תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קשר גנאי נחת בארץ בדרך לחתימה
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
צאו מהסרט שלכם, אף אחד רציני לא ירכוש את הפועל והפעם היחידה שהיה עניין כזה עוד היה לנו שם באירופה שכבר מזמן מת.
מבחינת שוק ישראלי הפועל היא כיום הקבוצה במקום החמישי מבחינת פוטנציאל קהל ולכן גם חוגגים כאלו ואחרים מעדיפים קבוצות שנמצאות מעלינו בהיררכיה.
אז הניסנובים ילכו ויבואו ניסנובים/רמונים/טביבים/כבירים אחרים. זאת רמת הרוכשים שיגיעו לפה וזה לא הולך להשתנות.
מבאס אבל זה המצב.

יש לנו עדיין יותר אוהדים מב"ש. רדומים אומנם, אבל פוטנציאל גדול יותר
מקום 4 הקלאסי נשאר אך העתיד מראה שהכיוון הוא 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 16:57 
RedFox כתב:
צאו מהסרט שלכם, אף אחד רציני לא ירכוש את הפועל והפעם היחידה שהיה עניין כזה עוד היה לנו שם באירופה שכבר מזמן מת.
מבחינת שוק ישראלי הפועל היא כיום הקבוצה במקום החמישי מבחינת פוטנציאל קהל ולכן גם חוגגים כאלו ואחרים מעדיפים קבוצות שנמצאות מעלינו בהיררכיה.
אז הניסנובים ילכו ויבואו ניסנובים/רמונים/טביבים/כבירים אחרים. זאת רמת הרוכשים שיגיעו לפה וזה לא הולך להשתנות.
מבאס אבל זה המצב.

שטויות.
כמה מנויים מביאות כבר בית"ר וב"ש?
הפועל טובה שווה מקום שלישי במנויים בארץ, לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
RedFox כתב:
מבאס אבל זה המצב.

שטויות.

יש תרבות מנויים אבל יותר חשוב זה פוטנציאל כמות אוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
RedFox כתב:
מבאס אבל זה המצב.

שטויות.

במנויים אנחנו בהחלט עדיפים על בית"ר ואנחנו יותר יציבים בגזרה הזאת.
אבל בית"ר טובה מביאה הרבה יותר קהל מהפועל טובה. אין מה לעשות יש להם פוטנציאל קהל גדול יותר וגם לב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 17:10 
מאיפה אתה מביא את זה? יש לך נתונים שמגבים את זה?
ב"ש בכלל, איצטדיון קטן ומוגבל יחסית בהכנסות בניגוד להפועל שהולכת לקבל איצטדיון של 30 אלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
הוקיץ' כתב:
RedFox כתב:
מבאס אבל זה המצב.

שטויות.

במנויים אנחנו בהחלט עדיפים על בית"ר ואנחנו יותר יציבים בגזרה הזאת.
אבל בית"ר טובה מביאה הרבה יותר קהל מהפועל טובה. אין מה לעשות יש להם פוטנציאל קהל גדול יותר וגם לב"ש.

ב"ש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
ב"ש בכלל, איצטדיון קטן ומוגבל יחסית בהכנסות בניגוד להפועל שהולכת לקבל איצטדיון של 30 אלף.

מוזמן לעיין במספרים:
עונת 2017/18
https://sports.walla.co.il/stats?leagueId=2437&stat=18
עונת 2009/10
https://sports.walla.co.il/stats?leagueId=1482&stat=18
עונת 2010/11 (עונה אחרי הדאבל)
https://sports.walla.co.il/stats?leagueId=1665&stat=18

בית"ר מתקופת ארקדי (ממוצע של כ-13 אלף במשחקי בית):
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1000344784

רק את מכבי אנחנו עוברים וזה שהם בנתניה, כן?
וזה סתם בנוסף ככה תעיין במספרים, אנחנו רחוקים מהמספרים האלה.
http://www.one.co.il/Article/305333.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 17:50 
בכל אתר כתוב משהו אחר...
אפשר לדעת מה התפקיד שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 17:54 
RedFox כתב:
הוקיץ' כתב:

מוזמן לעיין במספרים:
עונת 2017/18
https://sports.walla.co.il/stats?leagueId=2437&stat=18
עונת 2009/10
https://sports.walla.co.il/stats?leagueId=1482&stat=18
עונת 2010/11 (עונה אחרי הדאבל)
https://sports.walla.co.il/stats?leagueId=1665&stat=18

בית"ר מתקופת ארקדי (ממוצע של כ-13 אלף במשחקי בית):
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1000344784

רק את מכבי אנחנו עוברים וזה שהם בנתניה, כן?
וזה סתם בנוסף ככה תעיין במספרים, אנחנו רחוקים מהמספרים האלה.
http://www.one.co.il/Article/305333.html

מה מעניין מה הפוטנציאל קהל של האחרות?
הפועל עם בעלים כמו גולדהאר עם המשכיות בניהול לאורך שנים ארוכות בבלומפילד המחודש
יכולה להביא מעל 15000 מנויים בקלות ולליגה פה זה די והותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 18:41 
הנתונים שהבאת לא בדיוק תומכים בטענה שלך.
קודם כל, בשנים שהפועל הייתה קבוצת צמרת היא גם הביאה הכי הרבה קהל. כלומר, לא מדובר פה על נתניה שלא תוכל למלא איצטדיונים גם בשנים מאוד טובות.
דבר שני, מה בדיוק הראית פה? שבשנים טובות בית"ר הביאו בממוצע 1000-2000 צופים יותר מאיתנו בשנים הטובות? מדובר באיצטדיון הרבה יותר גדול. שים את הפועל בשנים טובות באיצטדיון כמו סמי עופר או טדי (והמחירים בהתאם) והפער הזה בקלות מצטמק.
מן הסתם גם לעובדה שהפועל מוכרים המון מנויים באופן עקבי (בניגוד לקבוצות המדוברות) יש משמעות לא קטנה.

בשורה התחתונה, להפועל יש פוטנציאל קהל נהדר, לא חושב שיש ספק בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
אפשר גם לחלק את כמות האוהדים של ב"ש האהובה והמהוללת כאן לתקופה לפני שאלונה באה ולאחרי.
לפני זה הם היו 2000 אוהדים, פתאום אחרי 70 שנה הם מצליחים כמה שנים אז כל העיר ב"ש פתאום אוהדים אותם, אבל אין לדעת אם זה אהדה חזקה שתשאר. בטוח ישגם גדילה של אוהדים חזקים ואמיתיים, אבל גם יש כאלו רבים שרוכבים על ההצלחה שם.
הם ימדדו בזמן משברים. כמו שהפועל שלא הצליחה, עדיין הביאה כמויות יפות. אין להם לב"ש מספיק זמן ומסורת בשביל לדעת כמה שם זה אוהדי הצלחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 19:34 
קהל של בכיינים
בלי קשר למה שהניסנובים עשו במהלך הפירוק..... מי אתם שתודיעו להם שעליהם לחרוג מהתקציב המתוכנן ולכנס להרפתקאות? שיחתימו שחקני עבר 'רומנטיים' בחוזים מנופחים בגלל לחץ שלכם? לא למדתם כלום?
בכיתם על מחירי המנויים, שבעיני זו תרומתי הצנועה לקבוצה שאני אוהב.... אתם בוכים על כל דבר ואתם, כן אתם, חלק מהסיבות שבעתיד הנראה לעין, הפועל היא לא סחורה רצויה.
כן, ישימו 'על המדף' ומי יקנה? אתם? גאוני הפורום שמבינים ברכש שחקנים זרים וטיפוח צעירים?
יאללה, קליק קליק אין רכש, אין רכש.....
מי מכם האמין בסוף העונה שעברה, שהחוד של הפועל יהיה מורכב מדמארי, עבד וזיקרי? יש סגל סביר, אפשר טוב יותר אבל אני מעדיף אלף פעם עונה שפויה והתאוששות הדרגתית מהטראומה של שנה שעברה מעוד כבירי, פסלים והחתמות יקרות והזויות.
ולמי שיש רוכש בכיס או כזה שמכיר מישהו שרוצה, בלי להכיר אף אחד מההנהלה, אני בטוח שישמחו, לפחות להתחלה להכניסו כשותף.....
יאללה, שנה טובה ודי ליילל...
( לא מכיר אף אחד מההנהלה, לא אכפת לי שמחר ימכרו, מאבל חלאס, די)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 19:48 
או הנה הגיע ה"לא מקורב" הנהלה התורני עם נזיפה באוהדים. לא יודע מי זה אתם, אבל אני לא רציתי שחקנים רומנטיים כולל דמארי שאני חושב שאין לנו את הלוקסוס לשלם את השכר שלו ולא בטוח שהעמדה שלו היתה חסרה לנו. כן רצינו מנהלים שידעו לתמחר מינוי וכרטיסים ושלא יחרגו מהתקציב. לעומת הפרסום חינם וקשרים פוליטיים שהם מקבלים המוצר שהם מספקים הוא לגמרי כושל וזכאי לביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 19:51 
כן, ניכר מהודעתו של red73 שאינו מכיר אף אחד בהנהלה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קשר גנאי נחת בארץ בדרך לחתימה
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 19:58 
גם מה כבר אמרו פה... במקום להביא שחקן בעשרת אלפים ועוד אחד בעשרת אלפים ועוד אחד בעשרת אלפים שבכלל משאילים לקבוצה אחרת, כבר היו מביאים שחקן אחד בשלושים אלף להרכב. דיעה לגיטימית גם אם אתה בן דוד של ניסנוב או אחיין של גרינברג.
עוד מקורב שמפציע ויורה על אוטומאט.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קשר גנאי נחת בארץ להתרשמות
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 20:24 
בהודעות שלי בתחילת הקיץ היה לי ברור שאין לנו תקציב לחמישה זרים בכירים, שנה שעברה כולם דיברו פה על נתניה.
לנתניה יש זר אחד טוב בהגנה ועוד זרים שכולם היו הימור.
הפועל מהמרת על צעירים אפריקאיים כי זה זול והם יכולים להיות אתלטים ומהירים. וואקמה אמבולה וכו׳
לדעתי גם בעניין ירין פרץ עשו נכון, אתה קונה שחקן ורוצה שישחק קצת, צעיר מוכשר שעשית לו חוזה ארוך טווח, בסגל יש לך את דגני וגוטליב בלמים ראשיים ורז שלמה שאמור להיות הבלם המחליף. ירין פרץ מקבל עכשיו דקות בליגת העל במקום בלי לחץ ואולי יגיע בשל יותר כמו זיקרי.
סך הכל הפועל נראית יותר טוב ממה שחשבתי בתחילת הקיץ.
המחירים של המנויים והכרטיסים זה שערורייה אבל פחות קשור להימורים על זרים אפריקאיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
מבאס אבל זה המצב.

נגיד והנתון שלך על פוטנציאל קהל הוא נכון
(והוא לא, כי אתה לא מחשב נכון פוטנציאל, אתה לא משווה מועדונים בשיא ההצלחה שלהם, אלא בתקופות שונות, ואני שם בצד משתנים נוספים כמו מחירי כרטיסים, עלות מינויים וגודל ומיקום אצטדיון, משתנים נוספים שאין לי ספק שלא לקחת בחשבון בהודעה הפופליסטית שלך)
אבל נגיד שהוא נכון..
אף אחד מהקבוצות שנמצאות "מעלינו" בפוטנציאל, לא עומדת בפני מכירה.
גם לא מכבי פ"ת, קרית שמונה רעננה ואשדוד.
גם לא סכנין, בני יהודה, נתניה והפועל חיפה
מה שמשאיר את הפועל ת"א בתחרות ישירה וקשה עם הפועל חדרה, שתי הקבוצות שנמצאות כרגע ללא בעלים ששם כסף.
מעניין באיזה מועדון יבחר רוכש, ברגע שיקבל לידו אפשרות לקנות אחת מהקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 20:39 
jonati כתב:
בהודעות שלי בתחילת הקיץ היה לי ברור שאין לנו תקציב לחמישה זרים בכירים, שנה שעברה כולם דיברו פה על נתניה.
לנתניה יש זר אחד טוב בהגנה ועוד זרים שכולם היו הימור.
הפועל מהמרת על צעירים אפריקאיים כי זה זול והם יכולים להיות אתלטים ומהירים. וואקמה אמבולה וכו׳
לדעתי גם בעניין ירין פרץ עשו נכון, אתה קונה שחקן ורוצה שישחק קצת, צעיר מוכשר שעשית לו חוזה ארוך טווח, בסגל יש לך את דגני וגוטליב בלמים ראשיים ורז שלמה שאמור להיות הבלם המחליף. ירין פרץ מקבל עכשיו דקות בליגת העל במקום בלי לחץ ואולי יגיע בשל יותר כמו זיקרי.
סך הכל הפועל נראית יותר טוב ממה שחשבתי בתחילת הקיץ.
המחירים של המנויים והכרטיסים זה שערורייה אבל פחות קשור להימורים על זרים אפריקאיים

בגדול אני מסכים עם כל מה שכתבת, רק חבל שכרגע הזרים שמביאים מוצאים את עצמם ברובם על הספסל. אם זה המצב, אני מסכים עם יובל שהיה עדיף להשקיע הרבה כסף בהחתמה של שחקן או שניים להרכב על פני 3-4 שאין כרגע כמעט שום משמעות לנוכחות שלהם בקבוצה.

מעבר לזה, אני מעריך מאוד את העבודה שההנהלה הנוכחית עושה מאז שהגיעה לקבוצה, ועדיין לגיטימי להעביר עליה ביקורת, לתשומת לבו של החבר אדום שבעים ושלוש. לא על כל דבר צריך לקפוץ.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 20:48 
בש וביתר בפלייאוף תחתון יביאו בלחץ 4000 צופים כל אחת,על איזה כמות אתם מדברים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
RedFox כתב:
מבאס אבל זה המצב.

נגיד והנתון שלך על פוטנציאל קהל הוא נכון
(והוא לא, כי אתה לא מחשב נכון פוטנציאל, אתה לא משווה מועדונים בשיא ההצלחה שלהם, אלא בתקופות שונות, ואני שם בצד משתנים נוספים כמו מחירי כרטיסים, עלות מינויים וגודל ומיקום אצטדיון, משתנים נוספים שאין לי ספק שלא לקחת בחשבון בהודעה הפופליסטית שלך)
אבל נגיד שהוא נכון..
אף אחד מהקבוצות שנמצאות "מעלינו" בפוטנציאל, לא עומדת בפני מכירה.
גם לא מכבי פ"ת, קרית שמונה רעננה ואשדוד.
גם לא סכנין, בני יהודה, נתניה והפועל חיפה
מה שמשאיר את הפועל ת"א בתחרות ישירה וקשה עם הפועל חדרה, שתי הקבוצות שנמצאות כרגע ללא בעלים ששם כסף.
מעניין באיזה מועדון יבחר רוכש, ברגע שיקבל לידו אפשרות לקנות אחת מהקבוצות.

עוד פעם הקשקוש הזה שהפועל לא למכירה?
אם יהיה רוכש שיציע את מה שחוגג הציע לטביב למשל יש לך ספק שהם ימכרו את הקבוצה? אין כזה בנמצא.
רק בעולם הכדורגל הישראלי שהמצאת אם אתה רוצה משהו אתה צריך לחכות שהצד השני יציע לך לקנות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, אני מקשקש ובינתיים קבוצות בליגת העל מחליפות בעלים בעשורים האחרונים,
ורק הפועל ת"א נשארת באותם ידיים.
תמשיכו להיות נאיבים. את טביב העפתם על פחות מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 21:04 
כל מי שכותב פה ״במקום להביא את ההימורים האלו היה אפשר להביא זר אחד או שניים איכותיים״ כנראה לא מעכל את גודל ההפרשים.
מלקה מרוויח 5,000 ש״ח בחודש והזר החדש בטח לא ירוויח הרבה צפונה מהראשון. או כל אחד אחר שיבוא במקומו. גם אם תקחו 5 זרים כאלה, ותאחדו לשכר אחד במשכורת של 25,000, זה עדיין שכר מאוד מאוד נמוך שהסיכוי לפגוע בזר נורמלי כמעט שווה לסיכוי לפגוע בזר נורמלי במשכורת של 5,000. לכן, עדיף להמר על כמה ולקוות לתפוס אחד, מאשר לשים את כל הביצים בסל (רקוב) אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
red73 כתב:
קהל של בכיינים. אתם, כן אתם, חלק מהסיבות שבעתיד הנראה לעין, הפועל היא לא סחורה רצויה. כן, ישימו 'על המדף' ומי יקנה? אתם?
ולמי שיש רוכש בכיס או כזה שמכיר מישהו שרוצה, בלי להכיר אף אחד מההנהלה, אני בטוח שישמחו, לפחות להתחלה להכניסו כשותף ...

אתה מאשים את האוהדים הבכיינים שהם חלק מהסיבות לכך שאין רוכש
אבל מודה בעצמך שגם אם יהיה כזה - לא ימכרו לו את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
בסדר, אני מקשקש ובינתיים קבוצות בליגת העל מחליפות בעלים בעשורים האחרונים,
ורק הפועל ת"א נשארת באותם ידיים.
תמשיכו להיות נאיבים. את טביב העפתם על פחות מזה.

מה? אנחנו עברנו הכי הרבה בעלים בעשור האחרון (כולם זבל בצורה כזאת או אחרת).
זה לא קשור לנאיביות. העפנו את טביב ומה קיבלנו? רק דברים גרועים יותר.
אם יהיה מישהו רציני שירצה את הפועל ממש יעניין אותו אם ניסנוב הצהירו בריש גלי שהקבוצה על המדף או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 21:39 
עומר19891 כתב:
כל מי שכותב פה ״במקום להביא את ההימורים האלו היה אפשר להביא זר אחד או שניים איכותיים״ כנראה לא מעכל את גודל ההפרשים.
מלקה מרוויח 5,000 ש״ח בחודש והזר החדש בטח לא ירוויח הרבה צפונה מהראשון. או כל אחד אחר שיבוא במקומו. גם אם תקחו 5 זרים כאלה, ותאחדו לשכר אחד במשכורת של 25,000, זה עדיין שכר מאוד מאוד נמוך שהסיכוי לפגוע בזר נורמלי כמעט שווה לסיכוי לפגוע בזר נורמלי במשכורת של 5,000. לכן, עדיף להמר על כמה ולקוות לתפוס אחד, מאשר לשים את כל הביצים בסל (רקוב) אחד.

פרץ עלה 250 אלף שקל, לפני משכורת. נניח מינימום (15 אלף דולר בשנה) הסיבוב עם הבלם ההזוי ההוא עלה 30 אלף דולר.
2 האפריקאים עכשיו, בעלות של משכורת מינימום נניח (פורסם שגם עליהם שילמנו כמה עשרות אלפי שקלים, אבל נניח לזה)

אתה כבר ב100 אלף דולר שכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2018, 23:08 
red73 כתב:
קהל של בכיינים
בלי קשר למה שהניסנובים עשו במהלך הפירוק..... מי אתם שתודיעו להם שעליהם לחרוג מהתקציב המתוכנן ולכנס להרפתקאות? שיחתימו שחקני עבר 'רומנטיים' בחוזים מנופחים בגלל לחץ שלכם? לא למדתם כלום?
בכיתם על מחירי המנויים, שבעיני זו תרומתי הצנועה לקבוצה שאני אוהב.... אתם בוכים על כל דבר ואתם, כן אתם, חלק מהסיבות שבעתיד הנראה לעין, הפועל היא לא סחורה רצויה.
כן, ישימו 'על המדף' ומי יקנה? אתם? גאוני הפורום שמבינים ברכש שחקנים זרים וטיפוח צעירים?
יאללה, קליק קליק אין רכש, אין רכש.....
מי מכם האמין בסוף העונה שעברה, שהחוד של הפועל יהיה מורכב מדמארי, עבד וזיקרי? יש סגל סביר, אפשר טוב יותר אבל אני מעדיף אלף פעם עונה שפויה והתאוששות הדרגתית מהטראומה של שנה שעברה מעוד כבירי, פסלים והחתמות יקרות והזויות.
ולמי שיש רוכש בכיס או כזה שמכיר מישהו שרוצה, בלי להכיר אף אחד מההנהלה, אני בטוח שישמחו, לפחות להתחלה להכניסו כשותף.....
יאללה, שנה טובה ודי ליילל...
( לא מכיר אף אחד מההנהלה, לא אכפת לי שמחר ימכרו, מאבל חלאס, די)
וואו
זה היה ארוך
למה הגעת רק עכשיו ?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2018, 00:44 
כמה נוח לדבר על החלק הקדמי ולהתעלם מכל השאר. קבוצה בנויה גם מהגנה וקישור. ושוער. וסליחה באמת שאני לא קם כל בוקר בשבח והלל לניסנוב שהצילו אותנו. הם קיבלו על זה הערכה וכבוד ובצדק באותו זמן אבל הם צריכים להוכיח עצמם כראויים כל יום ולהביא כסף מהכיס. שפיות שפיות שפיות... הבנו. אף אחד לא ביקש מהם למשכן בית. אבל אם הם לא שמים 10 מיליון בעונה מהכיס שלהם זה עצוב מאוד. ובטח כשהם לא שמים כלום. ובטח עם מחירי מנויים כאלה. אתה רואה את זה כתרומה? אני רואה את זה כניצול ציני של נאמנות האוהדים לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קשר גנאי נחת בארץ להתרשמות
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2018, 05:54 
גם כמה הזוי זה לקרוא לאוהדים בכיינים
כאילו אנחנו לא עוסקים פה בתחום הספורט שהמטרה היא אחת
להיות הטוב ביותר ולנצח
מי ישמע הצמידו לניסנובס אקדח לרקה וחייבו אותם לקחת את הקבוצה.
זה לא כיתה א' העיקר הוא לא ההשתתפות, אם אתם לא יכולים לעמוד בדרישות, שלום ולא להתראות, בטח לאחר סאגת המנוים והכרטיסים.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קשר גנאי נחת בארץ להתרשמות
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2018, 06:14 
אם הם לא מחפשים רוכש שיילכו להזדיין ואין פה שום נקודות זכות, אבל אם המטרה היא להיות "הכי טוב" 95% מהקבוצות יכולת מחר בבוקר להזדכות על עצמן כי אין להן שום סיכוי להגיע לשם.
בוא נתחיל בזה שנשים את הקבוצה הכי טובה שאנחנו יכולים במסגרת תקציב נתונה. אנחנו לא שם אבל זה לא נורא רחוק.
דווקא בגלל זה יהיה מאכזב מאוד אם לא יביאו שחקן רציני לאמצע שיכול לעשות הבדל ענק ולשדרג את הקבוצה.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2018, 06:28 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אם הם לא מחפשים רוכש שיילכו להזדיין ואין פה שום נקודות זכות, אבל אם המטרה היא להיות "הכי טוב" 95% מהקבוצות יכולת מחר בבוקר להזדכות על עצמן כי אין להן שום סיכוי להגיע לשם.
בוא נתחיל בזה שנשים את הקבוצה הכי טובה שאנחנו יכולים במסגרת תקציב נתונה. אנחנו לא שם אבל זה לא נורא רחוק.
דווקא בגלל זה יהיה מאכזב מאוד אם לא יביאו שחקן רציני לאמצע שיכול לעשות הבדל ענק ולשדרג את הקבוצה.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

אבל זה בדיוק הפער של ההנהלה הנוכחית,
מצד אחד, מחתימים זרים בשקל וחצי,
מצד שני, מתכנסים להבין למה אנשים לא קונים כרטיסים ומנויים במחירים הכי גבוהים בליגה.
אתה לא יכול לקחת פרמיה על מוצר גרוע שממותג גרוע, נראה לי שמלמדים את זה איפשהו בשנה א' במנהל עסקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: