תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 אוגוסט 2025, 06:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5596 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי טביב
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
http://m.one.co.il/Mobile/Article/18-19 ... tml?ref=hp

אלונה מברכת את חוגג "ביטר מועדון חשוב"

איפה היית עם הפוסטים כשהפועל ניצלה ממחיקה?

האם יש סיכוי שזה קשור לגיס ושהיא חלק מאלו שרקמו את העסקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
http://m.one.co.il/Mobile/Article/18-19 ... tml?ref=hp

אלונה מברכת את חוגג "ביטר מועדון חשוב"

איפה היית עם הפוסטים כשהפועל ניצלה ממחיקה?

לא סובל אותה ואת הליקוקים שלה. שתלך לעזאזל יחד עם הקבוצה המיותרת שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 09:45 
איל כתב:
האחים ניסנוב עשו עסקה מצוינת מבחינתם שלקחו את הפועל אפס חובות עם נכס
שיכול רק להשתבח החובות הבינלאומיים זה קשקוש עורך דין טוב סוגר להם
פשרות מינימאליות וכל ההשקעה הראשונית שלהם יכולה להסתכם בכמה מיליונים בודדים.

קשקוש? עד שלא קבעת את העובדה הזאת חשבתי שהחובות אמיתיים, באסה הייתי צריך להגיש בקשה בזמן הפירוק.
בנתיים עם כל הביקורת עליהם שכרגיל מתובלת בתיאוריות קונספירציה שמשתמשי שדים שמעו מאחד שיודע וקבעו אותם כעובדה (כבירי שותף שלהם, לוזון שותף שלהם, איצטדיון בבת ים, לא שמו שקל) הם פעלו נכון שמינו את רפואה, ועשו החלטות מקצועיות טובות - זיקרי, דמארי, גוטליב ודגני, שיחרור ידין למרות קריאות הבכי והסמל, החלטות מקצועיות נכונות שלא נראו כאן כבר שנים.

חוגג יכול להיות יואב כץ של ביתר רק בלי ההזיה, עדיין לא נראה לי שזה שובר שיוויון, אז תשתו מים וקחו חופש מהסטרס.

אגב מה קורה עם הסינים והאיצטדיון בבת ים? הבנתי שעם כל המכסות והמיסים זה הדבר שבעצם הכי מעניין אותם, מתי הצפי לרכש, מישהו מהאחד שיודעים יודעים לומר? עוד קשקוש מבית היוצר של אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 10:18 
לירון האדום כתב:
joshsoos כתב:
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מסכים עם שחר.
אם לא היו להפועל חובות בינלאומיים (בטח בסכומים שמדברים עליהם), אני מאמין שהיו עומדים בתור כמה רוכשים פוטנציאלים. מועדון גדול, אחרי פירוק (ונניח בלי חובות בינלאומיים) - אין שום סיבה שלא יקפצו על המציאה.
נראה שלאורך שנים הבעלים בהפועל שומרים על איזה "דפקט" במועדון שימנע את מכירתו.
אז איך זה שניסנוב רכשו את המועדון?
מה ההבדל בינם לבין חוגג?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

התשובה הזו ניתנה מזמן, הם אינטרסנטים והפועל מעניינת להם את קצה הביצה השמאלית. הם מעוניינים באצטדיון בבת ים והנדלן שמסביבו, ושותפים של אחד עמוס לוזון. הם עשו כל מאמץ לגרש כל קונה פוטנציאלי באותו ינואר וגם הצליחו עד שממש לפני הסוף צצו האחים באדיר, זה אילץ אותם להגיש ממש בזמן פציעות הצעה עם אשכרה להוציא משהו מהכיס ויחד עם המפרק המכור הצליחו לעוות את התמונה ואורנשטיין נתן להם את הבעלות.
שישימו עכשיו את הקבוצה בשוק, עם דרישות לא גבוהות כמו שהבטיחו כי הם לא שמו כסף ממש ואז נראה מי יבוא. הם כאלה אוהדים מסורים שבאו להציל את המועדון הרי, אז יאללה הצילו ועכשיו לשלב הבא
מי רצה לרכוש את הקבוצה בינואר שהניסנובים
סילקו אותו?
חוגג עשיר יותר מניסנוב? אז מדוע הוא לא רכש את הפועל עם כל החובות של אירופה ובלה בלה בלה?

יוחננוף, עד שיד נעלמה דאגה לטפטף שוב ושוב על החובות הגדולים שרק גדלו וגדלו עד 100 מיליון שח. אם אתה מחפש כיוון תבדוק עוכר דין איל ירקוני, תראה של מי הוא היה עוכר דין בדצמבר ואז של מי בינואר. תשאל את עצמך מה פתאום הכלבלב גולדשטיין נזכר לפרסם תחקירים בעיתוי מאוד מסויים, מי בדיוק הפעיל אותו. איזה אדם שפוי ייכנס למועדון שנכנס לפירוק עם כותרות כאלה ותחת לחץ זמן? הכי משעשע שהם לא בדיוק מסתירים מי הם, מהתחלה אמרו שלא ישקיעו כסף ולא לוקחים אחריות על חובות אלא רק באו להציל ולשקם. אז הצלתם, שיקמתם, עכשיו מה מונע מכם למכור למי שכן ישים כסף ולא 50 אלף דולר על זר מליגה שניה בפינלנד? הם הרי אוהדים מסורים שרק טובת הפועל לנגד עיניהם. שימו על המדף אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לירון האדום כתב:
joshsoos כתב:
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מסכים עם שחר.
אם לא היו להפועל חובות בינלאומיים (בטח בסכומים שמדברים עליהם), אני מאמין שהיו עומדים בתור כמה רוכשים פוטנציאלים. מועדון גדול, אחרי פירוק (ונניח בלי חובות בינלאומיים) - אין שום סיבה שלא יקפצו על המציאה.
מה ההבדל בינם לבין חוגג?

התשובה הזו ניתנה מזמן, הם אינטרסנטים והפועל מעניינת להם את קצה הביצה השמאלית. הם מעוניינים באצטדיון בבת ים והנדלן שמסביבו, ושותפים של אחד עמוס לוזון. הם עשו כל מאמץ לגרש כל קונה פוטנציאלי באותו ינואר וגם הצליחו עד שממש לפני הסוף צצו האחים באדיר, זה אילץ אותם להגיש ממש בזמן פציעות הצעה עם אשכרה להוציא משהו מהכיס ויחד עם המפרק המכור הצליחו לעוות את התמונה ואורנשטיין נתן להם את הבעלות.
שישימו עכשיו את הקבוצה בשוק, עם דרישות לא גבוהות כמו שהבטיחו כי הם לא שמו כסף ממש ואז נראה מי יבוא. הם כאלה אוהדים מסורים שבאו להציל את המועדון הרי, אז יאללה הצילו ועכשיו לשלב הבא
מי רצה לרכוש את הקבוצה בינואר שהניסנובים
סילקו אותו?
חוגג עשיר יותר מניסנוב? אז מדוע הוא לא רכש את הפועל עם כל החובות של אירופה ובלה בלה בלה?

יוחננוף, עד שיד נעלמה דאגה לטפטף שוב ושוב על החובות הגדולים שרק גדלו וגדלו עד 100 מיליון שח. אם אתה מחפש כיוון תבדוק עוכר דין איל ירקוני, תראה של מי הוא היה עוכר דין בדצמבר ואז של מי בינואר. תשאל את עצמך מה פתאום הכלבלב גולדשטיין נזכר לפרסם תחקירים בעיתוי מאוד מסויים, מי בדיוק הפעיל אותו. איזה אדם שפוי ייכנס למועדון שנכנס לפירוק עם כותרות כאלה ותחת לחץ זמן? הכי משעשע שהם לא בדיוק מסתירים מי הם, מהתחלה אמרו שלא ישקיעו כסף ולא לוקחים אחריות על חובות אלא רק באו להציל ולשקם. אז הצלתם, שיקמתם, עכשיו מה מונע מכם למכור למי שכן ישים כסף ולא 50 אלף דולר על זר מליגה שניה בפינלנד? הם הרי אוהדים מסורים שרק טובת הפועל לנגד עיניהם. שימו על המדף אתמול.
אוהבים לדבר פה ברמזים, כל כך היה קשה לכתוב שהוא ייצג בדצמבר את עמותת האדומים ובינואר את הניסנובים?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 10:23 
אני לא מכיר אישית את יוחננוף (למרות שהיה אורח בחתונה שלי מסתבר), אבל אנשים שמכירים אותו מספרים על אדם חולה פרסום ורברבן. לא חושב שאי פעם הייתה לו כוונה אמיתית לרכוש את הפועל וכל מה שהוא רצה (וגם קיבל) זה פרסום וכותרות. מה גם שהוא לא איזה טייקון ולהבנתי היכולות הכלכליות שלו די דומות לאלה של הניסנובים או של מאיר תושב.

חוץ מזה שלומר שיוחננוף לא קנה את הפועל כי סיפרו לו סיפורים שקריים בקשר למצב הפיננסי של המועדון זו טענה הזויה - הקבוצה נמכרה ממפרק שנתן לכל מי שרצה את כל המידע הפיננסי. במצב כזה אין שקיפות יותר גדולה והוא ידע בדיוק מה מצב המועדון כפי שהוא היה באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 10:32 
בכלל, כנראה שיש פה אנשים שלא מבינים את המשמעות של קניית גוף כמו קבוצת כדורגל (שזה "עסק" מאוד פשוט) ממפרק. זה הדבר הכי פשוט שיש כי אין שום צורך בבדיקת נאותות (מעריך שחצי יום בחדר מידע של קוטלר הספיק לכל מי היה שם לעבור על כל ההתחייבויות וההתקשרויות) ומלבד החובות הזרים, כל רוכש יכול היה לבחור איזה התקשרויות והתחייבויות עתידיות לבטל. גם ביחס לחובות הזרים, סך החשיפה הכספית המקסימלית שם הייתה ברורה, כשברור שהיא גם תפחת באופן כזה או אחר, וגם מה שישולם ישולם בפריסה של שנים קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אני לא מכיר אישית את יוחננוף (למרות שהיה אורח בחתונה שלי מסתבר), אבל אנשים שמכירים אותו מספרים על אדם חולה פרסום ורברבן. לא חושב שאי פעם הייתה לו כוונה אמיתית לרכוש את הפועל וכל מה שהוא רצה (וגם קיבל) זה פרסום וכותרות. מה גם שהוא לא איזה טייקון ולהבנתי היכולות הכלכליות שלו די דומות לאלה של הניסנובים או של מאיר תושב.

חוץ מזה שלומר שיוחננוף לא קנה את הפועל כי סיפרו לו סיפורים שקריים בקשר למצב הפיננסי של המועדון זו טענה הזויה - הקבוצה נמכרה ממפרק שנתן לכל מי שרצה את כל המידע הפיננסי. במצב כזה אין שקיפות יותר גדולה והוא ידע בדיוק מה מצב המועדון כפי שהוא היה באמת.

אם יוחננוף היה קונה את הפועל, אז הוא היה חלק מהקנוניה, והקונספירטורים בשקל היו מדברים על איך גרמו לניסנובים לא לקנות את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
ספציפית לבית-יער, יש מצב שהם נפלו עכשיו עוד יותר גרוע מטביב.
הבעלים החדש שלהם מעולה בגיוסי כספים ממשקיעים, אבל הוא לא הצטיין במיוחד בבניית עסקים מצליחים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
הכל בסדר מלבד העבודה דיוחננוף באמת רצה לקנות את הפועל והיא לו במהלך המומ דין ודברים שהתפרש על ידו כבעיית אמינות מצד המפרק ולכן הוא נסוג מהעיסקה.

שום ניפוח חובות ושום סיפורים אחרים הכל היה בנוגע לגידור חובות חו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלי טביב
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 11:20 
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מסכים עם שחר.
מה ההבדל בינם לבין חוגג?

רכשו מה?
קיבלו קבוצה מפורקת והתחייבו לחוזים קיימים.
שמו כסף בשביל איזון הדוח, בפועל הם לא באמת רכשו את הנכס.

וכמו שזה נראה הם גם לא בדיוק מחפשים רוכש, הלוואי יעשו שוב מן מסיבת עיתונאים עם האוהדים כמו שנה שעברה שנוכל לשאול אותם אחת ולתמיד אם הם מתכוונים בכלל למצוא מישהו נורמלי לקבוצה

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 11:35 
כן, הקונספריטורים בשקל. אם זה לא היה גם המועדון שלי הייתי אומר שלאוהדים כמוכם מגיעים כל הבעלים הנוכלים שמלווים אותנו 20 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
אז בוא תגיד לי שוב איך ניסנובס גרינברג ומאיר תושב ירוויחו מ איצטדיון בבת ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 11:40 
כן, רק לך אני אסביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
לא רק לי.
תסביר לכולם ותראה איך מאיר תושב קשור לסינים או לחברה של כבירי.
כי עד אז אתה סתם מקשקש שטויות בלי גבוי בחסות רב סרן שמועתי.

שטויות שלפחות לגבי יוחננוף אני יודע מעדות שמיעה של דוד שלי (ואימתתי בזמנו את הנושא מול אנשים שמכירים את המפרקים פשוט לא נכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 12:07 
אין לו מה להסביר כי אין לו באמת מושג. הוא יורה את השטויות האלה כבר חודשים בלי שום בסיס כמו עיתונאי בלירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 12:26 
רק לך יש מושג, תתרכז בשחקנים של אשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 12:28 
אין פה יותר מידי מה להסביר..

חברה של כבירי (סופרמטיסט) זכתה במכרז לבניית האיצטדיון בבת ים ובשטח הסמוך לו על בסיס ההתקשרות עם מועדון הכדורגל הפועל תל אביב.

המכרז הזה והתוכניות שסביבו עדיין לא נגנזו סופית ואני בטוח שתיתכן אפשרות שהבעלים הנוכחי של הקבוצה יוכל לשאת פירות מהעניין הזה, גם בהתחשב בכך שהבעלים הנוכחי היה חלק מהבעלות הקודמת על המועדון ומכיר טוב טוב את הנפשות הפועלות, האינטרסים שלהם וכוונותיהם.

ממש לא בטוח שהדברים ירקמו עור וגידים, אבל כן בפירוש זה היה אחד האפסיידים בעסקה של הניסנובים - היתכנות להיות חלק מעסקה נדלנית בשווי מאוד מאוד גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 12:33 
chimpfive כתב:
איל כתב:
האחים ניסנוב עשו עסקה מצוינת מבחינתם שלקחו את הפועל אפס חובות עם נכס
שיכול רק להשתבח החובות הבינלאומיים זה קשקוש עורך דין טוב סוגר להם
פשרות מינימאליות וכל ההשקעה הראשונית שלהם יכולה להסתכם בכמה מיליונים בודדים.

קשקוש? עד שלא קבעת את העובדה הזאת חשבתי שהחובות אמיתיים, באסה הייתי צריך להגיש בקשה בזמן הפירוק.
בנתיים עם כל הביקורת עליהם שכרגיל מתובלת בתיאוריות קונספירציה שמשתמשי שדים שמעו מאחד שיודע וקבעו אותם כעובדה (כבירי שותף שלהם, לוזון שותף שלהם, איצטדיון בבת ים, לא שמו שקל) הם פעלו נכון שמינו את רפואה, ועשו החלטות מקצועיות טובות - זיקרי, דמארי, גוטליב ודגני, שיחרור ידין למרות קריאות הבכי והסמל, החלטות מקצועיות נכונות שלא נראו כאן כבר שנים.

חוגג יכול להיות יואב כץ של ביתר רק בלי ההזיה, עדיין לא נראה לי שזה שובר שיוויון, אז תשתו מים וקחו חופש מהסטרס.

אגב מה קורה עם הסינים והאיצטדיון בבת ים? הבנתי שעם כל המכסות והמיסים זה הדבר שבעצם הכי מעניין אותם, מתי הצפי לרכש, מישהו מהאחד שיודעים יודעים לומר? עוד קשקוש מבית היוצר של אוהדי הפועל.

לא יודע על מה אתה מדבר ומה זה קשור למה שרשמתי
אני טוען שהם עשו עסקה פצצה וירוויחו עליה כסף בעתיד והרבה
חובות משפטיים בחול זה קשקוש מוחלט כי על כל תביעה של עשר
מיליון של כל מאן דהוא בסוף יגיעו לפשרה מינימאלית כי זה כדאי
לכל הצדדים או שיתישו את התובעים עוד עשור בבתי משפט
האחים ניסנוב סוחרים לא פראיירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:

חברה של כבירי (סופרמטיסט) זכתה במכרז לבניית האיצטדיון בבת ים ובשטח הסמוך לו על בסיס ההתקשרות עם מועדון הכדורגל הפועל תל אביב.

המכרז הזה והתוכניות שסביבו עדיין לא נגנזו סופית ואני בטוח שתיתכן אפשרות שהבעלים הנוכחי של הקבוצה יוכל לשאת פירות מהעניין הזה, גם בהתחשב בכך שהבעלים הנוכחי היה חלק מהבעלות הקודמת על המועדון ומכיר טוב טוב את הנפשות הפועלות, האינטרסים שלהם וכוונותיהם.

ממש לא בטוח שהדברים ירקמו עור וגידים, אבל כן בפירוש זה היה אחד האפסיידים בעסקה של הניסנובים - היתכנות להיות חלק מעסקה נדלנית בשווי מאוד מאוד גבוה.

מאיפה הביטחון הזה שתתכן אפשרות שהבעלים הנוכחי ירוויח כסף מהעיסקה שאין לו קשר אליה? וגם אתה טוען שהיא בכלל לא ודאית.

זה כל מה שאני מבקש לדעת, ונראה שאתה צריך גם קצת הסברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 13:24 
joshsoos כתב:
רק לך יש מושג, תתרכז בשחקנים של אשדוד

אל תגזים, יש עוד רבים וטובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 13:50 
el dudernio כתב:
the worker כתב:

מאיפה הביטחון הזה שתתכן אפשרות שהבעלים הנוכחי ירוויח כסף מהעיסקה שאין לו קשר אליה? וגם אתה טוען שהיא בכלל לא ודאית.

להפועל תל אביב יש קשר לעסקה.
הניסנובים הם הבעלים של הפועל תל אביב.
הניסנובים היו הבעלים של הקבוצה גם לפני הפירוק (בקונסטלציה אחרת כמובן).
הניסנובים הכירו טוב את העסקה עוד לפני הפירוק והתעניינו בה מאוד בטרם לקחו את הבעלות על הקבוצה.

עד כאן עובדות פשוטות.
מה יקרה מכאן, אין לדעת.
האמת לא הבנתי כל כך על מה הויכוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 13:57 
el dudernio כתב:
the worker כתב:

בתנאי המכרז של עיריית בת ים היה רשום שבמידה ויזם יעמוד בתנאי הסף, תינתן עדיפות למי שקשור באופן רשמי לקבוצת כדורגל (בשביל שהאיצטדיון לא יהיה פיל לבן). זה מה שגרם לכבירי לזכות בסופו של דבר במכרז(זה והבסיס הסיני שהוא הציג).

לכן אם קיים קשר כלשהו בין ניסנוב לכבירי אזי שאם יקום מהלך כזה, הם גם יקצרו פירות מהפרויקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
הפירוק של הפועל לא פגע בקשר הזה בין שייכות מועדון דאז הפועל ת"א לפרוייקט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 15:35 
מסכים עם כל מילה של ג'וסשוס ו-JustZiv
האינטרס היחידי של הניסנובים הוא האיצטדיון בבת ים

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
ומה קורה כרגע עם הפרוייקט הזה, איפה הוא נמצא באיזה סטטוס כעת? למי ממתינים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 16:12 
dino כתב:
הפירוק של הפועל לא פגע בקשר הזה בין שייכות מועדון דאז הפועל ת"א לפרוייקט?

הפירוק לא פגע כי כבירי זכה במכרז.
עכשיו השאלה אם בכלל יש לו יכולת כלכלית למיזם הזה ואם באמת יש שם סינים שיבנו את כל הקומפלקס.
הימור שלי שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
el dudernio כתב:
the worker כתב:

בתנאי המכרז של עיריית בת ים היה רשום שבמידה ויזם יעמוד בתנאי הסף, תינתן עדיפות למי שקשור באופן רשמי לקבוצת כדורגל (בשביל שהאיצטדיון לא יהיה פיל לבן). זה מה שגרם לכבירי לזכות בסופו של דבר במכרז(זה והבסיס הסיני שהוא הציג).

לכן אם קיים קשר כלשהו בין ניסנוב לכבירי אזי שאם יקום מהלך כזה, הם גם יקצרו פירות מהפרויקט.

א. נכון. ניתנה עדיפות וכבירי זכה.
זאת עובדה מוגמרת לא ניתן לבטל את הזכייה.
האיצטדיון לא קשור להפועל תל אביב בשום צורה למיטיב ידיעתי ולכן אני לא מצליח להבין את הקשר.
בנוסף בזמנו כאשר הם לקחו את הקבוצה הם הצהירו שישחקו בבלומפילד המחודש ללא קשר לאצטדיון בבת ים.

שוב כל המגיבים כאן לא נתן קשר אחד איך ניסנובס שלא קשורים לאצטדיון שאולי יקום בבת ים יכולים להרוויח ממנו כסף? נכון לכרגע זה נשמע לי סתם ספקולציות ריקות מתוכן.

ב.
tadmored כתב:
מסכים עם כל מילה של ג'וסשוס ו-JustZiv
האינטרס היחידי של הניסנובים הוא האיצטדיון בבת ים

תסביר מה האינטרס כי אני לא מצליח להבין. הם לא שותפים של כבירי או של הסינים בחברה ואלו הם בעלי הזכויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 17:44 
בת ים עיר בגירעון עצום עם חשב מלווה וים בעיות הם לא יכולים
לקדם הקמה של צריף מעץ על איזה איצטדיון אתם מדברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 18:56 
איל כתב:
בת ים עיר בגירעון עצום עם חשב מלווה וים בעיות הם לא יכולים
לקדם הקמה של צריף מעץ על איזה איצטדיון אתם מדברים

מי אמר שהם ישימו שם שקל?
בשביל זה הוציאו למכרז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5596 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: