי יקרים בליגה על מנויים וכרטיסים?
ואם אתם לא רוצים לשים כסף - למה אנחנו צריכים אתכם? להתנהל על בסיס ההכנסות שלנו אפשר גם בלעדיכם. מי צריך בעלים שלא מביא כסף? זה קונספט חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
יהלום אדום כתב:
טכנית לארז כתב:

אין לנו מה להפסיד.

אין לנו מספיק שחקנים פח?

הוא "כלבויניק". יכול לשחק בלם, מגן ימני. אולי הוא גם בסדר באמצע.

מת על כלבויניקים כאלה שלא עושים דבר אחד כמו שצריך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
אם הפירסומים נכונים ההנהלה הזאת שוברת שיאים של קמצנות, אפשר לחשוב שאנחנו מועדון קטן בלי אוהדים ושמחירי המנויים שלנו מסובסדים ומוזלים.
אם לא יגיע חיזוק ובמהלך העונה החיסרון הזה יורגש האשמה תיהיה אך ורק עליהם, אני חושב שלא ראוי להתנהל בכזה חוסר שאפתנות כשמנהלים מועדון בסדר גודל של הפועל, לא צריך כמובן לפזר כספים גדולים שאין אבל בהחלט להשקיע סכומים סבירים שלא מגובים בהכנסות כרגע על מנת לנסות לצמוח ולגדול, אם אין להם את היכולת לספוג חוזה של 100 אלף יורו במידת הצורך הם לא ראויים לשמש כבעלים בהפועל תל אביב, שינסו את עכו או רעננה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 09:32 
Eros Ramazzotti כתב:
לירון האדום כתב:
העיקר לא מלחמות תחתית.

אתם לא רוצים לשים כסף? לגיטימי לגמרי. אבל למה לבקש את המחירים הכי יקרים בליגה על מנויים וכרטיסים?
ואם אתם לא רוצים לשים כסף - למה אנחנו צריכים אתכם? להתנהל על בסיס ההכנסות שלנו אפשר גם בלעדיכם. מי צריך בעלים שלא מביא כסף? זה קונספט חדש?

אני מסכים שהיתה טעות חמורה בעניין המחירים של המנויים והכרטיסים.
למה אתה צריך אותם? כי בלעדיהם לא היתה הפועל, אולי היתה הפועל בלומפילד בליגה ג' מרגשת כזאת.
כנראה שאי אפשר בלעדיהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 09:32 
עומרי קנדה כתב:
אם הפירסומים נכונים ההנהלה הזאת שוברת שיאים של קמצנות, אפשר לחשוב שאנחנו מועדון קטן בלי אוהדים ושמחירי המנויים שלנו מסובסדים ומוזלים.
אם לא יגיע חיזוק ובמהלך העונה החיסרון הזה יורגש האשמה תיהיה אך ורק עליהם, אני חושב שלא ראוי להתנהל בכזה חוסר שאפתנות כשמנהלים מועדון בסדר גודל של הפועל, לא צריך כמובן לפזר כספים גדולים שאין אבל בהחלט להשקיע סכומים סבירים שלא מגובים בהכנסות כרגע על מנת לנסות לצמוח ולגדול, אם אין להם את היכולת לספוג חוזה של 100 אלף יורו במידת הצורך הם לא ראויים לשמש כבעלים בהפועל תל אביב, שינסו את עכו או רעננה .

תזכיר לי מי עוד רצה את הפועל שהיא היתה בפירוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 09:49 
לירון האדום כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
לירון האדום כתב:
העיקר לא מלחמות תחתית.

למה אתה צריך אותם? כי בלעדיהם לא היתה הפועל, אולי היתה הפועל בלומפילד בליגה ג' מרגשת כזאת.
אז היה לוקח יותר זמן להתאושש ולהגיע למצב פוטנציאלי הרבה יותר טוב מהמצב שהניסנוב מובילים אותנו אליו
אם כבר לא מזרימים כסף אז לפחות שתהיה הנהלה נטולת פניות שמצליחה לגייס את המשאבים מהקהל
ההתנהלות שלהם לא פחות ממחפירה בכל פרמרט, בעיקר בנושא גיוס ההון העיקרי שזה הקהל.
ואני עושה להם הנחה שאני חושב שזה מטמטום, כי אם אני אחשוב על האופציות האחרות אז בכלל המצב חרבנה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
אגב, כשאני חושב על זה זה לא ממש מדויק שהם לא שמים כסף.
הרי התקציב שהם פרסמו בסוף יולי היה תקציב גרעוני - ההוצאות גבוהות ב- 4 מיליון שקלים מההכנסות.
עכשיו הם גם גילו כרעם בהיום בהיר שיש להם פער של 4 מיליון שקלים נוספים בהכנסות ממנויים וכרטיסים (שזה נתון לא פחות ממדהים - צפו 10 מיליון ועכשיו קלטו שזה יהיה 6 מיליון. 40% פער זה אומר שמישהו ממש, אבל ממש לא מבין איפה הוא חי כשהוא תמחר את המנויים).

זה כבר גרעון של 8 מיליון שקלים העונה (אפילו ניהול שפוי זה לא). הם יחסכו איפה שאפשר, ימכרו ככל הנראה את גוטליב ואת השאר יביאו מהבית ויבקשו מהבעלים הבא או יגררו לעונה הבאה, שתיראה בדיוק אותו דבר (במקרה הטוב). בני יהודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 10:49 
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
לירון האדום כתב:
העיקר לא מלחמות תחתית.

אז היה לוקח יותר זמן להתאושש ולהגיע למצב פוטנציאלי הרבה יותר טוב מהמצב שהניסנוב מובילים אותנו אליו
אם כבר לא מזרימים כסף אז לפחות שתהיה הנהלה נטולת פניות שמצליחה לגייס את המשאבים מהקהל
ההתנהלות שלהם לא פחות ממחפירה בכל פרמרט, בעיקר בנושא גיוס ההון העיקרי שזה הקהל.
ואני עושה להם הנחה שאני חושב שזה מטמטום, כי אם אני אחשוב על האופציות האחרות אז בכלל המצב חרבנה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

אם אחרי פיטורי איווניר, היתי אומר שלך שנעלה ליגה בהליכה ובעונה הבאה יגיעו דמארי עבאד, זיקרי, גוטליב ודגני יישארו.
היית חותם על זה מייד.
הקבוצה עמדה על המדף ואף אחד לא רצה אותה, פשוט אף אחד לא רצה אותה.
אז הגיעו הניסנובים, לקחו את הקבוצה, העלו אותה ליגה והביאו מספר שחקני רכש.
מה לעשות שניסנוב זה לא אלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
לירון, החיים דינמיים. מה שהתאים לפני עונה, יכול להשתנות בהתאם לנתונים מסויימים. וכשסכומים קטנים של 100 אלף דולר מפרידים בין לעלות מדרגה ללא, אז כמובן שאפשר להתאכזב מכך.

הם לא אלונה מבחינת ארנק, אבל 100-200 אלף דולר בשביל 4 שותפים, זה לא בשמיים. כאוהד מתפקידי לדרוש לכמה שיותר השקעה מבחינתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 11:18 
dino כתב:
לירון, החיים דינמיים. מה שהתאים לפני עונה, יכול להשתנות בהתאם לנתונים מסויימים. וכשסכומים קטנים של 100 אלף דולר מפרידים בין לעלות מדרגה ללא, אז כמובן שאפשר להתאכזב מכך.

הם לא אלונה מבחינת ארנק, אבל 100-200 אלף דולר בשביל 4 שותפים, זה לא בשמיים. כאוהד מתפקידי לדרוש לכמה שיותר השקעה מבחינתם.

מה שאתה כותב הוא בעייתי. אתה לא יכול להכנס לכיס של אף אחד. אתה לא יודע בכמה זה מסתכם ואתה גם לא יודע אם ה 100-200 האלה הם לא בנוסף על כסף שהם לא תכננו להוציא וכבר הוציאו.
אני כן מסכים וזה כבר נכתב פה 1000 פעם שלהפועל צריכים להיות בעלים שמתאימים למטרות של מועדון כמו הפועל. והבעלים הנוכחיים צריכים לעשות הכל בשביל למצוא כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
נזרק עוד שם שלא יגיע

מתוך כתבה על הפועל חיפה בוואלה
ציטוט:
רועי שוקרני זכה בימים האחרונים לגישושים מצד הפועל תל אביב . יחד עם זאת, אם לא תגיע קבוצה שתשלם את מלוא שכרו הוא לא ישוחרר ויישאר לפחות עד ינואר. יש לציין כי ביממה האחרונה גילה גם בני יהודה עניין בשוקרני וייתכן שפנייה רשמית להפועל חיפה תועבר ביממה הקרובה. בשבוע שעבר הרשים שוקרני במשחק האימון מול נצרת עילית ולכן במועדון עדיין לא מנסים להגיע איתו להסכם של פיצוי תמורת עזיבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
אם לא יגיע חיזוק ובמהלך העונה החיסרון הזה יורגש האשמה תיהיה אך ורק עליהם, אני חושב שלא ראוי להתנהל בכזה חוסר שאפתנות כשמנהלים מועדון בסדר גודל של הפועל, לא צריך כמובן לפזר כספים גדולים שאין אבל בהחלט להשקיע סכומים סבירים שלא מגובים בהכנסות כרגע על מנת לנסות לצמוח ולגדול, אם אין להם את היכולת לספוג חוזה של 100 אלף יורו במידת הצורך הם לא ראויים לשמש כבעלים בהפועל תל אביב, שינסו את עכו או רעננה .

מגיע להם כבוד רב על ההצלה של המועדון, אין לנו מחלוקת בנושא, אבל הם מחזיקים את המועדון כבר מעל שנה וחצי, הם דורשים מהאוהדים סכומים גבוהים מאוד על המנויים והכרטיסים ולכן אני כבעל מנוי יכול לדרוש מהם לסכן קצת יותר את עצמם ולנסות להביא למועדון שחקנים שיכולים לשדרג אותו.
הטיעון של הצלת המועדון כבר לא תופס, החסכנות הכרונית שלהם היא סכנה אמיתית לעתיד המועדון, חוסר שאפתנות כזה יוביל אותנו להתבוסס בבינוניות וזה כאוהד של קבוצה גדולה שצריכה לשאוף לתארים ולאירופה לא מקובל עליי.
הם כרגע משחקים על הטיעון שמדובר בתהליך, אני לא רואה פה שום תהליך, שחקני הבית הצעירים שמובילים כרגע את הקבוצה יוכלו במקרה הטוב להיות שחקני ספסל בקבוצה טובה, מדובר בקמצנות נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 11:49 
עומרי קנדה כתב:
לירון האדום כתב:
עומרי קנדה כתב:

מגיע להם כבוד רב על ההצלה של המועדון, אין לנו מחלוקת בנושא, אבל הם מחזיקים את המועדון כבר מעל שנה וחצי, הם דורשים מהאוהדים סכומים גבוהים מאוד על המנויים והכרטיסים ולכן אני כבעל מנוי יכול לדרוש מהם לסכן קצת יותר את עצמם ולנסות להביא למועדון שחקנים שיכולים לשדרג אותו.
הטיעון של הצלת המועדון כבר לא תופס, החסכנות הכרונית שלהם היא סכנה אמיתית לעתיד המועדון, חוסר שאפתנות כזה יוביל אותנו להתבוסס בבינוניות וזה כאוהד של קבוצה גדולה שצריכה לשאוף לתארים ולאירופה לא מקובל עליי.
הם כרגע משחקים על הטיעון שמדובר בתהליך, אני לא רואה פה שום תהליך, שחקני הבית הצעירים שמובילים כרגע את הקבוצה יוכלו במקרה הטוב להיות שחקני ספסל בקבוצה טובה, מדובר בקמצנות נטו.

קמצנות תגיד שאתה תוציא את הכסף מהכיס, לא מישהו אחר. העובדה שהם לוקחים מחירים גבוהים היא נושא אחר וקשור בעיניי לניהול לא נכון ובדיוק ההיפך מהתהליך שהם מדברים אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 11:50 
אני דווקא אופטימי
הבינו שחוגג הזה שולמן ומנסים לשפר עמדות
גם ההוצאה על אין רכש הייתה מתוזמנת
בתכלס זאורזיניו זה שחקן שלא שיחק תקופה, תופס מקום של זר ובעיקר סימן שאלה
אני מאמין ביכולות שלו אך רוב קבוצות הליגה לא יקחו אותו
מקווה שהוא יגיע כי סוג שחקן כזה מאוד חסר לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2018, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
לירון האדום כתב:
העיקר לא מלחמות תחתית.

יש הסכמה שמחירי המנויים למערבי ולנוער מזרחי ( ולמנוים חדשים יקר) השאלה היא מה אתה רוצה?
המטרה בסופו של דבר היא למכסם את ההכנסות, וזה כנראה לא קרה ולכן יש בעיתיות במחיר. אבל אם המטרה היא להכניס 10 מליון שקל מכרטיסים ומנויים אתה לא יכול למכור את 10000 המנויים ב 600 שקל, כי אז את מראש במינוס של 4 מליון בתקציב. ובמקום תקציב של 30 מליון יהיה לך תקציב של 26 מליון. ואז באמת תהיה מרותה כי לא רק שתהיה בני יהודה אלא גם יהיה לך תקציב של בני יהודה עם הוצאות כפולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 368 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: