תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיזוק
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אני ציני. זה בשביל כל האנשים פה שמזיינים את המוח על התנהלות שפויה ואז מקללים בפורום את עידן כהן

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

יאללה ניצחת
תביא את המולטי מליארדר שיש לך לניסנובים ותסגרו את זה

כמה הם רוצים על הקבוצה?

בתכלס לא יודע..הם לא אמרו לי וגם לא שאלתי כי אין לי כסף לקנות..
אני יודע אבל ששנה שעברה הקבוצה לא עלתה כלום והמפרק ובית המשפט חיפשו רק למי לדחוף אותה..
לך יש אולי מולטי מליארדר לקנות?

אפשר להפסיק עם הסיפורי פוגי האלו ???
רמת הסיכון בקניה היתה גבוהה ועדיין גבוהה

אז בעצם הניסנובים קנו עסק בסיכום גבוהה?
עסק שיקר לכולנו ואנחנו באים אליהם בטענות?

הבהעיה לא הניסנובים ולא עידן כהן. אלא תרבות ניהול ותרבות דיון והאדה ברמה הנמוכה ביותר האפשרית.

ומבחינה יותר פרקטית. הבעיה לא הקסים הספורים והעידן כהנים.
הבעיה היא שלקבוצה יש 4 עוגנים מקצועיים (גם אם חלקם עקומים). דגני פצוע, דאמרי לא חד עדין גוטליב בסכסוך עם הקהל ורוגר מאכזב. הקבוצה בנויה על 4 אלו ואם הם לא יתפקדו בכמה הגבוהה ביותר אין לנו מה לחפש את הפליאוף העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 00:14 
אל דוד חמוד אין לך מה לחפש בפלייאוף העליון ועדיף גם לא להגיע לשם
מה שצריך זה להעביר עונה ועוד עונה ולהתפלל שמישהו חזק ירכוש אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
כדי להנצל מירידה הפועל חייבת פלייאוף עליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו 70 אלף דולר לחיזוק.
מניח שאולי הבעלים ישאלו את רפואה אם הוא רוצה להסתכן ולהשתמש בכסף לינואר עכשיו במקום בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 06:50 
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אני ציני. זה בשביל כל האנשים פה שמזיינים את המוח על התנהלות שפויה ואז מקללים בפורום את עידן כהן

יאללה ניצחת

כמה הם רוצים על הקבוצה?

אני יודע אבל ששנה שעברה הקבוצה לא עלתה כלום והמפרק ובית המשפט חיפשו רק למי לדחוף אותה..

כשמשהו על המדף לא צריך לשאול, המחיר ידוע.

אתה יודע מי לא מפרסם את המחיר? מישהו שבא לעשות משחקי מו"מ עם רוכש, אם יגיע.
טביב רצה, טביב פרסם מחיר. אחר כך גם מכר בפחות.
כל הכבוד להם 'שהצילו את הפועל',
אבל היום הקבוצה לא דורשת ניהול, היא דורשת פעולות מכירה. אין פעולות כאלה, אז הם צריכים לקבל מאיתנו יחס גרוע, בדיוק כמו מאמן שלא מצליח ושחקן שלא רץ על הדשא.
אבל אנחנו קייטנת כפיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 07:29 
הכ
פישונט כתב:
סימרוטיץ כתב:
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
[quote="Eros Ramazzotti"]

יאללה ניצחת

כמה הם רוצים על הקבוצה?

אפשר להפסיק עם הסיפורי פוגי האלו ???
רמת הסיכון בקניה היתה גבוהה ועדיין גבוהה

ועדיין הניסנובז, שכולנו מסכימים שאין להם זין ו/או גרוש לשים על הפועל, לקחו את המועדון ולא אף 'מיליונר' אחר[/quote]הם עשו את השיקולים שלהם
שלפי מה שאני רואה מאז, "הצלת" הפועל מבחינתם היה בונוס בלבד.
אני לא מרגיש שום צורך להתנהג אליהם בצורה אחרת.
להזכירך גם טביב "הציל" את הפועל פעם ובניגוד אליהם אפילו זכינו להצלחה.
וכמו בעידן הקודם גם כאן אם נחפור בתקציבים נגלה שהם לא שמו כסף מהכיס
הכל מגולגל אלינו

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 07:39 
NARKOTIKA כתב:

אבל היום הקבוצה לא דורשת ניהול, היא דורשת פעולות מכירה. אין פעולות כאלה, אז הם צריכים לקבל מאיתנו יחס גרוע, בדיוק כמו מאמן שלא מצליח ושחקן שלא רץ על הדשא.
אבל אנחנו קייטנת כפיים.

תסלח לי, אבל אתה מטיל עליהם "חובת עשה" שהם ממש לא חייבים בה. הם מבחינתם לא חייבים לבצע "פעולות מכירה".
המועדון שלהם והם קנו אותו כדין.
אתה רוצה? תביא קונה שיכריז שהוא רוצה לקנות, ואז אם הם לא יימכרו/ יעשו הצגות אפשר יהיה לומר שזו אשמתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 07:49 
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:

אבל אנחנו קייטנת כפיים.

תסלח לי, אבל אתה מטיל עליהם "חובת עשה" שהם ממש לא חייבים בה. הם מבחינתם לא חייבים לבצע "פעולות מכירה".
המועדון שלהם והם קנו אותו כדין.
אתה רוצה? תביא קונה שיכריז שהוא רוצה לקנות, ואז אם הם לא יימכרו/ יעשו הצגות אפשר יהיה לומר שזו אשמתם.

מה הקשר חובה? מה אני תבעתי אותם בבית משפט? קראת מה כתבתי בכלל?
הנה גנון:
אני אוהד של המועדון שם הבעלים שלו. אין עליי שום חובה לתמוך בהם, לקנות מנוי, או לעודד אותם כשאני פוגש אותם באצטדיון. מקווה שככל שהעונה תתקדם, יהיו עוד אנשים שיפנימו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 08:14 
מסכים עם נרקוטיקה.
כל הטענות על קמצנות מגוחכות לחלוטין. אנשים שלא שמים 1000 שקל בשנה על הקבוצה קוראים לאנשים קמצנים כי הם לא זורקים עוד 2 מיליון.
הטענה היחידה שלנו כלפיהם צריכה להיות בנוגע למכירה של הקבוצה. אתם לא רוצים/יכולים להשקיע את הכספים שמועדון כמו הפועל תל אביב דורש? אדרבא, תחפשו רוכש חלופי. שם האנרגיות שלנו כקהל צריכות להיות מושקעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
הם (הניסנובס) אמרו משהו שהוא כעקרון נכון - לא נמכור את המועדון לאנשים שהם ברמה כלכלית שלנו, אלא רק למישהו שיכול לשים הרבה כסף בהפועל.

מבחינתנו האוהדים, באם יש להם לשים עוד 2-3 מיליון שקל בעונה, או שאין להם, אנחנו צריכים לדרוש את המקסימום ולא להתחשב ביש להם או אין להם.
יש להם מועדון שהוא לא הפועל רעננה, או בני יהודה והם צריכים לקחת זאת בחשבון. לא מתפקידי כאוהד, לחסוך להם בדרישה לסגל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 08:31 
הוקיץ' כתב:
מסכים עם נרקוטיקה.
כל הטענות על קמצנות מגוחכות לחלוטין. אנשים שלא שמים 1000 שקל בשנה על הקבוצה קוראים לאנשים קמצנים כי הם לא זורקים עוד 2 מיליון.
הטענה היחידה שלנו כלפיהם צריכה להיות בנוגע למכירה של הקבוצה. אתם לא רוצים/יכולים להשקיע את הכספים שמועדון כמו הפועל תל אביב דורש? אדרבא, תחפשו רוכש חלופי. שם האנרגיות שלנו כקהל צריכות להיות מושקעות.

בפעם האחרונה שהאנרגיות שלנו היו מושקעות בלהחליף בעלים זה לא ממש הצליח, אתה לא חושב?
מועדון הפועל ת"א פורק מקצועית וכלכלית ע"י שני בעלי בית קודמים שזכו לתמיכה רבה ע"י חלק גדול מהקהל (כולל פה בפורום). המועדון עמד למכירה בחינם לפני כשנה וחצי כשהרוכש היה אמור לקחת על עצמו רק את החובות ולהעמיד תקציב.
מי שלקח על עצמו את המועדון אלה הניסנובים. הם לקחו על עצמם את הסיכויים והסיכונים. קיבלו מועדון גמור, השקיעו מה שהשקיעו (אין לי מושג כמה כסף בפועל הם שמו), החזירו את המועדון לליגה הראשונה ונתנו לו איזשהי יציבות ביחס למה שהיה קודם.
עכשיו אתה בא ואומר להם "תחפשו רוכש".
הם לא חייבים לחפש רוכש. למעשה הם לא חייבים לך כלום. אתה רוצה, תמצא רוכש ותפנה אותו אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
"לא חייבים לך כלום" זה יכול להיות בסדר. זה בערך כמו שבעל מסעדה יגיד שהוא לא חייב כלום לסועדים כי זאת המסעדה שלו. בסדר. זכותו ואולי המסעדה שלו גם לא ממש תתרומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 08:47 
"לא חובה"
"לא חייבים לך"

כמו לדבר עם קיר.
מקווה בשבילך שלא ניהלת עסק אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 08:47 
dino כתב:
הם (הניסנובס) אמרו משהו שהוא כעקרון נכון - לא נמכור את המועדון לאנשים שהם ברמה כלכלית שלנו, אלא רק למישהו שיכול לשים הרבה כסף בהפועל.

מבחינתנו האוהדים, באם יש להם לשים עוד 2-3 מיליון שקל בעונה, או שאין להם, אנחנו צריכים לדרוש את המקסימום ולא להתחשב ביש להם או אין להם.
יש להם מועדון שהוא לא הפועל רעננה, או בני יהודה והם צריכים לקחת זאת בחשבון. לא מתפקידי כאוהד, לחסוך להם בדרישה לסגל טוב.

הם ימכרו לכל מי שישלוף להם צ'ק יפה.
גם טביב פלט את השטות הזו אחרי שמכר את בית"ר. סתם קלישאה, בסופו של יום הכסף מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
dino כתב:

הם ימכרו לכל מי שישלוף להם צ'ק יפה.
גם טביב פלט את השטות הזו אחרי שמכר את בית"ר. סתם קלישאה, בסופו של יום הכסף מדבר.

ברור שזה המצב.

אם מיהו רוצה מחיר אז 24 מליון שקל והקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 09:08 
pogi כתב:
הוקיץ' כתב:
מסכים עם נרקוטיקה.

בפעם האחרונה שהאנרגיות שלנו היו מושקעות בלהחליף בעלים זה לא ממש הצליח, אתה לא חושב?
מועדון הפועל ת"א פורק מקצועית וכלכלית ע"י שני בעלי בית קודמים שזכו לתמיכה רבה ע"י חלק גדול מהקהל (כולל פה בפורום). המועדון עמד למכירה בחינם לפני כשנה וחצי כשהרוכש היה אמור לקחת על עצמו רק את החובות ולהעמיד תקציב.
מי שלקח על עצמו את המועדון אלה הניסנובים. הם לקחו על עצמם את הסיכויים והסיכונים. קיבלו מועדון גמור, השקיעו מה שהשקיעו (אין לי מושג כמה כסף בפועל הם שמו), החזירו את המועדון לליגה הראשונה ונתנו לו איזשהי יציבות ביחס למה שהיה קודם.
עכשיו אתה בא ואומר להם "תחפשו רוכש".
הם לא חייבים לחפש רוכש. למעשה הם לא חייבים לך כלום. אתה רוצה, תמצא רוכש ותפנה אותו אליהם.

אבל הם גם לא יהיו חייבים למכור את זה לרוכש שתביא להם. למעשה הם גם לא חייבים להביא שחקנים לקבוצה.
בוא נרד מהסמנטיקה, הם חייבים! לעשות מה שטוב למועדון ואם זה לא האינטרס הראשון אין להם מה להיות פה. אני לא אומר שזה המצב, אבל הם כן "חייבים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 09:17 
גם לא הבנתי מה הטענות לכבירי, הוא לא היה חייב לנו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 10:56 
בחזרה לנושא האשכול, עצוב שרק אחרי הפסד מביך לחדרה ואחרי ההתפרקות במחצית השנייה בדרבי רואים שוב כותרות שרפואה רוצה גם קשר ולא רק מגן ימני.
כל מי שראה את הקבוצה הזו מהיום הראשון ידע שזה המינימום חיזוק שצריך וגם היכולת הטובה בגביע הטוטו לא הסתירה את זה.
אפשר כבר לומר שהקבוצה נבנתה בצורה מוזרה - בלם זר לספסל זה מיותר וטיפשי (ואתמול ירין פרץ הוכיח למה), מוליץ' אם לא יצליחו למצוא לו מקום בהרכב לא ברור למה צריך היה להחתים אותו לספסל (בתור אחד מה5 זרים שלנו) ושני הזרים שלנו שכן פותחים נראה שהם מתאימים את עצמם לרמה הנמוכה ולא מצליחים למשוך קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 11:18 
חיזוק הוא הכרחי אבל גם אם יגיע חיזוק, יש עוד המון דברים לעשות כדי לחזק את הקבוצה
נתחיל מהבסיס - כושר, פסיכולוגים, עבודה טקטית
אנשים דיברו פה על פלייאוף עליון, אני מקווה שהבנתם איפה אנחנו נמצאים
גביע הטוטו זה הדבר הכי גרוע שקרה לנו
כבר אז אמרתי את זה, הכדורגל שהצגנו שם היה מקרי ולא מייצג
פסים על 40-30 מטר מההגנה להתקפה, זה לא עובד באמת
אין קישור, הגנה לא מתואמת והתקפה כמו כל הקבוצה - בלי כושר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 12:22 
יש הרבה בעיות בקבוצה הזאת. השוער חלש, פליימייקר לא מספיק טוב והמגנים בינוניים במקרה הטוב (פירסמן) ופחות מכך במקרה הרע (כהן).
ועדיין, הבעיה הכי אקוטית היא במרכז השדה. אין אף שחקן שמסוגל לקחת כדור מהבלמים ולהעביר אותו קדימה. אין יותר דחוף מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 13:11 
אתמול שיחקנו בלי שני שחקנים חשובים מאוד למערך שלנו.
הפועל הייתה נוראית אתמול אבל אני לא חושב שזה מייצג את היכולת שלנו(גם הדרבי לא עזר)
כשדגני ועאבד יחזרו נראה יותר טוב.
שימו לב שההגנה שלנו נראית פחות טוב בגלל הפציעה של הבלם החשוב שלנו.
החיזוק עדיין חייב להיות בקישור המרכזי, הכי דחוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 14:57 
אמרתי מיליון פעם ואומר זאת שוב: אף רוכש לא יתקרב למועדון הזה כל עוד החובות הבינלאומיים קיימים. זה עניין של עשרות מיליוני שקלים, לא צחוק בכלל.
עוד כמה עונות "שפויות" זה אמור לקחת עד שייסגר לגמרי?

בצד המקצועי:
בלי שוער טוב, מגן ימני, קשר 50/50 ופליימייקר - זו תהיה עונת פלייאוף תחתון עם התקפי לב בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 16:08 
עד המ!!ת הפועל כתב:
אמרתי מיליון פעם ואומר זאת שוב: אף רוכש לא יתקרב למועדון הזה כל עוד החובות הבינלאומיים קיימים. זה עניין של עשרות מיליוני שקלים, לא צחוק בכלל.

בצד המקצועי:
בלי שוער טוב, מגן ימני, קשר 50/50 ופליימייקר - זו תהיה עונת פלייאוף תחתון עם התקפי לב בסוף.
אז למה ניסנוב כן לקחו את הקבוצה למרות כל החובות? מה ההבדל?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 16:14 
נראה לי שההבדל העיקרי הוא שהניסנובים לקחו את הקבוצה בתור תחביב/פלטפורמה ללא שום כוונה להתמודד עם החובות המדוברים. הם מעבירים את הזמן עד שהגוף האירופי הרלוונטי יבוא לדפוק בדלת.
בעלים רציני עם תכניות ארוכות טווח לגבי הקבוצה מן הסתם לא מעוניין בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 16:33 
לא צריך להיות קשר לחובות.
בעלים שיבוא יעשה בדיקה של החובות ויבין מה הסיכון פה. זה אולי יכול להשפיע על מחיר שהוא יציע על הקבוצה ואולי על התקציב , כי זה חלק מהעניין.
אני בטוח שאפשר לטפל בחובות האלה ולהגיע להסכמות/פריסה. בסך הכל זה גם אינטרס של הנושים לקבל כסף ולא לגרום לפירוק של הקבוצה.
ובכלל אם יבוא מישהו בסדר גודל של שחר, גולדאהר או אלונה אז זה בכלל לא צריך להיות שיקול. אנשים בלי כיס עמוק זה אולי ירתיע, אבל גם אין להם מה להתקרב להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 16:37 
עד המ!!ת הפועל כתב:

בצד המקצועי:

החובות מגודרים בכ-35 מיליון שקל לפי מה שאני זוכר, בכל כלי תקשורת מצהירים כי אם יבוא רוכש הוא לא ישלם על הקבוצה
חוגג עכשיו שילם על ביתר סכום כמעט זהה וזה קרה תוך בערך חודש של חיפוש רוכשים
אל תאכלו את השיט הזה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 18:47 
zapta כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

בצד המקצועי:

החובות מגודרים בכ-35 מיליון שקל לפי מה שאני זוכר, בכל כלי תקשורת מצהירים כי אם יבוא רוכש הוא לא ישלם על הקבוצה

החובות הללו הן קשקוש 35 מיליון על מה למה ואיך וגם אם זה נכון
מגיעים לפשרה משלמים הרבה הרבה פחות מזה ומקזזים מסכום המכירה
את ביתר מכרו תוך שבוע עם כל קופות השרצים של טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 18:52 
איל כתב:
zapta כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

בצד המקצועי:

חכה
חוגג חגג מהר מידי
הוא עוד יתקל בכל הגרעונות תביעות וחובות
שיגיעו כמיטב הטביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 18:59 
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

בצד המקצועי:
אז למה ניסנוב כן לקחו את הקבוצה למרות כל החובות? מה ההבדל?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

את זה אתה צריך לשאול אותם.
או שהם אמרו לעצמם "יאללה בואו קודם כל נציל את הפועל וכשנגיע לגשר נתמודד", או שבאמת יש להם תכנית כלשהי להסדיר את החובות האלה.
הבעיה היא שזה לוקח הרבה זמן, ובזמן הזה אנחנו נהיים פחות ופחות רלוונטיים. מחר בבוקר פיפא יכולה להודיע שהפועל מורדת לליגה ג', ואז לך תדבר ללמפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 19:12 
סימרוטיץ כתב:
איל כתב:
zapta כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

בצד המקצועי:

חכה
חוגג חגג מהר מידי
הוא עוד יתקל בכל הגרעונות תביעות וחובות
שיגיעו כמיטב הטביב

טביב אולי הכניס את הפועל לחובות אבל הריסוק האמיתי הגיע עם רמון וכבירי
ביתר עוד השנה מסיימת את כל הסאגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: