לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
ולא כתבתי ירי על מנת להרוג.
תמשיך לכתוב שקרים, זה מבדר.
תשמע, זה כבר עובר כל גבול.
נכון שלא כתבת את המילים "ירי על מנת להרוג" ולא שום ביטוי מדויק (או מעורפל) אחר, אבל בהחלט הצדקת מקרה של ירי על מנת להרוג (ההצדקה שנתת: הוא היה במקום "שאסור לו להיות בו", אם שכחת).
עכשיו יש מצב שאתה חוזר להתנהל בדיון הזה כמו בנאדם, או שמרגע שהבנת את המשמעות של הדברים שאתה כותב החלטת לחזור להרגלך ולברוח מדיון ענייני למחוזות "תרבות הדיון" החביבים עליך כל כך?
ועוד דבר: זה לא קצת מביך שקודם טענת שכשאני חוזר על דברים שכתבת אני "מכניס לך מילים לפה", וכשאני מבקש ממך להבהיר את עצמך אתה במקרה הטוב עונה לי פעמיים-שלוש לפני שאתה בורח שוב מהדיון כמו פחדן?
אתה צודק - זה באמת עובר כל גבול.
כל הודעה שלך מכילה שקרים על גבי שקרים.
מצטער, חשבתי שאולי נגמלת מהשקרים שלך אבל כנראה שזה חזק ממך.
אדום נחמד למשל עבר ישר להשמצות אישיות, אבל אתה ממשיך בשקרים על גבי שקרים.
להת'
תן דוגמה לשקר אחד, אחרת ייווצא הרושם שאתה משקר פה כשאתה אומר שאני משקר.
את הרושם שנצר לרגע, כאילו שאתה אדם מבוגר שמעוניין בדיון, כבר הצלחת לפוגג. חבל שתצא גם שקרן ואינפנטיל על הדרך עם התירוץ העלוב שלך לבריחה מדיון.
יודע מה, תעשה מה שבא לך, מה אכפת לי. הדימוי שלך בעיני קוראי הפורום גם לא מעניין אותי וגם התקבע כבר, כנראה. יש מצב שקצת מאוחר מדי בשביל לשמור על הכבוד, אבל אני נותן לך סיכוי אחרון ומציע לך לתת דוגמה לשקר כזה.
אני אתן לך רמז: לכתוב את מה שאתה כתבת קודם אבל בניסוח אחר ו\או להסביר מה נובע מהטענה שלך - זה לא "לשקר", בדיוק כמו שלחזור על משהו שכתבת קודם זה לא "להכניס לך מילים לפה".
אתה מוזמן לתת לי דוגמה למקום שבו אתה כתבת X, ואני כתבתי אחר כך שכתבת Y, וכשכתבת שאני לא מבין סירבתי לקבל את הסבריך וחזרתי על טענתי שאתה כותב X (כמו שהחבר שלך כל הזמן כותב למשתמש מסוים פה שהוא מייצג את החמאס, וכמו שהחבר השני שלך כל הזמן כותב שאנשים הם שונאי ישראל וכו' וכו' למרות שלדבריהם אין בסיס -מלבד שנאתם לאותם משתמשים - וכשמבקשים מהם הסברים\הבהרות\דוגמאות הם נעלמים, כפי שאני משער שגם אתה תעשה בקרוב ממש).