teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
חוץ מזה, נראה לי שהסיפור האמיתי כאן זה דווקא הבחירה של הניו יורק טיימס לפרסם מאמר אנונימי כזה. ומה יהיה מחר? מאמר אנונימי שיגיב לו? ומאמר אנונימי שיגיב לתגובה?
גרוע
ברור, הסיפור האמיתי פה זה ההחלטה של העיתון, לא ההתפוררות של הדמוקרטיה החשובה בעולם.
תגיד, זה רפלקס בלתי נשלט אצלך לברוח מהנושא לדיון שיותר נוח לך בו?
מכיוון שאין שום התפוררות אלא בדיוק להיפך , מה שנשאר זה הסיפור עם המאמר האנונימי. שים לב גם לפרסומים בנושא בעקבות המאמר ולציוצים, רובם ככולם מתעסקים בהחלטת העיתון ובזהות הדמות האנונימית ולא בחרטוטים בגוף המאמר.
אני רואה שזה באמת בלתי נשלט, אבל אני רוצה בכל זאת להחזיר אותך לדיון ענייני, אם אצליח.
לגבי המודגש - אתה באמת חושב ככה? (אני לא מדבר רק על האונס שטראמפ מבצע בשיטת המשטר ובתרבות הפוליטית באמריקה, אני יודע שיש לך איזה כשל ביולוגי שלא מאפשר לך לקלוט את זה. מה שכתוב במאמר הזה באמת לא מפריע לך?)
א. מה שלא נשלט זה הנטייה שלך לרדת לפסים אישיים בכל דיון איזוטרי. לא, אין לי שום כשל ביולוגי שמונע ממני לקלוט דברים.
ב. מה שכתוב במאמר לא מפריע לי, פשוט מפני שאני לא מאמין לו. הטענות העולות במאמר אינן מתיישבות עם העובדה שטראמפ מורגל בכל חייו לקבל החלטות משמעותיות בתחום העסקי מידי יום וכנראה שגם די בהצלחה
ג. בכנות, מה שמעניין אותי יותר זה האינטרס הישראלי ולא האמריקני, כך ששגשוגה של ארה"ב אינה *בראש* העדיפויות שלי כיהודי ישראלי