redrony כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
redrony כתב:
עוד אשכול בכי על כמה שכולם שונאים אותנו ודופקים אותנו. איזה כיף.
ולגופו של עניין: ג'ימי טורק היה יושב באוסישקין קבוע בשנים שאני הייתי הולך לכדורסל , הוא אוהד הפועל שרוף.
אם אני הייתי יושב ומפרשן את הפועל, טורק היה נשמע לידי כמו פואד.
טורק הוא על תקן פרשן, לא אוהד ולכן אני בטוח שהוא עוד מרסן את עצמו. קבלו כבר את העובדה שהמועדון הזה הוא צל של האימפריה המפוארת שהוא פעם היה ומתי שהוא אמור לחזור להיות. אני מקווה
לך תבדוק את עצמך.
אם אין לך בעיה ללכלך על הקבוצה שלך מול כל העולם, אני בטוח שגם על המדינה שלך אתה מלכלך באותה צורה.
זה כאילו מגניב כזה לצאת על דבר שאתה מזוהה/קשור אליו, אבל זה רק כאילו.
יש הבדל גדול בין לבקר את הפועל (שזה דבר שכל אוהד עושה) לבין ללכלך עליה/לפזר ארס לכל עבר (בטח כשידוע שהפועל היא אחת השנואות בארץ והיא רק משתקמת אחרי פירוק).
אין לי ספק שהוא אוהד הפועל, אבל ברור שיש כאן משהו אישי שגורם לו ללכלך בצורה הזו, וזה לא מוסיף לו כבוד.
הופה הופה, איך הגעת למדינה עכשיו?
וכן, טורק רוצה להיות מגניב, אין לי ספק.
אני מניח שאם הפועל היו מועדון כדורגל מסודר, מתפקד עם קבוצת כדורגל מצליחה הוא לא היה אומר את הדברים האלו.
אני גם מניח (לא שמעתי את השידור הספציפי הזה) שחלק מהדברים שהוא אומר הם שטויות וזה כי הוא באמת פרשן כדורגל בינוני מינוס. אבל אין פרשן/שדר/שופט על הפלנטה שלאוהדי הפועל אין טענות כלפיהם. אני מניח של טורק יש אג׳נדה אישית ושהמצב כואב לו גם. פרשן כדורגל כמו רב הפרשנים פה. אבל אם אין לך ספק שהוא אוהד הפועל, אולי תשנה את טון הודעת הפתיחה שלך
קבוצה ומדינה זה שני דברים שאנשים משוייכים אליהם, אז מבחינתי זה דומה. אם "שוברים שתיקה" היו מלכלכים על צה"ל בגבולות מדינת ישראל, הכל היה בסדר. ברגע שהם יוצאים ללכלך בחו"ל זה כבר פסול. אגב, אני רואה דימיון רב בין הפועל לישראל (מבחינת שנאה עצמית, שנאה בכלל וכו'), אבל אולי זו רק שריטה שלי.
טוב, עזוב פוליטיקה, לענייננו - המצב של הפועל משול בעיניי לבן אדם שהתרסק כלכלית ופשט רגל, שעכשיו גר ברחוב ומנסה למצוא עבודה ולהשתקם איכשהו, ואז בא איזה בן אדם מסודר שרק מנסה להוריד אותו בקריאות "אתה חתיכת לא יוצלח" ו-"אפס, תראה מה נהיה ממך". זה אחד הדברים הכי מגעילים שאפשר לעשות, וזה מה שטורק עושה בעיניי. עלית ליגה לפני דקה וחצי, אחרי פירוק, והוא מצפה שנשחק כדורגל שהוא תאווה לעיניים? באיזה עולם הוא חי? מה זה נותן לו לזרוק רפש על הפועל מול כל המדינה?
שוב, זה שהוא פרשן גרוע לא נותן לו לגיטימציה ללכלך ככה, בטח לא על הקבוצה שהייתה הבית שלו. כשהוא ישנה את צורת הדיבור שלו על הקבוצה שלי לצורה עניינית ולא אישית, אני אחשוב על לשנות את הודעת הפתיחה שלי.
ואגב, יש כמה שדרים ופרשנים (שופטים? מי אוהב אותם בכלל?) שאין לי שום בעיה איתם. משדרים ומפרשנים בצורה עניינית ומקצועית, בלי שום אג'נדות שאמורות לעניין את הצופה בבית.