תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 20:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרבי גביע השוקו יום ראשון שעה 21:00
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 10:08 
טכנית לארז כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אותי מעצבן שדווקא בדרבים אנחנו מתפרקים. זה קורה יותר מדי.
מאז שהם "עלו על הגל", הם הספיקו לתת לנו שלוש רביעיות (4-0, 4-2, 4-1) וחמישיה. לא זכור לי שקיבלנו תוצאות כאלה מקבוצות אחרות.
זה מזכיר את התקופה ההיא (2008-2012) שכל דרבי היינו מנצחים בלי קשר ליכולת של מכבי. זה עניין מנטלי שצריך לטפל בו.

ההבדל הוא שבשנים 2007-2012 היינו מנצחים כל דרבי עם אותו תקציב של מכבי פחות או יותר, לא כשאנחנו 150 מליון והם בקושי 30.

אין באמת איזשהו דמיון בין שתי התקופות.

בטח שלא היו כאלה פערים בתקציב בינינו, אבל למיטב זכרוני למכבי כמעט תמיד יש תקציב גדול משל הפועל.
יש דרך לבדוק תקציבי קבוצות לפי שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 10:14 
עד המ!!ת הפועל כתב:
טכנית לארז כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אותי מעצבן שדווקא בדרבים אנחנו מתפרקים. זה קורה יותר מדי.
מאז שהם "עלו על הגל", הם הספיקו לתת לנו שלוש רביעיות (4-0, 4-2, 4-1) וחמישיה. לא זכור לי שקיבלנו תוצאות כאלה מקבוצות אחרות.
זה מזכיר את התקופה ההיא (2008-2012) שכל דרבי היינו מנצחים בלי קשר ליכולת של מכבי. זה עניין מנטלי שצריך לטפל בו.

ההבדל הוא שבשנים 2007-2012 היינו מנצחים כל דרבי עם אותו תקציב של מכבי פחות או יותר, לא כשאנחנו 150 מליון והם בקושי 30.

אין באמת איזשהו דמיון בין שתי התקופות.

בטח שלא היו כאלה פערים בתקציב בינינו, אבל למיטב זכרוני למכבי כמעט תמיד יש תקציב גדול משל הפועל.
יש דרך לבדוק תקציבי קבוצות לפי שנים?

בהתחלה של מיצי עוד המשכנו לנצח אותם כשהיה להם כל מיני ניבאלדו, עומר ורד ואלי זיזוב וכאלה, אבל לפני כן (עונת 06/07-09/10) היינו מנצחים אותם עם תקציב בסדר גודל שלהם.
בטח שלהם היה גבוה משלנו אבל לא ברמות שאפילו קרובות למה שיש היום.

באותו כסף הם לא נצחו דרבי 4 שנים, בקיצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 10:23 
בכל מקרה, כשדיברתי על התקופה ההיא, פחות התכוונתי לכסף.
כשמכבי היו עולים לדרבי הם היו יודעים שהם הולכים להפסיד, בערך כמו מה שקורה היום (וזה עם תקציבים באותו סדר גודל, כמו שאמרת).
מאז הניצחון האחרון שלנו עליהם (לפני 4 שנים, עם עומר ודגני), אני לא זוכר ששיחקנו נגדם כדורגל. תמיד נראינו מפוחדים עם תחושה של תבוסה באוויר.
את זה חייבים לשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 10:45 
עד המ!!ת הפועל כתב:
כשמכבי היו עולים לדרבי הם היו יודעים שהם הולכים להפסיד, בערך כמו מה שקורה היום (וזה עם תקציבים באותו סדר גודל, כמו שאמרת).
מאז הניצחון האחרון שלנו עליהם (לפני 4 שנים, עם עומר ודגני), אני לא זוכר ששיחקנו נגדם כדורגל. תמיד נראינו מפוחדים עם תחושה של תבוסה באוויר.
את זה חייבים לשנות.

זה לא הם, זה אנחנו
הפועל זוועה כבר כמה שנים טובות, אם יש קבוצה שעולה עם מוטיבציה להביס את הפועל, היא תעשה את זה
הם קבוצה בסדר, לא יותר מזה
ברמה של החזקות בישראל הם לא משתוות לקבוצה דל הדאבל או חיפה של אותם שנים ועוד קבוצות גדולות שעשו משהו בכדורגל שלנו
מבחינתי צריך לעלות לשבור להם את הרגליים כל משחק, לשחק כמו אתלטיקו
זאת הדרך לנצח את הבני שרמוטות האלו
עד שיבוא רוכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 10:50 
להם באמת לא הייתה סיבה לבוא לכל דרבי בידיעה שהם הולכים להפסיד כי בתכלס לא היו הבדלים משמעותיים בסגלים (לכאן או לכאן), אבל זה רק מעצים את ההישג הבלתי נתפס של התקופה ההיא (הם נצחו דרבי אחד בודד מתוך 16).
לנו כרגע ברור שיש סיבה לבוא בחששות לדרבי.

כשהם באו לחגוג אליפות בדרבי וניצחנו זו הייתה הפעם האחרונה (אולי עד העונה הנוכחית) שבה הייתה לנו קבוצה טובה.

"לא זוכר ששיחקנו נגדם כדורגל" זו בעיקר קלשיאה בעיני. קשה "לשחק כדורגל" כשאתה פחות טוב משמעותית מהיריב שלך.

כשתהיה לנו קבוצה טובה באמת (כזו שיכולה להתמודד עם 120 מליון שקל תקציב) אז גם נשחק כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 21:53 
zapta כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
את זה חייבים לשנות.

זה לא הם, זה אנחנו
הפועל זוועה כבר כמה שנים טובות, אם יש קבוצה שעולה עם מוטיבציה להביס את הפועל, היא תעשה את זה
ברמה של החזקות בישראל הם לא משתוות לקבוצה דל הדאבל או חיפה של אותם שנים ועוד קבוצות גדולות שעשו משהו בכדורגל שלנו
עד שיבוא רוכש

היום הם קבוצה בסדר. בשנתיים האחרונות הם קבוצה בסדר. לפני זה הם היו רוצחים.
גם כשהם "רק בסדר" זה מספיק להם כדי לדחוף לנו חמישיה ורביעיה (אתמול). זה מה שמעצבן אותי.

טכנית לארז כתב:
כשתהיה לנו קבוצה טובה באמת (כזו שיכולה להתמודד עם 120 מליון שקל תקציב) אז גם נשחק כדורגל.

לכל הליגה יש תקציב קטן מזה של מכבי.
מכבי חיפה מדי פעם מפתיעה אותם.
הפועל חיפה, נתניה וביטר הוכיחו כבר שעם תקציב דומה לשלנו אפשר לנצח אותם, ובטח שלא להתבזות מולם.
מקווה שגם אנחנו נגיע לזה מתישהו בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
נקודה חיובית היא שיש לנו ילדים שלא יקבלו שוק דרבי בפעם הראשונה בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 22:56 
עד המ!!ת הפועל כתב:
zapta כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
את זה חייבים לשנות.

זה לא הם, זה אנחנו
עד שיבוא רוכש

היום הם קבוצה בסדר. בשנתיים האחרונות הם קבוצה בסדר. לפני זה הם היו רוצחים.
גם כשהם "רק בסדר" זה מספיק להם כדי לדחוף לנו חמישיה ורביעיה (אתמול). זה מה שמעצבן אותי.

טכנית לארז כתב:

לכל הליגה יש תקציב קטן מזה של מכבי.
מכבי חיפה מדי פעם מפתיעה אותם.
הפועל חיפה, נתניה וביטר הוכיחו כבר שעם תקציב דומה לשלנו אפשר לנצח אותם, ובטח שלא להתבזות מולם.
מקווה שגם אנחנו נגיע לזה מתישהו בקרוב.

חיפה זו דוגמא? הם עם תקציב של איזה 80 מליון. באמת כל הכבוד שמדי פעם הם נותנים פייט.
הפועל חיפה רק שנה שעברה הפסידה להם 4-0 וגם ביתר הפסידו להם לא מעט.
בנוסף, דרבי מן הסתם זה משחק שונה מאשר משחק ליגה נגד נתניה או בני יהודה.

אם אתה רוצה להרגיש טוב אז שוינפלד השרברב לקח להם אליפות ב15/16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
את זה חייבים לשנות.
ביז'ו שינה את זה עם אחד אפס קטן
מתישהו יחזור לנו הביז'ו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: