תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 22:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 904 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער עונת 2018/19
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2018, 09:10 
בוקר טוב ממתחם חודורוב, כאן יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (בלבן מלא), מול הפ' רעננה (בחולצות אדומות, מכנסיים שחורים וגרביים אדומים) במסגרת המחזור השני בליגה.
החניכים של אורי אוזן, שבמקום העשירי בטבלת הליגה עם 0 נק' ומאזן שערים 2:1 בתום משחק אחד, עולים עם רוי ברנס (1, תלבושת כחולה) בשער, טל לוי (24), תומר גבר (4), טום אחי מרדכי (12) ואיתמר אפרת (23) בהגנה, אילי טמם (18), שי אייזן (6, קפטן) ועלי אלעוברה (11) בקישור, ושביט מזל (70), דניאל קוניצקי (10) ואושר דוידה (80) בחוד, ותוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) למרות נצחון שי אייזן בהגרלה.
האורחים, שמקום אחד מעל עם נקודה אחת יותר, מוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-110 צופים, וביניהם מאמן הבוגרים, קובי רפואה, ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2018, 09:54 
⏱המחצית הראשונה מסתיימת בתיקו 0:0 למרות שליטה קלה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2018, 10:06 
⏰הפועל פותחת את המחצית השניה ללא חילופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2018, 10:12 
בדקה ה-54 סופג עלי אלעוברה כרטיס צהוב על הערה לקוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2018, 10:20 
חילוף ראשון בהפועל בדקה ה-61:
אופק עובדיה (16) נכנס במקום עלי אלעוברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2018, 10:25 
חילוף שני בהפועל בדקה ה-66:
אליהו אדמה (16) נכנס במקום דניאל קוניצקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2018, 10:33 
⚽בדקה ה-70 המחליף, אליהו אדמה, מעלה את הפועל ליתרון של 0:1, רק ארבע דקות לאחר שנכנס, כשהשתלט על ריבאונד מבעיטה של שביט מזל על גופו של השוער בתוך הרחבה, ומקו החמש בעט לקורה הימנית ופנימה!
הפועל ביתרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2018, 10:47 
חילוף שלישי בהפועל בדקה ה-88:
אושר אלמו (15) נכנס במקום שביט מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2018, 10:52 
⚽בדקה ה-90 אופק עובדיה מכפיל את היתרון של הפועל בגלגול שטוח מקודקוד ימין של תיבת החמש אל תוך פינת שמאל הרחוקה, לאחר שקיבל בישול עומק ארוך מהמחליף, אושר אלמו, שרק נכנס!
0:2 להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2018, 10:54 
שני חילופים אחרונים בהפועל בתוך תוספת הזמן:
אביעד גולן (2) נכנס במקום אושר דוידה,
ועדן סילם (99) נכנס במקום אילי טמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2018, 11:22 
המשחק מסתיים בנצחון ראשון של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, 0:2 על הפ' רעננה במחזור השני, משערים שכבשו אליהו אדמה (70') ואופק עובדיה (90'. בישל: אושר אלמו).
שיחקו: רוי ברנס; טל לוי, תומר גבר, טום אחי מרדכי, איתמר אפרת; אילי טמם (90' - עדן סילם), שי אייזן, עלי אלעוברה (61' - אופק עובדיה⚽); שביט מזל (88' - אושר אלמו), דניאל קוניצקי (66' - אליהו אדמה⚽) ואושר דוידה (90' - אביעד גולן).
הוצהב: עלי אלעוברה (54').
צפו: 110 בחודורוב.
הנצחון מעלה את הפועל לחלק העליון של הטבלה עם 3 נקודות ומאזן שערים 2:3 בתום שני משחקים, ולאחר פגרת הנבחרת בשבוע הבא תארח ב-15 בחודש למשחק בית שלישי ברציפות את הפ' באר-שבע במסגרת המחזור השלישי בליגה.
שעה תפורסם לקראתו.

קבוצת נערים א' ניצחה גם היא, כשעם רביעיה שניה ברציפות הביסה 0:4 את קרית שמונה בחוץ, משערים של יהונתן שניידר, יואב ליברוס, נתן שמסיאב ואסף מארי, ששומרים אותה בפסגת הטבלה עם מאזן מושלם של 6 נקודות והפרש שערים 1:8 בתום שני משחקים.
לאחר פגרת הנבחרות היא תארח ב-15 בחודש את מ.ס אשדוד.

קבוצת נערים ב' ניצחה גם היא, 0:2 חלק את מכ' הרצליה, משערים של איתי בן קימון וקורן לוי, ופתחה את העונה עם 3 נקודות לאחר משחק אחד.
בשבת הקרובה היא תארח את הפ' רעננה למשחק הבית הראשון בסיבוב השני.

שבת מושלמת במחלקת הנוער, בתקוה להמשכיות בבוגרים הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2018, 07:20 
נצחון קשה וחשוב על קבוצה שהייתה בעונה שעברה בצמרת.
שלושת המשחקים הקרובים נגד ב"ש ונתניה המושלמות ובאמצע דרבי - סימן טוב לאן הקבוצה הולכת העונה ומי השחקנים שיקחו אותה לשם
אליהו אדמה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2018, 10:20 
לא פחות משבעה שחקני קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, מייצגים אותנו בסגל הנבחרת עד גיל 18.
אחד מהם, הקשר עמית מאיר, כבש את השער השני בנצחון 0:2 על מקבילתה של דנמרק במשחק הידידות אתמול, לאחר שנכנס כמחליף, כשאת הבישול קיבל מנציג נוסף שלנו באותה נבחרת, שביט מזל, שנכנס כמחליף גם הוא, והוריד לו עם הראש בדקה ה-84.
שניים מנציגינו הנוספים, טום אחי מרדכי ואושר דוידה, פתחו בהרכב, ושלושת האחרים - רוי ברנס, אושר אלמו ואופק עובדיה - אמורים להיות בסגל גם מחר (10:00) למשחק האימון השני מול אותם דנים, שיתקיים בבית הנבחרות בשפיים.
למשחקי הליגה הם יחזרו עם הקבוצה ביום שבת הבא (ה-15 בחודש), כשיארחו את הפ' ב"ש למשחק בית שלישי ברציפות בליגה, במסגרת מחזור השלישי, לאחר שהשיגו בשבת החולפת את נצחון הליגה הראשון (0:2 על רעננה משערים של אליהו אדמה ואופק עובדיה).

גם קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, תנוח השבת (לאחר שניצחה 0:4 בחוץ את קרית שמונה בשבת החולפת, משערים שכבשו יהונתן שניידר, יואב ליברוס, נתן שמסיאב ואסף מארי, ששומרים אותה במקום הראשון בטבלה עם 6 נקודות ומאזן שערים 1:8 בתום שני משחקי ליגה, כשבשבת הבאה - 15 בחודש - יארחו את מ.ס אשדוד במחזור השלישי), והיחידה שתשחק בסופ"ש הקרוב - תהיה קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, שתארח כבר ביום שישי (ה-7 בחודש) את הפ' רעננה למשחק בית ראשון העונה במסגרת המחזור השני, שיתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל אביב-יפו), ויחל בשעה 16:15.
לאחר שפתחו את הליגה בנצחון 0:2 חלק על מכ' הרצליה בחוץ, משערים שכבשו איתי בן קימון וקורן לוי, ינסו חניכיו של דן רומן להמשיך את הרצף, כשהם במקום הרביעי בטבלה עם 3 נקודות בתום המחזור הראשון.
האורחים במקום השביעי עם נקודה אחת, לאחר שסיימו את משחקם במחזור הראשון בתיקו של 4:4.

קבוצות נערים ג' תפתחנה את עונתן בשבת הבאה (ה-15 בחודש) עם משחקי חוץ במסגרת גביע המדינה ע"ש ז. קליאוט ז"ל, כפי שנקבע בהגרלה, שנערכה השבוע, כשקבוצת הצפון תתארח אצל בני אורתודוכסים יפו, ואילו קבוצת הדרום, הפועל ת"א עופר רוג, תתארח אצל בית"ר כפר סבא.

שבת שלום, ובהצלחה לדור העתיד האדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2018, 17:09 
קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, מפסידה 2:1 להפ' רעננה, שחולפת על פניה בטבלת הליגה לאחר המחזור השני.
אריאל כהן כבש בפנדל לזכות המפסידה, לאחר שמיכאל בן עמי הוכשל ברחבה.
ההפסד יוריד את הפועל למרכז הטבלה, כשבתום שני משחקים היא עם 3 נקודות ומאזן שערים 4:3.
במחזור הבא היא תצא למשחק חוץ בבית וגן אצל בית"ר ירושלים החזקה.
שעתו תפורסם במהלך השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2018, 14:59 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: חוזרים לעניינים*

לאחר פגרת הנבחרות בת השבוע, אליה יצאה עם נצחון ליגה ראשון (0:2 על הפ' רעננה, משערים שכבשו אליהו אדמה ואופק עובדיה), תחזור השבת (15 בספטמבר) קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, למשחקי הליגה, כשתארח את מוליכת הטבלה המושלמת, הפ' באר-שבע, למשחק בית שלישי ברציפות במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו), במסגרת המחזור השלישי.
המשחק יחל בשעה 16:00 אחה"צ, והחניכים של אורי אוזן יגיעו אליו מהמקום השישי בטבלת הליגה, כשבמאזנם 3 נקודות והפרש שערים 2:3 בתום שני משחקים.
האורחים, כאמור, יגיעו מהמקום הראשון, כשבמאזנם 6 נקודות והפרש שערים 0:6 בתום שני משחקי ליגה, כשבאחרון הביסו 0:4 את הפ' ק"ש, משערים שכבשו נועם דיעי, חיים יגיל אוחנה, אגיואו מוברק ברונו ועמרי עמרם אביטן.
שני המפגשים האחרונים בין הקבוצות התקיימו בעונה שעברה, והסתיימו בנצחון באר שבעי - 1:3 במחזור הסיום בווסרמיל (למרות שער של יהונתן לוי, חלוץ הפועל בעונה שעברה, המושאל כיום לקבוצת הבוגרים של נצרת עילית) ו-0:3 בחודורוב.

הלהיט של המחלקה, קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, תארח גם היא השבת במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, משחק בית במסגרת המחזור השלישי מול מ.ס אשדוד, שיפתח את הבוקר בשעה 08:30.
החניכים של יוסי בילו, שמוליכים את טבלת הליגה עם מאזן מושלם של 6 נקודות והפרש שערים 1:8 בתום שני משחקים, ינסו להמשיך במומנטום מנצחון החוץ המרשים, 0:4 על קרית שמונה, משערים שכבשו יהונתן שניידר, יואב ליברוס, נתן שמסיאב ואסף מארי לפני הפגרה.
האורחים במקום החמישי בטבלה עם 4 נקודות ומאזן שערים 1:3 בתום שני משחקי ליגה.

קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, תצא השבת למשחק חוץ במגרש 2 הסינטטי העליון בבית וגן (רח' שמואל בייט 1, ירושלים), שם תחכה לה בית"ר ירושלים במסגרת המחזור השלישי בליגה.
המשחק יחל כבר בשעה 09:00 בבוקר, כשהחניכים של דן רומן יגיעו אליו מהמקום השביעי עם 3 נקודות ומאזן שערים 2:3 לאחר הפסד הבית לרעננה 2:1 למרות שער של אריאל כהן.
במאזנם של המארחים גם כן 3 נקודות בתום שני משחקי ליגה, אך מאזן שערים 6:2, שמציב אותם במקום העשירי בטבלה.

קבוצות נערים ג' תפתחנה את השבת, כמו גם את עונותיהן, שתיהן כבר בשעות 08:30 בבוקר, במשחקי חוץ במסגרת הסיבוב הראשון בגביע המדינה ע"ש ז. קליאוט ז"ל.
קבוצת הצפון של חן סול תתארח אצל מ.ס בני אורתודוכסים יפו במגרש צעירי יפו (שדרות הבעש"ט 2, תל-אביב/יפו),
וקבוצת הדרום, הפועל ת"א עופר רוג, של קובי ברו תתארח אצל בית"ר כפר-סבא במגרש קפלן (רח' שולמית 1, כפר-סבא).

שבת שלום, ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2018, 14:45 
עלי אלעוברה ישחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 10:10 
השבת נפתחת עם הפסד ליגה ראשון העונה לקבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, 3:2 בבית למ.ס אשדוד, שחולפת על פניה בטבלה לאחר המחזור השלישי, למרות שער יתרון שכבש יזהר זנו (ובישל נתן שמסיאב) במחצית הראשונה, ושער שוויון זמני שכבש משה סבן לאחר המהפך במחצית השניה.
הנצחון מוריד את הקבוצה של יוסי בילו מראשות הטבלה, ומותיר אותה עם 6 נקודות ומאזן שערים 4:9 בתום שלושה משחקים, כשבשבוע הבא היא תנסה לתקן במשחק חוץ אצל מכ' פ"ת, ששעתו תפורסם לקראתו.

מי שחזרה עם נצחון גדול, היא קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, שניצחה 0:2 חלק בחוץ את בית"ר ירושלים, משערים שכבשו מיכאל בן עמי ואיתי בן קימון.
הנצחון מעלה את החניכים של דן רומן לצמרת הטבלה, כשהם עם 6 נקודות ומאזן שערים 2:5 בתום שלושה מחזורים.
במחזור הבא הם ינסו להמשיך במומנטום עם משחק בית נגד בית"ר טוברוק, ששעתו תפורסם בהמשך השבוע.

קבוצת נערים ג', הפועל ת"א עופר רוג, עשתה את שלה עם נצחון 0:13 מרשים בחוץ על בית"ר כפר-סבא, שהעלה אותה לסיבוב השני בגביע המדינה ע"ש ז. קליאוט ז"ל.
משחקה של קבוצת הצפון במסגרת אותו סיבוב ראשון, אצל מ.ס בני אורתודוכסים יפו, נדחה לתאריך ה-26 בחודש.

בשעה 16:00, כאמור, יחל משחקה הביתי (במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב) של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, נגד מוליכת הטבלה המושלמת (6 נק' והפרש שערים 0:6 בתום שני משחקי ליגה), הפ' באר-שבע, במסגרת המחזור השלישי בליגה.
דיווחים ישירים ומלאים כאן, בפייסבוק ובאינסטגרם שלי, ובמתכונת מצומצמת בטוויטר ובסטטוסי הוואטסאפ שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחלקת הנוער עונת 2018/19
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 14:04 
תודה על העדכונים, אורביט. יש לך שיטה לעדכן בו"ז את כל המדיה הזו?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
שנה שעברה היה שחקן גנאי בנוער, אדג׳י קראו לו אולי?
מה איתו? זכור לי שהוא היה לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 15:12 
אחר צהריים טובים ממתם חודורוב, כאן יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (בלבן מלא), מול הפ' באר-שבע (באדום מלא) במסגרת המחזור השלישי בליגה.
החניכים של אורי אוזן, שבמקום השמיני בטבלה עם 3 נקודות ומאזן שערים 2:3 בתום שני משחקי ליגה (אחד חסר), עולים עם רוי ברנס (1, תלבושת ירוקה) בשער, טל לוי (24), תומר גבר (4), טום אחי מרדכי (12) ואיתמר אפרת (23) בהגנה, שי אייזן (6, קפטן), אילי טמם (18) ושביט מזל (70) בקישור, ואושר דוידה (80), דניאל קוניצקי (10) ואופק עובדיה (16) בחוד, ותוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) למרות נצחון שי אייזן בהגרלה.
האורחים, שבמקום הראשון בטבלת הליגה עם 6 נקודות ומאזן שערים 0:6 בתום שני משחקים, מוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-100 צופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 15:27 
⚽בדקה ה-25 נועם דיעי מעלה את הבאר שבעים ליתרון 0:1, והפועל בפיגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 15:29 
יתרון לא מוצדק יש לציין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 15:46 
מחצית מצוינת. שתי קבוצות טובות מאוד (הפועל מעט טובה יותר בעיני).
בהפועל בעיקר הרשימו עובדיה, דוידה ושביט מזל שיש לו טכניקה נהדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 16:00 
⚽בדקה ה-37 אושר דוידה משווה ל-1:1, לאחר שחוטף כדור מההגנה, ומפציץ אל תוך הפינה הימנית.
הפועל חוזרת למשחק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 16:00 
⏱המחצית הראשונה מסתיימת בתיקו 1:1 (אושר דוידה לזכות הפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
דוידה זה גרוזיני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 16:12 
הפועל מחמיצה בלי סוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 16:12 
כמה החטאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 16:13 
⏰המחצית השניה נפתחה ללא חילופים בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
מהרבע שעה במחצית שנייה אנחנו נראים נהדר והיינו צריכים לכבוש 2-3 שערים. כמה צפוי שנקבל גול.
דווקא שביט מזל שכתבתם פה שנראה טוב מאוד לא הרשים אותי, טכניקה נמוכה וקבלת החלטות רעה.

שוב אשאל, מה קרה עם השחקן הזר משנה שעברה אדג׳י? שוחרר?

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 15 ספטמבר 2018, 16:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 904 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: