תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 904 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 31  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער עונת 2018/19
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2018, 09:52 
⚽בדקה ה-16 שביט מזל מעלה את הפועל ליתרון של 0:1, לאחר שמקבל בישול רוחב קצר ושטוח מאופק עובדיה מצד ימין של הרחבה, וממרכז הרחבה מטעה את השוער, ומשחיל בחצי גובה אל תוך פינת ימין!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2018, 10:06 
⚽בדקה ה-33 שחקן האורחים, אורי עמר, נוגח מתוך תיבת החמש את שער השוויון. 1:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2018, 10:29 
⏱המחצית הראשונה מסתיימת בתיקו 1:1 (שביט מזל לזכות הפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2018, 10:35 
⏰המחצית השניה נפתחה עם שלושה חילופים בהפועל:
בן אטיאס נכנס לשער במקום רוי ברנס,
ניל יוסף לקישור במקום דניאל בריזל,
ואושר דוידה (25) לחוד במקום עדן סילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2018, 10:39 
⚽בדקה ה-47 המחליף, ניל יוסף, מחזיר את הפועל ליתרון, לאחר שמקבל בישול עומק שטוח באגף שמאל מאיתמר אפרת, חודר לרחבה, ומקודקוד שמאל של תיבת החמש מגלגל שטוח אל תוך פינת ימין, 1:2 אדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2018, 10:43 
⚽בחלוף שתי דקות נוספות (49) הפועל זוכה לפנדל, לאחר שהוכשל שביט מזל ברחבה ע"י השוער, ושי אייזן השחיל את בעיטת העונשין שטוח וחזק אל תוך פינת ימין, כשהשוער זינק שמאלה.
1:3 אדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2018, 10:47 
⚽בדקה ה-60 סימון האורח מצמק את התוצאה ל-3:2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2018, 10:59 
בדקה ה-61 שמונה חילופים נוספים בהפועל:
ניב פליטר (28), אפק בריל (77), סתיו לוסקי (20), אביב צדוק (17), עמית מאיר (29), אליהו אדמה (19), הלאל יוניס (96) ושניר הנבחן (29) נכנסו במקום שמונת הפותחים שטרם הוחלפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2018, 11:02 
❌⚽❌בדקה ה-65 אשדוד זוכה לפנדל לאחר הכשלה בתוך קודקוד שמאל של הרחבה, ובן אטיאס הודף אותו לקורה השמאלית, וההגנה מרחיקה.
עדיין 2:3 אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2018, 11:22 
⚽בדקה ה-90 אליהו אדמה חוטף כדור מההגנה של אשדוד, ומפציץ מקו ה-16 אל תוך חיבור ימין, 2:4 אדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2018, 11:50 
בסיום משחק ההכנה האחרון לעונה מנצחת קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, 2:4 את מ.ס אשדוד, משערים שכבשו שביט מזל (16'. בישל: אופק עובדיה), ניל יוסף (47'. בישל: איתמר אפרת), שי אייזן (49' בפנדל) ואליהו אדמה (90').
שיחקו: רוי ברנס (46 - בן אטיאס), טל לוי (61 - ניב פליטר), תומר גבר (61 - אפק בריל), טום אחי מרדכי (61 - סתיו לוסקי), איתמר אפרת (61 - אביב צדוק); דניאל בריזל (46 - ניל יוסף⚽), שי אייזן⚽(61 - עמית מאיר), אילי טמם (61 - אליהו אדמה⚽); עדן סילם (46 - אושר דוידה), שביט מזל⚽(61 - הלאל יוניס) ואפק עובדיה (61 - שניר הנבחן).
צפו: 60 בחודורוב.
בשבת הבאה (25 בחודש) תפתח הקבוצה את ליגת העל לנוער במשחק ביתי נגד בית"ר טוברוק במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, במסגרת המחזור הראשון.
שעה תפורסם בהמשך השבוע.

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 18 אוגוסט 2018, 16:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחלקת הנוער עונת 2018/19
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2018, 11:56 
הקבוצה נראת טוב, שלושה שערים הגיעו מלחץ על ההגנה (ושוער חלש), חבל שלא עושים את זה יותר. דווקא המשחק העומד פחות יעיל והפועל לא הגיעה להרבה מצבים.
אורי אוזן עדיין עושה הרבה ניסויים, אולי בגלל שהרבה שחקנים מתאמנים עם הבוגרים. שי אייזן פתח בקישור האחורי ונראה בולדוג אמיתי עם תיקולים חזקים. אליהו אדמה עם שער העונה ובכלל נראה טוב במעט דקות שקיבל (הבנתי שהוא קצת פצוע).
שבת הבאה מול טוברוק בבוקר המשחק של הבוגרים כך שההרכב יהיה חסר - בהצלחה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2018, 14:25 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: מארחים את טוברוק בפתיחת הליגה*

את עונת 2018/2019 בליגת העל לנוער תחל קבוצת הפועל ת"א ניסנוב במשחק ביתי מול העולה החדשה, בית"ר נס טוברוק, במסגרת המחזור הראשון, שיחל בשעה 10:30 בבוקר שבת (ה-25 בחודש), ויערך במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו).
לאחר עונה מאכזבת, שבה סיימו רק במקום ה-11 בטבלה עם 35 נקודות ומאזן שערים 47:46 בתום 30 מחזורים תחת המאמן היוצא (עומר פרץ), ינסו חניכיו של אורי אוזן, המאמן החדש (עוזרו: תומר פינקלשטיין), במשחק הליגה הראשון שלהם תחת הדרכתו, לאחר שבמשחקי ההכנה השיגו 5 נצחונות (כולל 1:4 על הבוגרים של הכח ר"ג, 0:2 על נבחרת הנערים ו-0:1 על לוקומוטיב סופיה במחנה האימונים בבולגריה), 2 תיקו ו-2 הפסדים (כולל 3:2 למכ' חיפה במחנה האימונים בבולגריה), כששביט מזל כובש בהם 4 שערים בסה"כ, אליהו אדמה 3 ודניאל קוניצקי 2.
הראשון הוא מלך השערים בעונה החולפת של קבוצת נערים א' שלנו, מחזיקת גביע המדינה ע"ש חיים הברפלד ז"ל, שבנוסף לשער הגביע (ועוד שני שערים שכבש באותו מפעל) כבש עוד 19 שערי ליגה. העונה הוא אמור לבלוט גם בקבוצת הנוער יחד עם יתר העולים מאותה קבוצה, וכמו גם ירדן סידי, שחזר מהשאלה, וכן ממבחנים מוצלחים בקבוצת חטאפה הספרדית, ויהיה בסגל למשחק, כשעליו להסדיר את ענייני הצבא, אם יחליט לחזור לחטאפה בחורף.
היריבה מטוברוק חזרה די בקלות לליגת העל לנוער, לאחר עונה אחת בלבד בליגה הלאומית, כשעלתה מהמקום הראשון בטבלת מחוז הצפון, ללא הפסדים ועם 70 נקודות (19:80 במאזן השערים) בתום 26 משחקי ליגה. נתנאל מוריס, אקס הפועל, היה הכובש המצטיין שלה עם 14 שערי ליגה (16 בסה"כ, כולל גביע).
המפגש האחרון בין הקבוצות התקיים ב-22 באפריל 2017 במסגרת ליגת העל, והסתיים בתוצאת תיקו 3:3 במגרש בטוברוק, כשדניאל קוניצקי ועלי אלעוברה (שני שחקני הקבוצה בהווה) נמנו בין הכובשים האדומים.
גם בסיבוב הראשון של אותה עונה כבשו האדומים שלישיה, כשהמשחק בחודורוב הסתיים בנצחון 0:3.

במשחק נוסף, שיפתח את סוף השבוע, תפתח מחר (יום שישי, ה-24 בחודש) גם קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, את עונתה, כשתארח גם היא באותו המגרש (וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב) את אותה יריבה מקבילה, בית"ר טוברוק, גם כן במחזור הראשון של הליגה הבכירה, שיחל כבר בשעה 08:30 בבוקר.
חניכיו החדשים של יוסי בילו (שזכה עם קודמיהם, שעלו לנוער, בגביע המדינה ע"ש חיים הברפלד ז"ל, כשסיימו עונה טובה במקום השלישי בטבלת הליגה), ינסו להשתפר מהעונה הבינונית בנערים ב', משם עלו.

בהצלחה לשתי קבוצות דור העתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2018, 09:27 
עונת 2018/2019 במחלקת הנוער האדומה נפתחת ברגל ימין, עם נצחון 1:4 של קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, על בית"ר טוברוק במסגרת המחזור הראשון, לאחר שעילי קריספי ואסף מארי העלו ל-0:2, האורחים צימקו לפני סיום המחצית הראשונה, ונתן שמסיאב ויוסף כחל חתמו את התוצאה במחצית השניה.
הנצחון מציב את הקבוצה בראשות הטבלה עם 3 נקודות בתום משחק אחד, כשלמעשה היה זה המשחק היחיד ששוחק היום, ובשבוע הבא תצא הקבוצה למשחק חוץ אצל קרית שמונה במטרה להמשיך במומנטום גם במחזור השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 09:36 
בוקר טוב ממתחם חודורוב, כאן יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (בחולצות אדומות, ומכנסיים וגרביים לבנים), נגד בית"ר טוברוק (בצהוב מלא) במסגרת המחזור הראשון והפותח של הליגה לעונת 2018/2019.
החניכים של אורי אוזן (ועוזרו, תומר פינקלשטיין) עולים עם רוי ברנס (1) בשער, טל לוי (24), תומר גבר (4), טום אחי מרדכי (12) ועלי אלעוברה (11) בהגנה, שי אייזן (6, קפטן), עמית מאיר (29), אושר דוידה (80), ירדן סידי (7) ואופק עובדיה (16) בקישור, ושביט מזל (70) בחוד, תוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) למרות נצחון שי אייזן בהגרלה.
האורחים מוציאים את המשחק לדרך לעיני כ-140 צופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 10:11 
⚽בדקה ה-36 ארי יצחק מעלה את טוברוק ליתרון, כשמתוך הרחבה מגלגל אל תוך הפינה השמאלית (ימנית של רוי ברנס, שהציל כמה כדורים מסוכנים לפני).הפועל בפיגור 1:0.
⚽לא חולפת דקה (37), ודור ברנדווין מכפיל את היתרון הצהוב, כשמזווית קשה בצד שמאל של הרחבה בועט בחצי גובה לרשת.
הפועל בפיגור 2:0.

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 25 אוגוסט 2018, 14:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
טוברוק נחשבים טובים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 10:25 
⏱מחצית ראשונה חלשה מסתיימת בפיגור 2:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 10:26 
dino כתב:
טוברוק נחשבים טובים?

רק עלו מליגת המשנה, אך לצערי עושים מה שהם רוצים על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 10:38 
⏰הפועל פותחת את המחצית השניה עם שלושה חילופים ראשונים:
איתמר אפרת (23) נכנס במקום עלי אלעוברה,
אילי טמם (18) נכנס במקום ירדן סידי,
ואליהו אדמה (19) נכנס במקום עמית מאיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 10:43 
חילוף רביעי בהפועל בדקה ה-55:
דניאל קוניצקי (10) נכנס במקום אופק עובדיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 10:55 
⚽בדקה ה-65 שביט מזל מצמק ל-2:1 בנגיחה ממרכז קו החמש, לאחר בישול רוחב ארוך מאגף ימין, שהרים לו אושר דוידה.
הפועל חוזרת למשחק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 11:15 
חילוף חמישי ואחרון בהפועל בדקה ה-86:
ניל יוסף (27) נכנס במקום תומר גבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 11:21 
⁦4⃣⁩ דקות תוספת זמן לסיום המשחק,
הפועל עוד בפיגור 2:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 11:43 
❌⚽❌שער שוויון אדום של שביט מזל בדקת הסיום נפסל בטענת נבדל, והפועל פותחת את הליגה בהפסד 2:1 למרות שער מצמק של שביט מזל מבישול של אושר דוידה במחצית השניה.
בשבוע הבא נצא למשחק חוץ אצל הפ' רעננה.
שעה תפורסם לקראתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 14:01 
תודה על העדכונים, אורביט. תגיד, יש כבר לוח משחקים של הנוער איפהשהו?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 14:25 
כפיר אדום כתב:
תודה על העדכונים, אורביט. תגיד, יש כבר לוח משחקים של הנוער איפהשהו?

פירסמתי באשכול הקודם (של אשתקד) את כולו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 14:31 
איזה מזל נאחס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2018, 16:04 
מאכזב :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2018, 12:35 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: המשך פתיחות עונה*

לאחר ההפסד המאכזב (2:1 לעולה החדשה, בית"ר טוברוק, למרות שער של שביט מזל) במחזור הפתיחה, תארח השבת (1 בספטמבר) קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, את הפ' רעננה למשחק בית נוסף (הביתיות הוחלפה, כי המגרש ברעננה טרם אושר) במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל אביב-יפו), שיחל כבר בשעה 10:00 בבוקר במסגרת המחזור השני בליגה.
החניכים של אורי אוזן יגיעו אליו, כמובן, עם 0 נקודות ומאזן שערים 2:1, כשהם במקום ה-11 בטבלת הליגה לאחר משחק אחד.
האורחים ממוקמים 3-2 מקומות מעל עם נקודה אחת יותר בתום מחזור אחד, לאחר שעשו תיקו 1:1 בחוץ עם קרית שמונה, משער שכבש רועי לוי, אותו שחקן שהבקיע פעמיים צמד שערים בשני המפגשים מול קבוצתנו בעונה שעברה.
במפגש האחרון, במסגרת הסיבוב השני בליגה, זה הסתיים בהפסד 3:1, כשאת השער לזכות הפועל כבש ירין בסון.

באותה השעה (שבת ב-10:00) במקביל תתארח קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, למשחק חוץ אצל הפ' עירוני קרית שמונה, שיתקיים במגרש הסינטטי החדש בעירה (רח' תל חי 4, קרית שמונה) במסגרת המחזור השני של הליגה.
החניכים של יוסי בילו, שמוליכים את הטבלה עם 3 נק' ומאזן שערים 1:4 (לאחר הרביעיה על טוברוק משערים של עילי קריספי, אסף מארי, נתן שמסיאב ויוסף כחל) בתום משחק אחד, ינסו להמשיך במומנטום מול הקבוצה שבמקום ה-15 ולפני אחרון עם 0 נקודות ומאזן שערים 2:0 לאחר הפסדה במחזור הראשון.

מי שתפתח רשמית את עונתה, היא קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, שתצא למשחק חוץ אצל מכ' הרצליה, שיפתח את השבת כבר בשעה 08:30 בבוקר, ויתקיים במגרש קנטרי רן א' (רח' יוסף נבו 6, הרצליה) במסגרת המחזור הראשון בליגה.
לאחר ההופעה המוצלחת של נציגינו בנבחרת עד גיל 16 בטורניר הידידות "סטאר ווי" (עם שער של עומר סניור בהפסד 6:2 לסרביה במשחק הראשון, ושני שערים של מיכאל בן עמי - אחד בהפסד 5:1 לרוסיה, ואחד נוסף בנצחון 1:5 על בולגריה), ינסו הם וחבריהם לפתוח ברגל ימין את העונה תחת הדרכתו של דן רומן בבכורה שלו כמאמנם, לאחר שסיימו בכושר טוב את העונה שעברה.

שבת שלום, ובהצלחה לדור העתיד האדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 904 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: