יובל כתב:
מה זה לא קרה כלום? אולי אין פה בזבוז כסף גדול, אבל איפה נכנס החלק שאנחנו מביאים שחקן גרוע בשני שקל, במקום להביא שחקן חיזוק נחוץ מאוד לקישור? זה נחשב שלא קרה כלום?
יש לנו זר אחד שנותן תרומה ונראה טוב וזה פירסמן. מוליץ' הוא שחקן ספסל, רוג'ר נראה לא טוב, ואם הוא יחתום יהיו לנו עוד שני זרים בשקל, אחד מהליגה השנייה בפינלנד (שהוא הבלם החמישי בהיררכיה) ואחד מהליגה הגנאית. התרומה שאנחנו מקבלים מהזרים היא מתחת לכל ביקורת. וזה אפילו לא שמנסים ונכשלים, למעט רוג'ר כל הזרים שלנו בעלות של ליגה לאומית ומטה. שניים אכן הגיעו אלינו ללאומית, ושניים עם רקורד ושכר של פחות מליגה לאומית.
פאקינג הפועל חדרה, המועדון הכי קטן בליגת העל מאז צפרירים חולון בערך, הצליחו להביא שני זרים מצוינים ועוד שני זרים סבירים.
חוץ מזה, כל ההחתמות האלה בכסף קטן הם סתם בזבוז כסף שבסוף מצטבר. במקום לשאול את מלקה ב-80 אלף דולר, ולקנות את ירין פרץ ב-250 אלף שקל רק בשביל להשאיל אותו לחדרה, ולהביא את הליטאי רק כדי לשחרר אותו אחרי חודש תמורת פיצוי, ועכשיו להביא עוד זר זול מדי, אפשר לנסות להביא שחקן אחד בסכום סביר. לא שאי אפשר ליפול עם שחקנים יותר יקרים, אבל זה עדיין היה ניסיון יותר רציני להתחזק מאשר כל הבדיחות שאנחנו מביאים.
קודם כל, אין לנו אף זר שנראה טוב כרגע.
דבר שני, בסופו של דבר יש תקציב נתון. אני הראשון שיגיד שאנחנו צריכים לעשות מה שניתן כדי לגרום להנהלה לחפש רוכש, אבל בהינתן שזה המצב אני לא חושב שהם צריכים לחרוג מהתקציב שהם בנו.
להשוות אותנו לחדרה זו בדיחה. גם כי אני מציע לחכות קצת עם ההכתרה של שני הזרים שלהם כמצוינים וגם כי להשוות רק סגל זרים זה מגוחך. הסגל הישראלי שלנו הוא בערך שש רמות מעל שלהם ותאמין או לא, זה נכנס לתקציב. גם רוג'ר יותר יקר מכל הזרים שלהם.
לגבי ירין פרץ, אני מסכים. להחתים אותו בסכום כזה ואז להשאיל אותו זו טעות הזויה. מצד שני, ברגע שהשאלת אותו אתה חייב בלם נוסף. אתה חייב גם מגן ימני, קשר אמצע ופליימייקר. אני לא מדבר על דברים שאנחנו צריכים, כמו שוער או שחקן התקפה נוסף, אלא דברים שאנחנו חייבים. אז ניסו להביא שני הימורים זולים. זה מה יש. לא חושב שזו החלטה רעה במצב שנוצר.